|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Dziewczyny, błagam...nie wspominajcie o magisterce!!!! Ja na chwilkę o niej zapomniałam, by od października z wielkim wybuchem o niej sobie przypomnieć. Za jakieś 5,5h jest pogrzeb... masakra, nie umiem spać, oglądam jakiś durny serial i nie umiem się skupić na niczym. Czuje, że makijażu robić nie będe, bo po mszy będzie ze mnie miś panda nic, śpijcie dobrze.
|
|
|
|
#3092 |
|
Zadomowienie
|
Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Witam w ten przedświąteczny poranek ;D
(na dobra sprawę jesteśmy bardziej przed niz po świętach) Jelizawieta - trzymaj sie kochana ;* O magisterce nie wspominam do niej mam jeszcze długa drogę, jeżeli kiedykolwiek pojde w tym kierunku. Czaje się na te YC, ale jeszcze do konca nie ogarniam. Mam manie swieczkowa, ale o tych usłyszałam dopiero niedawno. Wkurza mnie, że co wacham jakaś świeczkę to pachnie przepięknie, a jak ja odpale to nie czuc już nic. Widziałam YC w sklepie kiedyś, rzeczywiście zapachy ladne ale jak pomyślałam, że mam wydać znów kilka funtów na coś co będzie pachniec tylko jak wloze w to nos to zwatpilam, chociaż czytając Was stwierdzam, że zaryzykuje i spróbuję. Jak się wciagne to bedzie wasza wina! )
Edytowane przez Niambie Czas edycji: 2013-09-21 o 07:41 |
|
|
|
#3093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- na rmf święta własnie leci "hej ludzie idą święta" odplalilam głośno, niech sąsiedzi słyszą, że to już blisko
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
![]() Kalka zapachowa Happy Christmas, jak bumcykcyk Cytat:
A ja w nich nie czuję nic świątecznego ;( |
||
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
nadrobiłam Was
ale głupia ja, nie cytowałam od razu i teraz nie będę się znów przez to przebijać jeśli ruch przed Świętami jeszcze wzrośnie, to już w ogóle nie wiem, jak to nadrobię ![]() w sumie nawet nie mam nic do napisania, nie mogę jeszcze zbyt myśleć o zbliżającej się Gwiazdce, bo też mam magisterkę na głowie wczoraj byłam u promotora po podpis, musiałam złożyć podanie o przedłużenie terminu, ale mam nadzieję, że do końca października już zamknę tę kwestię a wtedy będę tu z Wami szaleć na całego tylko teraz jeszcze proszę o kciuki, żeby dziekan bez problemu podpisał podanie
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Juz za pare dni bedzie napoczatku 8 a nie 9
|
|
#3097 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
wstałam niedawno, a już jestem po porządkach, śniadanku i zakupach. Jak ktoś jest zainteresowany to w Biedrze są płyny do płukania za 5,99 2 l ja kupiłam dwa opakowania Poza tym to się pakuję i jadę do mojego drugiego domku, tam to będzie sprzątania dopiero a i moja mgr jest w proszku, nie ma dokładnego tematu ani nic jeszcze
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dacie rade ta magisterka! Ja się bronilam w czerwcu, też miałam obawy, ze nie zdążę ze wszystkim. Ale zacisnelam zeby i usiadłam do tego, bo najgorzej jest się zebrać i zaczac
a potem to juz z górki! 3 mam za Was kciukasy |
|
|
|
#3099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masakra
|
|
|
#3100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tą dziurą to tylko jedno przychodzi mi do głowy, wybaczcieDziewczyny czy Wam się te woski YC do końca wypalają? Ja następnego dnia muszę resztę(całkiem sporo) wydłubywać z kominka bo jak to odpalę to już nic a nic nie pachnie
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za Was, ja już na szczęście przygodę ze szkołą wyższą mam już za sobą, ale trochę mi czasem żal, że to już koniec :0
Wczoraj dostałam prezent od przyjaciółki, za przysługę, wróciła z Holandii i przywiozła mi kilka pięknych pierdółek na Święta z stamtąd Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do wosków - one nigdy się nie wypalają tak jak olejki- one tracą aromat. Dlatego najwygodniej palić wosk w silikonowych formach do muffinek - dzięki temu po zastygnięciu możesz taką formę przewrócić na drugą stronę i wosk bezproblemowo odskoczy Drugi sposób to wsadzenie kominka na kilkanaście minut do zamrażarki
Edytowane przez sugarfreeee Czas edycji: 2013-09-21 o 11:02 |
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak od listopada gromadzilam materiały, zaznaczalam sobie w publikacjach i książkach co bym chciała napisać. No i długo myślałam, zeby sobie poukładać jak to pokolei napisać. A pisałam.... hmmm ciężko powiedzieć, bo ja codziennie tak moze od lutego/ marca siedziałam pi 7,8 godzin i rozmyslalam i pisałam, wiec codziennie pisałam po 2,3 akapitach. Prace miałam napisana pod koniec maja.
Edytowane przez kleo111 Czas edycji: 2013-09-21 o 11:05 |
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, grunt to zacząć pisać. Jak macie materiały to naprawdę do jest do zrobienia. Ja moją pracę napisałam w 2-3tygodnie, ale pisałam codziennie, pewnie po 8-10h. Poprawiałam, wracałam, wywalałam co mi przestało pasować, czytałam materiały itd itd. I później tylko poprawki od promotora. Naprawdę, trzeba usiąść i się przemóc, to wszystko jest do zrobienia, głowa do góry. A obrona to formalność
|
#3104 |
|
Zadomowienie
|
Sugar ale piękne zawieszki
Skarpetosy i paputki poniżej ![]() http://allegro.pl/primark-cieply-2pa...548838733.html http://allegro.pl/skarpety-kapcie-pa...553027965.html http://allegro.pl/2-pary-ocieplanych...551058285.html
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj postanowiłam się ujawnić, po tym co zobaczyłam w Aldim
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Zadomowienie
|
Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Zakupilam! Takie male ciasteczko, wosk prawdopodobnie ;D kominek jakiś miałam, od olejków. Odpalilam... I czekam
)znalazłam tylko jeden zapach w supermarkecie, wszystko inne z rana pozamykane - vanilla cherry. "Na sucho" pachnie ladnie ;D
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłabym takiego lizaka świątecznego
|
|
#3109 | ||||||
|
Bang Bang Bang
|
Któraś z dziewczyn wspominała, że nadal istnieje taka forma wysyłki + wklejałyśmy tutaj stronę z PP z opisem więc raczej działa normalnie. Przyznam, że zupełnie o tym zapomniałam, ale w poniedziałek podejdę na mój oddział poczty i zapytam.
Cytat:
Co do ceny prezentów, myślę że 20 czy 25zł - to już bez różnicy. Chyba najlepiej wyznaczyć górną granicę i tyle Wiadomo, że tutaj nie chodzi o wypasione prezenty, a o symboliczną wymianę upominków ![]() Cytat:
Po naczytaniu się wszystkich ochów i achów, zaryzykowałam z YC i przepadłam Nie ma nawet porównania. Woski kosztują niewiele, więc myślę, że możesz śmiało kupić kilka na przetestowanie ![]() Cytat:
(a później będzie na nas, że wpędziłyśmy ją w uzależnienie Chcę byc Twoją sąsiadką ![]() Cytat:
3mamy kciuki ! Cytat:
Cytat:
I właśnie przypomniałam sobie, że mój kominek od wczoraj leżakuje w zamrażarce ![]() Mąż musiał iść do roboty, więc katuję RMF Święta - sąsiedzi za ścianą też puszczają jakąś muzyczkę, więc nie słyszą ![]() Cholercia - teraz ja nie mogę normalnie cytować, bo wiadomość jest niby przeładowana grafiką :/ |
||||||
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak to chętnie dołączę do forumowej wymiany prezentów
|
|
#3111 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Natomiast dziewczyny, które zdecydują, że chcą otrzymać przesyłkę na poste restante muszą pamiętać, że poczta nie informuję, że jest dla nich jakaś przesyłka - trzeba samemu dopytać się o to na poczcie (o ile nic się nie zmieniło, być może teraz informują - zapytam w poniedziałek).
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nic nie mam przeciwko podaniu swojego adresu
martyna_tina chyba wciąż nie awizują ani nic jak się sama nie dopytasz, to przepada ![]() Trochę kiepsko się czuję, a jutro czeka mnie pracowity dzień. Mamy festyn przy kościele, i bardzo dużo pomagam. Do tego na scenie występuje moja dziewczynka, którą się opiekuję (martyna_tina hahaha, dziewczynka to Tina, a na imię ma Martyna czuję związek pomiędzy Wami ), więc się stresuję za nią
|
|
#3113 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Dziewczyny, czasami nie ogarniam własnego zachowania Napalam się na 1000 różnych pierdół, już miałam kliknąć na skarpetki z powyższego linka, ale jednak zrezygnowałam, no bo przecież staram się uzbierać jak najwięcej grosza na święta... 3 minuty później zamówiłam testery Playboya dla siebie, mamuśki i męża |
|
|
|
|
#3114 | |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Możesz, ale śnieg musisz przywieźć, ja wszystkiego 'sponsorować' nie będę
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Ok ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Byłam na odnowie włosów. Po wizycie włosy fajne, lekkie, sypkie, proste, ale ja muszę w pracy je wiązać i znowu mam fale ![]() Jeszcze mam 3 zabiegi płatne, 5 gratis. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się tak wtrancę i powiem, że widziałam dziś w sklepie bombki, reniferki i sanki, więc Święta już niedługo.
|
|
|
|
#3116 | ||
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Oczywiście ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3118 | |
|
|
Cytat:
Feliz Navidad .... lalalalalala... ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- O, leci teraz 'Dzisiaj w Betlejem'. Jako dziecko nigdy nie mogłam pojąć, co ma rzepa do narodzin Jezusa Dzisiaj w Betlejem, dzisiaj w Betlejem wesoła nowina, że Panna czysta, że Panna czysta porodziła Syna.
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

Dziewczyny, błagam...nie wspominajcie o magisterce!!!! Ja na chwilkę o niej zapomniałam, by od października z wielkim wybuchem o niej sobie przypomnieć. Za jakieś 5,5h jest pogrzeb... masakra, nie umiem spać, oglądam jakiś durny serial i nie umiem się skupić na niczym. Czuje, że makijażu robić nie będe, bo po mszy będzie ze mnie miś panda 
do niej mam jeszcze długa drogę, jeżeli kiedykolwiek pojde w tym kierunku. 
Ale oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie wszytskich będzie stać na 30 zł, bo tu jeszcze trzeba doliczyć koszt paczki np. priorytetowej (11 zł) to już dałoby 41 zł, a wiadomo, że to już sporo.

przez dwa lata pilnie pisalam na forum niestety z przykrości a muszę stwierdzić ze za szybko piszecie a z dzieckiem przy nodze nie da się być na bierzaco. Mam jednak nadzieje ze jak od czasu do czasu wrzuce swoje trzy grosze to nie będziecie miały mi tego za zle 

ale głupia ja, nie cytowałam od razu i teraz nie będę się znów przez to przebijać

Maniaczka Yankee Candle 

z tą dziurą to tylko jedno przychodzi mi do głowy, wybaczcie