|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przypominam tylko, że ja nikogo do niczego nie namawiam i nie ja zaczęłam temat ![]() ![]() ![]() Podsunęłam tylko pewien pomysł kolezance, po prostu z dobrej woli, aby jej pomóc w tej ciężkiej i skomplikowanej sytuacji ![]() Cytat:
![]() I Ciebie również. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
ALE MNIE TU DAWNO NIE BYŁO
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Annfas witaj! No to prawda, że wszystko co wspaniałe na wiosnę kwitnie i nasz wątek też rozkwita nowym życiem.
Luba Ty nie kombinuj jak się nas pozbyć tylko pomyśl jak znależć czas na wszystko inne poza siedzeniem na wizażu. No i dawaj co to jest to coś, że juz nazwy nie pamiętam (sanosy?). Herbatniczku wróć.(myślę o avku) Tak słodko i przyjemnie było patrzeć jak się połykasz. Silva piękna kobieta w Twoim avku. A Truskaweczki Freseczki ani widu ani słychu.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
kwitnie, kwitnie tylko mogłoby sie zrobić troche cieplej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przepis na samosy znalazłam na wizażu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=samosy Polecam, łatwo się robi i sa bardzo smaczne, tylko coś ostatnio nie mam weny żeby wymyslić nowe nadzienie. Robiłam juz ze szpinakiem zmieszanym z ziemniakami, robiłam na słodko i robiałm z ziemniakami i marchewką z groszkiem.
![]() |
#2436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na słodko to ja sie nie wysiliłam, bo kupiłam dżem z kawałkami owoców i z tym zrobiłam. ![]()
![]() |
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
No to dzięki za przepis, a nazwę już przyswoiłam. Będę próbować.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! Przyszłam do Was napisać mojego 500-go posta
![]() ![]() No, już nie będę taki maluch raczkujacy ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę zabrać na wyjazd siteczka do herbatki i herbatkę, bo przecież bez zielonej nie ma dnia ![]() ![]() Rambo się pięknie ubrała, nie dość że w ładną sukienkę to jeszcze w skrzydełka ![]() ![]() Jakieś samosy tu tworzycie, ja nie mam zacięcia ani czasu ![]() Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę wypoczynku-odpoczynku w ten majowy długi weekend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2440 |
Konto usunięte
|
Bergamio
![]() Mam nadzieję, że Ci się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2441 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Buziaki i bardzo, bardzo dziękuję ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie ma za co ![]() ![]() No też mi się wydaje, ze powinien być - w sumie wczesniej nigdy o tym nie pomyślałam ![]() ![]() Spokojnie, tutaj możemy robić bałagan-tak myślę, ale nie wiem czy ktoś podzieli moje zdanie na ten temat . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
Silva ja podzielam Twoje zdanie na ten temat. Cieszę się, że przy zielonej czy innej herbatce możemy rozmawiać na każdy temat i prosić o rady i udzuelać sobie pomocy w kazdy mozliwy forumowy sposób. Dzieki temu mam avka, czyż nie?
Rambo avek co prawda nie herbatnikowy, ale całkiem ładny. Milusie moje życzę udanego wypoczynku w dłuuuugi wekend.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Konto usunięte
|
No tak
![]() Mi tam w sumie nawet pasuje, że Rambo już nie ma herbatnika, bo kusił ![]() Hejasz, Ty również wypoczywaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o multicytowanie to można też sobie tutaj(klik!) zaglądnąć
![]() ![]() Rezczywiście się ubrałam, bo mi już zmino z tej nagości było. A dobrzy ludzie mi pomogli go dopracować, co by się na ava nadawał ![]() Widzę, że Pani K. ![]() Nieźle na Tobie leży ![]() ![]() Samosów nie zrobię, bo jestem anty-kulinarna ![]() A Bergami(i?), gratuluję rozeznania na forum ![]() Też się cieszyłam (chyba ?) na pierwsze 500 postów. Teraz każde kolejne 500 zwiększa moje załamanie nerwowe ![]() ![]() Zdecydowanie życzę Wam miłego weekendu majowego. ![]() Ja zaczynam plan poprawy sobie samopoczucia ![]() P.S GG chyba nie działa ![]() ![]() P.S2: OMG, ile ja emotek władowałam ![]()
![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Silva dzięki. Jestem w pracy, ale nic tu nie robię innego tylko wypoczywam. Jak narazie jedyne moje zajęcie to klikanie na forum. Tyle, że nie mogę spać, bo samochody przyjeżdżaja i wyjeżdżają i muszę pilnować bramy. Ogólnie jednak nie jest źle. Lubię swoja pracę, szczególnie od czasu gdy nam podłączyli internet. Przynajmniej żaden sęp nie wisi mi na plecach wciąż skrzecząc: puść mnie mamo, puść... Pełna swoboda.
