Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-21, 03:35   #3091
Jelizawieta
Rozeznanie

Dot.: Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Dziewczyny, błagam...nie wspominajcie o magisterce!!!! Ja na chwilkę o niej zapomniałam, by od października z wielkim wybuchem o niej sobie przypomnieć. Za jakieś 5,5h jest pogrzeb... masakra, nie umiem spać, oglądam jakiś durny serial i nie umiem się skupić na niczym. Czuje, że makijażu robić nie będe, bo po mszy będzie ze mnie miś panda nic, śpijcie dobrze.
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 07:40   #3092
Niambie
Zadomowienie

Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Witam w ten przedświąteczny poranek ;D
(na dobra sprawę jesteśmy bardziej przed niz po świętach)
Jelizawieta - trzymaj sie kochana ;*

O magisterce nie wspominam do niej mam jeszcze długa drogę, jeżeli kiedykolwiek pojde w tym kierunku.
Czaje się na te YC, ale jeszcze do konca nie ogarniam. Mam manie swieczkowa, ale o tych usłyszałam dopiero niedawno. Wkurza mnie, że co wacham jakaś świeczkę to pachnie przepięknie, a jak ja odpale to nie czuc już nic. Widziałam YC w sklepie kiedyś, rzeczywiście zapachy ladne ale jak pomyślałam, że mam wydać znów kilka funtów na coś co będzie pachniec tylko jak wloze w to nos to zwatpilam, chociaż czytając Was stwierdzam, że zaryzykuje i spróbuję. Jak się wciagne to bedzie wasza wina! )

Edytowane przez Niambie
Czas edycji: 2013-09-21 o 07:41
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 09:07   #3093
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
To może idźmy na kompromis i zróbmy 25 zł? Minimalną kwotę? A jak ktoś będzie chciał dodać 5 zł od siebie, to doda? Sama jeszcze nie pracuję i jestem na utrzymaniu męża, ale zamierzam już powoli odkładać do skarbonki jakieś grosze żeby do grudnia uzbierać Ale oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie wszytskich będzie stać na 30 zł, bo tu jeszcze trzeba doliczyć koszt paczki np. priorytetowej (11 zł) to już dałoby 41 zł, a wiadomo, że to już sporo.
Te koszty przesyłki są dla ludzi najgorsze , wysłanie kartki to przy tym grosze. Powinna poczta zrobić jakieś promocje na święta ( taa, marzenia).

Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
Czaje się na te YC, ale jeszcze do konca nie ogarniam. Mam manie swieczkowa, ale o tych usłyszałam dopiero niedawno. Wkurza mnie, że co wacham jakaś świeczkę to pachnie przepięknie, a jak ja odpale to nie czuc już nic. Widziałam YC w sklepie kiedyś, rzeczywiście zapachy ladne ale jak pomyślałam, że mam wydać znów kilka funtów na coś co będzie pachniec tylko jak wloze w to nos to zwatpilam, chociaż czytając Was stwierdzam, że zaryzykuje i spróbuję. Jak się wciagne to bedzie wasza wina! )
Ja długo tez tak mialam, że fajnie wszystko, ładnie pachnie jak wącham a jak odpalę to nic albo średnio. Za malo jak dla mnie.To się zmienilo za sprawą YC właśnie, w końcu czuję, czy to świeca czy wosk. Moim zdaniem akurat tutaj cena jest adekwatna do jakości. Chociaż wiaodmo, póki sama nie spróbujesz to nie będziesz wiedziala więc nie pozostaje Ci nic innego jak kupić

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

na rmf święta własnie leci "hej ludzie idą święta" odplalilam głośno, niech sąsiedzi słyszą, że to już blisko

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 09:31   #3094
sugarfreeee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
Hej przez dwa lata pilnie pisalam na forum niestety z przykrości a muszę stwierdzić ze za szybko piszecie a z dzieckiem przy nodze nie da się być na bierzaco. Mam jednak nadzieje ze jak od czasu do czasu wrzuce swoje trzy grosze to nie będziecie miały mi tego za zle

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

U nas w sklepach juz od dwóch tygodni swetry bożonarodzeniowe a w USA choinki juz sprzedają! Ustne szaleństwo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kaputkat! Wieki całe

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
A co tototot?

