Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-19, 23:10   #1201
blaszok
Zakorzenienie

Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Dasz radę Znasz francuski? Mogłabyś mi przetłumaczyć "Tęsknimy za wami. Trzymajcie się, kochane!"? Znajome we Francji są, chcę im questa zrobić Języka nie znają, ale może zaczepią jakiegoś tamtejszego, żeby się dowiedzieć o co chodzi Google translatora nie chcę zaprzęgać bo mi zaraz wyjdzie : Tęsknimy kaszanka. Trzymajcie krzesło, kochane

Właśnie zjadłam kolację, bo wróciłam do domu po piwkowaniu (tak, jestem alkoholiczką, pora się przed samą sobą i przed Wami przyznać ).
A co tam narobię Wam smaka na noc
hahahah

kuurde, myślałam, że to parówki wygląda PYSZKA

anns: przez Ciebie (albo "dzięki Tobie" ) moja mama została zmuszona do zrobienia nam jutro naleśników
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 23:15   #1202
agila negra
Zadomowienie

U mnie też naleśniory będą na śniadanie dzięki anns Ale sama muszę sobie zrobić
Stary 2013-09-20, 00:55   #1203
anns_
Zakorzenienie

Hehe, zapraszam Was wszystkie na naleśniki. Jutro godzina 14 .
Będą naleśniki, do tego dwa rodzaje domowych dżemorów, sosik czekoladowy (czyli gorzka czekolada rozpuszczona), banany, jeszcze jakieś owoce (zobaczę co będzie w sklepie), i mus truskawkowy(truskawki+ser ek mascarpone ) i bita śmietana. A ja sobie zrobię wersję bardziej fit . Czas wrócić do normalności. Po poprawkach trzeba się za siebie wziąć.

dla ćwiczących

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km

Edytowane przez anns_
Czas edycji: 2013-09-20 o 00:57
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 05:24   #1204
kisiej25
Tajka

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Właśnie zjadłam kolację, bo wróciłam do domu po piwkowaniu (tak, jestem alkoholiczką, pora się przed samą sobą i przed Wami przyznać ).
A co tam narobię Wam smaka na noc
Wygląda pysznie

Wczoraj u mnie:
30DS L2D7
50 przysiadów
42min HH

ok. 1500 kcal (teraz się tego trzymam. Za mniej - ja dziękuję )

Witam znad kawy. Dzisiaj wstałam. Zrobiłam małe rozciąganie. Wzięłam prysznic. Ogarnęłam się w 100% i zaraz zabieram się za śniadanie.
ok. 65g chlebka domowego bezglutenowego z moim masłem orzechowym i dżemem mojej mamy. Do tego pół grapefruita i 250ml maślanki.

Miłego

---------- Dopisano o 05:24 ---------- Poprzedni post napisano o 05:00 ----------

Wątek na wp.pl:
10 niezdrowych nawyków, przez które tyjesz
Każdy z nas to robi <--- to mnie nieco trafiło i weszłam, by poczytać.

1.Powiedzenie "jak żyjesz, tak tyjesz" wskazuje, że główną przyczyną tycia są nieodpowiednie nawyki żywieniowe i brak aktywności fizycznej.
>mam wyrobione dobre nawyki żywieniowe i codzienną aktywność fizyczną<

2.Stres często powoduje, że jemy szybko, gryziemy niedokładnie i połykamy duże kawałki;Ponadto, gdy jesteśmy zdenerwowani, próbujemy rozładować stres poprzez nadmierne objadanie się.
>ok. to im się udało <

3.Jedzenie przed komputerem lub telewizorem. >celebruj (w miarę możliwości oczywiście) każdy posiłek.
>to też im wyszło

4.Za mało snu

5.Wiara w hasła reklamowe
>już nie point for me. Nie oglądam TV, nie słucham tekstów typu "wypij mnie jak Alicja w Krainie Czarów, a stracisz 5kg w tydzień!"<

6.Nieczytanie etykiet
>BUM ! nauczyłam się, że fit i light i 0% wcale nie musi być zdrowsze od takiego pełnotłustego lub półtłustego twarożku<

7.Negatywne myślenie osobie samym

8.Nuda i brak wysiłku
>Nuda faktycznie czasem daje się we znaki. Ale odkąd przestałam tak myśleć o jedzeniu w czasie nudy, zmieniłam swoje podejście. Jak się nudzę zabieram się np. za naukę niemieckiego (wiem, jak to brzmi ) i wiem, że nie jestem głodna, a znudzona<

