|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
hej dziołszki
![]() nic lepiej się nie czuje ale musiałam coś skrobnąć w końcu ![]() ewcik przykro mi z powodu tej małpy Natalka już spakowana?? czujesz zapach wakacji co tymbardziej że pogoda za oknem u Ciebie jak i u nas nie zachęca do wyjścia z domu ![]() ula dobrze że piszesz o tym trzymaniu na jednym ramieniu i wogóle o tej rehabilitacji strasznie mi się to przyda mam nadzieje że Zosi szybko wszystko się unormuje a odnośnie tego że czujesz się złą mamą to po 1 lanie dostaniesz zaraz za takie myślenie a po 2 myśle że tak jest dlatego że robisz wszystko jak najlepiej potrafisz i jak coś się dzieje złego to po prostu zaraz włacza się myślenie że coś zrobiłaś nie tak a my tu wszystkie widzimy jak dbasz o córcie więc możesz nam wierzyć na słowo: JESTEŚ CUDOWNĄ MAMUŚKĄ i wbij to sobie do główki oki ![]() madzia wolne? wziełaś już te L4?? bo chyba coś przegapiłam ![]() wogóle jak się czujecie?? który to juz tc??? Linka w takim razie zaciskam mocno za testowanie a czujesz się jakoś ciążowo??lineczka Wy tam się dobrze zaopatrzcie w ciepełko Lila hehe no to niezłą nocke miałaś ta ciążowa bezsenność jest straszna wiem coś o tym Briliant a zdrówko jakoś kiepskie dziękuje że pytasz ![]() a koszule też musze jakąś zamówić na all chyba, i jakoś z szafy wytrzasne do samego porodu bo nowej chyba szkoda. dziewczyny wczoraj wieczorem jak się kładłam już do łóżka tak mnie cipka bolała że masakra nie wiedziałam o co kaman co to może być???moja sis dziś stwierdziła ( swoją drogą nie wiem po czym ) że urodze szybciej jestem ciekawa czy te przepowiednie się sprawdzą ![]() przepraszam Was że tak troszke po łebkach odpisuje ale przeziębienie nie odpuszcza i strasznie się czuje ![]() a i Natalka zmień mi prosze godzine wizyty na 14:40 bo na 18 córa ma zebranie w szkole
- 09.06.2006Kornelka - 27.10.2013Groszek Edytowane przez agi_82 Czas edycji: 2013-09-19 o 15:57 |
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
Cytat:
![]() a czemu Cię pipka bolała to nie mam pojęcia
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Wtajemniczenie
|
a i teraz mi się jeszcze przypomniało że pisałyście odnośnie mojej sypialni ( dokłądnie nie pamiętam która o czym konkretnie)
ale zgadza się miało być drzewo ale jednak zdecydowałam się na dmuchawce jakoś bardziej do mnie przemawiały ![]() odnośnie łóżka to zdecydowaliśmy się na to, ponieważ było duuużo tańsze niż te skórzane i stwierdziliśmy że lepiej za tą różnice kupić lepszy materac, dno łóżka i konkretne podusie i kołdre a i w skórzanym nie było skrzyni pod łóżkiem ![]() a odnośnie skosów to są i tż jak przechodzi na swoją strone łóżka to tylko głowe troche musi schylać no ale jakoś nie narzeka więc nie jest źle ewentualnie przechodzi przeze mnie co chyba jednak jest trudniejsze ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- lineczka no mnie też wkurza takie gadanie ale ona akurat nie mówi tego tak wiesz, złośliwie powiedzmy teraz z nią rozmawiałam i mówi że chodzi jej o te moje napinanie brzucha, ten ból cipki to miała ponoć krótko przed porodem też, i mówi że dostałam jakiś szeroki i czerwony nochal i to akurat miałam z Marcelą na jakieś 2 tyg przed porodem bo nawet mam zdjęcia i na nich widać tylko mój kinol no i jeszcze mówi że ja nastawiłam się że na bank urodze po terminie i że będzie odwrotnie zobaczymy jaka z niej jasnowidzka
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - ma
Cytat:
![]() Musimy czekac na rozwoj akcji u Ciebie a Kornelka wyjdzie i tak wtedy kiedy bedzie chciala.. Juz nie dlugo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
|
#1475 |
|
Wtajemniczenie
|
lineczka
no właśnie, i tak już bliżej niż dalej
|
|
#1476 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkow
brilliant: to gin musi Ci dać coś na te bakterie
natalya: ooo to byłby ślub jak z bajki jeśli chodzi o clo to mnie głowa tak nawalała , że myślałam, że mi pęknie :/ ooo jak długo już jesteś za granicą, ale nie dziwię się, wiele osób wyjeżdza bo w naszym kraju to nie ma na co liczyćula: właśnie u kogoś zdjęcia widziałam z tej wyspy i rzeczywiście przepiekna woda była lineczka:i jak tam nie przemarźliście? lila: zapamiętam ![]() linka: mam nadzieję, że na teście zagości ta 2 kreseczka ewcik: a ja już myślałam, że Wam się udało. przykro mi bolało mnie dzisiaj podbrzusze idealnie jak na @ więc jestem prawie pewna , że w tym cyklu również nici i pozytywne myslenie niestety nic tu nie zdziała. ale cóż trudno się mówi .
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkow
Cytat:
|
|
|
#1478 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla @, miałam nadzieję że Ci się udało, echCytat:
Nie wiem czy mozna to nazwać ciążowymi objawami ![]() Ciekawe te twoje bóle może faktycznie ma to jakiś związek z nadchodzącym porodem.Kuruj się Kochana żebyś zdrowa Kornelkę przywitała. Dziewczyneczka mam nadzieję że raczej na fasolkę Cię boli |
||
|
|
|
|
#1479 |
|
Wtajemniczenie
|
lila: poganiam
linka: niestety ciężko stwierdzić, czy coś jest ciążowe czy coś jest na @ jednak mam nadzieję, że u Ciebie to są objawy na ciążę. Mnie jeszcze bardzo cyce bolą i chodzę często siku. ale to czytałam, że po duphastonie też jest
|
|
#1480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oby Twoja podświadomość Cie nie myliła
|
|
|
#1481 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pogoda faktycznie do dupy... Cytat:
za to co jaki czas w jajnikach cos czuje... Jakie nici dziołchaa Ty nam tu masz dwie krechy pokazać!! Co du ślubu to fakt sceneria jak z filmu jakiegoś ale mój Tż to narazie nie pali się do ślubu... ![]() No więc ustaliliśmy że piesio idzie do znajomych nie wiem jak ja to przeżyje i jak Ona ale jak mus to mus. . . jeszcze dwa dni do pracy i urlop... jakoś nie czuje tego nadchodzącego urlopu.... ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Linka
|
||||
|
|
|
|
#1482 |
|
Wtajemniczenie
|
Natalka
myślę że dla suni lepsze lokum znajomych niż hotel dla psiaków
|
|
#1483 |
|
Wtajemniczenie
|
mam co chciałam. W nocy pojechaliśmy do szpitala ze skurczami co 3,5 minuty. nad ranem wszystko się rozeszlo i tak leze na patologi z marnymi skurczami. do poniedziałku mnie nie wypuszcza.
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
Ninquelote trzymam kciuki za ponowne skurcze i szybki poród
Dobra nie zwracam uwagi na moje pseudoobjawy i muszę się zająć czymś innym ![]() Wrzuciłam do klubu linki do kilku fotek. |
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to już?? |
|
|
|
|
|
#1486 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
będzie dobrze Linka hehe zobaczymy czy to takie pseudo były
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie ja mam dzisiaj humorki dziś kilka razy opier*** Tż za bzdurę.... nie wiem ale mam taka huśtawkę nastrojów że aż strach się bać co to będzie jak kiedyś tam zaciążę!! |
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Wtajemniczenie
|
może to jakieś skutki uboczne clo??
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1490 |
|
Wtajemniczenie
|
Natalka
więc tutaj konwersacji już nie będziemy prowadzić??
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Zadomowienie
|
Hejka! Wróciłam od gina, mam pozwolenie na przytulanki
Ale to się zobaczy. Jak zobaczył moją kartę wypisu to powiedział, że miałam gigantycznego pecha.No więc jaki mam znowu nastrój? nieee, nie będzie to dla Was zaskoczeniem - mam doła ![]() Czy ja muszę tak wszystko przeżywać?? Nie ma na to jakiejś recepty?
|
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bzykajcie się teraz na poprawę humorku ) I oby tego zabiegu nie trzeba było robic
|
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie Zośka od tak zasnęła mi na kolanach, mój skarb
|
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zadomowienie
|
Ninquelote Trzymam kciuki żebyś wyszła już z córeczką stamtąd
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Wtajemniczenie
|
ula
powiem szczerze że jak pisałaś relacje z porodu to buzia coraz niżej mi opadała, nie ma co ukrywać że lekkiego porodu nie miałaś ale dam sobie głowe ściąć że jakbyśmy się Ciebie zapytały czy świadomie jeszcze raz byś to przeszła to odpowiedź byłaby jedna prawda dzieki temu masz cudną, przesłodką Zosieńke i tak jak Natalka pisze to lek na Twoje smutki a tymczasem bzykajcie się do woli a ja sobie jak na razie pomarze
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
agusiaty za jakieś 2 tyg tez juz będziesz mogła powoli wykurzac Kornelkę z brzusia
) swoją droga ja pamietam jak w lutym robiłas test! A to juz końcówka !!!
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Zadomowienie
|
Witam się przy kawusi, mogłam sobie dzisiaj troszkę dłużej pospać bo Jasiek nie idzie do przedszkola tylko na 10 na 1 wizytę do dentysty a tu przed 7 dzwoni telefon
Tak was czytałam wczoraj ale wybaczcie jakoś nie miałam nastroju a nie chciałam pisać byle co żeby nikogo nie urazić. Niquolet jak sytuacja???? Życzę ci ekspresowego i lekkiego rozpakowania Aga faktycznie już niedługo ty będziesz zasuwać z Kornelcią w wózeczku , oswoiłaś się już z tą myślą????? Ula Ja jakoś zaczynam tracić nadzieję że w końcu nam się uda a może to i dobrze bo nie będę się tak nakręcać??? Już sama nie wiem co mam myśleć im bliżej terminu @ to zaczynam łapać większego doła... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

a czujesz się jakoś ciążowo??
bolała że masakra nie wiedziałam o co kaman
- 09.06.2006

a i w skórzanym nie było skrzyni pod łóżkiem 

może faktycznie ma to jakiś związek z nadchodzącym porodem.
za miesiąc, a ile masz tych leukocytów? boli się brzuch, albo przy oddawaniu moczu coś? a może wieczne pióro kup koleżance? Ja dostałam od przyjaciółki wisiorek z sową jako symbol mądrości po mojej mgr 

Ale to się zobaczy. Jak zobaczył moją kartę wypisu to powiedział, że miałam gigantycznego pecha.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
bzykajcie się teraz na poprawę humorku