|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
dziewczyny, czy Wasze dzieciątka przygotowując się do kolejnego etapu rozwoju przemieszczały się w bok tzn, leży sobie Kubuś na brzuchu, nagle rączkami i nóżkami się odbija i jest już kawalątek dalej... robiły tak Wasze bąble?
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobiłam tztowi barszcz czerwony, zazyczyl sobie wczoraj;p i do tego nalesniki z mieskiem itd. Masakra, nigdy nie robilam tak szamania szybko. Amelce idą na pewno zęby, widzialam juz takie białe na dziąsełkach, na dolnych jednynkach. AAAAAAAAAAAAAAA dlugo jeszcze?! ach, mam w lodowce jeszcze troche masy kajmakowej;p to zrobie tztowi ciasteczka <3 http://www.mojewypieki.com/przepis/c...he-i-czekolada
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-20 o 12:15 |
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Ania
![]() ![]() Deli ja będę miała pierogi z mięsem jutro, bo mi mama zrobi a dzisiaj kotlety jajeczne i barszcz ukraiński znowu wróce 2 kg grubsza
|
|
|
|
#2885 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszą jej wątrobę przeszczepić.I tak mnie zastanowiło że ludzie to jednak nie myślą...po co 4-letniemu dziecku dawać grzyby!!!! Przecież to ani wartości żadnych nie ma i cięzkostrawne jest...masakra i tak ryzykować...nawet najlepszemu się może zdarzyć pomylić grzyby a późnij mieć na sumieniu własne dziecko... Cytat:
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
a co do wagi. Ja nadal waze 49 przy 155cm ... zle sie ztym czuje. Ale od października bede chodzic na jakies zajecia czy basen. ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- ![]() ![]() no pare zjem![]() nomnomnomnomn
|
|
|
#2890 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ten tormental latwo jest dostępny w aptekach? Bo podejrzewam, że w większosci mają tormentiol, a nie zamiennik czy się mylę? Dziewczyny linomag na odparzenia jaki używacie? To jakiś specjalny, czy bez znaczenia, bo są chyba rózne kolory ich? Cytat:
Jakbym ich nie wciągała, to już chyba by była jakaś plaga na chacie... ![]() tępe dzidy wyplemić ich nie można ![]() ![]() Cytat:
A teraz zapitala jak przecinak- nie nadążam. a to stawanie to szok, lezie wszędzie dosłownie wszędzie. Dziś się tak wywaliła, że aż ma znak na głowie... fewciu, zdrówka dla Ciebie i Blanki meneq, Yae to mała dekoratorka, zasłoniłaś jej świat, to masz Ona chce mieć oko na wszystko ![]() ![]() Aniu, słyszałam, Wszędzie o tym trąbią. Masakra jakaś. Wątroba już nie pracuje, a najgorsze będzie jak dojdzie do obrzęku mózgu, wtedy już żaden przeszczep nie pomoże. A nie wiadomo jak długo będzie trzeba na dawce czekać... hope, zazdroszę nocy ![]() ![]() marsi, udanego wychodnego, pewnie tam czekają aż im NOWE wieści ogłosisz haha!
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-09-20 o 12:30 |
|||
|
|
|
#2891 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam Tormentalum - bez tego kwasu borowego. Dostałam w trzeciej aptece jaką odwiedziłam
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
u mnie dzis olejny etap zarzylosci z dziadkiem, przyjezdza po mala i ja zabiera, a ja ogarniam ciuchowy armagedon
|
|
#2893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do tych pieluch BD, to ja je kupiłam na noc po kąpieli, pueluchomajtki. Bo u nas założenie pampersa po kąpieli graniczy z cudem. Ale one mi sie wydawały jakieś takie sztywne papierowe i to chyba właśnie one tak nam pupe dorobiły ![]() Daj te opinie, chętnie poczytam, bo wcześniej nie widziałam. Ja ost nio z forum tak na bakier i nie nadążam wszystkiego uważnie poczytać. Mnie też się wydaje, że romer jest wygodniejszy przynajmniej z wyglądu. Ale jeszcze nie robiliśmy przymiarki w sklepie, więc nie wiem. W recaro to mnie własnie zraża, że on jest taki ciasny, no ale w sumie chodzi tu o bezpieczenstwo. I już sama nie wiem.... Aska, dobrego masz pomocnika A wczoraj wisiała na odkurzaczu, ledwo ją złapałam
|
|
|
#2894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki a jak cenowo? Dobrze, że o tym mówicie, bo jak bym jej tym tormentiolem z kwasem borowym posmarowała, to zaraz bym się doszukiwała reakcji ubocznych zapytam dzisiaj w aptece. Ill, działał u Was dobrze na odparzenie? ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- eeee, Ty nie lej mi tutaj ![]() ![]()
|
|
|
#2896 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do tego przemieszczenie (potruję Was trochę, ale jestem podjarana na maxa ) to był wstęp do czego? Do pełzania?---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Cała- nie wiem czy doczytałaś ale pisałąm wyżej że na ciężkie odparzenia super sprawuje się krem mustela- ksztuje od 22 do 30 zł w zależności od apteki ale u nas chyba najlepiej się sprawdza na te najgorsze odparzenia
|
|
|
|
#2898 |
|
Zadomowienie
|
Hej Gwiazdy
Znów jestem w tyle jakieś 20 stron albo lepiej Wczoraj była piękna pogoda, dziś za to taka o. Mam do Was pytanie: Czy orientujecie się czy na studiach stacjonarnych możliwe jest uzyskanie stypendium socjalnego?? Zastanawiam się nad przeniesieniem. Już teraz wiem, że za pół roku nie będę w stanie zostawić mojej kruszynki
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozumiem, że to specjalny na odparzenia? bo kiedyś już o coś w aptece pytałam to baba robiła wielkie oczy... albo jak kupowałam nadmanganian potasu i sie pytam w jakich proporcjach mam go rozrobić to ona mi mówi, że NA OKO. o ja pitole... farmaceuta jak z koziej dupy trąba
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na niestacjonarnych także.
|
|
|
#2902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
laska dzieki za sposob, powiem matuli, ona wiecznie ze sciera muchy gania ![]() ![]()
|
|
|
#2904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Cytat:
pyszności robisz! ![]() Cytat:
Cała to mówisz że może i moja Cora będzie raczkować? Bo teraz to tylko siedzenie się liczy. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
tez myslalam zeby je likwidowac odkurzaczem, jutro spróbuje
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
jak mogę sobie na oko, skoro nigdy tego nie robiłam... szok ![]() fewcia, jest nadzieja moja taką właśnie miała kolejność ![]() deli, aśka, sposób sprawdzony, polecam ![]() ścierą to tylko szyba pomazana, a tak to francja elegancja, grecja dyskrecja- szyba czyściutka ![]()
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dzieczyny zaczynające pracować nad swoim ciałem od dziś ŁĄCZCIE SIĘ !
Kurcze, Fewciu, to wybacz, ja sie jaram moim 57 a mam 163 wiec wiesz:P
Laski, ludzie oglupieli!!!!!! U nas dzisiaj 16st bylo jak wychodzilam, teraz slonce wyszlo i siedze w samym sweterku i mi cieplo, a na 10wozkow jakie mijalam 9 mialo postawione budy plus oslonki a jeden mial nawet taki zimowy spiworek!!! ja pierdziut, biedne dzieci.O, Cala, ja malza nie moge zmobilizowac do ogarniecia much wiec dzisiaj odkurzacz idzie w ruch ![]() Uuaaaaaa jakiego ryma machnelam Aaaa wczoraj moher mnie zaczepil i pado, ojezusmarijo, pani, polowa wrzesnia jest a pani dziecko bez czapeczki woziiiiiiiiii??????? usmiechnelam sie i poszlam se:PCharlizz, kochana, niestety, wczoraj pan samotny przystojny tatus widziany byl z malzonka ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Blanka ma jeszcze czas. Mnie pediatra mowil, ze normalnie to jest tak, najpierw dziecko siada i siedzac wzmacnia miesnie i cwiczy utrzymywanie rownowagi a dopiero potem raczkuje lub przemieszcza sie w inny sposob
|
|
|
|
#2910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uuuu, czyli Julas prawidłowo ![]() a tu mój irokez, eee nie mogę fotki dodać, może później. Spitalamy na zakupy, dzieć się wyspał. do miłego
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-09-20 o 13:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

od zawsze się powtarza że im wcześniej tym lepiej. ospa,odra, różyczka no i najgorsze u chłopców - mums.

znowu wróce 2 kg grubsza

Wiem że nie wszystkie dzieci raczkują... Ale ona nawet nie pełzała. Nic.