9.Nie rób zakupów z pustym żołądkiem
>o tak. to jest jedno z gorszych. Ostatnio byłam na zakupach przed obiadem. Zrobiłam się tak głodna, że jak byłam w dziale z bakaliami, orzechami, suszonymi owocami, to chciałam brać wszystko. Skończyło się na tym, że nie wzięłam nic, bo "wcale tego nie potrzebujesz". <

10. Jedną z przyczyn tycia są czynniki genetyczne.
>Nie zgadzam się. Genetyka nie ma tu nic do rzeczy. Jak się chce coś osiągnąć, to można. A jak się chce znaleźć wymówkę - to się znajdzie ich tysiące<

Możemy postawić, że jest w tym artykule 50% racji.
Faktycznie ludzie mają pewne nawyki, które można przypisać każdemu.

Edytowane przez kisiej25
Czas edycji: 2013-09-20 o 05:25
kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 08:15   #1205
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niewymierna Pokaż wiadomość
O jaaa kolejna część strasznie szybko. Oficjalnie wrocilam.
Hej
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
wymarzłam dzisiaj okrutnie i na dodatek w mieszkaniu lodówka opatuliłam się w skarpeciory, dres, polar TŻ-ta, owinęłam kocem i tak się trzęsę no i gorąca herbatka obowiązkowo
Serio tak zimno w PL? Kurczę u mnie 30C...oj czuje, że będę miała szok termiczny na lotnisku Brać golfy? Bo tak serio to spojrzałam na nie i doszłam do wniosku, że tak źle to na pewno niema
Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
ja miałam dziś ochotę założyć rękawiczki-szkoda,że nie wzięłam...
przerażacie mnie Spakowałam się częściowo ale widzę, że połowa rzeczy zbyt letnia
Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
eeeeh, jak tak piszę o densach, to sobie przypomniałam takiego Słowaka z imprezy z Czarnogóry, chlip ale wszystko Wam napiszę potem
Kochana najpierw rzucasz tu wątek romantyczny a później każesz nam czekać na dokładną relację Nie ładnie!
Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość

>Nie zgadzam się. Genetyka nie ma tu nic do rzeczy. Jak się chce coś osiągnąć, to można. A jak się chce znaleźć wymówkę - to się znajdzie ich tysiące<
Nie zgodzę się z Tobą w tym temacie, genetyka nie jest tu obojętna. Są choroby w których się tyje, gdyż metabolizm jest bardzo spowolniony (często są to choroby genetyczne). PCOS chociażby czy niedoczynność tarczycy.

Otyłość wtórna może być efektem wielu chorób metabolicznych, ośrodkowego układu nerwowego, uszkodzenia podwzgórza mózgu, wad chromosomalnych lub też zażywania niektórych leków.

I nie mówię tu, że nie jest możliwe schudnięcie mając te choroby ale z pewnością jest ono trudniejsze i niestety takie osoby łatwo przybierają na wadze. Zresztą sama mam jakąś chorobę tego typu i przykładowo w tydzień potrafię przytyć 7kg. Nie możliwe? a jednak...

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Ty kłamco.
Oj tam! Jak to się mówi kobieta nie kłamie kobieta szminkuje prawdę
Kolorek i włoski super!
Stary 2013-09-20, 08:31   #1206
anulciak85
Zakorzenienie

Dziendobry.
Ja juz po sniadanku. Zaraz biore sie za porzadki w zabawkach Mlodego. Kupilam wczoraj w Ikea pare rzeczy do swojego domku marzen...moze sie iedys spelni....

Edytowane przez anulciak85
Czas edycji: 2013-09-20 o 08:35
anulciak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 08:49   #1207
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Będą naleśniki, do tego dwa rodzaje domowych dżemorów, sosik czekoladowy (czyli gorzka czekolada rozpuszczona), banany, jeszcze jakieś owoce (zobaczę co będzie w sklepie), i mus truskawkowy(truskawki+ser ek mascarpone ) i bita śmietana. A ja sobie zrobię wersję bardziej fit . Czas wrócić do normalności. Po poprawkach trzeba się za siebie wziąć.
ok

Cytat:
Wczoraj u mnie:
30DS L2D7
50 przysiadów
42min HH

Witam znad kawy. Dzisiaj wstałam. Zrobiłam małe rozciąganie. Wzięłam prysznic. Ogarnęłam się w 100% i zaraz zabieram się za śniadanie.
ok. 65g chlebka domowego bezglutenowego z moim masłem orzechowym i dżemem mojej mamy. Do tego pół grapefruita i 250ml maślanki.

Wątek na wp.pl:
10 niezdrowych nawyków, przez które tyjesz
Każdy z nas to robi <--- to mnie nieco trafiło i weszłam, by poczytać.

1.Powiedzenie "jak żyjesz, tak tyjesz" wskazuje, że główną przyczyną tycia są nieodpowiednie nawyki żywieniowe i brak aktywności fizycznej.
>mam wyrobione dobre nawyki żywieniowe i codzienną aktywność fizyczną<

2.Stres często powoduje, że jemy szybko, gryziemy niedokładnie i połykamy duże kawałki;Ponadto, gdy jesteśmy zdenerwowani, próbujemy rozładować stres poprzez nadmierne objadanie się.
>ok. to im się udało <

3.Jedzenie przed komputerem lub telewizorem. >celebruj (w miarę możliwości oczywiście) każdy posiłek.
>to też im wyszło

4.Za mało snu

5.Wiara w hasła reklamowe
>już nie point for me. Nie oglądam TV, nie słucham tekstów typu "wypij mnie jak Alicja w Krainie Czarów, a stracisz 5kg w tydzień!"<

6.Nieczytanie etykiet
>BUM ! nauczyłam się, że fit i light i 0% wcale nie musi być zdrowsze od takiego pełnotłustego lub półtłustego twarożku<

7.Negatywne myślenie osobie samym

8.Nuda i brak wysiłku
>Nuda faktycznie czasem daje się we znaki. Ale odkąd przestałam tak myśleć o jedzeniu w czasie nudy, zmieniłam swoje podejście. Jak się nudzę zabieram się np. za naukę niemieckiego (wiem, jak to brzmi ) i wiem, że nie jestem głodna, a znudzona<

9.Nie rób zakupów z pustym żołądkiem
>o tak. to jest jedno z gorszych. Ostatnio byłam na zakupach przed obiadem. Zrobiłam się tak głodna, że jak byłam w dziale z bakaliami, orzechami, suszonymi owocami, to chciałam brać wszystko. Skończyło się na tym, że nie wzięłam nic, bo "wcale tego nie potrzebujesz". <

Możemy postawić, że jest w tym artykule 50% racji.
Faktycznie ludzie mają pewne nawyki, które można przypisać każdemu.
za ćwiczenia

a co tak wcześnie dziś na nogach?

niektóre punkty się u mnie też sprawdzają

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość

Kochana najpierw rzucasz tu wątek romantyczny a później każesz nam czekać na dokładną relację Nie ładnie!
hahaha
bardzo krótki i bez happy endu, ale zawsze jakiś

dzień dobry
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 09:15   #1208
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Hejka

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
cały czas nie mogę siedzieć w pracy na wizażu... a po robocie w domu też...
No normalne, że nie samym wizażem żyje człowiek
Cytat:
Napisane przez Niewymierna Pokaż wiadomość
O jaaa kolejna część strasznie szybko. Oficjalnie wrocilam.

Na kolacje pomyslu jeszcze nie mam a ci do ćwiczeń
25min orbiterka
20 minut marszu 6km/h
20 minut na rowerku
55 minut tbc

Stesknilam sie!
Hej Za ćwiczenia
Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Domeldowuje 30 min stacjonarnego

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Cześć.

Siatkówka dziś była-70 min

Cytat:
Dzięki to mówisz, że jesteś zadowolona? A ile on kosztuje, bo tu ceny nie ma i gdzie go można dostać? Bo chyba w Rossie nie ma? Kupię wszystko co pomoże na moje wory pod oczami
Z przesyłką kilka lat temu zapłaciłam jakieś 50zł czy 60. Nie pamiętam za bardzo W sklepie tego nie znajdziesz raczej, ja na allegro zamawiałam.
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 09:53   #1209
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Serio tak zimno w PL? Kurczę u mnie 30C...oj czuje, że będę miała szok termiczny na lotnisku Brać golfy? Bo tak serio to spojrzałam na nie i doszłam do wniosku, że tak źle to na pewno niema

przerażacie mnie Spakowałam się częściowo ale widzę, że połowa rzeczy zbyt letnia
bierz koniecznie ciepłe rzeczy, 10-15 stopni jest, często deszcze i niestety wiatr. Chociaż dziś pogoda (przynajmniej u mnie) ładna! Słoneczko

Dzień dobry Wstałam niedawno, ubrałam się i lecę zjeść jakieś zdrowe śniadanko

361 min

Stary 2013-09-20, 10:01   #1210
agulaaaa
Zakorzenienie

siemka wstałam jakiś czas temu poszłam późno spać.. zamiast uczyć się do nocy to gadałam z różnymi ludźmi.. idę na śniadanie i matma dalej..

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

aaa i wczoraj zgrzeszyłam, ale nie alko czekoladą przyznaję się otwarcie
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 10:02   #1211
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jesteś licealistką?

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Ostatnie dni przed wyjazdem ciągną się bardzo

Brawo
Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
ten nick chyba mylący, też tak myślałam, ale już coś o dzieciach kiedyś wspominałaś to zaczęłam się zastanawiać
ja pitole ale wprowadziłam zamieszanie
Cytat:
oo, to zajrzę!

Czarnogóra

za udany dzień!

wróciiiiiiiłaś!

a tulipan ma 19 latek (rocznik '94 ), a odprowadzała do szkoły pewnie brata tak sądzę
blaszok, rozszyfrowałaś mnie
Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
siema z rana
hej
Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
mus to mus, ostatnio to tak codziennie nad matmą spędzam 1h-4h ale nie narzekam tzn narzekam, ale wierzę, że przyniesie to efekty

A i za spr z ciągów dostałam 4 kilka 4 tylko było, żadnej 5, co swiadczy o trudności spr
za sprawdzian
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 10:06   #1212
Konto usunięte

Zjadłam owsiankę na śniadanie i teraz piję kawę Pogoda fajna, widzę że ma być w weekend 20 stopni
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 10:27   #1213
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dochodzę do siebie kawa poszłam spać po 1, wstałam po 5, wyszykowałam TŻ-ta do pracy i poszłam dalej spać, ale ciągle się budziłam bo o 7 zaczęli robotnicy coś wiercić pod blokiem pokręciłam się do 9, przysypiając parę razy o 9 zwlokłam swoje zwłoki i tak się kręciłam po mieszkaniu bez celu ogarnęłam kuchnię i włączyłam kompa. Słońce nawet u mnie dzisiaj jest co prawda nie wiem na jak długo, ale jest zaraz muszę wstawić pranie i to nie jedno, a trzy zaraz też umyję łeb i pójdę na pocztę i do Biedry

Cytat:
2 miesiące, to chyba cały wątek nadrabiania wtedy miałaś?

miałam zrobić dziś relację, ale jeszcze nie wszystkie fotki mam a jutro nie wiem jak z czasem będę stała, bo wieczorem jada na miacho na moją i mojej kumpeli imprezę urodzinową ja z 26, ona z 27, ale robimy jutro, póki jeszcze dziewczyny z paczki na studia nie powyjeżdżały najpierw Da Grasso, potem klub i densy ihaaa
eeeeh, jak tak piszę o densach, to sobie przypomniałam takiego Słowaka z imprezy z Czarnogóry, chlip ale wszystko Wam napiszę potem
No nie pamiętam, ale dość sporo

Poczekamy cierpliwie lub mniej cierpliwie
O to fajny wieczorek się zapowiada na densy też bym poszła no i teraz się przyznaje do jakiegoś Słowaka! teraz no! i jeszcze nas tu trzyma w niepewności

Cytat:
Hehe, jak już tak zapraszasz to ja poproszę na wytrawnie ze szpinakiem bo na słodko to ja nie przepadam zbytnio

Cytat:
Wygląda pysznie

Wczoraj u mnie:
30DS L2D7
50 przysiadów
42min HH

Za ćwiczonka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 10:29   #1214
heroine86
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42901314]
Z przesyłką kilka lat temu zapłaciłam jakieś 50zł czy 60. Nie pamiętam za bardzo W sklepie tego nie znajdziesz raczej, ja na allegro zamawiałam.[/QUOTE]

No tak myślałam poszukam na all, i może zamówię w przypływie funduszy

Cytat:
Hej

Hej
Letnich ciuchów to ja w ogóle bym nie brała na krótkie spodenki, spódniczki czy bluzeczki nie licz, że założysz mówię jak jest, a jest zimno wg mnie. Są oczywiście cieplejsze dni, ale szału nie ma. Sweterki, kurteczki, golfy również- na chłodniejsze wieczory. Serio mówię

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Dziendobry.
Ja juz po sniadanku. Zaraz biore sie za porzadki w zabawkach Mlodego. Kupilam wczoraj w Ikea pare rzeczy do swojego domku marzen...moze sie iedys spelni....
Co tam kupiłaś ciekawego?

