Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-21, 19:41   #2701
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

velika Super, że macie już własne autko Mam nadzieję, że będzie się Wam dobrze spisywać

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
tak na szybko kilka pomysłów na wesele w piórach
no i chyba zrobię nowy projekt zaproszeń coś w podobnym guście do tamtych, ale z motywem piórka
Piękne te motywy z piórkami - zaproszenia, tort. Bardzo mi się podobają

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Witam, zdaje relacje z zaproszeń i naklejek na wódkę.
A wiec co do jakości zaproszeń - są bardzo fajne, jednak troche krzywo złożone, co strasznie psuje efekt. Jak wyczailismy z Tżtem papier i ozdoby są powszechnie dostępne i tanie, wiec chyba sprobujemy zakupic sami i wydrukować zaproszenie w domu. Damy do porownania mamom i zobaczymy co powiedzą
Naklejki bardzo fajne, jakościowo bardzo w porządku ale jednak ten model z durexa nie bardzo pasuje. Stawiamy jednak na "pij z sercem, nie z rozumem"
Trzymam kciuki za zaproszenia hand-made Jak czytam o fuszerkach z drukarniami, to normalnie krew zalewa.
Dobry wybór naklejki - ta jest bardzo pozytywna

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...541786850.html
http://allegro.pl/show_item.php?item=3541793276
mi i mojej mamie podobaja sie bardziej z cyrkonią, teściowej z kwiatkiem. Podejrzewam ze zamowilibysmy dla rodziny Tżta z kwiatkiem, dla znajomych i mojej z cyrkonią. No ale moze zrobimy sami podobne i do tego winietki, powinno wyjsc okolo 200 zł taniej
Oba wzory nie różnią się aż tak drastycznie (więc powodu do obrażenia się nie powinno być ). Wydaje mi się, że nie jest to skomplikowany wzór, więc spokojnie sami powinniście dać radę zrobić podobne

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Chciałabym trochę ją ożywić, to miejsce za nami prawie na 100% będę zmieniać - chciałam podświetlaną kurtynę z ratanowymi sercami albo taki zarys naszego profilu. Co myslicie? Będę wdzięczna za rady
Profile

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Co do zaproszeń to też mam mętlik Poniżej luźne propozycje:
1. http://allegro.pl/vision-art-zaprosz...493406782.html podobają mi się zaproszenia w tym stylu tylko nie do końca wiem jak się je rozkłada... Czy wyciaga się ten środek, a treść zaproszenia jest w środku w poziomie?
2. http://allegro.pl/ekskluzywne-zapros...494829803.html w podobnym stylu tylko rozkładane w pionie
3. http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...518299541.html te kuszą mnie baaardzo Myślę nad tym żeby chociaż kilka/kilkanaście takich zaproszeń kupić. Podoba mi się wzór z pomarańczą i odciskami palców
4. http://allegro.pl/nowosc-zaproszenia...523473788.html
5. http://allegro.pl/50-promocja-50-zap...536498942.html w tych podoba mi się wzor ornamentu, ale ta wstążeczka psuje efekt...
6. http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...538711422.html już się tutaj pojawiły - klasyka
7. http://allegro.pl/piekne-zaproszenia...501645236.html zaproszenia z kalką, mojemu TŻ niezbyt się podobają.
8. http://allegro.pl/vision-art-zaprosz...526713802.html
2, 3 i 6. W drugich pięknie wygląda ornament, a we wzorze nr 3 odciski palca wyglądają niesamowicie.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam z pierwszych przymiarek i zakochałam się! Do pierwszego salonu jechałam żeby zmierzyć dwie konkretne sukienki. Jedna niestety jest teraz wypożyczona, ale druga na której mi bardziej zależało była. To była pierwsza suknia którą zmierzyłam i przepadłam
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3274.html
Gratulacje Sukienka na zdjęciach wygląda bardzo ładnie.

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
No w końcu zaliczyłam 1 przymiarki w salonie. Mierzylam 3 suknie ale jak ubrałam Annais Rosabela to łzy stanęły mi w oczach Piękna !!! Chyba sie zdecyduje
Gratki - chyba jedna z piękniejszych sukienek z kolekcji tej firmy. A jak sukienka się prezentuje na żywo (chodzi mi o ten srebrzysty odcień z katalogowych zdjęć)?

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
śliczne
A ja się zakochałam w tych zaproszeniach
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...554956027.html
ma któraś z Was wiedzę nt. tego sprzedawcy?
Niestety sprzedawcy nie kojarzę, ale wzór zaproszeń świetny

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Masz na myśli moją salę, czy renergie? Bardzo dziękuję za komplement, był mi potrzebny, bo niestety spotkałam się z wieloma opiniami, że Srebrna Góra jest brzydka :P Ale mnie się dosyć ta sala podoba, choć widziałam ładniejsze, no i lokalizacja bardzo ładna i dogodna
O Twojej sali pisałam Myślę, że gościom się spodoba. Lokalizacja i ogródek bardzo na plus.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ekstra! Widać, że to TA, tak samo się zachowywałam

Zamawiam jeszcze te: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...494694947.html

TŻ już jęczy, że mu się nie podobają...
Ładne, tylko przez nadruki na kalce trochę nieczytelne. Ale rzeczywiście ciężko znaleźć zaproszenia, które obojgu będą pasować.
Ciekawe, jakie on by wybrał

Cytat:
Napisane przez renergie Pokaż wiadomość
Cześć! A na jaką salę się zdecydowaliście?
No myślę, że warto przygotować sobie jakiś wariant na wypadek awarii pogodowej. Musimy nad tym poważnie pomyśleć.
My zarezerwowaliśmy Hotel Lenart w Wieliczce. Mieli bardzo korzystną ofertę na 2014.
Z taksówkami nie powinno być problemu - blisko kościoła w Niepołomicach jest postój. W ciągu dnia wyjaśni się, czy trzeba potrzeba opcji awaryjnej czy nie, myślę że uda się zarezerwować w razie potrzeby

Teraz na stronach ślubnych mnóstwo zapowiedzi nowych kolekcji, kilka modeli na 2014 jest urzekających, aż włącza mi się myślenie, że szkoda że już mam własną kieckę Powinnam mieć włączone filtrowanie newsów ślubnych z nowymi kolekcjami

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 19:45   #2702
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

velika, gratuluję zakupu auta Teraz trzeba opić, żeby się dobrze jeździło

Dodałam moje inspiracje w klubie

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 19:57   #2703
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
velika Super, że macie już własne autko Mam nadzieję, że będzie się Wam dobrze spisywać
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
velika, gratuluję zakupu auta Teraz trzeba opić, żeby się dobrze jeździło
dzięki, ale jeszcze nie kupione, w poniedziałek dopiero Dzisiaj banki zamknięte i nie mam jak wyciągnąć kasy.
Jakby coś było nie tak, to chłop ma doświadczenie w procesowaniu się z nieuczciwymi sprzedawcami

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 20:17   #2704
enzunio
BAN stały

Velika gratuluję auta! Nie doczytałam, że kupiliście
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 20:21   #2705
Dotka90
Zakorzenienie

Ja jakoś znaleźć ni mogę
Jakie?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 20:23   #2706
velika
Winter is coming

Peugeot 407, benzyna, 2.0 silnik, 143 KM Rocznik 2008, kupowany w salonie w Polsce. Moja matka gada, że duży, ale pierdzielę

Stary 2013-09-21, 20:25   #2707
ana909
Erudycja

Cytat:

Trzymam kciuki za zaproszenia hand-made Jak czytam o fuszerkach z drukarniami, to normalnie krew zalewa.
Dobry wybór naklejki - ta jest bardzo pozytywna

Oba wzory nie różnią się aż tak drastycznie (więc powodu do obrażenia się nie powinno być ). Wydaje mi się, że nie jest to skomplikowany wzór, więc spokojnie sami powinniście dać radę zrobić podobne
no wlasnie skomplikowane nie są, mam już wstępny wzór zrobiony w microsofcie, wystarczy kupic tusz i papier ozdobny. Jak dobrze pojdzie to w poniedzialek pojedziemy do wawki uzupelnic toner i zakupimy w papierniczym kilka arkuszy ozdobnego papieru i zobaczymy potem jeszcze pasmanetria... myslicie ze dostane w niej cyrkonie czy tylko wstazki? A jesli wstazek tez nie dostane to gdzie mam szukac?

velika kombi?
Moj uroil sobie ze chce Audi A4 B6 albo moze jakas mazde... ale juz w kombi, tak rodzinnie na przyszlosc Ale najpierw slub i mieszkanie wiec samochód poczeka

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-09-21 o 20:28
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 20:28   #2708
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Velika

gratuluję autka! dobry samochód! Mój TŻ był swego czasu napalony na ten model
Stary 2013-09-21, 20:32   #2709
Dotka90
Zakorzenienie

velika, a tam duży

Też mam 2008r.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 20:33   #2710
velika
Winter is coming

niee, kombi nie, sedan. Kombi to za duże. W gruncie rzeczy praktycznie nie używamy bagażnika, potrzeby nam wygodny samochód na trasy, bo zwłaszcza chłop dużo jeździ.
Jeszcze nie gratulujcie, bo nie zapłaciłam mam rezerwację do poniedziałku.
U nas samochód to konieczność. Mieszkać mamy gdzie, a jeździmy póki co moim lanosem, który ma 15 lat i pali jak smok :/

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2013-09-21 o 20:35
Stary 2013-09-21, 20:36   #2711
ana909
Erudycja

my z bagażnika korzystamy bardzo czesto, a przy dzieciach to już bedzie mus, w koncu tylne siedzenia zajmą foteliki.

W ogole ostatnio Tż wyskoczyl z tekstem przy mojej mamie ze mozemy zrobic jedno dziecko po drugim haha on jest niemozliwy bo szybciej sie odchowa i bedzie spokój
Stary 2013-09-21, 20:39   #2712
velika
Winter is coming

My na razie nie myślimy o dzieciach, więc nie szukaliśmy samochodu pod tym kątem. Ja mam zaraz egzamin zawodowy, chłop za 2 lata, przed jego egzaminem to w ogóle nie ma tematu, zresztą ja dzieci na razie nie chcę i prędko nie zachcę. Chociaż matka mi mówi, że za 3 lata jak się wkurzy to rzuca robotę i będzie zajmować się wnukami

Stary 2013-09-21, 20:45   #2713
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Tak dokładnie na franciszkanskiej, zawsze tam ide na autobus i widzialam ten sklep ale jeszcze nigdy nie weszlam, teraz wiem, ze zaraz po urlopie tam wejde wybrac cos
a tak z innej beczko, zrobilam tort urodzinowy dla mojego TZ :d zazyczyl sobie kolorowy http://iv.pl/images/44526401588097573519.jpg
postaram się dotrzeć tam w pn

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Polecam Paper Concept, jak byłam w W. to duże zakupy tam zrobiłam
Pamiętam, że już mi podawałaś namiar ale oczywiście zgubiłam teraz już sprawdziłam ulicę i będę pamiętać

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Peugeot 407, benzyna, 2.0 silnik, 143 KM Rocznik 2008, kupowany w salonie w Polsce. Moja matka gada, że duży, ale pierdzielę
musiałam przegapić! gratuluję!!!

Dzisiaj jadąc na rondo de Gauelle'a by zobaczyć misia pod palmą zauważyłam promocję u jubilera na al. Jerozolimskich.Wydaje mi się, że jest to Aren jubiler - w każdym bądź razie po tej samej stronie. Jest promocja na obrączki -20%, a dostaliśmy jeszcze kupon o wartości 100zł. Może w tyg pojedziemy przymierzyć, bo teraz mieliśmy rowery.

Właśnie zamówiłam mamie kije trekingowe na urodziny, mam nadzieję, że będzie zadowolona
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 20:47   #2714
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
musiałam przegapić! gratuluję!!!

Właśnie zamówiłam mamie kije trekingowe na urodziny, mam nadzieję, że będzie zadowolona
dzięki
Oooo ja bym była bardzo zadowolona z kijków! Na przyszły sezon kupuję koniecznie!

Stary 2013-09-21, 21:04   #2715
alloffkowa
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, strasznie dużo się ostatnio dzieje u mnie !!
Velika gratuluję autka !!
My poszukujemy mieszkanka
Byliśmy wczoraj oglądać jedno, ale już po fotkach wiedzieliśmy że to nie to.
Jutro jedziemy oglądac drugie, na zdjęciach straszzne mi się podoba
w dodatku na początku października nagrywamy płytę kolędową z chórem i orkiestrą więc intensywne próby, to tego życie codzienne, praca, dziś byliśmy na imieninach, we wtorek urodziny chrześniaka Pawła, 4 paździenika zaczynamy kurs przedmałżeński...
Masakra.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 21:08   #2716
vixena
Rozeznanie

Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
U mnie na sali jest 1000 zł zaliczki.
Dzisiaj byliśmy oglądać obrączki, aż mnie chłop zadziwił, bo nie chce takich bardzo prostych, tylko z jakimś wzorkiem. Byliśmy w aparcie ale szczerze mówiąc nic mnie nie zachwyciło. No i stamtąd na pewno nie będziemy brać, bo ja po mierzeniu wiem, że muszę mieć szerokość 3 mm, a chłop 4 mm... W jakiś sieciówkach robią w ogóle różne szerokości w danym modelu?
Mi w aparacie i w yesie powiedzieli ze mogą być rozne obrączki - nam chodziło o 'kolor ' złota, ale generalnie panie mówiły zw można zamówić nawet jedną obrączkę, więc nie wiem dlaczego części dziewczyn powiedziano że musi być jednakowa szerokość

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-21, 21:12   #2717
velika
Winter is coming

Mówisz? Ale i tak nic mi się nie podobało
Alloffkowa, to nieźle jesteście zalatani, oby mieszkanko okazało się fajne! ja przeglądam oferty też, ale na razie dzwoniłam do jednej babki i chciała 175 tysi za 3 pokoje, na rynku wtórnym oczywiście, niech się buja. Chyba tą cenę z kosmosu wzięła, jak u mnie na rynku pierwotnym 3 pokoje kosztują 180.000.

Stary 2013-09-21, 21:18   #2718
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
Mi w aparacie i w yesie powiedzieli ze mogą być rozne obrączki - nam chodziło o 'kolor ' złota, ale generalnie panie mówiły zw można zamówić nawet jedną obrączkę, więc nie wiem dlaczego części dziewczyn powiedziano że musi być jednakowa szerokość

Potwierdzam - mi w aparcie też tak powiedziano .

Velika mam nadzieję, że moja mam też się ucieszy. Ma już problemy z kręgosłupem i stawami, więc myślę że będzie ich używać w drodze do pracy (ma pod górkę) jak i odważy się na podróż na Jurę lub w Bieszczady. Kupiłam BRENDA TREKKING S33-3C carbon mam nadzieję, że to nie jest jakiś bubel.
Stary 2013-09-21, 21:18   #2719
poznanianka1990
Zakorzenienie

alloffkowa, zazdroszczę poszukiwań mieszkanka Też już byśmy chcieli mieć swoje... Ale póki co musimy wynajmować.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-09-21, 21:22   #2720
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz? Ale i tak nic mi się nie podobało
Alloffkowa, to nieźle jesteście zalatani, oby mieszkanko okazało się fajne! ja przeglądam oferty też, ale na razie dzwoniłam do jednej babki i chciała 175 tysi za 3 pokoje, na rynku wtórnym oczywiście, niech się buja. Chyba tą cenę z kosmosu wzięła, jak u mnie na rynku pierwotnym 3 pokoje kosztują 180.000.
ja 3 pokoje za 180 000 brałabym w ciemno czy to z pierwotnego czy wtórnego... tj za ok 60 m2.
Stary 2013-09-21, 21:27   #2721
poznanianka1990
Zakorzenienie

Też bym brała za tą cenę Tzn. my właśnie chcielibyśmy kupić 3 pokojowe, ok. 60m2 za ok. 200 tys., najlepiej nowe, albo tak 2-3 letnie. Ale ciężko znaleźć w mojej okolicy, jedynie 30km od Poznania, w Środzie Wlkp są nowe, właśnie w tej cenie.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-09-21, 21:33   #2722
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Też bym brała za tą cenę Tzn. my właśnie chcielibyśmy kupić 3 pokojowe, ok. 60m2 za ok. 200 tys., najlepiej nowe, albo tak 2-3 letnie. Ale ciężko znaleźć w mojej okolicy, jedynie 30km od Poznania, w Środzie Wlkp są nowe, właśnie w tej cenie.
u nas normalne ceny tj jakieś 5.5 tys za metr są godzinę jazdy z centrum, i na takich zadupiach, że do najbliższego przystanku jest ponad kilometr.
Na obrzeżach miasta jak na razie znaleźliśmy za 6,5 do 7,5 tys za metr :/ Nie wiem co robić, jak na razie szukamy. Może się przełamię i poszukam jakiegoś z gorszym dojazdem.

w Żaglu to chcą 65 tys za metr http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1...,14592095.html

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-09-21 o 21:35
Stary 2013-09-21, 21:37   #2723
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość

nie wiem skąd macie takie info - może to różnie jest w różnych sklepach. Nam powiedzieli że obrączki to komplet jako para i nie da się jednej takie a drugiej innej.. w sumie to bym się zdziwiła jakby się okazało teraz że można różne.. nie wiem - nam w żadnej sieciówce nie mówili że można różne.

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 21:40   #2724
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
nie wiem skąd macie takie info - może to różnie jest w różnych sklepach. Nam powiedzieli że obrączki to komplet jako para i nie da się jednej takie a drugiej innej.. w sumie to bym się zdziwiła jakby się okazało teraz że można różne.. nie wiem - nam w żadnej sieciówce nie mówili że można różne.
Nam też tak mówili, że obrączki to komplet i nie ma możliwości zmiany np szerokości - chyba że sam wzór daje takie opcje.

Może zależy od regionu? Bo ja też Kraków
Stary 2013-09-21, 21:40   #2725
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
moniczka_90 zazdroszcze ci ze tylko 4 miesiace ci zostaly chociaz ja bym pewnie miala panike w oczach
eeee u mnie raczej luzik, już się nie moge doczekac czasem mnie dopada panika ale to na krótko
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 21:53   #2726
velika
Winter is coming

eee u mnie to 3 pokoje można kupić i za 140... No ale wiadomo, w małej miejscowości ceny są inne. Ja dam max 160 i ani grosza więcej, za 3 pokoje, ok. 60 m2.
A no z tymi obrączkami to już jestem skołowana a nie zapytałam, bo w sumie tak na szybko mierzyliśmy... Ale odpada ta sama szerokość...

Stary 2013-09-21, 21:58   #2727
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
U mnie na sali jest 1000 zł zaliczki.
Dzisiaj byliśmy oglądać obrączki, aż mnie chłop zadziwił, bo nie chce takich bardzo prostych, tylko z jakimś wzorkiem. Byliśmy w aparcie ale szczerze mówiąc nic mnie nie zachwyciło. No i stamtąd na pewno nie będziemy brać, bo ja po mierzeniu wiem, że muszę mieć szerokość 3 mm, a chłop 4 mm... W jakiś sieciówkach robią w ogóle różne szerokości w danym modelu?
z tego co pamietam, to chyba w W.Kruk tak mozna?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:07   #2728
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Gratki - chyba jedna z piękniejszych sukienek z kolekcji tej firmy. A jak sukienka się prezentuje na żywo (chodzi mi o ten srebrzysty odcień z katalogowych zdjęć)?
mierzyłam 3 wszystkie z koronki i rzeczywiście ta jako jedyna tak błyszczała- ma takie diamenciki w koronce i one przepięknie odbijają światło.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:09   #2729
kasia1201
Rozeznanie

Już kiedyś wrzucałam te buty ale nie mogę znaleźć czy ktoś znalazł miejsce gdzie można je kupić. Proszę jeśli któraś wie gdzie pomóżcie !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg najpiekniejsze-buty-slubne.jpg (33,6 KB, 42 załadowań)
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:15   #2730
Kate Noir
Zakorzenienie

zamiast się dołować, że nie mam kasy na mieszkanie - zaczęłam szukać zdjęć mojego salonu przyszłości http://www.seeklite.com/wp-content/u...es-523x400.jpg albo tak: http://batamhousing.com/wp-content/u...or-Design2.jpg na ścianach powisilibyśmy zdjecia z Singapuru lub Sydney nocą... ale się rozmarzyłam

Lepiej zajmę się zaproszeniami. Doszłam do wniosku, że zrobienie czegoś takiego http://www.pinterest.com/pin/501588477218966600/ http://www.pinterest.com/pin/501588477218966683/ nie powinno być trudne. Wystarczy tylko znaleźć odpowiedni papier. W środku nie chciałabym mieć typowego zaproszenia, tylko coś takiego: http://www.pinterest.com/pin/501588477218966604/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości