|
|
#4201 | ||
|
Japońska rzepa
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu kupiłam te co wczoraj wstawiałam od Lasockiego
jakie one przeraźliwie wygodne i ciepłe...
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Oooo ale strasznie się bałam jak połknęłam gumę Donald, albo pestkę jakąś! bałam się, żę mi sklei brzuch i umrę, albo że zacznie drzewo mi w brzuchu rosnąć!
|
|
|
#4204 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Jeszcze skórką od pomidora.
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy pomidorów nie lubiłam, co z nimi było?
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padłam z wami dziewczęta haha xD |
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jakie obecne dzieci będą miały wspomnienia....
"w 2013 dostałem tableta na 3 urodziny! to był czad" ehhhh... w ogóle te dzisiejsze dzieci to małe materialiści. Ale wiecie co? Ja mojego 2-letniego bratanka uczę już od kilku miesięcy mówić "daj ojro" hahaha i kiepsko mu wychodzi, jakby nie chciał . Ostatnio w ogóle przebił wszystko! Był w stanie już mówić "daj ojro", więc tak o pytam "powiedz kotek" - "kotek", "powiedz piesek" - "pesek", "powiedz daj ojro"... chwila ciszy "ne ma" hahahaha normalnie wszyscy leżeli ze śmiechu pod stołem .
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2013-09-21 o 19:51 |
|
|
|
#4208 | |
|
Japońska rzepa
|
że się skórka do żołądka przyklei i nigdy nie odejdzie,będzie się nawarstwiać i się umrze
![]() Cytat:
Moja 2 letnia kuzynka z kolei ostatnio ze szczegółami nam opowiadała,,gdzie jej tata trzyma kasę A że mój tato z kolei uwielbia podpuszczać,więc wyszło to tak,że sikaliśmy po nogach jak ona się wkręcała. Chyba z pół godziny tłumaczyła,rysowała mapę na kartce i w ogóle
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale kto wie? może ktoś mi tak nagadał i przez to pomidorów nie jadam ![]() Hahaha, dobre . Mój Bratanek jest mega mądry, ale tak średnio jeszcze mówi . Kojarzy bardzo dużo, czasami odpowie na coś, ale żeby tak bardziej rozmawiać to jeszcze nie , ale w sumie ostatnio ponad miesiąc temu go widziałam... a kolejny raz za mieeesiąc niecały (czy mówiłam, że mega się ciesze? ).
|
|
|
#4210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje zakupu ![]() oj tak! straszyli tymi pestkami i skórkami :P a ja pomidora lubię ze skórką i rzadko w sumie obieram :P ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() Ja za moimi siostrzeńcami tak tęsknie!!! A najmłodszy podobno też już tak fajnie mówi! widziałam go ostatni raz w maju.... nie było okazji później a ma też niecałe 3 latka i dopiero teraz zaczął mówić :P wcześniej był leniem bo wolał pokazać na migi :P
|
||
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wręcz mam obawy, którymi się już z Mateuszem podzieliłam- co jeśli w przyszłości nasze dziecko nie będzie tak fajne, jak mój bratanek? Mefiu też go strasznie lubi i ciągle powtarza, że świetny malec . W ogóle lubię patrzeć jak się z nim bawi , strasznie pozytywnie mnie to na przyszłość nakręca . No i ogólnie... aaaaaaaaaaaa za 26 dni jade do mojego małego księciunia , co by małemu wstydu w przedszkolu nie narobić .
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2013-09-21 o 20:23 |
|
|
|
|
#4212 |
|
Zadomowienie
|
co do zakupow - szukalam dzis czarnych spodni eleganckich w maire-zadne dzinsy- na rozmowe, ktora czeka mnie w poniedzialek.Kosztowaly 99 zł :O:|:P Może dla wiekszości to śmieszne pieniadze, albo normalna cena, ale ja nigdy nie kupuje spodni powyzej 60zł:P Co wiecej, to spodnie z butikowego sklepu na rynku (nie mylic z targiem) i co najwazniejsze- nie lapią bialych pyłków, na tym mi najbardziej zalezało. chciałam jeszcze kozulowa bluzkę kupić do tego, ale... pustki w portfelu zostały
![]() W sumie takie spodnie kupuje sie raz na wiele lat, akurat bedzie na jakies eleganckie wyjscia:P Edytowane przez okaro Czas edycji: 2013-09-21 o 20:40 |
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Mam od jakiegoś czasu pewną kwestię w sumie ślubną, której nie mogę rozwiązać. Są słodkie stoły, bardzo często na nich są jakieś draże, czy inne cukierki, w konkretnych kolorach. Gdzie takich szukać i jak ich szukać? Bardzo podobają mi się właśnie pełne słoje kolorowych drażetek, ale totalnie nie umiem znaleźć gdzie je można dostać
. Chyba, że są to np. zwykłe draże wrzucone do barwnika spożywczego? Jak myślicie?Ok, już nie ważne zrobiłam mega research i znalazłam już
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2013-09-21 o 21:53 |
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka cisza z wieczora
Wszystkie na imprezach, to i nie ma komu pisać
|
|
|
|
#4215 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki
![]() Dzisiaj dzielnie wstałam o piątej i wybrałam się z lubym na grzyby.... masakra,więcej grzybiarzy niż grzybów, tyle się nachodziliśmy a ledwo z 20 grzybów uzbieraliśmy. Pierwszy raz miałam taką sytuację, masakra... nie jeżdżę na grzyby często, ale jak już raz na rok się wybiorę to mogłabym mieć chociaż frajdę ze zbierania ![]() Cytat:
najlepsze są te ich wyprawy po świecie, nawet moje auto raz "testowali" w Iraku, lubię to, choć samochody średnio mnie interesują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ex to jak zwykle, przyczajony tygrys jestem ale mnie nie ma![]() Cytat:
ja kiedyś chciałam być "chora" i przyłożyłam termometr do żarówki, który pękł i potem szybko zbierałam rtęć rękami, żeby mama nie widziała, teraz jak o tym pomyślę to za łeb się chwytam ![]() Ejjjj...bo teraz się im ubzdurało na te krótkie bluzeczki i sweterki. Jak w tym chodzić, skoro to ledwo pępek przykrywa? |
||||
|
|
|
#4216 |
|
Zadomowienie
|
To ja tez się pochwalę akcentem muzycznym:P
Może nei do końca, ale... Majac 6 czy 7 lat- moj brat 9- wzięłam sobie pamiatke komuniisw. mojego brata ktora dostał. One był takie ladne, uroczyste z rysunkami obrazkami religijnymi, modlitwami, psalmami i takie tam .żeby nikt mi nie przeszkadzał- czyli brat:P (razem pokoj), poszlam do wc, zamknelam klape, zamknelam drzwi,z apalilam swiatlo, siadlam na zamknietej desce, otworzylam ta ksiazke i.. wszytkie tekty ktore tam były zaczelam spiewac w formie psalmu, tak jak to robią lektorzy czy ministranci w kosciele xD. A jeszcze lubiłam zamykać sie w lazience, brałam szminke mamy, malowalam na scianie(mielismy blachy wiec się latwo zmywalo) wzór lwiatka z krola lwa (to co rafiki namalowal na skale czy drzewie), w mydelniczce meiszalam gesto mydlo bialy jelen z woda, owijalam się recznikiem i robiłam rytuał: maczałam kciuk w tej miksturce i przeciągałam go w miejscu czoła 'lwiatka' i mówiłam przy tym: Simba.... - tak jak mowil Rafiki. Dodam, ze miałam 4,5 roku:P |
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Umieram z tych waszych opowiesci
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Iixi mogłabyś jeszcze raz wstawić link do tych butów, ci je kupiłaś? Na komórce nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Doobranoc
|
|
#4220 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jak wygladały wasze rozmowy kwalifikacyjne? Jutro mam rozmowe z szefową, ale nic nie mówiono o rozmowie kwalifikacyjnej tylko "porozmawiamy na spokojnie". Ale wolę sie przygotować:P
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie zapomnę jak byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w znanej sieciówce ubraniowej i ze 3 pytania były w stylu "Dlaczego chcesz u nas pracować, co ci da praca u nas?" bla bla bla. Za każdym razem miałam ochotę powiedzieć: "Bo potrzebuję kasy, ale dla zachowania pozorów powiem wam o ogromnej satysfakcji i poczuciu spełnienia ważnej misji przez sprzedawanie ciuchów"
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/lasocki/318227
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() piłam wczoraj wszystko na raz i nie mam kaca jak nie ja ![]() ej obczajcie sytuację siedzicie sobie na imprezie w mieszkaniu, jest tak jakoś po północy a nagle w okno puka granatowy kij od mopa w białe paski magda ja Ci raz takie draże chyba fioletowe wkleiłam i mnie olałaś co znalazłaś w końcu? |
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj umówiłam się w knajpce z koleżanką i mój TŻ miał po mnie przyjść ze swoim przyjacielem. I przyszli, mój luźno ubrany TŻ z przyjacielem w kowbojskim kapeluszu, okularach i gitarą z dwiema strunami
Oczywiście kolega uraczył nas i wszystkich innych swoim wyjątkowym repertuarem A to będzie nasz świadek...
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny jutro z Tz wyjeżdżamy więc juz się żegnamy i do zobaczenia w sobotę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4228 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4293258 9]Dziewczyny jutro z Tz wyjeżdżamy więc juz się żegnamy i do zobaczenia w sobotę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] a gdzie jedziecie? jakies wakacje sobie teraz odbebniacie?
|
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie da się grać na gitarze z 2 strunami ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4293258 9]Dziewczyny jutro z Tz wyjeżdżamy więc juz się żegnamy i do zobaczenia w sobotę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] udanego wypoczynku
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

hahaha. My kiedys mielismy jechac do Babci na 2 tygodnie wakacji, to Rodzice musieli nam spakowac caly komputer stacjonarny lacznie ze skanerem i drukarka. Pozyczylismy od Babci 50zł, zeskanowaliśmy, przypielismy na zylce i kladlismy na chodniku 

jakie one przeraźliwie wygodne i ciepłe... 

"w 2013 dostałem tableta na 3 urodziny! to był czad" ehhhh... w ogóle te dzisiejsze dzieci to małe materialiści. Ale wiecie co? Ja mojego 2-letniego bratanka uczę już od kilku miesięcy mówić "daj ojro" 

. Kojarzy bardzo dużo, czasami odpowie na coś, ale żeby tak bardziej rozmawiać to jeszcze nie