|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
0 | 0% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
|
1 | 1,75% |
| Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
|
0 | 0% |
| Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
|
16 | 28,07% |
| Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
|
1 | 1,75% |
| Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
|
29 | 50,88% |
| Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
|
1 | 1,75% |
| Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
|
8 | 14,04% |
| Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Angie trzymajcie się w dwupaku ile się da
![]() Dzidzia mały niech ładnie rośnie, Ty wypoczywaj, oby szybko gorączka przeszła... Trzymajcie się Domii Jasiu słodki ![]() Fajne wózki. już zapomniałam, która wrzucała ![]() TrelaMorela i na Ciebie przyjdzie pora. Majeczce wygodnie u mamusi ![]() za wizyty
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
Czasem mam takie przeblyski i wiem ze bede jeszcze nie raz sie pluc ze moglam jeszcze ze trzy miesiace w tej ciazy pochodzic
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaaaaa ![]() u mnie co prawda spagetti, ale naleśniki mi się marzą
|
|
|
|
|
#1264 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę.Cytat:
![]() My kupiliśmy ten szaro-turkusowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziewczyny, poetki z Was I klasa![]() A ja poprasowałam,poukladałam i mój kręgosłup wysiadł totalnie...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||||||||
|
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Dzidzia- nie miałam okazji pogratulować Wam, Waszego małego serduszka dużo zdrówka dla niego i Ciebie ![]() Nasturcja- te rymy są bomba, jakbym miała jakies wydawncitwo, to zaraz bym to tam upchnęła ![]() Dzisiaj miałam glukoze, wiecie co było najgorsze to siedzenie bezczynnie, bo oczywiście nie wziełam gazety ani ksiązki. A jakie to dobre, mniam, mniam mogłabym codziennie to pić, a cytrynka w ogóle poprawiła smak. O 18 mam ostatnie prenatalne, chociaż miałam dzisiaj USG, tylko tetno sprawdzone, mówiła że nie bedzie mnie męczyć skoro wieczorem mnie wybada inny doktorek. Kasa wydana, pessar założony, zobaczymy na ile on pomoże utrzymać szyjkę. Lece poczytać co tam dzisiaj naskrobałyście
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...
ABBY - ona ma CC ze skonczonym 36 tc . Podobno maly jest ulozony posladkowo I do tego ma wyprostowane nozki , wiec nie ma szans zeby sie przewrocil.
Gdzie LINECZKA ? Muruje? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam leżaczek z Fishera. Ale bajer, położyłabym się w nim ale troche za duża jestem
Normalnie jakiś do dupy ten dzień
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...
Cytat:
Jaki lezaczek dostalas? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13..
Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
tezbym zjadla naleśniki
Cytat:
![]() bylam dziś u koleżanki - prawdopodobnie we wtorek będzie mieć CC ![]() TP ma na 6.10 ,ale na razie nic niezapowiada porodu,a wyniki ma nieciekawe no i Leoś w ciągu 2 tyogni przybral na wadze prawie 800 gram!!! mam stresa razem z nią ![]() jakoś czasu brak, żeby być z Wami na bieżąco
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1272 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana skoro jakoś weszło to i wyjść musi, spokojnie Widać jak Majeczce jest dobrze u Ciebie![]() jaaaaaaaa...marzą mi się naleśniki
|
|||
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Aha .. Weekend sie zaczyna ..
Ja to ostatnio nie wiem jakie dni tygodnia sa .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Disco Polo w Rozmowach w Toku Nie wierze ze jeszcze tacy ludzie istnieja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszam na naleśniki!
|
|
#1275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie samo zakładanie, ale włożenie go do środka, ja miałam ogolnie problem, nawet aplikacja luteiny sprawiała mi ból. Jak już wlożyła, to odetchnęlam i potem ona sobie tam gmerała i go układała odpowiednio na szyjce. Nie czuję go w ogóle, ale boje sie że jak wypadnie, znowu trzeba bedzie go założyć Kazała dzisiaj leżeć, żeby się odpowiednio ułożył, wiadomo zero seksu i co 3 dzien, tabletka dopochwowo odgrzybiczna, bo to jednak cialo obce więc zapobiegawczo.Wiem, że to dla n aszego dobra, ale te 180 zł mogłabym przeznaczyć na coś innego ..... |
|
|
|
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Byłam się przejść chociaż po parkingu bo tak ładnie jest
![]() Wychodzili rodzice z maluszkami w nosidełkach ![]() Pełno kręciło się też odwiedzających z balonami, prezentami i kwiatami - fajny widok Cytat:
![]() żeby leki szybko zadziałałyCytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1277 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13..
Cytat:
za tygodnie. Powiem tak że ta naklejka jest fajna sprawa bo nie trzeba się namęczyć dużo i nie rzuca się w oczy że jest naklejone bo literki każda jest osobnoCytat:
Cytat:
Cytat:
Trele ta naklejka ma 100x50 cm + misiu bo on był osobno do naklejenia Próbowałam Was nadrobić od południa, ale niestety miałam później ograniczenie neta bo jakaś awaria była, potem smażenie naleśników no i tak zeszło do teraz. Mnie dzisiaj jakoś rano bardzo bolał żołądek i mi niedobrze było, ale na szczęście przeszło
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
materiał jest fajny na siedzeniu. no i praktyczne, bo można to prać w razie jakiejś obsuwy Za długo dzisiaj spałam, do 13:30 i jeszcze wydaje mi się, że to niedziela. ach, tż w pracy całe dnie, przestał mnie wk.ur*** więc wywaliłabym go teraz na jakiś part time... miałabym towarzystwo, a i dziecko mialoby więcej taty od pierwszych dni.
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki
Wszystkim z całego serca dziękuję za życzenia ślubne Przepraszam że nie cytuję ale nie mam siły nadrabiać wszystkiego bo dopadło mnie jakieś choróbsko. Nawet nie wiem gdzie mam w tym rozgardiaszu termometr i czuję że mnie gorączka nabiera Wracając do wizyty to wszystko Ok , szyjka w porządku ktg też a z cukrzycą to sama już nie wiem Położne zobaczyły moje wyniki i powiedziały że prawdopodobnie żadnej cukrzycy nie miałam a lekarz stwierdził że jest ok dietę mam trzymać nadal ale mierzyć cukry co drugi dzień . Zgłupiałam już bo po "niecukrzycowych" daniach cukry też mam ok więc sobie czasem pozwalam na małe grzechy i jakoś leci.
|
|
|
|
#1280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz
Hej.
Przetoczyli mi dziś 2 jednostki krwi. I od razu człowiek pierwsza klasa! Prawie nowka niesmigana .Tylko sie pocę jak dzik. Nasturcja aj lof ju.Ale to już wiesz. Szkoda, że mieszkasz tak daleko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz sama kupić czy masz od lekarza? |
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem Boys czy nawet ten Weekend ale to co to to jest ? Czekam na tego co Magdalena Magdalena spiewal w reklamie , bo mlody chloptas a wyglada jakby z innej epoki A u nas Bednarek bedzie mial koncert 20.10 , do tego poszlabym za free miedzy vipy bo kolezanka chodzila z nim do klasy cala szkole I bardzo sie lubia. Tylko co ja z dzieckiem zrobie? Skonczylo sie .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dzisiaj po raz pierwszy w życiu sama piekę ciasto od początku do końca ciekawe jaki zakalec mi wyjdzie
|
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zestawie niestety nie ma baterii.
|
|
#1290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
![]() Super, że wszystko ok Dobrze, że możesz sobie pozwalać na małe przyjemności ![]() Cytat:
A jak mały?? Cytat:
przynajmniej przez jakiś czas Chociaż na pare godzin można dziecia podrzucić do babci i oderwać się trochę od domu... Anka - fajny bujaczek Gdzieś Ty się w niego zmieściła?? ![]() kolejnych tygodni dziewczyny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

za wizyty

I pokaż wózek!
za wizytę.
dużo zdrówka dla niego i Ciebie

Położne zobaczyły moje wyniki i powiedziały że prawdopodobnie żadnej cukrzycy nie miałam a lekarz stwierdził że jest ok dietę mam trzymać nadal ale mierzyć cukry co drugi dzień . Zgłupiałam już bo po "niecukrzycowych" daniach cukry też mam ok więc sobie czasem pozwalam na małe grzechy i jakoś leci.