|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Cytat:
|
|
#4292 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie! Zwłaszcza jak proszę aby mi dobrze zrobił
![]() Idę od Was, bo jakieś dziwne rzeczy propagujecie Żeby mi facet dobrze zrobił, tez coś! I do tego anal - a fe, wstydźcie się!
Edytowane przez Figamaga Czas edycji: 2013-09-18 o 19:51 |
|
|
|
#4293 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ogólnie nie lubię tego uczucia. Ciężko to wytłumaczyć, ale z własnej woli nie uprawiałabym anala w ogóle
|
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczelam badzo wczesnie, nie sprawialo mi to bolu, ale z poczatku stanowilo tylko mile urozmaicenie. Az trafilam na partnera, ktory mial bzika na tym punkcie i chcial prawie codziennie. I sama nie wiem jak, tez w tym zasmakowalam, a nawet sie rozsmakowalam
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Cytat:
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Cytat:
a wcześniej półtorej roku się zabawialiśmy,miałam 17 lat,uwielbiam to ostatnio miałam obtarte kolana mimo,że miałam spodnie na nich plus u Nas nie na gry wstępnej,jakoś nie odczuwamy potrzeby takiej.
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Jejuu dziewczyny takiej ochoty mi narobiłyście na anal!
![]() TŻ o to pytał, niby nie naciskał ale jak powiedziałam ze sprobujemy do była euforia radości ![]() Czytalam co nieco o tym jak sie "przygotować" do tego, ale zastanawiam sie czy naprawde jest potrzebna lewatywa? Czy wystarczy sie "porządnie" wypróżnić? ![]() Narazie troche odwlekam sprawy, bo a to okres a to mamy wesele a to coś tam, ale ileż można?
|
|
|
|
#4299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4300 |
|
Przyczajenie
|
Mój partner chce uprawiac tylko seks analny
Witam , mam problem jestem z moim chłopakiem od roku, na początku było tak jak powinno byc spedzalismy dużo czasu w łóżku, jakies 2 miesiace temu partner poprosił mnie czy mogli bysmy spróbowac seksu analnego, zgodziłam sie i to był mój błąd!
od tego czasu chce tylko seksu analnego i tylko o tym mówi gdzie kładziemy sie do łóżka nic innego sie dla niego nie liczy, jak myślicie czy to przejdzie??? Jak mam go skłonić zeby było tak jak dawniej?? pomóżcie!!!!
|
|
|
|
#4301 |
|
Raczkowanie
|
Bo to zależy jak kto lubi i co uważa za grę wstępną. Najlepiej się dłużej z tz nie widzieć a wtedy ochota jest ogromnaaa!
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okres przeszkadza? Ten otwór jest i podczas okresu dobry
|
|
|
|
|
#4303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), jako domniemany przejaw egoizmu faceta i chyba "nieroztropność" autorki owego wątku.Jako rozumiem, gdy za paręnaście czy kilkadziesiąt lat, gdy być może, Waszym partnerom zabraknie "rysika w ołówku", propozycja użycia środków farmakologicznych mających na celu pobudzenie wzwodu czy utrzymanie erekcji, również zostanie potraktowana jako coś godnego łapania się za głowę, głupiego, egoistycznego itp? I czy wówczas będzie to świadczyć o kobiecie i jej stosunku do partnera, gdy to ona zaproponuje takie rozwiązanie? Żeby była jasność - nie zamierzam się kłócić. Po prostu pokazałem drugą stronę medalu. Wszystko jest kwestią kompromisu i dogadania, szczególnie w łóżku - tutaj można wszystko, o ile obie strony się zgadzają. Tak, wiem, Ameryki nie odkryłem, jednak tą oczywistą oczywistość należy nieraz chyba przypominać. Nie pasuje Wam coś? W porządku ale Borze Zielony nie sprowadzajmy pewnych rzeczy do poziomu jakiejś patologii.
|
|
#4304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4305 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mój partner chce uprawiac tylko seks analny
Mam pewną metodę na odstraszenie typa od seksu analnego, ale równie dobrze może to być wasze ostatnie spotkanie. Byłam kiedyś w związku z jednym facetem. Na początku było bardzo fajnie, ale potem zaczął oglądać bajkę o różowych koniach i nasz związek stał się bardzo nudny. Wracał z uczelni, ja z roboty, robiłam obiad, a on oglądał te konie. Jak skończył je oglądać to było późno więc kładliśmy się do łóżka i uprawialiśmy seks, który był jedyną rzeczą, którą robiliśmy wspólnie. Kiedy miałam już dość to delikatnie dawałam mu znać, że to koniec, ale typ nie rozumiał. W końcu nie wytrzymałam i zrobiłam coś co zapamięta do końca życia. Kiedy oglądał te swoje kreskówki ja zwykle się myłam, ale tym razem postanowiłam tego nie robić. Do tego najadłam się śledzi w oleju i orzeszków ziemnych. Dziś kiedy jest mi smutno przypominam sobie jego minę kiedy zamiast penisa wyjął ze mnie snickersa
Tym incydentem zakończyła się nasza patologiczna znajomość.
|
|
|
|
#4306 | |
|
Raczkowanie
|
A próbowałaś z nim na spokojnie porozmawiać? Powiedzieć, że Tobie nie sprawia to juz takiej przyjemności, że potrzebujesz czegoś innego? No bez przesady, żeby jaśnie pan zmuszał Cię do robienia czegoś, na co Ty nie masz ochoty. Spróbuj na spokojnie, jak nie wyjdzie, to zrób mu celibat (a ja na Twoim miejscu totalnie olałabym gościa, który ma w dupie moje potrzeby, a seks ma być frajdą tylko dla niego). Poza sferą łóżkową, też jest takim egoistą?
Cytat:
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli ktoś nie może uprawiać seksu, bo mu sprzęt na to nie pozwala , to nie widzę nic złego w przyjęciu środków, które mu pomogą.Ale u Autorki tamtego posta nie chodzi o to, że się nie da, bo organizm odmawia posłuszeństwa. Chodzi o ból. O tak duży ból, że dziewczyna szuka leków, dzięki którym się tego bólu pozbędzie. Jak nie widzisz różnicy, to ja nie mam pytań. |
|
|
|
|
#4308 |
|
Raczkowanie
|
Powiedz mu że też chciałabyś spróbować sexu analnego ale w drugą stronę - np. przy użyciu paluszków, wibratora.
Możesz też mu zrobić super niespodziankę i zakupić strapon - jego reakcja prawdę Ci powie
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie będę się powtarzać, tu jest wszystko, co być powinno powiedziane na ten temat.
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, jakoś wolę marsy czy 3bity
|
#4314 |
|
BAN stały
|
Boże zaniemówiłam
|
|
|
|
#4315 | |
|
Konto usunięte
|
[/COLOR]
Cytat:
Nie prościej powiedzieć nie??[COLOR="Silver"] Edytowane przez 8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 Czas edycji: 2013-09-20 o 14:48 |
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mój partner chce uprawiac tylko seks analny
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4317 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez umyna Czas edycji: 2013-09-29 o 00:02 |
|
|
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
Może po prostu z nim o tym porozmawiaj. Nie może się tak egoistycznie zachowywać. Jeżeli Tobie nie sprawia to przyjemności lub nie masz na to ochoty, to nie ulegaj! Nie jesteś jego własnością, żeby robił z Tobą co chciał. Tobie też się coś w tym związku należy.
|
|
|
|
#4319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślałam że jestem jednym z mistrzów wredoty, ale jednak dziewczyno jestes moim guru!
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
|
|
|
#4320 |
|
Przyczajenie
|
Poszłam za radą Turbulencji i już nie mam problemów, zdecydowanie polecam!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

skoro proszę,żeby przestał, bo mnie bardzo boli.

Żeby mi facet dobrze zrobił, tez coś! I do tego anal - a fe, wstydźcie się!

od tego czasu chce tylko seksu analnego i tylko o tym mówi gdzie kładziemy sie do łóżka nic innego sie dla niego nie liczy, jak myślicie czy to przejdzie??? Jak mam go skłonić zeby było tak jak dawniej?? pomóżcie!!!!

), jako domniemany przejaw egoizmu faceta i chyba "nieroztropność" autorki owego wątku.