|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() My mieliśmy osy w pustaku, co koło domu leży ich jeszcze kilka po budowie naszej, i kiedyś tż z moim szwagrem nalali tam benzyny i zapalili ![]() -------------------- Dla spokoju ducha pojechałam na ip z młodą w sprawie tej jesieni średniowiecza pod pampem. I mogę śmiało powiedzieć, że pojechałam chyba tylko po receptę Wizyta trwała szalone 5 minut, kazał pokazać pupencję, to rozebrałam Polę, on jej nogi do góry: "o, no faktycznie spore", koniec inspekcji ![]() Ale jednej ciekawej rzeczy się dowiedziałam: na odparzenia powinno się stosować TYLKO rzeczy nawilżające, ABSOLUTNIE wysuszających. Szczególnie mąki ziemniaczanej ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Aha, i zapomniałam napisać, że Pola dzisiaj prawie usiadła z leżenia na brzuszku. Brakuje już tylko tego podniesienia się z oparcia na rękach do pozycji prostej ![]() No i klęczenie na czworaka też już co raz lepiej, nawet na płytkach i panelach, czasem się tylko rozjedzie ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Dobranoc |
|
|
|
|
#3212 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez jeszcze nie dostalam Cytat:
i masz racje koniecznie przy gosciach powiedz ze wszystko zrobilas sam,a z dzieciem na rekach noooo ![]() Cytat:
wspolczuje i tuulam Cytat:
: E] dziewczyny gdzie kupujecie miecho i rybke dla dzidziolków??? |
||||
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu się odnosić więc się tylko pochwalę : RACZKUJEMY!
- moja dzielna Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2013-09-21 o 23:38 |
|
|
|
#3214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla Amelci Dobranoc dziewczynki
|
|
|
#3215 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
hejka laseczki. mloda dzis wstala przed 6. jak kawe robilysmy to bylo ciemno jak w dupie .... jakas taka jeczydlowata jest. na 13 jade z nia do tesciow ...
|
|
#3217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aniu szczęśliwej podróży! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
Fewciu jak nocka?? lepiej sie juz czujesz ??
---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- ale tu dzis pusto :p patrze na ta dziure gdzie osy lataly ale narazie nie sa aktywne .. pewnie za zimno dziadom i siedza w grupie ... zaraz ide zobacze czy nie sforsowaly patyczka w 2 pokoju ... straszna zimnica ... a mloda jojczy i jojczy ... zjadla wafelka jagodowego jak zawsze z ranca ...
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Czesc!
debrah Brawo dla Amelki! My tez mamy newsa: jest pierwszy zabek. Milej niedzieli! |
|
|
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
Dzien (nie) dobry
![]() Mielismy jutro na miesiac miodowy wylatywac, a mlody chory Z nosa mu cieknie, charczy i do tego pokasluje, w nocy do apteki jezdzilam po nasivin i masc majerankowa, ale juz przestalam sie ludzic, ze gdziekolwiek polecimy Mam nadzieje, ze bedziemy mogli za jakas oplata przeozyc wylot, ze nie przepadnie nam cala kasa ech...---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Silver ja tu panikuje, ze mlody katar, ale was tp totalnie dorwala plaga chorobsk, zdrowka i duzo sil dla Was! Brawa dla Amelci za raczkowanie my nadal na etapie udoskonalania ruchów Dżejkoba Gratulujemy zabka meneq Dziewczyny czy przy katarze i kaszlu powinnam podac cos przeciwzapalnego? Kurna, ze tez przy niedzieli musialo go tak rozlozyc Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-09-22 o 07:34 |
|
|
|
#3221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
płyną Jednym słowem grypa. Więc znowu gorszą noc ![]() ![]() Mam nadzieję że te osy szybko się wyniosą! Cytat:
gratulacje! Cytat:
Nasza gwiazda też chora,okropna pogoda! ![]() Mam nadzieję że uda się przełożyć wyjazd. Dużo zdrowia! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#3222 |
|
Zadomowienie
|
Meneq brawa za zabka
![]() Ezzo strasznie mi przykro z powoddu choroby malenstwa. trzymam kciuki zeby sie udalo.przebukowac bilety ... A moja mloda usnela. mam nadzieje ze obudzi sie wepszym humorze ... poloze sie chyba z nia, bo oczy mi sie kleja mimo wypitej kawki ... wlaczylam na youtube muzyczke grana na pianinie, rewelacja moze to ona tak.na mnie dziala ...
|
|
#3223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm.. a ponoć to stary sprawdzony sposób- nie rozumiem. mnie sie wydaje,ze tormentiol tez jest wysuszajacy, tak jak sudocrem ? nie wiem, ale u nas sie po mące nie pogorszyło. No to co w krochmalu też kąpać nie można, bo sie z mąki robi i też nie jest od tego? ![]() co w takim razie doktorek Wam zalecił? ![]() ![]() ja od lat slysze, ze ludzie leczą odparzenia ziemniaczanką, przedstawił jakies argumety? ciekawam ja ![]()
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Hej hej
widzialam, ze pytalyscie o mnie.Powiem Wam, ze mimo wyniku warto bylo!! Bylam juz na tej hali, ale cala w barwach bialo-czerwonych robi piorunujace wrazenie!! Zdarlam gardlo, ledwo co dzis gadam, a dlonie cale czerwone od klaskania! W koncowce rzucalam miechem jak rasowy kibol! TZ stwierdzil, ze nie przypuszczal, ze taki dzikus ze mnie ![]() Szkoda, ze wynik taki, a nie inny, ale co zobaczylam to moje ![]() FEWCIU, nie mialam czapki, ale czerwona bluzke, flage na plecach i czasem w wuwuzele zatrabilam ![]() A po meczu wbilismy sie jeszcze na domowke do znajomych ![]() A teraz mniej przyjemne rzeczy.... Kubus zostal z t. I przed spaniem urzadzil jej niezla szkole. T.mowi, ze wyl 15min bez przerwy, moge przypuszczac tylko, ze czas ten powinnam podwoic... W czasie meczu oczywiscie sie nie przyznala, zeby mnie nie stresowac, ale jak wrocilismy to wyszlo... Tak sie bidulek zmeczyl, ze spal do 5 bez cyca ale jak sie przytulal w nocy!! Caly czas lapki mial na mnie!Jestesmy nadal u t., takze jak beda nudzic przy stole to Was nadrobie :P Narazie mignal mi zabek YAE-gratulacje!! I tule biedna FEWCIE! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-22 o 08:02 |
|
|
|
#3225 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
zeby kasa nie przepadła i udało sie leciec w innym terminie. zdrówka
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
ezzo strasznie przykra wiadomosc; mam nadzieje, ze cos uda sie zrobic z tym.
aska powodzenia w walce przeciwko osom! My dzis na spacerze przed modliszka uciekalysmy |
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko to miałaś sobowtóra na meczu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Powiem wam - szooooook!!! Mlody zasnal o 20, do polnocy budzil sie co godzine, wiec se mysle tiiaaaaa.... Kolejna wspaniala noc. Po czym.....obudzil sie o 3, a o 6 juz wstal czyli jedna pobudka w nocy!!! Ale i tak sie nie wyspalam hahaha. O 8 standardowa drzemka ale tylko godzinka ![]() Wczoraj nam tak mega szybko dzien zlecial, ze mimo, ze mielismy w planach mega sprzatanie nic z tego nie wyszlo, w domu bylismy o 17, szybki obiad, mecz, spanie i dalej syfens dzisiaj tez, jedziemy do Abry, potem do znajomej, potem do mamy mojej (pogodzilysmy sie )Nadrobie wieczoreksemmmmm!!!!!! Obiecuje! Aaaaaa i w ogole masakra bo mam takie zakwasy po bieganiu ze chodze jak paralityk ![]() Buziaki kochane!!! Milej niedzieli, smacznych rosolow i drugich dan ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#3229 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My wstaliśmy po 8 |
||||||
|
|
|
#3230 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
u nas nocka srednia, mlody wiercil sie czesto, czesto przy cycu, czesto zmienial pozycje takze dzis znow spalam przez chwile w nogach ![]() teraz pierwsza drzemka.... giluny dalej sa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale njusy Cytat:
