|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Fantastka 5stów za prostowanie???
ja marzę o tym, bo mam strasznie niesforne włosy, a raczej przy przedziałku- kręcą mi się głupio, kiedyś tak nie miałam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Cytat:
Cytat:
No niestety, ale na pół roku! No i to nie niszczy włosów, a wręcz je odżywia i wzmacnia
|
||
|
|
|
#3873 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet zapisałam się na szkolenie dla rodzin zastępczych... Ale wiesz co Czasami ten brak wiary w niczym Tobie nie przeszkodzi może nawet czasami pomaga... Jak sie traci wiarę i nadzieje wtedy zawsze sie miło rozczarowujemy! Oby było tak w Towim przypadku rownież... Daj sobie odbój.. Dużo siedzi w głowie. Ja zaczęłam pić zioła ks. Sroki i jasnote biała wspomaga kobiecy śluz. Moje koleżanki zaskoczyły więc może rzeczywiście coś w tym jest ze śluz robi sie bardziej przyjazny dla plemniczków i wpływa na zagniezdzenia sie i na inne kobiece sprawy. Nie poddawaj sie Proszę!!!! ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cześć kobietki ![]() Kolejny dzień i @ nie przyszła.. Temp z rana 37st nic nie rośnie i nic nie maleje albo ja coś źle mierze :/ No nie ważne... Kiedys sie wprawie ![]() Czekam do jutra z teściorem, staram sie myśleć ze bedzie Si ale nie nakrecam się. Nadal zero objawów nadejścia @ (przypadnij na 9 miesięcy @ ) ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3874 | |
|
Raczkowanie
|
hej kobietki
eh... niby te testy owu wychodziły pozytywne ale tempka jakoś nie rośnie, więc może to był fałszywy alarm no nic, kolejny cykl wspomagany... Cytat:
niech @ nie przychodzi przez dłuuuugi długi czas
|
|
#3875 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Wam
![]() Cytat:
Macie jakiś sprawdzony sposób na poranne mdłości? Coś czuję, że mi się zaczynają
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2013-09-21 o 10:50 |
|
|
|
|
#3876 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Strzepuje się normalnie jak każdy termometr, bezproblemowo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale teoretycznie może tak być, że przez to, że uszczelnia te naczynia to zarodek może mieć problem z zagnieżdżeniem. Podobno też opóźnia @, ale tego to trzeba łykać z 4 tabletki dziennie przez długi okres czasu żeby coś 'dawało'. Cytat:
Dziękuję Trzymam Uda się Wam teraz!Cytat:
Cytat:
Ja nie słyszałam takiego powiedzenia ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
|
|
#3877 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3878 |
|
Wtajemniczenie
|
O dzisiejsza porada no ovu bardzo mi się podoba
![]() Bo ja uwielbiam popcorn
|
#3879 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
Mi też się podoba
|
|
#3880 |
|
Konto usunięte
|
Seleniti nie dziekuje. Już nie mogę się doczekać następnego cyklu.
![]() Leine wybacz i nie bij ![]() Jak mąż wychodził po 7 to wstawiłam pranie. Ledwo je rozwiesiłam, to rodzice mnie nawiedzili jechali na dzialke i po drodze odwiedzili swoje corki, najpierw siostre, później mnie. Miałam do nich jechać, ale skoro tak, to mam lenistwo w domu. Umyła balkon i sprzatnelam w kuchni, pomyłam szafki, blaty, zaraz wystawie to pranie na balkon bo pieknie dziś.
|
|
|
|
#3881 |
|
Wtajemniczenie
|
My też
Co będziecie oglądać? My chcemy 'the ice man' - człowiek z lodu już nie mogę się doczekać, bo z rok poluję na ten film i dopiero niedawno pojawił się w sieci. Czytałam książkę i choć była ciekawa to jakoś dziwnie napisana. Popcorn już czeka
|
#3882 |
|
Konto usunięte
|
My dziś idziemy na urodziny babci męża.
|
|
|
|
#3883 |
|
Raczkowanie
|
Się ogarniam sie
W domQ już porzadeczek więc czas sie zrelaksować za oknem piękne Słonko i muszę to wykorzystać.Primo to kupno teściku w aptece i jadę do moich kochanych koników ... Nie ma to jak wypoczynek na wsi... I kaffka z kochaną teściówką. Buziaki Kochane i Miłego dnia - odezwę sie później... Pewnie bede musiała dużo nadrobić
|
|
|
|
#3884 |
|
Konto usunięte
|
Eime miej soboty.
|
|
|
|
#3885 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś zaliczyłam piękny spadek temperaturki
|
#3886 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czas zrobić zapas popcornu ![]() a tak w ogóle najprawdopodobniej będę pisać pracę mgr na temat leczenia niepłodności dietą.... to może się przydać ![]() :brzyda l:
|
|
#3888 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
W sumie jeszcze nie wiem co będziemy oglądać A może też to zobaczymy dzięki za podpowiedz
|
|
#3889 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry! mąż wyszedł do pracy, a ja nadrabiam wizaż
cały dzień sama myślę czy nie upiec dziś jakiegoś ciasta, ale musiałabym umyć włosy i wyjść z domu, a mi się nie chce mam dziś lenia. wczoraj całą chałupkę posprzątałam, więc dziś laby wieczorkiem planujemy obejrzeć meczyk w siatkę, mam nadzieję, że mąż skończy o czasie o 20 ![]() Cytat:
a co do infekcji to Cię rozumiem, ja swego czasu też często łapałam, ale na szczęście mąż to rozumiał...jak go nastraszyłam, że go będzie fajfus swędział to dał sobie spokój ![]() Cytat:
jest to możliwe! tymbardziej, że tempka cały czas wysoka!!! oby to było TO!!!Cytat:
![]() Cytat:
po pracy też go przyaatakuj jak będziesz miała siły Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
żeby @ nie przylazła! ![]() Cytat:
ja też uwielbiam, ale najbardziej właśnie słony, a tego nie polecają ![]() Cytat:
|
|
#3890 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
Witam dziewcZynki
Ja wstałam pół godziny temu ![]() Cytat:
Chociaż oczywiście trzymam kciuki aby u Ciebie to oznaczało fasolkę. Cytat:
Nałóg nałogiem, ale dziecko jest ważniejsze od wszystkiego. Ja paliłam nałogowo od 12 roku życia (wstyd, ale tak było)1,5 paczki dziennie. I nie zrobiłam nawet jednego macha jak już wiedziałam o ciąży. Uwierz mi, że da się nie palić. Świadomość tego, że można źle trafić z papierosem i że dziecku może się coś źle rozwinąć i będzie przez moją głupotę chore dostatecznie mocno powinna mobilizować. To jest tak jakbys nie znosiła czegoś i to by Ci szkodziło a ktoś by to przez 9 miesięcy Tobie robił i nie mogłabyś temu zaradzić. Dla mnie taka bezbronna istotka w brzuchu jest cudem i choćby samo to skłania mnie do dbania o nią w 100%. Nagadalam Ci, o! Masz jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie dziś lekki skok. Tylko, że to było tak, że mnie 10 minut przed budzikiem obudziły koty i wstać musiałam na 15 sekund dosłownie bo coś w kuchni zrzucily. No i przyleciałam szybko i od razu zmierzylam tyle, że zasnęłam z tym terometrem w pipce no i mierzylo dłużej niż minutę. Wyszło 36,59. Potem się obudziłam po kilku minutach, zmierzylam ponownie minutę i było 36,48 i tę wpisałam. Teraz nie wiem czy nie będzie zaburzona ta tempka. A owulke czuję każdą komórką ciała. O tej 5 mnie brzuch bolał tak mocno jak na @ więc coś jest na rzeczy :tak: Sama nie wiem ![]() Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201
vioris no szkoda, że musiałaś wstać, bo teraz nie wiadomo jak tą tempkę potraktować.
a tak z innej beczki chciałam Cię pochwalić za piękny odnośnik do teściorów
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczk
Cytat:
Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#3893 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie kto by pomyślał ale co innego mi zostaje Będę mierzyć temperaturę żeby się lepiej poznać, bo i tak serduszkować będziemy wtedy kiedy będziemy mogli, bo nie widzimy się codziennie ![]() Cytat:
Nie wiem co powinnaś zrobić z tempką Może wpisz sobie średnią ? będzie najmniejsza szansa na błąd - 36,53. Ja bym nie ogarnęła tych elektronicznych
|
|
#3894 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! St
dobry!!
właśnie wróciłam z grzybobrania trochę mam,ale niedużo. dziś sobota, więc jak zwykle sprzątanie, a przez grzyby mam opóźnienie. tradycyjnie mi się nie chce. Ale cóż, może dziś znajdę czas,żeby coś tu nadrobić, choć, najprawdopodobniej mąż szybciej wróci. Więc mogę znowu nie mieć czasu. Widziałam,że mówiłyście o tym prostowaniu keratynowym. moja kuzynka z Niemiec przyleciała stamtąd dwa lata temu to zrobić. Bo taniej niż u nich,ale powiem Wam, czy to taka rewelacja? Ona nie ma dużo loków, tylko się jej falują. A wcale za dobrze nie złapało i tak się wywijały, poszła na reklamację, coś tam dołożyli, ale i tak super prostych nie miała. Aha była w dobrym salonie w naszym mieście. Więc podejrzewam,że to od włosów zależy, bo razem z nią oglądałam te ulotki i niby jaki ma być efekt, ona na 100% takiego nie uzyskała, nawet po poprawce. i nadal używała prostownicy, jak chciała mieć idealnie proste. a taki popcorn z microfalówki też się liczy? bo my na takim ciągle jedziemy.
lista ników na ovu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=46327800&p ostcount=2183 Edytowane przez agnieszkaK Czas edycji: 2013-09-21 o 12:50 |
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez taki jemy
|
|
|
#3896 |
|
Konto usunięte
|
Posprzątałam mieszkanko i idę pod prysznic. Muszę skoczyć do sklepu po jakiś kremik na prezent, bo mąż dziś na działce dalej sprząta pod budowę.
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3898 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201
Cytat:
![]() jestem ciekawa czy przekonam mojego męża do serduszka dziś, bo ostatnio mu trułam,że od niedzieli zaczynamy, ale jakoś tak patrzę na mój wykres, to myślę,że może nie koniecznie owulka będzie 14 dc. czyli wtorek. zawsze miałam 14dc, ew 13dc (tzn odkąd myślę na ten temat) jak komuś się chce to spójrzcie na wykres bubus na owu, zmieniłam godz mierzenia na 6 w tym cyklu dlatego poprzednie wykresy mają puste kółka. debraM niestety nie jestem na bieżąco teraz, ale dobrze wywnioskowałam,że przywołałaś @? to wiesiołek? Isabelle krem dla babci?
lista ników na ovu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=46327800&p ostcount=2183 Edytowane przez agnieszkaK Czas edycji: 2013-09-21 o 14:09 |
|
|
|
|
#3899 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Wczoraj pisałam Wam, że cieszę się na wspólny wieczór z mężem... i nic z tego nie wyszło, bo mąż mnie wkurzył Niby się nie pokłóciliśmy, ale popsuł atmosferę, więc pfffff... Ale dzisiaj rano trochę się zrehabilitował - zaliczyliśmy 3 serduszka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2013-09-21 o 14:06 |
|||||
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to ja mojego o tej 5.00 chciałam dorwać, ale niestety nic z tego. Oklapły był totalnie, dosłownie i w przenośni Co do tempki to już sama nie wiem No cóż, czyli zobaczymy jutro co będzie. Ale przez to pewnie i tak nie ma szans na 100% -owe wyznaczenie owulki A co do palenia to ja też uważam, że można rzucić z dnia na dzień nawet paląc całe życie, ale napisałam tylko dlatego, że jeśli już się zastanawiać to tylko w takim wypadku a nie bo ktoś pali kilka czy kilkanaście lat i jest w ciąży i ma stopniowo rzucać. Dla mnie stopniowe rzucanie to już zupełnie śmieszne jest
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Nawet zapisałam się na szkolenie dla rodzin zastępczych... Ale wiesz co Czasami ten brak wiary w niczym Tobie nie przeszkodzi może nawet czasami pomaga... Jak sie traci wiarę i nadzieje wtedy zawsze sie miło rozczarowujemy! Oby było tak w Towim przypadku rownież... Daj sobie odbój.. Dużo siedzi w głowie. Ja zaczęłam pić zioła ks. Sroki i jasnote biała wspomaga kobiecy śluz. Moje koleżanki zaskoczyły więc może rzeczywiście coś w tym jest ze śluz robi sie bardziej przyjazny dla plemniczków i wpływa na zagniezdzenia sie i na inne kobiece sprawy. Nie poddawaj sie Proszę!!!! 

no nic, kolejny cykl wspomagany...
niech @ nie przychodzi przez dłuuuugi długi czas
Baaardzo się muszę przed komentarzem powstrzymywać
Oby ten cykl był pomyślniejszy dla was 

A może też to zobaczymy
dzięki za podpowiedz 

23.06.2011
Niby się nie pokłóciliśmy, ale popsuł atmosferę, więc pfffff...