|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
0 | 0% |
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
1 | 1,75% |
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
0 | 0% |
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
16 | 28,07% |
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
1 | 1,75% |
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
29 | 50,88% |
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
1 | 1,75% |
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
8 | 14,04% |
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
![]() niesutannie trzymamy kciuki za Wasze zdrówko ![]() ![]() ![]() Ależ On musi być tyci tyci, pyci, pyci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy X
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy X
Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że wszystko z nim ok ![]() A Tobie Kochana zdróweczka życzę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde ale to musi być okruszk ![]() ![]() A jeszcze mnie teściowa wkurza bo od 20 ciagle mi jakies MMS wysyła, jakieś SMS i mnie wkur,wia ... taki dobry dzień. a mój maż wrócił i mysli ze bułką z serkiem to odrobi stracone punkty ![]()
![]() |
#1058 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymajcie się cieplutko!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz
Alisa jeszcze nie wie, że ma braciszka. Dla niej kilka dni zwłoki to bez znaczenia, a ja chce mieć "pewność" ze on jest stabilny.
Mala teskni, choć ponoć nie mówi. Ale ja ja znam. Może w weekend przyjedzie na 5-10 minut chociaż na korytarz. Zobaczymy Łukasz też tak sobie. Moja sis ma angine. No zwariowac można. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1060 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lece spać bo nati pewnie znow zrobi pobudke o 6 albo coś koło tego ![]() dobrej nocki mamusie i dzidziusie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() będzie dobrze, wszyscy będziecie niedługo w pełni sił i zdrowi ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Rozeznanie
|
TRELE a na ilewg producenta starcza jeden wkład do tego smietnika na pieluszki?bonie moge znalezc
|
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
![]() ![]() Ja poprasowałam następną kupkę ciuszków i trochę mi lepiej na duszy, ale gorzej na kręgosłupie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz taki okres ze sie rozchorowują wszyscy, temp na dworze taka ze masakra jakaś.. ale mnie ciągnie jajniku i kłuje. ![]() acelinko- żebym wybrała sobie ciuchy po ś.p babci męża.. bo SZKODA wyrzucića na nią za duże, a ze ja mam taki rozmiar to beda idealne, a jak nei aj to moja mam.
![]() |
#1065 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy
babku, co do łóżeczka - nie zgodziłabym się na taką "zamianę". W ogóle to poszukałabym u innego sprzedawcy i zamówiła u kogoś innego skoro oni tak w kulki lecą...
Cytat:
W pierwszy dzień: 4 razy po 2 tabl. i później przez 7 dni: 3 razy po 2 tabl. I po 3-4 dniach zrobić badanie moczu i skontrolować. Wróciłam, byłyśmy jednak na sałatce, bo koleżanka głodna była. Mąż coś nie w sosie, chociaż mówi, że nic się nie dzieje. Idę pod prysznic.
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy
ryybka a niech ona sobie sama to nosi, najlepej majtki
![]() narazie kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na początku zawsze się porównuje maluchy do innych dzieciaczków ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trele uważaj na siebie!!! Dzidzia dbaj o siebie. Trzymam kciuki za Was!!! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że się Wam nic nie stało,ale trzeba bardzo uważać.Dzięki za przestrogę,już sie nie będę wspinać na taboret ![]() Cytat:
E to trza korzystać ![]() Cytat:
![]() Kiedy Ty to oglądasz? Rany ale maniaczka ![]() Zwariowane Gorszy dzień zdarza się każdemu ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() Też bym była wkurzona za to łóżeczko ![]() ![]() Tak jak u Maomami coś ostatnio sprzedawcy do ![]() A przypomnij u kogo zamawiałaś? Cytat:
![]() Kroplówki Cię wzmocnią,musisz teraz mieć dużo sił dla synka ![]() Pięknie że tak zareagował na leki ![]() Cytat:
![]() Muszę się iść wykosić ![]() Na samą myśl mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1071 |
Zakorzenienie
|
Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz
Anoula jeśli będę miała dobre wyniki i nie rozwinie sie infekcja to pewnie wyjde po weekendzie. Teraz o tym nie myślę. Zostane jak długo będzie trzeba.
W ogóle nie wiem jak zalatwiac teraz macierzynski, rejestracje dziecka, wszelkie dodatki. Nie wiem czy sie wyrobie w terminie a Ł. Przecież nie może bo my bez ślubu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1072 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie przypomniało mi się,Nasturcja Ty masz tego rogala z kulkami styropianowymi?Pisałaś że się źle układa? Bo siostra ma worek sako i jest boski,tak się fajnie dopasowuje do ciała i cieplutko na nim leżeć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
Babku Przepraszam. Ale co ja jej powiem jeśli on nie da rady? Tego oczywiście nie chce zakładać ale jest taka możliwość zawsze. Chce mieć czas na obmyslenie strategii.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1074 |
Zadomowienie
|
Ale z drugiej strony, jeśli faktycznie ktoś tam im zawalił i dostawy nie mieli. Na zamianę się nie zgodzę, ale dam im chyba szansę jeszcze. Ciekawi mnie tylko czy Olę poinformują, bo w sumie wie już ode mnie, że na pewno będzie mieć opóźnienie, ale oni chyba nic nie piszą, a powinni moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Rozeznanie
|
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...
Dzidzia...ciagle mysle o Was, ladujcie wzajemnie bateryjki,niech sily i Tobie i Okruszkowi twojemu przybywa
![]() Trele,a Tobie polecam owinac sie folia babelkowa ![]() Ja Was na bierzaco nadrabiam,ale jakos nie mam dzis weny,zreszta macie tempo,ktorego ja nie ogarniam ![]() Nalejka z misiem mnie zachwycila,co do lozeczkowych dylematow-no jest roznica,nie ma co sie oszukiwac; Abby,widze,ze jestesmy w takiej samej sytuacji z uparciuszkami, dupineczki w dole ![]() Ja wlasnie relaksuje sie uprawiajac jakies farmy na tablecie (ostatnie takie podrygi pewnie),a dziecie moje kochane wbija mi glowe pod zebra...sredniawo wygodnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak wiesz co, pisałam chyba sto razy gratulacje, trzymam kciuki, dacie rade i podobne, ale tak naprawdę to nie zdawałam sobie sprawy z tego, jakie to dla Ciebie strasznie trudne wszystko. Chyba dopiero z tamtym postem do mnie dotarło porządnie... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
Babku ot życie.
Bywa niesprawiedliwe. Ale bywa, że daje cos, co zmienia wszystko. Nasz syn zmienił wszystko. Czuje w sobie coś, czego nigdy nie miałam. Cena wysoka. Ale warto było ją zapłacić, bo teraz wszystko jest inne. Nawet promienie słońca. Myślę, że stałam się innym człowiekiem. Nie mnie oceniać czy lepszym, ale mam takie poczucie, że to wszystko nie stało się bez powodu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.