Miłego weekendu Wam życzę i czasem się odezwijcie. Ja czuwam nocą. P.S. Masz śliczny, zwiewny, nowy avatarek Silvunia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2447 | ||
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() PS Ten mój avatar to okładka pewnej książki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Taaak, gg nie działa, w kązdym razie nie działało. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Czujko ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc kobietki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc, dobranoc. Śpijcie słodko, a ja będę czuwać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Konto usunięte
|
Witajcie
![]() Zapomniałam się pochwalić, że piłam wczoraj białą herbatkę ![]() Bardzo delikatna, ma ciekawy smak. ![]() Nawet przy dnie gdzie są liście(o ile nie zaparzamy przez hmm (sitko?Czy jak to się nazywa ![]() Mimo wszystko spodziewałam się czegoś lepszego. ![]() Myśle jednak, że warto mieć ją na swojej półce ![]() Chciałam dzisiaj jechać na działkę, ale chłodno na dworze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
Hej Silva! Ja piję białą Tetley expresową, bo tylko taką dostałam. Wrażenia po jej wypiciu określiłabym jako: łagodzi obyczaje. Lubię ja, ale nie za często.
My planowalismy grila, ale nie do końca się udało. Niby słonko się przecierało, ale ogólnie było zimno. J.ugrilował więc na dworzu, a zjedliśmy w domu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2451 |
Konto usunięte
|
Witaj Hejaszku
![]() Ja piłam z Bio-Active, ale na szczęście liściastą. To ja zdążyłam zrobić grilla kilka dni temu. ![]() ![]() ![]() Szkoda, że Wasz gril niezbyt się udał :/ Tak jak pisałam, miałam dzisiaj jechać na działkę, rozłożyć sobie koc i poczytać książkę, a tu nici ![]() Podobno dopiero od środy ma zacząć się rozpogadzać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
|
Puk puk
![]() Pani K. Jakiej książki co ? ![]() Żem szukała, nie znalazała ![]() Po białą muszę się wybrać do sklepu w końcu. Ale mi się nie chce, bo mam za daleko - a bliżej nie wiem czy mogę kupić ![]() A ja miałam w środę za miasto ze znajomymi jechać. Coś nam widzę wszystkim pogoda plany krzyżuje ![]() Jutro ma być 9 stopnii w Łodzi ![]() Niedługo znowu zejdziemy poniżej zera ![]()
![]() |
![]() |
#2453 |
Konto usunięte
|
Podobno lato być upalne jak nigdy-jesli chodzi o mnie, to sie nie cieszę
![]() ![]() Najlepsza jest wiosna-ale taka ciepła, a nie taka jak teraz. ![]() Okładka książki..... To wykropkowane to tytuł. ![]() ![]() W środę pewnie chciałas mnie odwiedzić co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
Już sama 'se' znalazłam
![]() ja lubię temperaturę tak ok 20 do max 25 stopnii. Wtedy się czuję jak ryba w wodzie ![]() Już wiem co to za książka. Sama sobie poradziłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Wyszliśmy dziś z Szymonkiem na spacer do południa w sweterkach tylko i za furtka wróciliśmy się pędem po kurtki, bo było nam zimno. Słonko świeciło, a wiatr był tak przenikliwie zimny, brr... Sąsiad powiedział, że w górach spadł śnieg, a to niedaleko ode mnie przecież w górach mieszkam. Ja lubię taka temperaturkę jak Ty Rambo. Niezbyt ciepło, biezbyt zimno, tak w sam raz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() Połaziłam po górach i co najważniejsze (dla mnie); zaliczyłam 3 godzinny teren na końskim grzbiecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zieloną herbatkę tak jak pisałam zabrałam ze sobą, codziennie rano robiłam "Silver moon" z imbirem i miodem, pyszota ![]() Silva śliczny, zwiewny avek, taki delikatny ![]() Rambo Tobie też dziękuje za pomoc i gratulacje:-* Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam tym monologiem, ale musiałam sie zameldować . Pozdrawiam, zaglądnę pewnie wieczorkiem jeszcze ![]()
"Lata człowieka zaczynamy liczyć dopiero wtedy, kiedy w jego życiu nie liczy się nic prócz lat" Emerson Edytowane przez bergamia Czas edycji: 2007-05-04 o 20:10 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
Bergamia wróciłaś. I jak się czujesz dzisiaj?
Cicho tu jakoś. Coś chyba wszystkie Was wywiało na dłuuuuugi wekend? Pozdrowionka od słonka.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2458 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ze mna chyba nie do końca w porządku, bo o ile zakwasy schodzą, to szyja boli coraz mocniej, najgorzej w nocy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Rozeznanie
|
Widzę, że nikt tutaj nie zagląda
![]() Hejasz, byłam na prześwietleniu i u lekarza. Na szczęście to tylko stłuczenie, dostałam leki i skierowanie do neurologa (tak na wszelki wypadek), ale obędzie się bez kołnierza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.