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
aaa i wczoraj zgrzeszyłam, ale nie alko czekoladą przyznaję się otwarcie
Ja też się przyznaję krówka, 2 czekoladki merci i biały chleb (sic!)
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-09-20, 10:39   #1215
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, jak już tak zapraszasz to ja poproszę na wytrawnie ze szpinakiem bo na słodko to ja nie przepadam zbytnio
ogólnie obiad miał być na wytrawnie bo miały być pierogi ruskie i ze szpinakiem na naleśniki ze szpinakiem mam pyszny przepis . Jak rodzinka przyjeżdża i są robione to każdy się zarzeka, że szpinaku nie zje po czym oczywiście bierze przepis
Ale będą dziś na słodko, bo TŻ powiedział, że w tym tygodniu jadł z 3 razy już szpinak i woli coś słodkiego. To tak będzie!

Na śniadanko miała być jajecznica, ale tak ładnie mi się wbiły jajka na patelnie, że zrobiłam sobie 2 tosty z jajkiem sadzonym

361 min

Stary 2013-09-20, 10:40   #1216
heroine86
Zakorzenienie

anns, mi nie chcesz zrobić? Mi? dobra, sama se zrobię!
Stary 2013-09-20, 10:46   #1217
Konto usunięte

Chyba powoli nachodzą mnie dni rozdrażnienia, jeszcze net mnie wk****a na maksa. Z dnia na dzień coraz wolniejszy, straciłam 15e na głupie doładowanie, a on od początku świruje To nie na moje nerwy.
Stary 2013-09-20, 10:59   #1218
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
anns, mi nie chcesz zrobić? Mi? dobra, sama se zrobię!
to napiszę Ci jak ja robię, może Ci takie zasmakują
1) usmażyć naleśniki (cieniutkie)
2) farsz: szpinak (ja mam mrożony) wrzucasz na patelnie, jak odparuje cała woda dodajesz czosnek, fetę (nic nie solimy dzięki temu), może być cebula-wedle uznania. wszystko wymieszać i odstawić do wystygnięcia
3) nakładamy do naleśników farsz i zwijamy je w ruloniki
4) wkładamy do naczynia żaroodpornego/albo takiego gumowego, nalewamy trochę mleka na dno, układamy naleśniki i posypujemy żółtym serem
5) do piekarnika na około pół godzinki

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42902839]Chyba powoli nachodzą mnie dni rozdrażnienia, jeszcze net mnie wk****a na maksa. Z dnia na dzień coraz wolniejszy, straciłam 15e na głupie doładowanie, a on od początku świruje To nie na moje nerwy.[/QUOTE]
idź na jakiś spacerek, ochłoniesz

361 min

Stary 2013-09-20, 11:19   #1219
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

z kim się jeszcze nie witałam wysyłam

anns za poprawkę!

miał być wieczór z wizażem heroinko, ale znajomi mnie wyciągneli na piwko powitalne i wróciłam po drugiej... ( Alice myślałam o Tobie )

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 11:26   #1220
Konto usunięte

Cytat:
idź na jakiś spacerek, ochłoniesz
Już mi lepiej bo i tak nic mi nie da to, że się podenerwuję trochę
Stary 2013-09-20, 12:09   #1221
agila negra
Zadomowienie

Dzień dobry Dopiero wstałam i zjadłam śniadanie. Jednak nie było naleśników, bo wciąż nie mam mleka, dziś nabędę ^^ Na śniadanie za to dwie kromeczki i sałatka z makreli. Pomyślałam, że zjem naleśnika na drugie śniadanie, ale jak się wstaje o 12 to nie ma czasu na drugie śniadanie :P
Idę myć włosy i lecę na spacer z psem i po to mleko
Miłego dnia.
Stary 2013-09-20, 12:22   #1222
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Letnich ciuchów to ja w ogóle bym nie brała na krótkie spodenki, spódniczki czy bluzeczki nie licz, że założysz mówię jak jest, a jest zimno wg mnie. Są oczywiście cieplejsze dni, ale szału nie ma. Sweterki, kurteczki, golfy również- na chłodniejsze wieczory. Serio mówię
To w takim razie muszę powyciągać część ciuchów
Ostatni raz spodnie miałam na sobie w kwietniu
Melduje godzinkę na rowerku
Stary 2013-09-20, 12:30   #1223
Konto usunięte