Kalka zapachowa Happy Christmas, jak bumcykcyk

Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość
martuha20 - jaki masz temat pracy magisterskiej?
Myślę, że 20-30 zł to optymalna kwota
Malinovva - ja polecam Vanilla Cupcake lub Christmas Cupcake, jeśli lubisz słodkie.

A ja w nich nie czuję nic świątecznego ;(

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 09:46   #3095
justysiaa89
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

nadrobiłam Was ale głupia ja, nie cytowałam od razu i teraz nie będę się znów przez to przebijać
jeśli ruch przed Świętami jeszcze wzrośnie, to już w ogóle nie wiem, jak to nadrobię

w sumie nawet nie mam nic do napisania, nie mogę jeszcze zbyt myśleć o zbliżającej się Gwiazdce, bo też mam magisterkę na głowie wczoraj byłam u promotora po podpis, musiałam złożyć podanie o przedłużenie terminu, ale mam nadzieję, że do końca października już zamknę tę kwestię a wtedy będę tu z Wami szaleć na całego

tylko teraz jeszcze proszę o kciuki, żeby dziekan bez problemu podpisał podanie
justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 09:59   #3096
wioleta20
Zakorzenienie

Juz za pare dni bedzie napoczatku 8 a nie 9
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 10:05   #3097
martuha20
Rozeznanie

Dzień dobry

wstałam niedawno, a już jestem po porządkach, śniadanku i zakupach. Jak ktoś jest zainteresowany to w Biedrze są płyny do płukania za 5,99 2 l ja kupiłam dwa opakowania Poza tym to się pakuję i jadę do mojego drugiego domku, tam to będzie sprzątania dopiero

a i moja mgr jest w proszku, nie ma dokładnego tematu ani nic jeszcze więc nie wiem jak to będzie

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 10:20   #3098
kleo111
Zakorzenienie

Dziewczyny dacie rade ta magisterka! Ja się bronilam w czerwcu, też miałam obawy, ze nie zdążę ze wszystkim. Ale zacisnelam zeby i usiadłam do tego, bo najgorzej jest się zebrać i zaczac a potem to juz z górki! 3 mam za Was kciukasy

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 10:38   #3099
martuha20
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny dacie rade ta magisterka! Ja się bronilam w czerwcu, też miałam obawy, ze nie zdążę ze wszystkim. Ale zacisnelam zeby i usiadłam do tego, bo najgorzej jest się zebrać i zaczac a potem to juz z górki! 3 mam za Was kciukasy
A ile CI zajęło pisanie? ja mam w tym roku akad się bronić, ale nie mam konkretnego pomysłu na pracę...a zaraz pazdziernik, no i promotor też nie jest jakiś z tych zaangażowanych masakra

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 10:51   #3100
mika93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość

U mnie to samo, ja jestem ta słodka dziura w naszym małżeństwie. Ale mamy luksus na weselach: jak idziemy to ja podsuwam małżowi rolady,kurczaki i inne a on mi ciasta,torty itp
Nie no błagam z tą dziurą to tylko jedno przychodzi mi do głowy, wybaczcie.

Dziewczyny czy Wam się te woski YC do końca wypalają? Ja następnego dnia muszę resztę(całkiem sporo) wydłubywać z kominka bo jak to odpalę to już nic a nic nie pachnie
Stary 2013-09-21, 11:00   #3101
sugarfreeee
Zakorzenienie

Trzymam kciuki za Was, ja już na szczęście przygodę ze szkołą wyższą mam już za sobą, ale trochę mi czasem żal, że to już koniec :0

Wczoraj dostałam prezent od przyjaciółki, za przysługę, wróciła z Holandii i przywiozła mi kilka pięknych pierdółek na Święta z stamtąd

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy Wam się te woski YC do końca wypalają? Ja następnego dnia muszę resztę(całkiem sporo) wydłubywać z kominka bo jak to odpalę to już nic a nic nie pachnie
Mika!!

