|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#3032 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
http://www.ceo.org.pl/sites/default/...ez_legendy.jpg
boże mam dosyć, odpadam. kaszuby są wszędzie wszędzie nawet malbork jest na kaszubach. masakra. TRÓJMIASTO TO NIE ŻADNE KASZUBY, aż mi smutno :[
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Niestety podziałów geograficznych jest cała masa i co badacz, to inaczej je dzieli. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3034 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Nie to mnie zdziwiło, ale luzik, na drugi raz czytaj uważniej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#3036 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
ale nie mam pojęcia skąd pomysł że to wszystko to kaszubi.
jezu, ja już nawet nie wspomnę o języku kaszubskim - nikt z trójmiasta kogo znam się nim nie posługuje, naw;et go nie zna, 90% na;wet nie slyszało nigdy ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- tak jak na śląsku spotykacie pew;nie jakąś g;warę czy naleciałości, tak tutaj po prostu nie :p |
|
|
|
#3037 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
No ja się domyslam, że o dostęp do morza zapytał ktos z Holandii, a nie z Polski
Więc mnie to wcale aż tak nie dziwi, że jakiś tam Holender tego nie wie.
|
|
|
|
#3038 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4293320 6]
Swoją drogą szczycić się tym, że np. nie rozróżnia się Kanady i USA to tylko na Wizażu chyba[/QUOTE]A kto się tym szczyci? Bo chyba czytamy inny wątek ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3039 |
|
Konto usunięte
|
też mnie nie dziw;i że holender tego nie w;ie, znam mnostw;o przykładó;w gdy super inteligentni polacy czujący się jak pępek ś;wiata i mów;iący np o amerykanach, że są debilami, nie ;wiedzą bardziej banalnych rzeczy. no ży-cie
|
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzeniona
|
Najbardziej mnie bawi, jak Polacy się oburzają, że Boże jak można nie słyszeć o Gdańsku czy Krakowie, przecież to duże miasta, a spytaj ich, czy wymienią jakieś słowackie/czeskie/bułgarskie miasto inne niż stolica to w większości zonk
Albo że Kanadyjczyk nie wiedział, czy Polska ma dostęp do morza albo jaka jest nasza stolica - a czy każdy Polak zna stolicę Togo albo Gruzji? Oburzamy się, że Boże jacy idioci, ale sami w większości nie mamy wiedzy o krajach z innego kontynentu I mnie to jakoś nie dziwi ani nie oburza, że ktoś zza granicy takie fo pa popełnił i nie wiedział, gdzie taka potęga jak Polska leży
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
O rany, ale offf-top. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak, to mnie dziwi. |
||
|
|
|
#3043 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mnie sporo rzeczy z głowy wyleciało, ja mogę kogoś zagiąć z biologii czy fizyki, bo z tym związany jest mój zawód, a ktoś mnie zagnie z geografii- oczywiście wykluczam pytania typu gdzie Bieszczady, a gdzie Tatry. Bo padają tu takie skrajne przykłady.
|
|
|
|
#3044 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Nie uważam, że Polska jest pępkiem wszechświata. Nikomu z zagranicy nie każe,żeby wiedział o niej nie wiadomo ile. A ten ktoś nie pamiętam, skąd był. Spytał się, gdzie jest Bałtyk, skoro mój kraj leży już nad jakimś morzem... Na wiadomość, że to obok Północnego, się wielce zdziwił. Bywa i tak.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-09-22 o 12:40 |
|
|
|
#3046 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam, ale Polska zniknęła z mapy Europy w osiemnastym wieku, a teraz nie jest jakimś niewidzialnym tworem, tylko dużym państwem, aby sąsiad sąsiada nie wiedział, gdzie leży Polska.
