|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
nie wiem, jakaś niepełnosprytna się zrobiłam czy co, od dwóch miesiący tak mam, czasem domyję czasem nie miałyście kiedyś taki problem? co najmniej raz w tygodniu mi się zdarza. Nienawidzę tego bo myję je codziennie ...a ja nie lubię myć włosów Edytowane przez kaludia91 Czas edycji: 2013-09-19 o 16:06 |
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
tak to ten
Jestem bardzo przywiązana do tego avatara, ciężko będzie go zmienić ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42882735]Hej Zaraz wychodzę do fryzjera podciąć włosy i grzywkę. Te, które pytały o opinie o Serii to po jednym użyciu jestem mega zadowolona: włosy pięknie błyszczą, są miłe w dotyku, są wygładzone i jestem z tej maski bardzo zadowolona, jak na pierwsze użycie. Nie miałam Stapiza, sięc nie porównam, ale na pewno polecam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] muszę się chyba zainteresować tą maską ![]() gdzie ją można dostać?
|
|
|
|
#2133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wg mnie najgorsze jest poranne wstawanie. Ja czasami mam problem by wstać o 7:00, a co dopiero o 4:00 tak jak Ty. . Posprzątałam w pokoju. Interesują mnie głównie maseczki do twarzy, kosmetyki do stóp, kosmetyki do dłoni i balsamy do ciała .
|
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam tragiczny finisz wakacji
chyba mnie rozkłada choróbsko Nie mam na nic siły A na dodatek dzisiaj szef wszystkich szefów do mnie zagadał we firmie dobrze, że nie popełniłam żadnej gafy, bo wyglądał niepozornie, myślałam, że to jakiś facet od spraw technicznych
|
#2136 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety, codziennie bądź co dwa dni, gdy nie noszę czapki, umyć je muszę i nie ma siły. Ile nakładasz oleju na włosy? Jakim szamponem myjesz włosy? Ile razy myjesz włosy, gdy masz olej na nich? Nakładasz na chwilę odżywkę/szampon, żeby lepiej go usunąć? Ja też miałam problemy z domyciem, ale odkąd używam łyżeczki, a nie łyżki oleju na całe włosy, myję je tak, że oczyszczam rypaczem i zostawiam go spienionego na dosłownie 2,3 minuty, później spłukuję i nakładam po wszystkim maskę/odżywkę. Nie nakładam odżywki przed zmyciem oleju. |
|
|
|
|
#2137 |
|
Spaceroholiczka
|
Umyłam włosy Facelle, nałożyłam Romantic z arganem, Joannę z pokrzywą i schnę. Spuszyło mnie coś w miksie, straaaaasznie. Wysmarowałam się też kakaowym masłem Isany, aż zamarzyłam o zimie
|
|
|
|
#2138 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z maseczek do twarzy ja się czaję na peeling błotny z kwasami owocowymi, maseczka drożdżowa chyba też jest fajna. rektora na UW.
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Osz, przypomniałaś mi, że muszę się niebawem zaopatrzyć w jakie godne smarowidło, coby zimę w jednym kawałku przetrwać.. Już wczoraj zauważyłam, że już mi się łokcie sypią. Fuck, no.
|
#2141 | ||
|
Spaceroholiczka
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42892670]O nie, zima to zło, tym bardziej, ze tu trwa pół roku
[/QUOTE]W Polsce ostatnim razem też zaszalała Cytat:
Cytat:
Nieraz mam ochotę jedną porcję wsmarować, a drugą zjeść.
|
||
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie wkrótce kupię, bo z Żanet myślimy nad wspólnymi zakupami z Bingo
|
|
#2143 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam cynkową i fajna jest
|
|
#2146 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() Cytat:
Wróciłam z krótszymi końcówkami, grzywką i Jantarem z drogerii Zaraz idę wetrzeć jantar, nałożyć bingo Kupiłam zestaw do kawy kumpeli na wesele, ale nie mam w co tego zapakować, bo dostałam owinięte w papier "ochronny". Muszę poszukać kartonu i owinę papierem i dokupię wino ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2147 |
|
Spaceroholiczka
|
Zaczynam pić drożdże
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawiodłam się trochę na granacie, strasznie szybko wietrzał. Do kakao pewnie wrócę, dla zapachu właśnie, ale na nogi kupić muszę coś mocniejszego. ![]() Zobaczyłam właśnie swój plan zajęć.. K%#&@!
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
o, cynkowa jeszcze!
ok ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42893101] Wróciłam z krótszymi końcówkami, grzywką i Jantarem z drogerii Zaraz idę wetrzeć jantar, nałożyć bingo [/QUOTE] to dawaj focisze! właśnie, Jantar! to ja sobie też wetrę, bo dzisiaj mycie. i nie wiem czy Vatika czy wax awokado przed myciem ![]() ale generalnie ostatnio mam taki szorstki burdel na głowie, chyba złapały kryzys pół-długości
|
#2150 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaale teraz jest niezgodny z rzeczywistością ![]() [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42892670]O nie, zima to zło, tym bardziej, ze tu trwa pół roku [/QUOTE]Dokładnie, nienawidzę zimy ![]() Cytat:
chwilowo żyję w błogiej nieświadomości
|
||
|
|
|
#2152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mogę się dzisiaj wbić w rozmowę
Czy u Was też jest już tak przeraźliwie zimno? Nienawidzę tego.W szkole dzisiaj w miarę ok, znów intensywny wf, po którym nic mi się nie chce, a powinnam poćwiczyć jeszcze w domu. Czuję że przytyłam. Włosy dzisiaj miały GHD
|
#2154 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
i już siedzę z "guziorem" na głowie I za stypednium Miranda mi też zimno :/ zaraz idę po jakąś herbatę Nawet nie mam kiedy obejrzeć Suits Jeszcze korci mnie by pofarbować włosy Castingiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za 10 minut idę uczyć się na jutrzejsze zaliczenie. I obiecuję, że nigdy nie zdarzy mi się sytuacja taka, jak na drugim roku. Nienawidzę kampanii wrześniowej
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42893476]Jutro foty, bo już słabe światło jest, mama zrobi mi fote "idealną" i już siedzę z "guziorem" na głowie I za stypednium [/QUOTE]
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42893486]Oczywiście, ze zimno, choć jeszcze w miarę ładnie. Moje kłaki dawno nie miały GHD, coś końcówki są lekko suche pomimo intensywnego olejowania i małej ilości protein.
Za 10 minut idę uczyć się na jutrzejsze zaliczenie. I obiecuję, że nigdy nie zdarzy mi się sytuacja taka, jak na drugim roku. Nienawidzę kampanii wrześniowej [/QUOTE]A może czas je podciąć? Owocnej nauki
|
#2159 |
|
Konto usunięte
|
Podcinałam miesiąc temu
![]() Wystarczy kropelka oleju i dojdą do siebie, przerabiałam to już
|
|
|
|
#2160 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Ja chudnę, jak na złość. Znów mi się robi wiadukt między nogami ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42893476]Jutro foty, bo już słabe światło jest, mama zrobi mi fote "idealną" i już siedzę z "guziorem" na głowie Nawet nie mam kiedy obejrzeć Suits Jeszcze korci mnie by pofarbować włosy Castingiem [/QUOTE]Czekam z niecierpliwością na zdjęcia ![]() Oglądałam ostatnio jednym okiem, a drugim przepisywałam notatki. Dobrze, że już się kończy III sez. bo zaczyna mnie nudzić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

nie wiem, jakaś niepełnosprytna się zrobiłam czy co, od dwóch miesiący tak mam, czasem domyję czasem nie
miałyście kiedyś taki problem? co najmniej raz w tygodniu mi się zdarza. 

To ten z sieci ? Chyba trzeba będzie zmienić avatar 
moja publikacja co prawda istnieje, ale mam problem ze znalezieniem osoby która mi zrecenzuje, więc pewnie nie zdążę jej opublikować...
.
Interesują mnie głównie maseczki do twarzy, kosmetyki do stóp, kosmetyki do dłoni i balsamy do ciała
Nie mam na nic siły
dobrze, że nie popełniłam żadnej gafy, bo wyglądał niepozornie, myślałam, że to jakiś facet od spraw technicznych 

Nieraz mam ochotę jedną porcję wsmarować, a drugą zjeść.

Nienawidzę tego.