|
|
#2821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3526853228 wiesz co, teraz już jej przeszło, teraz jest akcja "zakrztusi się" ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Młody mi dziś przespał całą noc od 20 do 6:20 bez pobudek
|
|
|
|
#2823 |
|
Zadomowienie
|
Lady czytalam ze pisalas o fajkach ... nie wiem czy pamietacie moj debiut na tym watku, pidalam ze popalam w ciazy, zjechalyscie mnie rowno ...
Przed ciaza palilam 1,5-2 paki dziennie, zaczelam majac 16 lat wiec 13 lat jarania. jak mloda sie urodzila nie moglam sobie darowac ze zdazalo mi sie zapalic w ciazy. dziekowalam bogu za zdrowa coreczke. obiecalan sobie ze bede karmic jak najdluzej. na poczatku zylam mysla ze jak skoncze kp to od razu zaczne jarac ... ale kurde taka owedzona matka ... moja przyjaciola pali i jak wraca taka smierdzaca do malej .. nie chcialaby. tak ... poza tym patrzac realbue ... nie stac mnie na palenie .. wychodzi ponad 400 zl miesiecznie. wole kupic cos za to malej ... teraz zyje mysla ze juz nigdy nie zapale ...
|
|
#2824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
w kwestii odparzeń, to ja w szpitalu tylko używałam sudocremu bo tam niczym mi dziecka nie smarowały!!! Argument? Smółka nie odparza!
Jak przyjechaliśmy z odparzeniem do domu to od razu mój tata nam linomag kupił i moment zeszło! Do tej pory się linomagiem smarujemy jak coś się dzieje. ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż ja ostatnio się ledwo powstrzymałam przez te nerwy z uczelnią.. |
||
|
|
|
#2825 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie zazdroszczę, u nas pobudki co 2 h :/ chociaż w sumie to lepsze niż co pół godziny ![]() Cytat:
![]() u nas obraza wielka na prawego cycka :/ |
||
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Czesc!
Wczoraj obiecalam Wam zdjecie. Prosze bardzo. Yae zadbala, zeby bylo jeszcze wiecej dziur do podziwiania... ImageUploadedByWizaz Forum1379660123.928951.jpg |
|
|
|
#2828 |
|
Zadomowienie
|
Dla tyxh co lubia komisarz rex na tv4 sie wlasnie zaczyna
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Laski ja się wykończę! Dzisiaj Spalam zawrotne dwie godziny. ![]() Lady ja właśnie się zastanawiam co z moim bieganiem będzie Mariusz wraca do domu o 18 więc już zaraz będzie ciemno o tej godzinie. A ja z wiadomych względów nie pójdę biegać po ciemku,nie wychodzę sama jak jest ciemno. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bosz, co za baba!!! Jakbys co najmniej krzywde mu robila! |
||
|
|
|
#2832 |
|
Zadomowienie
|
Fewciu bidulko a czy antybiotyk juz dziala i mniej boli?? nie spisz przez Blanke czy zapalenie ??
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, Amelka wczoraj poszla spac o 21.30 ;/ zwykle chodzi po 19........... wstała o 2... chciala sie bawic... pozniej o 3 .. pozniej co chwile.. o 5 czas na noszenie i robienie herby ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kurna, wchodze do kuchni a tam znowu te male muszki, qrwa nie moge se z nimi poradzic, wszystko trzymam w lodówce, nie wiem skąd te cioty małe :[[[[[[[[[
|
|
#2834 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u nas listonosz samochodzikiem śmiga i zawsze paczki przywozi ale może to dlatego że na wsi inaczej nie da rady??? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie ciężko wczoraj było ululać Małą, w kąpieli zmęczona trze oczka, a jak tylko zjadła to tak nogami waliła w łóżezku ża aż całe się trzęsło i z karuzelą ostro gadała zamiast spac. Wreszcei po 20 zasnęła, ale po północy z płaczem się obudziła, nic nie pomagało ani śpiewanie ani na ręce dopiero dałam 30 mleka i wreszcie zasnęła, ale za to przed 6 się obudziła chyba z głodu ( mogłam głupia po północy noramlną porcję jej dać Szajka zdrówko dużo dla Dorki ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
#2835 |
|
Zadomowienie
|
Deli wspolcUje i nocmi i tych choler w kuchni. u mnie sie pojawoaja jak zostawie owoce rozkrojone ... przynioslam 3 kartony ciuszkow mlodej, musze sie zabrac za podZielenie ciuchow i porobiebie zdjec ..
dziewczyny macie jakis sposob na stare plamy?? niestety kiedys nie zapieralam mydelkiem plam od razu i niektore body z okresu niemowlecego mam w plamach po kupie ... pomoze wymoczenie w wybielaczu???
|
|
#2836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aśka te książki co czytasz, to można gdzieś ściągnąć albo kupić po okazyjnej cenie? dzieć śpi, ja też idę. fewciu jak się czujesz? szaja jak nocka? |
||
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
ahaa neti , bo Ty wczoraj bodajże pisałaś, że masz tak dużo ciuszków po Antonio, czasem szpitale robią zbiórkę dla dzieciaczków potrzebujących. Jak byliśmy z Małym u kardiologa, to dostaliśmy taką karteczkę, że jeśli mamy jakieś ubranka do wydania (obuwie, zabawki) to chętnie przyjmą właśnie dla dzieciaczków, które potrzebują. I niedługo idziemy na echo serca więc to co mamy a czego nie zostawimy to oddamy
|
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
zlew to na pewno nie. Ale smietnik fakt, wyrzucilam wczoraj pudeleczko po jogurcie...
![]() Co do odparzeń, moja Amelka nigdy nie miała. Smarowałam ja kremem bambino i sudocremem. Teraz jej smaruje co jakiś czas bambino.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-20 o 09:42 |
|
|
|
#2840 |
|
Zadomowienie
|
Nancy ja je kupowalam w biedrlonce, zabce, tesco, raz w rosmanie ... napissze ci tytuly i autorow moze da sie sciagnac ... ale strasznie ciezkie sa .. ale niestety taki jestb zycie ..
Moj pomocnik dorwal sie do katrtonu i pomaga w segregacji
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
i kichała okropnie ![]() Więc chyba i nas dopadła choroba. Na 14.30 umówiłam nas do lekarza.Cytat:
Do tego mam gorączkę od rana Marsi jak myszy? Udało się pozbyć? Dziewczyny ja myślę że Blanka już nie będzie raczkować. Ona już nie uważa leżenia na brzuszku,tylko od razu siada. Wiem że nie wszystkie dzieci raczkują... Ale ona nawet nie pełzała. Nic. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokój Wam rozjaśnia, dekoratorka mała
|
|
#2843 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dlatego od dłuższego czasu puder albo BP. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzyma kciuki żeby szybko przeszłoCytat:
dzień dobry ![]() u nas nocka praktycznie bez żadnej pobudki teraz kolejna drzemka ja zupkę gotuję i się zastanawiam czy mogę dodać kawałek pomidora?
|
|
#2844 |
|
Zadomowienie
|
czesc. Powiem tylko, ze ciezki ten tydz. Nie dosc, ze w nocy pobudka za pobudka to w dzien ciezko Oli zasnac i spi krótko. Wczoraj w sumie 1,5h, ehhh. Zazdrozcze jej tej energii
Cos mialam jeszcze napiac, tylko nie pamietam co![]() Mykam ponadrabiac... |
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2846 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
hello,
ufff, wreszcie piątekczek mamy dziś z moim TZ wieczorem wychodne, nasi przyjaciele mają ogłosić przed naszą paczką,że będą mieć dzidziusia a najlepsze jest to,że nikt nie wiem o co kaman tylko my i jak ustawialiśmy spotkanie ( bo ciężko było wszystkich zebrać w kupe) to zaczęły się plotki,że pewnie ja jesrem w 3 ciąży ![]() Moje maleństwo piknie nockę przespało i apetyt po chorobie wrócił na miejsce- tylko obraził się na butelkę, aż strach przed dzisiejszym wieczorem Leonard jest niesamowicie śmieszny, wszystko co znajdzie na podłodze dużego gabarytu- karton, poduszkę, wiaderko to pcha- hehehe Cytat:
tylko że jak ja paliłam to nigdy nie przy dziecku- fajka dopiero po całm dniu na balkonie jak Sammy już spał Cytat:
a swoją drogą do dorodna kobitka z naszej Yae, nózia konktet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
był zachwycone, sprobuj Cytat:
nie lubię, chodzę po domu w tym, co do sklepu, pracy itp wyjątkiem są oczywiście oficjalne stroje na służbowe spotkania, wtedy się przebieram bo srednio mi wygodnie i śmieję się wtedy,że zrzucam "kajdany" ![]() Cytat:
kochana, masz piegi??? mamy bardzo podobny typ urody ![]() Cytat:
Cytat:
po ostatnich przebojach jak Leo mial begunkę dupka była okropnie czerwona aż po jajka i luloka- gruba warstwa na noc i rano nie było śladu fajnie też się sprawuje zasypka Altek u nas ani penathen ani sudocrem się nie sprawdza |
||||||||
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dewastator ;D
|
|
#2848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo dzięki ![]() Cytat:
w każdej plotce jest ziarenko prawdy
|
||
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
U nas identiko, sudocrem jeszcze pogarszal sprawe
Hope, gratulacje dla Dadiego za pikna nocke!!! Aska, pamietam, jak to pisalas ale byl szum na watku wtedy heheheKochana, ja popalalam dlugo, z 5lat??? I zawsze bylo to popalanie tylko do piwka, jedna do trzech fajek w tygodniu maks, a i tak zazwyczaj potrafilam miec jedna paczke na 2-3 miesiace. Takze nie boje sie nalogowego palenia, chce jedna fajeczka sie nacieszyc do grzanca jak beda mega wielkie sniegi i mi przejdzie ![]() Pospalismy standardowo 1,5godz i jestesmy gotowi na walke z kolejnym dniem ![]() Fewciu, kochana, zdrowka slonce Ty nasze, bidulinko sie nameczysz i dla Blaneczki tez ![]() Co do biegania...doskonale Cie rozumiem i jak tylko robi sie ciemno to nie wbiegam do parku, mimo, ze jak trenowalam to treningi na takim zad.upiu robilam ze strach sie bac, cud, ze przez tyle lat sie nic nie stalo no, raz mnie dziki zaatakowaly ale zwialam :PTeraz biegam glownymi ulicami przy dworcu, supermaketach wiec teoretycznie bezpiecznie, no i bede wychodzic jak tylko malz bedzie wracal z pracy k. 16.30, ale niedlugo o 16 bedzie juz ciemno Rano nie wchodzi w gre z naszymi cudownymi mega spioszkami Marsi, jak tam Twoje cwiczenia? kaloryfer sie pokazuje???![]() Cala :nonono: wracaj tu do nas grzede bo brakuje nam tutaj Ciebie i Julaska! Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2850 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, pije sobie wczoraj sok z Lidla i tak sobie czytam etykietę: Naturalny sok przecierowy, marchwiowo jabłkowo pomarańczowy. Skład: woda, przecier z marchwi 35%, zageszczone soki z jabłek i pomarańczy, cukier, kwas cytrynowy, witamina C, witamina A. Nie zawiera barwników i konserwantow.
43kcal, 0,5g białka, 10g weglowodanów z czego cukier 7,5g. Wit C > 30mg Myślę sobie fajny, gdyby nie ten cukier to dałabym Oli. Wyciagam pierwszego lepszego Bobofruta po 6. miesiącu. jabłkowo marchwiowo morelowy. i czytam. ot z ciekawości. Skład: sok jabłkowy, woda, marchew,morele,jabłka, cukier, witamina c. 48kcal, białko 0g, weglowodany 11,2g w tym cukry 9,6g. Wit C 25mg. No i co, po pierwsze, myślałam, że wszystkie Bobofruty są bez cukru. A on chyba ma go więcej niż ten mój ''dorosły" sok? I tak przy okazji nasunęło mi się pytanie: kiedy zamierzacie zamienić bobofruty i inne specjalne soczki na takie typu kubuś itp.? Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

, żeby się u Was poprawiło z karmieniem poza UU.

!!!!!! ) to sie zajadal jak wariat (nie bijcie, probujemy doslownie wszystkiego, zeby cokolwiek jadl....) A i to wszystko z reki, wieksze kawalki, na stojaco (z krzeselka kompletnie nie korzystamy bo sie wyrywa i nie chce w nim jesc). Progres byl jednodniowy - 6godzin bez piersi, potem 4godziny, karmilam 3razy plus noc, na drugi dzien za to szczekoscisk i tylko piers, nic wiecej. ludze sie, ze sam odrzuci cycka, mimo, ze srednio sie na to zanosi...
jak cieplej to boso

po drodze cyc zawsze, jak małż wraca dajemy mu obiad z naszego talerza, jakiś deserek w postaci owocka i tyle.... No ale i tak zawsze musi dojeść cyckiem. Pić nie chce z niczego i nic, łyżeczka/widelec be.
22.05.2008
14.08.2011

Mariusz wraca do domu o 18 więc już zaraz będzie ciemno o tej godzinie. A ja z wiadomych względów nie pójdę biegać po ciemku,nie wychodzę sama jak jest ciemno. 

jak chodziłam do pracy i nie chciało mi się nic z tymi dredami robić, to żeby nie było ich widać, to w koku chowałam