Co do wosków - one nigdy się nie wypalają tak jak olejki- one tracą aromat. Dlatego najwygodniej palić wosk w silikonowych formach do muffinek - dzięki temu po zastygnięciu możesz taką formę przewrócić na drugą stronę i wosk bezproblemowo odskoczy Drugi sposób to wsadzenie kominka na kilkanaście minut do zamrażarki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2043.jpg (149,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2045.jpg (151,6 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez sugarfreeee
Czas edycji: 2013-09-21 o 11:02
Stary 2013-09-21, 11:03   #3102
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
A ile CI zajęło pisanie? ja mam w tym roku akad się bronić, ale nie mam konkretnego pomysłu na pracę...a zaraz pazdziernik, no i promotor też nie jest jakiś z tych zaangażowanych masakra
Ja tak od listopada gromadzilam materiały, zaznaczalam sobie w publikacjach i książkach co bym chciała napisać. No i długo myślałam, zeby sobie poukładać jak to pokolei napisać. A pisałam.... hmmm ciężko powiedzieć, bo ja codziennie tak moze od lutego/ marca siedziałam pi 7,8 godzin i rozmyslalam i pisałam, wiec codziennie pisałam po 2,3 akapitach. Prace miałam napisana pod koniec maja.

Instagram

Edytowane przez kleo111
Czas edycji: 2013-09-21 o 11:05
Stary 2013-09-21, 11:10   #3103
Nicole`_
Zakorzenienie

Dziewczyny, grunt to zacząć pisać. Jak macie materiały to naprawdę do jest do zrobienia. Ja moją pracę napisałam w 2-3tygodnie, ale pisałam codziennie, pewnie po 8-10h. Poprawiałam, wracałam, wywalałam co mi przestało pasować, czytałam materiały itd itd. I później tylko poprawki od promotora. Naprawdę, trzeba usiąść i się przemóc, to wszystko jest do zrobienia, głowa do góry. A obrona to formalność
Stary 2013-09-21, 11:12   #3104
mika93
Zadomowienie

Sugar ale piękne zawieszki

Skarpetosy i paputki poniżej

http://allegro.pl/primark-cieply-2pa...548838733.html

http://allegro.pl/skarpety-kapcie-pa...553027965.html

http://allegro.pl/2-pary-ocieplanych...551058285.html
Stary 2013-09-21, 11:33   #3105
tija93
Zakorzenienie

Hej Podczytuje Was regularnie Dzisiaj postanowiłam się ujawnić, po tym co zobaczyłam w Aldim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-09-21 11.22.44.jpg (137,6 KB, 23 załadowań)
Stary 2013-09-21, 11:34   #3106
sugarfreeee
Zakorzenienie

Te skarpety tak mnie urzekły, że aż kupiłam, szczególnie, że za darmo wysyłka

Stary 2013-09-21, 11:46   #3107
Niambie
Zadomowienie

Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Zakupilam! Takie male ciasteczko, wosk prawdopodobnie ;D kominek jakiś miałam, od olejków. Odpalilam... I czekam )znalazłam tylko jeden zapach w supermarkecie, wszystko inne z rana pozamykane - vanilla cherry. "Na sucho" pachnie ladnie ;D
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 11:58   #3108
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Hej Podczytuje Was regularnie Dzisiaj postanowiłam się ujawnić, po tym co zobaczyłam w Aldim
Ale fajnie Zjadłabym takiego lizaka świątecznego
Stary 2013-09-21, 11:59   #3109
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co z tym poste restante?
Któraś z dziewczyn wspominała, że nadal istnieje taka forma wysyłki + wklejałyśmy tutaj stronę z PP z opisem więc raczej działa normalnie. Przyznam, że zupełnie o tym zapomniałam, ale w poniedziałek podejdę na mój oddział poczty i zapytam.

Cytat:

A gdzie kupujecie woski? I w jakich cenach oscylują na promocjach?

To może idźmy na kompromis i zróbmy 25 zł? Minimalną kwotę? A jak ktoś będzie chciał dodać 5 zł od siebie, to doda? Sama jeszcze nie pracuję i jestem na utrzymaniu męża, ale zamierzam już powoli odkładać do skarbonki jakieś grosze żeby do grudnia uzbierać Ale oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie wszytskich będzie stać na 30 zł, bo tu jeszcze trzeba doliczyć koszt paczki np. priorytetowej (11 zł) to już dałoby 41 zł, a wiadomo, że to już sporo.
Ja kupuję głównie w Zapachu Domu i na ebayu, poza tym mydlarnia Hebe i Candleroom - najczęściej woski w promocji są po 4,5zł.
Co do ceny prezentów, myślę że 20 czy 25zł - to już bez różnicy. Chyba najlepiej wyznaczyć górną granicę i tyle Wiadomo, że tutaj nie chodzi o wypasione prezenty, a o symboliczną wymianę upominków
Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
Witam w ten przedświąteczny poranek ;D
(na dobra sprawę jesteśmy bardziej przed niz po świętach)
Jelizawieta - trzymaj sie kochana ;*