Melduję 40 min ćwiczeń:
- rozgrzewka
- wznosy nóg z leżenia 2x15
- pompki w oparciu o ścianę 2x15
- podnoszenie bioder 2x15
- skrętoskłony na brzuch 2x15
- ,,żabie brzuszki'' 2x15
- martwy ciąg 2x15 (20kg)
- wiosłowanie hantli w oparciu 4x15 (2kg)
- wspięcia na palce obunóż z hantlami 4x15 (4kg)
- pompki klasyczne 2x15
- wykroki z hantlami 4x15 (4kg)
- przysiady 2x15
- rozciąganie

Sikorka za rower
Stary 2013-09-20, 12:39   #1224
Niewymierna
Rozeznanie

Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Właśnie ja uważam ze wos jest trudny
Na pewno obszerny.
Stary 2013-09-20, 13:02   #1225
StupidAlice
Czekoladoholik

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42904977]Melduję 40 min ćwiczeń:
- rozgrzewka
- pompki klasyczne 2x15
- przysiady 2x15
- rozciąganie

Sikorka za rower[/QUOTE]

Zaszalałaś

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 13:03   #1226
anulciak85
Zakorzenienie

Cytat:
Co tam kupiłaś ciekawego?
Kupilam:
-tealighty,
-ramki na zdjecia,
-noze,
-deski do krojenia,
-wiklinowe pudelka,
-pudlo na zabawki plastikow,
-pudla tekturowe.

Zastanawiam sie nad wynajmem kawalerki...
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42904977]Melduję 40 min ćwiczeń:
- rozgrzewka
- pompki klasyczne 2x15
- przysiady 2x15
- rozciąganie

Sikorka za rower[/QUOTE]
WOW Brawo
Cytat:
To w takim razie muszę powyciągać część ciuchów
Ostatni raz spodnie miałam na sobie w kwietniu
Melduje godzinkę na rowerku
Faktycznie watpie zebys jakies letnie rzeczy w PL ubrala...polecam raczej cieple jesienne buty, kurtke itp...

Ps.Slabo mi od rana...posprzatalam i wyrzucilam troche zabawek mlodego...nadal zajmuja mase miejsca...jesli kiedys dostane wlasne M to mysle ze tego nie pomieszcze...
Stary 2013-09-20, 13:05   #1227
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość

miał być wieczór z wizażem heroinko, ale znajomi mnie wyciągneli na piwko powitalne i wróciłam po drugiej... ( Alice myślałam o Tobie )

Ja dziś idę na piwo ale skończe chyba na soczku bo chce ładnie zakończyć dzień przed ważeniem ale, ale katiennn będe myślałam o Tobie i w nocy kiedy jestem sama i nie ma mnie kto smyrać też

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-09-20, 13:08   #1228
Konto usunięte

Cytat:
Zaszalałaś

Moja waga nadal się utrzymuje, ale sądzę że jak wrócę do PL będzie wyższa. Niestety waga wadze nie równa, dlatego lepiej się nią nie przejmować za bardzo
Stary 2013-09-20, 13:15   #1229
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Nie zgodzę się z Tobą w tym temacie, genetyka nie jest tu obojętna. Są choroby w których się tyje, gdyż metabolizm jest bardzo spowolniony (często są to choroby genetyczne). PCOS chociażby czy niedoczynność tarczycy.

Nie zawsze i nie u wszystkich występują książkowe objawy danej choroby. Odnosze się do pogrubionej, trzeba podejść do wszystkiego indywidualnie

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:

dla ćwiczących

Uważaj bo jak usłyszysz pukanie do drzwi to będziemy my (!)

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

blaszok o romansie to powinien być pierwszy post po powrocie

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:

Twoja mama Cię kocha!
Taaaaaaaaaaa i wyznaje zasade "Kocham więc tucze"

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:

Ty, naczelna biegaczko, ile już Ci spadło?

Nie wiem, może nic, dopiero jutro wskakuje n wage

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-09-20, 13:19   #1230
Konto usunięte

Chyba mi wreszcie apetyt wrócił Idę zrobić zieloną
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości