|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
Ciekawe, jak długo to będzie u mnie trwało.
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiadomo, u każdego inaczej to przebiega,ale widać,że jesteś na dobrej drodze. Póki co zapychaj na maksa czas i myśli.Trzymam kciukasy.
|
|
|
|
#1953 |
|
Przyczajenie
|
To już 6 dzień od zerwania.. A ja szczerze mówiąc nie czuję kompletnie nic. Dziś jedynie miałam trochę słabszy dzień i dwa razy w ciągu dnia poleciały mi łzy.. Ale wieczorem wyszłam z kolegami do pubu i znów odżyłam
Jeszcze na dodatek w tym pubie spotkałam mojego dawnego byłego, z którym byłam niecałe 3 lata.. Nie widzieliśmy się rok, od roku nie mamy żadnego kontaktu a dziś siedzieliśmy praktycznie obok siebie.. Jak go zobaczyłam to aż cała zaczęłam się trząść i zdałam sobie sprawę że darzyłam bo większym uczuciem, niż obecnego byłego chłopaka. Jestem ciekawa jak zareaguję gdy pierwszy raz po rozstaniu spotkam tego obecnego byłego. Dziś oficjalnie w pubie spaliłam jego zdjęce które miałam w portfelu. I naprawdę nie czuję kompletnie nic. Może tak naprawdę go nie kochałam? Może boli mnie jedynie to ze potraktował mnie w ten sposób.. Może jestem trochę próżna, skoro w głowie mi sie nie mieści że taki zwyczajny chłopak jak on mógł mnie potraktować w taki sposób.. Nie wiem. Ale zdałam sobie sprawę że go chyba nie kochałam i dobrze że się rozstaliśmy.. |
|
|
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ania033 Czas edycji: 2013-12-13 o 16:34 |
|
|
|
#1955 |
|
Nie depcze krokusów
|
Aniu, przynajmniej Cię nie olał, tylko spokojnie porozmawiał. Wydaje się zupełnie normalnym facetem.
|
|
#1956 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ania033 Czas edycji: 2013-12-13 o 16:46 |
|
|
|
#1957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
braknie mi słów i powiem Prawdę : jesteśmy stworzeni dla siebie ja dla siebie ty dla siebie odchodząc zawstydzona aż brzydka zrozum że naprawdę razem można się tylko rozstawać Edytowane przez taktaktoja Czas edycji: 2013-09-22 o 13:51 |
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Mój były też mi do końca wyznawał miłość, bo "on mnie kochał, ale nie mógł ze mną być". Dla mnie to absurd
Takie gadanie, gdyby chcieli z nami być, to by byli.Jakoś mi się zakodowała pewna rada Malli - że gdyby chcieli powrotu, to tonęłybyśmy w kwiatach I tego się trzymam. Jeśli facet kocha, to się stara, robi wszystko, żeby być ze swoją kobietą. W innym wypadku to tylko puste gadanie
|
#1959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak,ja mam tego świadomość.Zresztą każdy z kim rozmawiam mówi mi,że gdyby mu zależało to powinien za mną biegać i robić cuda na kiju. A zamiast tego ja zabrałam rzeczy i wyprowadziłam się, kontakt mamy tylko w kwestiach formalnych,czyli praktycznie żaden. Ostatnim razem jak z nim rozmawiałam i zapytałam dlaczego tego nie kończy, to stwierdził, że nie jest w stanie teraz podjąć takiej decyzji,bo musi odnaleźć się najpierw w nowej sytuacji <osobne mieszkanie itd.> bla bla bla. I wiem,ciśnie się pytanie dlaczego ja tego nie zakończyłam - ale doszłam do wniosku,że to by było dla niego za łatwe. Po tym wszystkim co mi zrobił,nie zamierzam mu już niczego ułatwiać. Niech ze mną zerwie, przynajmniej nie będzie robił z siebie ofiary przed wszystkimi,że to ja byłam zła.Chociaż i tak wiem,że nie przyzna się do tego co tak naprawdę się stało.
braknie mi słów i powiem Prawdę : jesteśmy stworzeni dla siebie ja dla siebie ty dla siebie odchodząc zawstydzona aż brzydka zrozum że naprawdę razem można się tylko rozstawać Edytowane przez taktaktoja Czas edycji: 2013-09-22 o 14:01 |
|
|
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez wczoraj poplynelam i napisalam w nocy do bylego smsa:czemu jestes taka lajza ze mi nie odpisales? Moje wczesniejsze pytanie do niego bylo czy nadal mnie kocha czy juz mu przeszlo i dajemy sobie spokoj. Zadzwonilam to dzisiaj sprostowac, bo az mi sie glupio zrobilo... Powiedzialam, ze nie chce go juz nekac, ale bylam poprostu ciekawa co mi odpisze. Odpowiedzial, ze nie chce mu sie juz na takie smsy odpisywac, ze moge sobie sama na to odpowiedziec nie pytajac go o zdanie i powiedzial, ze jutro sie spotkamy to porozmawiamy ... domyslam sie, ze nie bedziemy juz razem ale w sumie chcialabym mu sie wygadac tak jak zawsze to robilam, bo byl moim najlepszym przyjacielem wkoncu ... czuje, ze sie strasznie staczam
ciagle pije, nie szukam pracy. Zapisalam sie do szkoly co prawda, wiec i tak bede musiala sie uspokoic, ale czuje sie taka zaniedbana ...
|
|
|
|
#1961 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Lubi Cię, może kocha, ale tylko jako koleżankę. Są różne rodzaje miłości. Nie ulega wątpliwości, że on nie czuje już do Ciebie miłości romantycznej. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Masz zadanie na jutro: - masz wyglądać jak milion dolarów, - masz nie uronić przy nim ani jednej łzy. On nie może być Twoim przyjacielem, więc czas poodświeżać stare znajomości.
|
|
|
#1962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Chcecie się pośmiać? Opowiem Wam co zrobił mój ex..
|
|
|
|
#1965 |
|
Raczkowanie
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam na weselu z moim przyjacielem bo zaprosił mnie jako osobę towarzyszącą. Siedzimy sobie wcinamy rosołek i dostaję smsa.
Pamiętacie jak narzekałam, że moj ex się nie kajał po rozstaniu? Że nie przepraszał? Właśnie mija 2,5 miesiąca (a od miesiąca się nie odzywamy z zablokowanymi fejsbukami). (On sobie szukał nowej na portalu randkowym i chyba znalazł, w każdym razie dedykował mi discopolowe piosenki "bujaj się" i pisał jakie fajne to on ma życie). Do czasu. Wczoraj sms -> Tęsknie za Tobą. Mowię Wam zaśmiałam się na głos i ledwo co nie udusiłam rosołkiem. Odpisałam, że mu się numery pomyliły. A on -> Nie. To silniejsze ode mnie. Nie odpisałam, bo przecież bredzi. Za pół godz kolejny sms, że to spieprzył i że mnie kocha. Nie odpisałam. Kolejny-> czy mu wybaczę, że jest kretynem i że chce to naprawić. Ja milczę. |
|
|
|
#1967 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i najważniejsze - to nie była zdrada bo nie byliśmy razem. To mnie najbardziej rozbawiło. Wydaje mi się,że jak się kogoś kocha to jednak nie ma znaczenia czy razem czy nie razem - uczucie po prostu jest.I jak sobie pomyślę,że wyrywając jakąś laskę,miał moje zdjęcie w portfelu to słabo mi się robi.---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
Jaśnie Pan szybko doznał olśnienia.
braknie mi słów i powiem Prawdę : jesteśmy stworzeni dla siebie ja dla siebie ty dla siebie odchodząc zawstydzona aż brzydka zrozum że naprawdę razem można się tylko rozstawać Edytowane przez taktaktoja Czas edycji: 2013-09-22 o 17:28 |
||
|
|
|
#1968 |
|
Nie depcze krokusów
|
Szkoda dobrego rosołu
![]() Oglądałaś "Przyjaciół"? Był tam taki motyw między Rachel a Rossem "we were on a break!", ciągnął się do końca serialu
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bawi mnie jego zachowanie, a z drugiej strony boli bo powoli sobie wszystko poukładałam.. |
|
|
|
|
#1970 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem Cię doskonale,też jak dostaje jakiś znak życia od przyszłego byłego to burzy mi to równowagę,którą pomału pomału sobie buduje.
|
#1971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Taaaa, i żeby się lepiej poczuć potrzebował obcej laski w łózku. ![]() Cytat:
Tobie życzę siły, dasz radę.
|
|||
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to że ja chcę żeby się kajał, prosił i błagał na kolanach
|
|
|
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze,jakoś specjalnie Ci się nie dziwie. Przynajmniej miałabyś jakieś minimum satysfakcji.Może i mało chlubnej,ale cóż - życie :P
|
#1976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- też chcialabym mieć to minimum satysfakcji ;> |
|
|
|
|
#1978 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny była któraś z was na Sylwestra w górach ?
Bo ja myśle ze znajomymi żeby jechać,tylko pociągiem trochę mnie przeraża tak podróż,bo kumpela bała by sie jechać autem taki kawał. Zastanawiam sie na tym studenckim Sylwestrem tylko nie wiem jakie są warunki bo ceny w miarę okazyjne. |
|
|
|
#1979 |
|
Nie depcze krokusów
|
Onnaa - to jak każdy Sylwester z dala od domu, trzeba uważać, by się za mocno nie narąbać i nie obudzić w zaspie w środku lasu
Najważniejsze jest towarzystwo.
|
|
#1980 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj jest jakiś koszmar
Cały dzień płaczę i myślę, co zrobiłam źle :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

. Tylko potrzeba konsekwencji i kierowania się rozumem,tłumaczenia sobie, że tak będzie lepiej dla Ciebie i dla Twojego dobra.Al podświadomie wiesz, że to była dobra decyzja i tego się trzymaj.
Ciekawe, jak długo to będzie u mnie trwało.

I tego się trzymam. Jeśli facet kocha, to się stara, robi wszystko, żeby być ze swoją kobietą. W innym wypadku to tylko puste gadanie
ciagle pije, nie szukam pracy. Zapisalam sie do szkoly co prawda, wiec i tak bede musiala sie uspokoic, ale czuje sie taka zaniedbana ...