Tak, to mnie dziwi. no bo z holandii taki sąsiad, prawie jak księstwo lichtenstein. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- faustyna a ja naprawdę widzę u ciebie coś takiego; wyjechałaś za granicę do kraju gdzie ludzie mają w nosie polskę i mają prawo i pukasz się w głowę słysząc pytania które dla nich wcale takie oczywiste nie są i jesteś przewrażliwiona na tym punkcie i naprawdę fakt że jesteśmy w europie o niczym nie świadczy, dawna jugosławia też jest a ludzie nie mają o tym zielonego pojęcia, jezu, nawet tych krajów nie wymienią Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-09-22 o 12:41 |
|
|
|
#3047 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Co za różnica znam ludzi, którzy z geografii są mistrzami - ale tak poza to debile. No i co im to daje. Polska na skalę światową to naprawdę zadupie i ciężko wymagać od np meksykańca wiedzy na ten temat. Nic w tym dziwnego.
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3050 |
|
Konto usunięte
|
albo: poproś polaka żeby wymienił po pięć miast czech, rumunii, czy austrii.
jak powiedzą praga, bukareszt czy wiedeń to już pół sukcesu bo dalej nie powiedzą nic, ewentualnie cieszyn ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- no i co z tego że lata? ja w chorwacji wiem że jest zagrzeb, pula i split, też latałam i się zachwycałam ale na;wet nie wiem kto jest głową państwa. a jeśli ktoś na wątku wie to gratuluję ja nie.
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
A może przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem? Napisałam sąsiad sąsiada. I to jeszcze prosto jak od linijki.
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- A kto coś takiego napisał? |
|
|
|
#3052 |
|
Konto usunięte
|
Toc napisała, że sąsiad sąsiada :P
Polska powierzchnię może ma zacną, ale tak poza tym, to raczej w organizmie Europy jesteśmy trochę takim wyrostkiem robaczkowym - nikt nie wie gdzie po co i dlaczego
|
|
|
|
#3053 |
|
Konto usunięte
|
odkąd jesteś modem inaczej się z tobą dyskutuje ;- )
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- no, meksyk to też sąsiad sąsiada sąsiada i przy sąsiedzie do sąsiada niedaleko innego sąsiada. taką bzdurną logiką to i do madagaskaru możemy dojść. |
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
. Mam wrażenie, że myli się tu podstawowe ogarnianie świata z olimpiadą geograficzną. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-09-22 o 12:52 |
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale czytając resztę postów czuję się jak debil Jestem geograficznym przygłupem, bo to jest po prostu przedmiot, który od początku mi nie potrafił wleźć do głowy A na dodatek u mnie nieużywana wiedza zanika w kilka dni
|
|
#3056 |
|
Konto usunięte
|
eee ale jakie interesują?
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Ruby: bo w sumie to chyba bym wymieniła po 5 miast Rumunii i Czech a Austria? taka piękna austria, ohohohoh, wiedeń jak kraków, jak to nie wiesz, to sąsiad sąsiada |
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Ja wiem, że niektórzy Polacy naprawdę myślą, że jesteśmy potęgą, ale jakoś ich nie dziwi, że nie wiedzą nic o Jugosławii czy Macedonii. Ograniczmy się do naszych sąsiadów - wymieńcie po 4 miasta każdego sąsiada. Ja przyznaję, że udałoby mi się tylko z Niemcami i Rosją.
|
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3059 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z Twojej odpowiedzi tak zrozumiałam, że Holender powinien znać nasz kraj, bo jest naszym sąsiadem. Jak chodziło o coś iinego to spoko, ale napisałaś trochę niejasno.
No ale ja z modem w wieksze dyskusje się nie wdaję
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rany, drabina, nie rób problemu tam gdzie go nie ma. Jeśli nie widzisz różnicy między Madagaskarem i Polską, a Polską i Holandią, które dzieli jedno tylko państwo, to serio, nie ja jestem tą, która nielogiczne przykłady rzuca. PS A pierwsze zdanie pominę w komentarzu, bo nijak to się ma do dyskusji i jest trochę nieteges |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

.
Nie to mnie zdziwiło, ale luzik, na drugi raz czytaj uważniej 

to tylko na Wizażu chyba[/QUOTE]

ja nie.