Ja wcześniej miałam podobnie - wszystko pięknie pachniało do momentu, aż zapaliłam świeczkę - wtedy żeby coś poczuć musiałam prawie wkładać nos w płomień Po naczytaniu się wszystkich ochów i achów, zaryzykowałam z YC i przepadłam Nie ma nawet porównania. Woski kosztują niewiele, więc myślę, że możesz śmiało kupić kilka na przetestowanie
Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość
Te koszty przesyłki są dla ludzi najgorsze , wysłanie kartki to przy tym grosze. Powinna poczta zrobić jakieś promocje na święta ( taa, marzenia).

Ja długo tez tak mialam, że fajnie wszystko, ładnie pachnie jak wącham a jak odpalę to nic albo średnio. Za malo jak dla mnie.To się zmienilo za sprawą YC właśnie, w końcu czuję, czy to świeca czy wosk. Moim zdaniem akurat tutaj cena jest adekwatna do jakości. Chociaż wiaodmo, póki sama nie spróbujesz to nie będziesz wiedziala więc nie pozostaje Ci nic innego jak kupić
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

na rmf święta własnie leci "hej ludzie idą święta" odplalilam głośno, niech sąsiedzi słyszą, że to już blisko
Dokładnie tak (a później będzie na nas, że wpędziłyśmy ją w uzależnienie )
Chcę byc Twoją sąsiadką

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
nadrobiłam Was ale głupia ja, nie cytowałam od razu i teraz nie będę się znów przez to przebijać

tylko teraz jeszcze proszę o kciuki, żeby dziekan bez problemu podpisał podanie
Też tak najczęściej robię
3mamy kciuki !

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość

A już myślałam, że tylko ja mam takie "dziurawe" skojarzenia

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za Was, ja już na szczęście przygodę ze szkołą wyższą mam już za sobą, ale trochę mi czasem żal, że to już koniec :0

Wczoraj dostałam prezent od przyjaciółki, za przysługę, wróciła z Holandii i przywiozła mi kilka pięknych pierdółek na Święta z stamtąd

Mika!!

Co do wosków - one nigdy się nie wypalają tak jak olejki- one tracą aromat. Dlatego najwygodniej palić wosk w silikonowych formach do muffinek - dzięki temu po zastygnięciu możesz taką formę przewrócić na drugą stronę i wosk bezproblemowo odskoczy Drugi sposób to wsadzenie kominka na kilkanaście minut do zamrażarki
Bardzo ładne te ozdóbki
I właśnie przypomniałam sobie, że mój kominek od wczoraj leżakuje w zamrażarce

Mąż musiał iść do roboty, więc katuję RMF Święta - sąsiedzi za ścianą też puszczają jakąś muzyczkę, więc nie słyszą

Cholercia - teraz ja nie mogę normalnie cytować, bo wiadomość jest niby przeładowana grafiką :/
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 12:02   #3110
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Któraś z dziewczyn wspominała, że nadal istnieje taka forma wysyłki + wklejałyśmy tutaj stronę z PP z opisem więc raczej działa normalnie. Przyznam, że zupełnie o tym zapomniałam, ale w poniedziałek podejdę na mój oddział poczty i zapytam.
Tak, pamiętam, ale czy zgadzacie się na taką formę wysyłki? Jeśli tak to chętnie dołączę do forumowej wymiany prezentów
Stary 2013-09-21, 12:37   #3111
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Tak, pamiętam, ale czy zgadzacie się na taką formę wysyłki? Jeśli tak to chętnie dołączę do forumowej wymiany prezentów
Ja nie mam nic przeciwko - sama mam zamiar podać swój adres Natomiast dziewczyny, które zdecydują, że chcą otrzymać przesyłkę na poste restante muszą pamiętać, że poczta nie informuję, że jest dla nich jakaś przesyłka - trzeba samemu dopytać się o to na poczcie (o ile nic się nie zmieniło, być może teraz informują - zapytam w poniedziałek).
Stary 2013-09-21, 13:17   #3112
Malinovva
Rozeznanie

Ja też nic nie mam przeciwko podaniu swojego adresu martyna_tina chyba wciąż nie awizują ani nic jak się sama nie dopytasz, to przepada

Trochę kiepsko się czuję, a jutro czeka mnie pracowity dzień. Mamy festyn przy kościele, i bardzo dużo pomagam. Do tego na scenie występuje moja dziewczynka, którą się opiekuję (martyna_tina hahaha, dziewczynka to Tina, a na imię ma Martyna czuję związek pomiędzy Wami ), więc się stresuję za nią
Stary 2013-09-21, 13:55   #3113
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Ja też nic nie mam przeciwko podaniu swojego adresu martyna_tina chyba wciąż nie awizują ani nic jak się sama nie dopytasz, to przepada

Trochę kiepsko się czuję, a jutro czeka mnie pracowity dzień. Mamy festyn przy kościele, i bardzo dużo pomagam. Do tego na scenie występuje moja dziewczynka, którą się opiekuję (martyna_tina hahaha, dziewczynka to Tina, a na imię ma Martyna czuję związek pomiędzy Wami ), więc się stresuję za nią
Hmmm... Na mnie cała rodzina też mówi od zawsze Tina
Dziewczyny, czasami nie ogarniam własnego zachowania Napalam się na 1000 różnych pierdół, już miałam kliknąć na skarpetki z powyższego linka, ale jednak zrezygnowałam, no bo przecież staram się uzbierać jak najwięcej grosza na święta... 3 minuty później zamówiłam testery Playboya dla siebie, mamuśki i męża (no, ale usprawiedliwiam się, że za tą cenę grzech było nie kupić )
Stary 2013-09-21, 14:16   #3114
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość

Ja też mogę? A bałwana ulepimy?
Możesz, ale śnieg musisz przywieźć, ja wszystkiego 'sponsorować' nie będę

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Cytruskowa6 Pokaż wiadomość
Ja będę góry oglądać, a dziewczyny rzucą się na Śnieżynka
Ok

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość

Nimfa, pisałaś że byłaś u fryzjera..

Byłam na odnowie włosów. Po wizycie włosy fajne, lekkie, sypkie, proste, ale ja muszę w pracy je wiązać i znowu mam fale

Jeszcze mam 3 zabiegi płatne, 5 gratis.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi, czy tylko ja jestem taka dziwna i myślę już, co komu kupić? Nie mogę się powstrzymać nooo
Niektóre dziewczyny od lipca mają listy
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 14:16   #3115
Mini007
Zakorzenienie

Ja się tak wtrancę i powiem, że widziałam dziś w sklepie bombki, reniferki i sanki, więc Święta już niedługo.
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 14:29   #3116
Nimfa20

Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Dorwałam ostatni kominek w biedronce I zapomniałam Was też poinformować, że na tapecie mam już święta
Teraz mam też gorący okres na uczelni i w domu, więc pewnie będzie mnie trochę mniej
KOOOOT!!!

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:

I jak tylko się pojawi to zdjęcie tutaj
Oczywiście

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Cudowny, po prostu przecudowny widok! Zazdroszczę:brzydal :

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Stary 2013-09-21, 14:29   #3117
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mini007 Pokaż wiadomość
Ja się tak wtrancę i powiem, że widziałam dziś w sklepie bombki, reniferki i sanki, więc Święta już niedługo.
Gdzie?

Instagram
Stary 2013-09-21, 14:36   #3118
Nimfa20

Cytat:
Gdzie

Feliz Navidad .... lalalalalala...

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

O, leci teraz 'Dzisiaj w Betlejem'.

Jako dziecko nigdy nie mogłam pojąć, co ma rzepa do narodzin Jezusa

Dzisiaj w Betlejem, dzisiaj w Betlejem
wesoła nowina,
że Panna czysta, że Panna czysta
porodziła Syna.

Stary 2013-09-21, 14:46   #3119
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie?
Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Gdzie
Jest u nas taki sklep KIK. Wychodząc rano na zakupy pomyślałam sobie, że pewnie zaraz zaczną wchodzić znicze, wiązanki i inne rzeczy na Wszystkich Świętych, a tu zostałam zaatakowana reniferkami.
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 14:47   #3120
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie, gdzie, gdzie?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości