Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-21, 22:16   #2731
velika
Winter is coming

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Już kiedyś wrzucałam te buty ale nie mogę znaleźć czy ktoś znalazł miejsce gdzie można je kupić. Proszę jeśli któraś wie gdzie pomóżcie !
ha, mi też spędzają sen z oczu! Z tego co zdołałam wyśledzić, jest na wkładce napis Paprika, ale nigdzie ich nie znalazłam Jak wrzucam z goglach paprika, to mi znajduje tylko ciuchy Ale cudne są, najpiękniejsze

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2013-09-21 o 22:18
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:26   #2732
kasia1201
Rozeznanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ha, mi też spędzają sen z oczu! Z tego co zdołałam wyśledzić, jest na wkładce napis Paprika, ale nigdzie ich nie znalazłam Jak wrzucam z goglach paprika, to mi znajduje tylko ciuchy Ale cudne są, najpiękniejsze
Czyli miałyśmy ten sam system szukania Obiecuje, że jak jakimś cudem uda mi się je znaleźć to dam cynk gdzie
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:31   #2733
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, strasznie dużo się ostatnio dzieje u mnie !!
Velika gratuluję autka !!
My poszukujemy mieszkanka
Byliśmy wczoraj oglądać jedno, ale już po fotkach wiedzieliśmy że to nie to.
Jutro jedziemy oglądac drugie, na zdjęciach straszzne mi się podoba
w dodatku na początku października nagrywamy płytę kolędową z chórem i orkiestrą więc intensywne próby, to tego życie codzienne, praca, dziś byliśmy na imieninach, we wtorek urodziny chrześniaka Pawła, 4 paździenika zaczynamy kurs przedmałżeński...
Masakra.
Fajnie, że się dużo dzieje. Co do zaproszeń, to postaram się zamówić próbkę i sprawdzić wykończenie detali itp.

Mam teraz paranoję, że będę brzydko wyglądać w swojej kiecusi, jak ją przywiozę od rodziców

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:32   #2734
renergie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
My zarezerwowaliśmy Hotel Lenart w Wieliczce. Mieli bardzo korzystną ofertę na 2014.
Z taksówkami nie powinno być problemu - blisko kościoła w Niepołomicach jest postój. W ciągu dnia wyjaśni się, czy trzeba potrzeba opcji awaryjnej czy nie, myślę że uda się zarezerwować w razie potrzeby
O to zupełna nowość. Ciekawa jestem Waszych opinii już po weselu.
renergie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:35   #2735
velika
Winter is coming

Cytat:
Czyli miałyśmy ten sam system szukania Obiecuje, że jak jakimś cudem uda mi się je znaleźć to dam cynk gdzie
To ja też obiecuję, że dam cynk, ale straciłam nadzieję, że je kiedykolwiek znajdę.
No ale są idealne Oglądałam jeszcze w necie buty firmy menbur, nie są tak piękne jak te, ale mają kilka świetnych modeli.

Stary 2013-09-21, 22:44   #2736
Elrosa
Zadomowienie

Chwaliłam się ostatnio własnym projektem zaproszeń, dzisiaj udało mi się je wydrukować

Nie jest źle, chociaż muszę wybrać inny papier - ten jest z jednej strony w prążki i wydruk na nim wygląda tak sobie. Ale i tak jestem z nich zadowolona, podobają mi się niesamowicie!

Do kompletu dorobiłam jeszcze małe bileciki z dodatkowymi informacjami i prośbą o potwierdzenie przybycia - będzie jeszcze trzeci z mapką. Ten z informacjami muszę przeredagować, powstawiało mi nowe linie tam, gdzie mu się podobało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zapro-front.jpg (61,8 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zapro-srodek.jpg (55,5 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zapro-wkladki.jpg (65,5 KB, 51 załadowań)
Stary 2013-09-21, 22:53   #2737
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
Mi w aparacie i w yesie powiedzieli ze mogą być rozne obrączki - nam chodziło o 'kolor ' złota, ale generalnie panie mówiły zw można zamówić nawet jedną obrączkę, więc nie wiem dlaczego części dziewczyn powiedziano że musi być jednakowa szerokość

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Chyba zależy to od salonu i regionu w jakim się znajduje.
Dzisiaj byłam a aparcie i kolejny raz potwierdzą, że nie można nic zmienić, tylko gotowe modele itd.
Nie można zmieniać nic poza szerokością obrączek jeżeli dany model to oferuje, zreguły takie co nam się podobały to albo szerokość nie ta albo kolor złota nie ten a nic z tego nie można było zmienić.
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:53   #2738
gornek
Zakorzenienie

a ja mam dylemat, bo czytalam opinie na temat straplesow, ze niby nie jest on dla pan o biuscie z miseczka wieksza niz C, ja sama nosze D, wiec juz sama nie wiem, chyba przejde sie po salonach z bielizna, a 2 sprawa gdzie w Wawie moge kupic straplesa ? niby w esotiq, ale to jedyna firma o ktorej slyszalam, nie chce kupowac przec neta, bo juz pare razy sie nacielam, wole to przymierzyc, mimo ze chwala jakas Ewe Michalak.
W kazdym salonie mi mowia, ze mam inny rozmiar, dlatego boje sie kupic w ciemno ;/ Mam niby czas do kupna, ale nie chce biegac na ostatnia chwile za stanikiem, przed przerobkami sukni.
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 23:01   #2739
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ja padłam po tym co czytałam tu
http://piekielni.pl/pobierz/201309/5...jpg?1379763066

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2013-09-21, 23:04   #2740
velika
Winter is coming

Ewa Michalak rządzi!!! I tyle powiem Ale esotiq też ma niezłą bieliznę.
Dobry strapless utrzyma duży biust, nie ma bata. Co prawda ja ostatniego straplessa miałam na studiach (Panache Porcelain), ale na ślub sobie sprawię stanik od Ewy Michalak.
Kurcze z obrączkami to myślałam, że pójdzie łatwo, a to będzie dużo trudniejszy wybór niż suknia... bo wzór chcemy taki sam, tylko szerokość różna...

Stary 2013-09-21, 23:09   #2741
gornek
Zakorzenienie

to jak chwalicie ta Ewe, to dowiem sie dokladnie jaki mam ten rozmiar, bo to juz drazniace xd w triumpf inny, w intimissimi inny, wiec mozna oszalec, w razie co moze u tej Ewy zwrocic i wymienic na inny rozmiar ?
Stary 2013-09-21, 23:10   #2742
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
No w końcu zaliczyłam 1 przymiarki w salonie. Mierzylam 3 suknie ale jak ubrałam Annais Rosabela to łzy stanęły mi w oczach Piękna !!! Chyba sie zdecyduje
Super! Gratulacje!

Cytat:
Peugeot 407, benzyna, 2.0 silnik, 143 KM Rocznik 2008, kupowany w salonie w Polsce. Moja matka gada, że duży, ale pierdzielę
oo! ja też przegapiłam.. Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Chwaliłam się ostatnio własnym projektem zaproszeń, dzisiaj udało mi się je wydrukować
Świetne! Dobra robota!

Cytat:
Ewa Michalak rządzi!!! I tyle powiem Ale esotiq też ma niezłą bieliznę.
Dobry strapless utrzyma duży biust, nie ma bata. Co prawda ja ostatniego straplessa miałam na studiach (Panache Porcelain), ale na ślub sobie sprawię stanik od Ewy Michalak.
Kurcze z obrączkami to myślałam, że pójdzie łatwo, a to będzie dużo trudniejszy wybór niż suknia... bo wzór chcemy taki sam, tylko szerokość różna...
Mi właśnie w salonie polecili esotiq, byłam nawet pytać i za 72 zł mają super bardotki z dodatkowymi ramiączkami - można je zapiąć chyba na 10 różnych sposobów

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 23:13   #2743
enzunio
BAN stały

Eee tam buty i obrączki Jak zaproszenia ZNOWU będą mi się dzisiaj śniły... Kolejny dzień poszukiwań i NIC...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 23:15   #2744
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
to jak chwalicie ta Ewe, to dowiem sie dokladnie jaki mam ten rozmiar, bo to juz drazniace xd w triumpf inny, w intimissimi inny, wiec mozna oszalec, w razie co moze u tej Ewy zwrocic i wymienic na inny rozmiar ?
ja ostatnio kupowałam w dopasowanej. Najlepiej przymierzyć na miejscu i od razu będziesz wiedziała czy pasuje.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 23:15   #2745
Elrosa
Zadomowienie

gornek na stronie są adresy sklepów w Warszawie, gdzie można effuniaki dorwać stacjonarnie
A te "dobre" rady o "miseczce C" mogą sobie wsadzić w buty. Raz, że czegoś takiego jak jeden rozmiar określany literką w ogóle nie istnieje, a dwa, że dużo zależy od producenta.
Mam effuniakowego straplessa w 80F i biust mam w nim pod brodą
Stary 2013-09-21, 23:15   #2746
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
O matko!!!

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 23:18   #2747
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Tak dokładnie na franciszkanskiej, zawsze tam ide na autobus i widzialam ten sklep ale jeszcze nigdy nie weszlam, teraz wiem, ze zaraz po urlopie tam wejde wybrac cos
a tak z innej beczko, zrobilam tort urodzinowy dla mojego TZ :d zazyczyl sobie kolorowy http://iv.pl/images/44526401588097573519.jpg
Gdzie kupujesz barwniki? Gdzieś stacjonarnie?

Cytat:
Stary 2013-09-21, 23:26   #2748
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

i tak się zastanawiam czy to mogła być w 100% prawda...

Stary 2013-09-21, 23:27   #2749
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
szok i kopara do ziemi

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 23:29   #2750
gornek
Zakorzenienie

Ok w takim razie, przejde sie jeszcze w tym roku w poszukiwaniu idealanego stanika pod sukienke, bo wole miec cos z glowy, zreszta mysle tez o niebieskich figach badz innego rodzaju majtkach na slub, jako cos niebieskiego, poniewaz nie jestem fankom podwiazek.

Tak brawniki kupuje w CH Arkadia w sklepie kuchnie swiata, bodjaze za 14 zl
Stary 2013-09-21, 23:59   #2751
ParisParisienne
Rozeznanie

mam taki sam pomysl
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 00:06   #2752
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Ok w takim razie, przejde sie jeszcze w tym roku w poszukiwaniu idealanego stanika pod sukienke, bo wole miec cos z glowy, zreszta mysle tez o niebieskich figach badz innego rodzaju majtkach na slub, jako cos niebieskiego, poniewaz nie jestem fankom podwiazek.
ja chyba nic niebieskiego nieć nie będę - chyba że coś w bukiecie jakoś nie przywiązuje aż tak wagi to tej tradycji a podwiązek mieć nie chcę

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 00:10   #2753
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Peugeot 407, benzyna, 2.0 silnik, 143 KM Rocznik 2008, kupowany w salonie w Polsce. Moja matka gada, że duży, ale pierdzielę
wow, szacun
mój tż miał wczesniej benzyniaka 2.0 ,który palił 10-12l / 100 km powiedziałam że nigdy więcej benzyniaka, a już napewno nie z duzym silnikiem. Nie usmiecha mi sie bankructwo bo mnie nie stac byloby na utrzymanie tego auta, konkretniej lanie do niego tyle ile on palił.. oby wasz tyle nie palił, co tamten

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-22, 01:26   #2754
Anesthesia
Wtajemniczenie

Uff, udało mi się Was nadrobić Nawiązując do kilku wątków:

My nie mamy jeszcze pojęcia, jakie konkretnie obrączki wybierzemy, ale chyba takie średnio szerokie, dość klasyczne TŻ na razie jeszcze buntuje się na myśl o szukaniu obrączek

Któraś z Was pytała o ubiór na październikowe wesele - ja byłam rok temu 13 września na weselu i do zwykłej sukienki bez rękawów miałam żakiet, no i niestety płaszcz okazał się niezbędny, mój TŻ też poza garniturem ubrał płaszcz wizytowy. Ale bywały też ciepłe dni w październiku Lepiej jednak być "zabezpieczonym".

cashmere, super, to chyba suknię już masz Jest cudna, ma niesamowity urok! Ja też wybrałam suknię na pierwszych przymiarkach to chyba często jest najlepszy wybór

Cytat:
No w końcu zaliczyłam 1 przymiarki w salonie. Mierzylam 3 suknie ale jak ubrałam Annais Rosabela to łzy stanęły mi w oczach Piękna !!! Chyba sie zdecyduje
piękna suknia! Gratuluję wyboru Któraś z Wizażanek chyba się nad nią zastanawiała, to byłaś Ty?

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
O Twojej sali pisałam Myślę, że gościom się spodoba. Lokalizacja i ogródek bardzo na plus.
Heh, to jeszcze raz dziękuję Właśnie lokalizacja i ogródek nas osobiście najbardziej zachwyciły... chociaż we wrześniu niestety dość wcześnie się ściemnia i wieczory są już chłodne, ale postaram się zdabać np. o lampiony w ogrodzie, jakby ktoś chciał na chwilkę wyjść na papierosa albo coś

Cytat:
Ładne i bardzo oryginalne! Mnie czegoś w nich brakuje, ale nie mogę doprecyzować czego, jakiegoś szczegółu, może ciut inna czcionka? Ale i tak jest super, wyróżniają się

Cytat:
gornek na stronie są adresy sklepów w Warszawie, gdzie można effuniaki dorwać stacjonarnie
A te "dobre" rady o "miseczce C" mogą sobie wsadzić w buty. Raz, że czegoś takiego jak jeden rozmiar określany literką w ogóle nie istnieje, a dwa, że dużo zależy od producenta.
Mam effuniakowego straplessa w 80F i biust mam w nim pod brodą
Chyba mnie przekonałaś i spróbuję też upolować gdzieś Effuniaka stacjonarnie w Krakowie... ale akurat zakup stanika planuję na czerwiec jakoś dopiero, bo u mnie niestety najmniejsze wahanie wagi odbija się na rozmiarze biustu.

Wróciliśmy z wyjazdu dzisiaj, cały tydzień u teściowej, na wagę nie wchodzę przez miesiąc Poza tym gadaliśmy z przyjaciółmi i jak dobrze pójdzie to nas przyjaciel TŻ będzie do ślubu wiózł, srebrnym Seatem Toledo 2

A tak w tematyce aut, ja też sobie nie wyobrażam mieć auta na benzynę... tankuję gaz a i tak wydaje mi się że to dużo i drogo, mimo, że moje auto nie pali jakoś b. dużo :P

No i zrobiliśmy dziś 250km, Krosno -> Nowy Sącz -> Kraków. W Sączu byliśmy na przyjęciu weselnym znajomych, w zasadzie to był tylko obiad, bez żadnych dodatkowych atakcji, bardzo skromnie ze względu na ogranczone finanse rodzin młodych. Ale było bardzo miło, a najmilej się jechało po tych okolicznych wsiach na trasie, widoki były cudne - uwielbiam prowadzić
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 08:33   #2755
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Nam też tak mówili, że obrączki to komplet i nie ma możliwości zmiany np szerokości - chyba że sam wzór daje takie opcje.

Może zależy od regionu? Bo ja też Kraków
no faktycznie to może zależy od regionu - ja pytałam w Łodzi, w porcie i w manufakturze
Stary 2013-09-22, 08:47   #2756
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja mam dylemat, bo czytalam opinie na temat straplesow, ze niby nie jest on dla pan o biuscie z miseczka wieksza niz C, ja sama nosze D, wiec juz sama nie wiem, chyba przejde sie po salonach z bielizna, a 2 sprawa gdzie w Wawie moge kupic straplesa ? niby w esotiq, ale to jedyna firma o ktorej slyszalam, nie chce kupowac przec neta, bo juz pare razy sie nacielam, wole to przymierzyc, mimo ze chwala jakas Ewe Michalak.
W kazdym salonie mi mowia, ze mam inny rozmiar, dlatego boje sie kupic w ciemno ;/ Mam niby czas do kupna, ale nie chce biegac na ostatnia chwile za stanikiem, przed przerobkami sukni.
Zobacz w Li PARIE .

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 09:06   #2757
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość

I pytanie bo w październiku idziemy na wesele a ja nie wiem w co się odziać. Jak będzie taka pogoda to nie mam pojęcia bo nie ma żadnej cieplejszej eleganckiej sukienki..czyżby zakupy się szykowały? macie jakieś pomysły? przecież zamarznąć można przy czymś takim
Ciocia wyprawia drugie wesele dla siebie i męża Zamierzam ubrać małą czarną z może czerwonymi dodatkami.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Co do zaproszeń to też mam mętlik Poniżej luźne propozycje:
1. http://allegro.pl/vision-art-zaprosz...493406782.html podobają mi się zaproszenia w tym stylu tylko nie do końca wiem jak się je rozkłada... Czy wyciaga się ten środek, a treść zaproszenia jest w środku w poziomie?
2. http://allegro.pl/ekskluzywne-zapros...494829803.html w podobnym stylu tylko rozkładane w pionie
3. http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...518299541.html te kuszą mnie baaardzo Myślę nad tym żeby chociaż kilka/kilkanaście takich zaproszeń kupić. Podoba mi się wzór z pomarańczą i odciskami palców
4. http://allegro.pl/nowosc-zaproszenia...523473788.html
5. http://allegro.pl/50-promocja-50-zap...536498942.html w tych podoba mi się wzor ornamentu, ale ta wstążeczka psuje efekt...
6. http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...538711422.html już się tutaj pojawiły - klasyka
7. http://allegro.pl/piekne-zaproszenia...501645236.html zaproszenia z kalką, mojemu TŻ niezbyt się podobają.
8. http://allegro.pl/vision-art-zaprosz...526713802.html
I ja też mam już mętlik. Przepadłam z zaproszeniami, tyle mi się podoba
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 09:06   #2758
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz? Ale i tak nic mi się nie podobało
Alloffkowa, to nieźle jesteście zalatani, oby mieszkanko okazało się fajne! ja przeglądam oferty też, ale na razie dzwoniłam do jednej babki i chciała 175 tysi za 3 pokoje, na rynku wtórnym oczywiście, niech się buja. Chyba tą cenę z kosmosu wzięła, jak u mnie na rynku pierwotnym 3 pokoje kosztują 180.000.
faktycznie się ceni te co idziemy dzisiaj oglądać to 4 pokoje, 75 metrów, 179 tysięcy do negocjacji. Dużą dla nas zaletą jest to że zostawia część mebli które na fotkach wydają się całkiem całkiem, a wiadomo, jesteśmy młodzi, będziemy się wyprowadzać z domów rodzinnych, więc wszystko jest ważne. Na początek styknie, a z czasem, po ślubie, w ciągu roku zrobimy sobie po swojemu
Ma śliczną łazienkę, i dużą kuchnię.
ajj, strasznie się napaliłam
Cytat:

Nie jest źle, chociaż muszę wybrać inny papier - ten jest z jednej strony w prążki i wydruk na nim wygląda tak sobie. Ale i tak jestem z nich zadowolona, podobają mi się niesamowicie!

Do kompletu dorobiłam jeszcze małe bileciki z dodatkowymi informacjami i prośbą o potwierdzenie przybycia - będzie jeszcze trzeci z mapką. Ten z informacjami muszę przeredagować, powstawiało mi nowe linie tam, gdzie mu się podobało
Kochana, a powiedz mi, jaki masz patent na zginanie zaproszeń??
bbardzo się tym martwie, jak ja to będę robić
Cytat:
masakra...
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 09:13   #2759
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
wow, szacun
mój tż miał wczesniej benzyniaka 2.0 ,który palił 10-12l / 100 km powiedziałam że nigdy więcej benzyniaka, a już napewno nie z duzym silnikiem. Nie usmiecha mi sie bankructwo bo mnie nie stac byloby na utrzymanie tego auta, konkretniej lanie do niego tyle ile on palił.. oby wasz tyle nie palił, co tamten
haha pierwsze co robię po zarejestrowaniu samochodu to instaluję gaz
Chłop ma samochód na gazie, płaci za paliwo 1/3 tego, co ja za mojego lanosa w benzynie.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
faktycznie się ceni te co idziemy dzisiaj oglądać to 4 pokoje, 75 metrów, 179 tysięcy do negocjacji. Dużą dla nas zaletą jest to że zostawia część mebli które na fotkach wydają się całkiem całkiem, a wiadomo, jesteśmy młodzi, będziemy się wyprowadzać z domów rodzinnych, więc wszystko jest ważne. Na początek styknie, a z czasem, po ślubie, w ciągu roku zrobimy sobie po swojemu
Ma śliczną łazienkę, i dużą kuchnię.
ajj, strasznie się napaliłam
oo to super Za 4 pokoje to już normalna cena i 75 metrów Fajnie.

Stary 2013-09-22, 09:15   #2760
cude
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo ładne Już nie mogę się doczekać kiedy zrobimy własne!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości