|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Ja jestem w trakcie sprzątania, jak już poodkurzam to będzie dobrze, ale zebrać mi się nie chce
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszok podzielam zdanie Alice, na bank jesteś za ładna i nie mają śmiałości podejść
jakaś szansa na poznanie faceta w klubie jest,, ale niewielka:rzydal:Anulciak i tak Cię podziwiam, że dajesz radę.. Tym bardziej, że masz dziecko. Milvunia hej ![]() Kasia a mnie nie kręci grzybobranie i grzyby jakoś specjalnie też nie ![]() Za długo śpię.. idę na śniadanie, a potem matma, nie ma co się obijać. Powiem Wam, że wieczorami walczę ze sobą, żeby się najeść śmieci.. Wczoraj nie dałam się, ale takie głupie myślenie się pojawia
|
|
|
|
#1323 |
|
Konto usunięte
|
Jak ja się dzisiaj strasznie czuję, ale na własne życzenie
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42919416]Jak ja się dzisiaj strasznie czuję, ale na własne życzenie
przejdzie połóż się może chwilkę
|
|
|
|
#1325 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() pofolgowałam sobie ostatnio z jedzeniem, ale wracam do żywych ![]() neta mam tylko z telefonu, bo zepsuło się wifi w domu :/
|
|
#1327 |
|
Rozeznanie
|
A wy jak zwykle pędzicie
mam jeszcze 9 stron do nadrobienia, ale odzywam się co by nie było, że mnie nie ma jak nie zdążę nadrobić wszystkiego Wróciłam od siostry, myślałam, że będzie łatwo mi się tam trzymać, oj, jak bardzo się myliłam... Okazało się że siostra chomikuje wszystkie rzeczy, których nie wolno jej jeść (karmi piersią) więc wywaliła na stół tonę czekoladek, ciastek, żelek, paluszków i innych tego typu rzeczy, do tego non stop robiła nam jakieś jedzenie, np. o 22 zrobiła sałatkę i kanapki "bo Wy tutaj nic nie jecie, potem będziecie mówić że głodne siedziałyście". Gorzej niż u babci - serio Coś tam nadprogramowo wpadło, ale nie popłynęłam ![]() A malutka jest super, bardzo spokojne dziecko i szczerzy dziąsła do wszystkiego, tylko jeszcze bezdźwięcznie, strasznie śmiesznie to wygląda ![]() A teraz piję sobie kawę i zastanawiam się co poczynię na śniadanię (mam twaróg w lodówce z terminem do dzisiaj Wczoraj ostatni dzień mojej morderczej pracy, z jedzeniem nie było ładnie znowu, ale bez tragedyi ![]() Zostały mi tak na prawdę jeszcze 2 dni tam, ale to już po 8 i 6 h także lajcik, najgorsze już za mną (12 i 11,5 h z jedną przerwą )Teraz już tak na poważnie biorę się za dietowanie, bo ostatnio nawet jeśli nie przekraczam dziennej ilości kalorii to jem jakieś syfiaste rzeczy, po których mam brzuch jak balon non stop i beznadziejnie się przez to czuję, więc pora ogarnąć jadłospis Mojej mamy teraz nie ma i zakupy robią chłopaki (tato lub jeden z braci) więc mogę pomarzyć o ciemnym pieczywie czy czymkolwiek co mogłabym w kryzysowej sytuacji sobie bezkarnie skubnąć. Z racji tego przybieram się do wyhodowania mojego maleństwa - zakwasu na chleb Zawsze jak to robię czuję się jak mama, bo trzeba trzymam go w cieple, karmię, mieszam i cieszę się jak rośnie![]() A teraz wykorzystuję ostatnie leniwe dni i postanowiłam troszkę zadbać o siebie zewnętrznie siedzę właśnie z maską na włosach i przybieram się do ogarnięcia stóp i dłoni, bo moje paznokcie błagają o pomoc a w międzyczasie będę nadrabiać co tam u Was
|
#1328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też zjadłam 2 kawałki pizzy ![]() prezenty mega nie przepadam za klubami właśnie ze względu na tych łysych spoconych klejących się do Ciebie koksów no ale nie wszystkie lokale takie są ![]() Cytat:
z wzajemnością ![]() tu też Ci poklaskam, a co mi tam ![]() aha, myślę o Tobie nie tylko jak piję. w innych sytuacjach też ooo to, to! ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42918438] I ja, i ja Whisky i cola Nie ukrywam, że mam lekkiego kacora [/QUOTE]mam tak samo jak Ty.... ![]() ooo witamy! co tam, jak tam? opowiadaj Cytat:
muszę wytrzeźwieć
|
|
#1329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
haha dobra, niech będzie, że masuję
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Chudzinki
Brawa za wczorajsze ćwiczenia ![]() Heroine 5 stów? Wow, to faktycznie musi być cud Nie wydałabym tyle![]() Milvunia fajnie, że jesteś bo właśnie się zastanawiałam ostatnio co tam u Ciebie W ogóle sporo dziewczyn uciekło a szkoda.Ja dziś nie ćwiczę bo postanowiłam zrobić eksperyment Jak byłam chora i nie ćwiczyłam waga spadała a ostatnie 2 dni ćwiczyłam i wzrost mam. Ciekawa jestem co będzie jutro (zwiększyłam kaloryczność ale to chyba nie od tego).Kochane miała któraś z Was do czynienia z nauką angielskiego przez skypa? Zastanawiałam się nad taką formą bo z moim angielskim nie jest zbyt ciekawie i potrzebuje kogoś kto by mnie pilnował/dawał zadania itp Myślałam o 2-3 godzinkach tygodniowo ale nie wiem czy warto. Bo za miesiąc nauki pewnie 300zł wyjdzie jak nie lepiej.
|
#1331 |
|
Czekoladoholik
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42919416]Jak ja się dzisiaj strasznie czuję, ale na własne życzenie
Od dziś nie pije? ![]() Melduje 10 km biegu
|
|
#1332 |
|
Rozeznanie
|
10km?
![]() podwójne brawo ![]() Tak z ciekawości spytam - jaka pogoda u Ciebie?
|
#1333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
ja też wczoraj-wypiłam 2 piwka z sokiem,ale mnie wzięło i to mocno ![]() Cytat:
zgadłam na pewno na wiosnę będzie m-ka dobraCytat:
heh,ja też tak zawsze mam,że zawsze jakieś dresy albo pijani goście podbijają...chociaż dawno już nie byłam na densach ostatnio rok temu...
|
||
|
|
|
#1334 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie daj się chorobiewe 3 z mamą i kuzynką uzbierałyśmy pół koszyka podgrzybków, a kuzynka znalazła 3 prawdziwki,deszcze nas zegnał z lasu... nie ważyłam,tylko zliczyłam pojemności słoików bo miałam np.takie po łowiczu i tam pisało np.280 g![]() robiłaś już kiedyś takie przetwory bez cukru?bo moja mama mówi,że one mogą się zepsuć bez cukru,ale nie chce mi się wierzyć. Ja do dwóch słoiczków nie dałam wcale ,a do reszty wsypałam 200 g cukru-minimalnie Cytat:
a za rowerek![]() waga jest ok ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1335 | ||
|
Zakorzenienie
|
agila włączyłam sobie drugi odcinek Fat Killers, przez Ciebie
pora się zmotywować ![]() mam jeszcze takie małe info dla Was....
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1338 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42919025]Ja jestem w trakcie sprzątania, jak już poodkurzam to będzie dobrze, ale zebrać mi się nie chce
[/QUOTE]ja muszę wziąć się za sprzątanie,ale tak mi się nie chce..... Cytat:
połaziłyśmy 2 godzinki w lesie. Moja kuzynka ma takie swoje miejsca gdzie znajduje grzybki![]() ja też walczę.....wczoraj jak przyszłam z tego piwka to miałam ochotę zjeść konia z kopytami,ale zjadłam małą piętęczkę chlebka razowego Cytat:
![]() Cytat:
a ile ma malutka? fajniutkie są takie dzieciaczkija siedzę z olejkiem na włosach ![]()
|
|||
|
|
|
#1339 | ||||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2013-09-21 o 12:18 |
||||
|
|
|
#1340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też kupiłam wczoraj winogronka w lidlu![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() klask i:Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1341 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
|
|
|
#1342 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten program fajny? aż taki motywujący? ![]() Cytat:
a co do powidełek to też właśnie robię ![]() Cytat:
![]() A ja melduję @ tak mnie brzuch bolał, że tylko ketonal mnie poratował umieram. Dziś z mamą same jesteśmy, bo siostra na wycieczce, a tata pojechał coś tam załatwić, więc zarządziłam, że zrobimy krewetki, bo tylko my je jemy
|
|
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też dziś gotuję zupkę dyniową,tę z przepisu Heroinki
![]() a tak w ogóle to zapomniałam Wam powiedzieć -wczoraj kolega zaprosił mnie na wesela...nie na wesele,a na wesela...aż 3 po kolei...od 28 września co tydzień, a 2 z nich są dwudniowe...przytyję chyba z 10 kg...muszę ładnie trzymać się w domku, bo na weselu wiadomo...chociaż zazwyczaj tak mam,że wszystko zjadłabym,ale oczami...po prostu nie ma miejsca w żołądku na tyle jedzenia
|
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym tak chciała, uwielbaim się bawić kolega, że tylko kolega ?
|
|
|
|
|
#1345 | |||
|
Zadomowienie
|
Trzymaj, katuj, nie odpuszczaj
![]() Kiedyś trzeba! Prześlę trochę pozytywnych wibracji ![]() dziękuję Cytat:
?Pytanie czy wytrzymają ten sezon ![]() Fajnie się ogląda, wzruszają mnie niektóre momenty, jak widzę, że ci ludzie sami są zaszokowani tym, co mogą osiągnąć i jak bardzo zmienia się ich życie. Nie tylko wygląd, ale także zdrowie, psychika, przyzwyczajenia i wola walki. Jedną z uczestniczek widziałam ostatni na przystanku, no to powiem Wam, że się wylaszczyła ![]() Idę zjem sałatkę
|
|
|
#1346 | ||
|
Rozeznanie
|
ostatni dzwonek do maksymalnego spięia dupska
lubię to ![]() Cytat:
jak tylko poczuję, że coś mnie dotknie (może to być nawet jakiś liść) od razu przeklinam pod nosem że znowu głupia wlazłam do lasu i tylko modlę się, żeby jak najszybciej wyjść ![]() tak matkuję, że nawet sobie jedzenia ostatnio nie robię ) także nie narzekam, obowiązków mi nie przybyło ![]() a mała ma 3,5 miesiąca. Robi się już taka fajniutka, noworodki są spoko, ale wolę jak już jest jakaś interakcja z bobasem ![]() i biegasz w terenie prawda? gdyby nie deszcz to moja ulubiona pogoda do biegania, ale nieulubiona do zebrania się w sobie żeby wyjść z domu i zacząć ![]() Cytat:
|
|
#1347 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
to taki zwykły kolega?
|
|
|
#1348 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą dwóch z naszej ulicy...tak,kolega,kolega-chodziłam z nim do podstawówki ogólnie to myślałam,że idzie z inną panną,ale chyba coś im się nie ułożyło...bo w sumie do tego pierwszego wesela jest tylko tydzień,a ja o nich dowiedziałam się dopiero wczoraj ale co tam,sukienek pełno w szafie, sama się uczeszę,umaluję i będzie git![]() Cytat:
no,takie bobaski starsze są fajniutkie,jak się uśmiechają,gaworzą sprytnego masz brata ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
ale trochę ich się nazbierało jedną mam za prawie 200 zł i tylko raz w niej byłam,w zeszłym roku jako druhna, a innych też jest nie małozwykły odpisałam Adze wyżej
|
|||
|
|
|
#1349 |
|
Rozeznanie
|
nie wierzę w siebie, dopiero teraz przeczytałam co napisałam
chodziło mi o wiatr, nie lubię biegać jak mocno wieje (no chyba że w plecy ) w deszczu lubię, chyba że leje naprawdę mocno, w śniegu nie próbowałam nigdy. Może tym roku się odważę ![]() chyba się jeszcze nie obudziłam
|
#1350 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

jakaś szansa na poznanie faceta w klubie jest,, ale niewielka:rzydal:
Wczoraj nie dałam się, ale takie głupie myślenie się pojawia

Coś tam nadprogramowo wpadło, ale nie popłynęłam 
i beznadziejnie się przez to czuję, więc pora ogarnąć jadłospis
siedzę właśnie z maską na włosach i przybieram się do ogarnięcia stóp i dłoni, bo moje paznokcie błagają o pomoc 

zjadłam 2 kawałki pizzy 

łamie mnie w kościach, no i jakaś taka drętwa jestem 

to też się zebraliśmy
a ja w końcu kupiłam winogrona w Lidlu 
klask i:
a co do powidełek to też właśnie robię