![]() |
#751 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
^ Lara to się nazywa upolować okazję
![]() ![]() A wygodne? Oglądałam te z Mango tylko, że czarne i były jak dla mnie za sztywne. Ja właśnie nie mogę przełamać się do kupowania butów przez internet - buty no muszę zmierzyć, zobaczyć jak się na nogach układają.
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2013-09-18 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
No więc tak
Byłam u dermatologa dostałam tetracyklinę i maści na razie jednak będziemy próbowali uniknąć izo wewnętrznie |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Miranda i Flynn byli widziani na ulicach NY także i wczoraj
![]()
#756 |
Zakorzenienie
|
Czego obecnie słucha Miranda ?
1. Stefan Biniak - The read all about it 2. Tube and Berger - Imprint of pleasure 3. Goldroom featuring chela - Fifteen
#757 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Magia Photoshopa czyli co zrobili z Candice w najnowszej sesji VS. Jeśli ona faktycznie ma takie bary to takiego kroju powinna szczególnie unikać. Przebija ją tylko Miley. Bogu dzięki, że Miranda wymiksowała się z tego towarzystwa
![]() Ps. Pojawiły się plotki, że w tym roku Fantasy Bra może otrzymać Behati ponieważ zaręczyła się z Adamem L.
#759 |
Zakorzenienie
|
Koszula - Burberry Brit Tab Collar Denim Shirt
Spodnie - Frame Denim Jean Le Garcon Kanan
#760 |
Zakorzenienie
|
Okulary - Alexander Wang London Sunglasses
Torba - Celine Boston Bag Buty - Chanel Mini CC Thong Sandals Sukienka - DIANE VON FURSTENBERG Abigail Dress
#761 |
Przyczajenie
|
Zdjecie Candice jest straszne. Ale moze bardziej dlatego, ze tylko ramiona zostaly normalne, a reszte obszczuplono...
Jak dla mnie Behati zbyt mocno schudla w ostatnim czasie... |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
#763 |
Zakorzenienie
|
#764 |
Zakorzenienie
|
Ależ ta kobieta pędzi. Jeszcze ceny " Sztuki minimalizmu " nie spadły ( tak aby ją nabyć bez nadwyrężania piterka ) a już na półkach pojawiła się " Sztuka sprzątania ", która niewiele ma i wspólnego z odplamianiem dywanów i układaniem kalesonów w równym rządku, raczej przedstawia sprzątanie jako czynność wpływającą na nasz stan psychofizyczny
![]()
#765 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tej książce podobnie jak i w pozostałych autorka nawiązuje do filozofii japońskiej. Japończycy są uważani bowiem za jeden z najczystszych narodów na świecie. Kiedy patrzymy na japońskie wnętrza pierwsze co rzuca się w oczy to wzorowy porządek. Nie ma tutaj zbędnych bibelotów, nadmiaru ozdób i góry niepotrzebnych rzeczy.
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
#768 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
...A ja spróbuję dziś tej maseczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj obiecana niespodzianka !
![]() Bardzo dużym zainteresowaniem wśród Fanów cieszyła się sesja Mirandy dla portalu Into The Gloss. Dzięki niej mogliśmy poznać Mirandę nieco bliżej - zajrzeliśmy min. do jej łazienki, salonu a także szuflady z biżuterią. http://intothegloss.com/2013/07/miranda-kerr-model/ To nie jedyna tego typu sesja, która ma za zadanie pokazać Kerr od tej bardziej prywatnej strony. 10 lipca Miranda zaprosiła do swojego nowojorskiego domu ekipę portalu The Coveteur. Jej członkowie byli pod wrażeniem tego jak Miranda urządziła się w swoim nowym wynajętym domu a sesja ( jak widać w załącznikach ) przebiegała w bardzo miłej atmosferze. W październikowym wydaniu amerykańskiego Elle ukazał się już artykuł w którym możemy zobaczyć ulubione rzeczy Mirandy. Na razie zamieszczam tylko te zdjęcia, które zostały opublikowane. Biorąc pod uwagę inne sesje sławnych osób, które The Coveteur umieściło na swoim portalu, powinniśmy zobaczyć więcej zdjęć samej Mirandy. Mam nadzieję, że długo nie będziemy musieli czekać.
#771 |
Zakorzenienie
|
W wywiadzie dla Elle Miranda powiedziała, że jest osobą u której ważną rolę odgrywa zmysł dotyku. Dlatego zwraca uwagę na jakość tkanin żeby czuć się wygodnie. Dba także o to aby jej ubrania były dobrze skrojone. Jej zdaniem ma to znaczący wpływ na ostateczny wygląd.
Zdjęcie 3 przedstawia torebkę Celine. Jej koszt to $3 100 Większość ubrań została w Los Angels. W swoim nowym domu Mirandzie udało się upchać całą garderobę tylko w dwóch szafach. " Kiedy mieszkasz w Nowym Jorku musisz się liczyć z niewielką ilością przestrzeni " powiedziała. Zdjęcie 5 Sandro Printed Silk Top. Koszt $320 Zdjęcie 6 Joie Stretch-Cotton Jeans. Cena $208 Miranda uwielbia robić zakupy za pośrednictwem internetu. Jej ulubionym portalem jest netaporter.com, który odwiedza kiedy tylko uda jej się położyć Flynna do łóżeczka. Zdjęcie 8 Kate Spade New York Patent Leather Pump. Koszt $328 Jeśli chodzi o biżuterię to Miranda lubi zarówno delikatną jak i dość masywną, która łączy w sobie elementy kobiece i męskie. Zdjęcie 10 Mociun Sapphire, Red Diamond, and Gold Ring. Cena $874 Digby & Iona at Catbird Tourmaline and Gold Ring. Koszt$1,200 Ariel Gordon Jewelry Gold and Diamond Ring. Cena $920
#772 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o kształt okularów to ze względu na swoją okrągłą twarz Miranda wybiera " kocie " oprawki.
Zdjęcie 12n Thierry Lasry Sunglasses, $485 Coach Sunglasses, $158 Miu Miu Sunglasses, $315 Zdjęcie 14 przedstawia naszyjnik Givenchy kupiony w Los Angeles Zdjęcie 15 Monica Rich Kosann Yellow Gold and Diamond Locket Necklace ( cena ustalana indywidualnie ) Citizen Watch Stainless Steel and Crocodile-Embossed Leather Watch Zdjęcie 16 Miranda uwielbia kominki a także świece zapachową. Jedną z jej ulubionych świec jest Holly Star produkowana przez Matter & Home. Zdjęcie 17 Michael Kors Leather Sandal. Koszt $130 Zdjęcie 18 Erdem Printed Leather Dress. Cena $4,975
#773 |
Zakorzenienie
|
![]() Dla zainteresowanych osób zamieszczam dwa przepisy o których Miranda wspominała w najnowszym video dla Netaporter. Są to muffinki i pieczony kurczak. Może ktoś skusi się na wypróbowanie mimo, że nie wszystkie składniki organiczne są na wyciągnięcie ręki.
#774 |
Zakorzenienie
|
![]()
#775 |
Zakorzenienie
|
Kolejne zdjęcie z sesji dla The Coveteur
#776 |
Zakorzenienie
|
Kolekcja butów Mirandy
![]()
#777 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze kilka zdjęć z wczorajszego dnia.
#778 | ||||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Sukienka za to moim zdaniem straszna. Swego czasu nie byłam jakąś fanką Mirandy. Nie wiem czy zaczęła mi się podobać dlatego, że co gazeta to ją widzę (a co znajome zaczyna się podobać) czy z innego powodu. Na pewno przyciąga mnie jej skóra, szczególnie twarzy- jest taka jakby to powiedzieć młoda i pełna życia, nie wiem czy dobry podkład czy od tych nie za smacznych porannych shake'ow ale efekt dobry. Cytat:
![]() Na pewno polecam maseczki ze spiruliny, zapach okropny, ale za to jakie działanie. Cytat:
Cytat:
![]() A znowu słyszałam plotkę, że pokoje do herbaty powstały dlatego, że w innych było zbyt zagracone i trzeba było mieć miejsce wyciszenia.
![]() |
#779 |
Zadomowienie
|
Miranda na zdjęciach dla The Coveteur wygląda jak taka dawna Mirandzia aż miło popatrzeć na pełną życia dziewczyne, która wydaje się spontaniczną i normalną, zwykłą osobą : )
A na kozaczku.pl oczywiście artykuł o Mirandzie że nie ma bioder.. http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=47769 |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
U mnie pozostanie do pielęgnacji chyba. Cytat:
![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-09-19 o 22:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.