![]() mam nadzieje ze uda sie zalatwic sprawe z biletami ![]() ja podawalam 3 dni Ibum Cytat:
super ze z mama juz ok ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to robi sam kiedy chce, bez ladu i skladu, najczesciej jak jest spiacy ![]() Cytat:
doczytalam ze akcji stulecia nie bylo, szkoda u nas mama zatrula je wlasnie muchozolem ![]() Cytat:
zazdroszcze ![]() po ilu dniach przeszlo wam chorobsko? ------------- dziekujemy za zyczenia!!!!!!!! co do kartkowki - to bedzie juz ich druga ocena i jeszcze w temacie kartkowkowym.... chcecie sie troszke posmiac? ![]() polecenie brzmialo:przetłumacz (typowa kartkowka ze słowek)snake-wąsz ![]() papuga-papug's ![]() shirt-spodnie, koszula (moze akurat trafie )garden-ogrut ![]() pierwszy-łan ![]() i hje na torcie ferry-płyn : |
|||
|
|
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
laurko pstryczku a ten ibum bo mam to akurat w domu to mozna laczyc z w apnem i wit c bo to rano podalam? Zasnelo to moje biedaczysko, charczy tak brzydko
![]() Dowiedzialam sie dokad mielismy leciec, na Ibize Swoja droga jakby byl ktos zainteresowany wakacjami to mamy do oddania za nie duza kase, wylot z warszawy w nocy z pon na wt, wiecej info na pw. |
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
laurko bialy ryz tez powinien sie ok. godziny gotowac...
|
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/m...ym,1950905,219
mam nadzieje ze "osoba" ktora to zrobila bedzie gnic po wsze czasy w wiezieniu..... tfu!!!!!!!! ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
teraz podaje wapno, wit c i syropek Prospan |
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do kartkowki, to przypomnialo mi sie, ze mi sie czesto zdarzalo na słońce pisalam "slonice" i po jednym takim opowiadaniu musialam 100 razy napisac slońce a i tak do dzisiaj mi rodzice wypominaja slonice. Swoja droga robie tragedie z kataru i odwolanych wczasow, a tz dostal wlasnie telefon, ze naszego pracownika syn zginal w wypadku motocyklowym
|
|
|
|
|
#3237 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() za nockę ![]() Cytat:
![]() może ja bliżej Twoich stron z pochodzenia i dlatego ![]() ![]() ale tutaj we wro np. t. mówi kosi kosi, wkurza mnie to, bo po mojemu jest koci koci Cytat:
co za gnida ![]() ![]() ![]() a płyn farry mnie rozwalił
|
|
|
#3238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
bo mnie zaciekawilas
|
||
|
|
|
#3239 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() coś Wam pokażę ![]() a w ogóle to dzisiaj zobaczyłam, że idą obie górne dwójki
|
|
|
#3240 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przeciwzapalnie jak najbardziej: 3 razy dziennie (co 8h) ibum, nurofen dla dzieci (coś na ibuprofenie), wapno raz dziennie, wit c 2x 5 kropli.Cytat:
![]() Cytat:
Kartkówka super
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

Stosuj ostrożnie.

Wizyta trwała szalone 5 minut, kazał pokazać pupencję, to rozebrałam Polę, on jej nogi do góry: "o, no faktycznie spore", koniec inspekcji 

usmiechnelam sie i poszlam se:P
Tylko prawie nic oprócz torta mi się nie mieści do lodówki
- moja dzielna 

klask i:
zeby kasa nie przepadła i udało sie leciec w innym terminie. zdrówka
)
Kochane jestescie. Pozdrawiam Was goraco i nie zapomnijcie o nas 
aczkolwiek czuje że to jeszcze nie koniec pobudek. ehhh