|
|
#3991 | ||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar L
Znad
![]() Cytat:
Cytat:
ideu sprzontać i prać ![]() Flo , apróbowałaś farmony wanilię i indyjskie daktyle ? Wanilia dla mnie cudna , lekko wytrawna i nie taka budyniowa jak Joanny jest skrub i krem do kadłuba .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-09-22 o 11:30 |
||
|
|
|
#3992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chciałam powiedzieć, że "i ze mną" ale ja nie tańczę więc nie wiem czy jestem dobrym towarzystwem ![]() Cytat:
A propos zrzucania to zważyłam sie wczoraj i omal nie zemdlałam chyba jednak jeszcze raz przebadam tarczycę bo to jest normalnie niemożliwe ![]() Wyspałam się dziś |
||
|
|
|
#3993 |
|
To ja :)
|
Jako, że aparatów nie można było wnosić, tylko zabawki, jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia...
Ale było super
|
#3994 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
) ![]() też się mniej więcej wyspałam, ale po sprzątnięciu chałupy , zrobieniu obiadu i zrobieniu trzech prań a czwarte czeka w kolejce mam wrażenie że odwalałam orkę na ugorze i wyspanie diabli wzięli bo padam na ryj ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3995 |
|
Nindżopesz
|
Byłam dziś między ludźmi. Tak! TŻ leczy mnie z hikikomoryzmu w bardzo skuteczny sposób a mianowicie za każde wyjście dostanę jakiś ciuch i żarcie Nie jestem podłą wykorzystywaczką (hmm...) więc naciągnęłam go tylko na bluzkę z H&M za jedyne 39,90. Ale do rzeczy: H&M |
|
|
|
#3996 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
polly byłą wszedziei ni wie w co rece włozyc a raczej na co kase wydac , ofkors jesien i jesienne szmaty...kolejny dobry sezon ![]() i w zarze niezły płasczzyk był alem zemdlala patrzac na cene 769 czy jakos tak ![]() poka bluzke za 39,9
|
|
|
#3997 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nie ma jej chyba na stronie... Zwyczajna czarna obcisła wiskozowa, długi rękaw i wielki wiszący golf, który można założyć sobie na uszy, zwiesić z przodu, zwiesić z tyłu jak kaptur albo rozciągnąć na ramiona. Tego mi właśnie było do szczęścia potrzeba, będę nosić pod bluzki z dekoltami. |
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja pierdzielę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3999 |
|
Nindżopesz
|
No so
![]() Już kombinuję czego mi do szczęścia potrzeba z ubrań i niestety tylko torby. |
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no Redzia zrobiłaś mi weekend ![]() PS Redzia, a mogę wychodzić z Wami? Nawet zrezygnuję z jedzenia kosztem łubrań
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-09-22 o 18:27 |
|
|
|
|
#4001 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,al jak to pod bluzki ![]() ja zeby nie zwariowac i zeby nie kupowac wciaz takich samych ciuchow postanowilam zrbic liste ze potrzebuje: -czarnego swerta, najlepiej z zamkami -szarych lub szaro-czarnych jeansów -łoterfalowy cienki kardigan-tylko nie wiem czy szary czy czarny, najlepszy byłby antracytoey ale takiego alurat nie widzialam o mozeto! http://www.hm.com/pl/product/15225?a...rticle=15225-A ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- to by mi sie przydąło http://www.veromoda.com/vero-moda/to...ck&forceScope=
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-09-22 o 18:38 |
|
|
|
|
#4002 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. powiedział, że możesz i że zrezygnuje z ubrań dla mnie na rzecz żarcia dla Ciebie Cytat:
2. fajne fajne ale jakoś na żywo nie widziałam. |
||
|
|
|
#4003 |
|
BAN stały
|
Red, widziałaś jakieś fajne botki lub kozaki w Venezii? Najlepiej ocieplane? Mam upatrzone w Wojasie, ale ceny veneziowe też...
![]() Chyba zaszaleję po pierwszej wypłacie, ale to dopiero w listopadzie |
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4005 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Macałam krótkie, miękkie i zjechane, raczej żadne nie wyglądały na ocieplane.
|
|
|
|
|
#4006 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad pogrubione Cytat:
byłam dziś w Unisono (pierwszy raz ) i faaajnie, ale nic nie kupiłam ofc, bo to co mi się podobało to bym w tym grubo wyglądała ![]() TŻowi się za to w tym sklepie spodobały kafelki ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byliśmy w supernowej Galerii Katowickiej (dopiero pięty dzień jest otwarta, więc nówka sztuka ), myśleliśmy ze będzie dziki tłum ale nawet nie Oczywiście nic nie kupiliśmy, bo ale zwiedzanie zaliczone ![]() Dumam nad kurtką ze Stradiego, o taką: http://www.stradivarius.com/webapp/w...z%2Bwe%C5%82ny (zdjęcie jest kijowe, na mnie lepiej wygląda ) Ja bym chciała czarną ofc, ale TŻ uważa ze lepiej mi w granatowej Za granatową przemawia fakt ze mniej sie obiera, poza tym nie widzę plusów
|
|||||
|
|
|
#4007 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurtka very gut gduby nie te kołki jak do pasania łowiec ,ale widze to to trendy jesy..bo wszedzie pełno...juz za mojej poźnej podstawowki był taki szał ![]()
|
|
|
#4008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tort przepyszny (i niespodzianka - bo to był sernik z orzechami, mniaaammm), balerina schowana do pudełka (tylko niestety łepek jej w końcu odleciał). to i ja wkleję: http://sklep.majtaj.pl/pl/p/Bluza-szara-z-kolnierzem/70 w wersji dla mnie i mini-me ![]() a kieckę widziałam dzisiaj na żywo (z fioletem) i jest ekstra [do glanów (tzn gdybym ja ją nosiła, to tylko z obuwiem ortopedycznem i ciężkawem)], did miał balerinki. http://sklep.majtaj.pl/pl/p/Spodnica...luga-szara/118 |
|
|
|
|
#4009 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
a co myslicie o tredzie na te mega wielkie naszyjniory:
http://www.stradivarius.com/webapp/w...?menuId=298035 btw ja nie napaliłam na ten polliastyczny naszyjnik tej bogatej norwezki w ciuchach cdg ale cena troche ostudziała moj zapał ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
to dziecko wyglada jaakby przez przypadek wpadło do tej kiecy ,choc sama kieca fajna-na chydej lasce i do glanów ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- kurtkopłaszcz bez kołków ![]() http://www.google.com/imgres?imgurl=...ed=0CFUQ9QEwAw
|
|
|
#4010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4011 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Nindżopesz
|
Kołki do pasania owiec, dziecko wpadnięte w spódnicę i naszyjnik nie dla garbatych
Ewuś, mi się kurtka nie widzi bo długość ni w pięć ni w dziewicę. Polly, takie naszyjniki też mi się nie widzo. A ten od Norweżki to który? |
|
|
|
#4013 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no taki jakby 3D z drucików ,jakbys dała linka do norwezki to pokaze
|
|
|
#4014 |
|
Nindżopesz
|
A to chyba kojarzę
![]() Linka gdzieś zapodziałam, nie pamiętasz jak się blog zwał? |
|
|
|
#4015 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
No był sernik z orzechami, bo kilka osób orzekło, że to podobno fajne, a że miało być cokolwiek, byle z baleriną... Balerinę zjeść trzeba, zwłaszcza po dekapitacji i amputacji odnóży Cała się w końcu rozpadnie -tak to jest niestety... No ale nie lubię patyków-stelaży wtykać do środka, jeszcze by sobie ktoś tym krzywdę zrobił...A o modzie nie gadam, bo nie robią mody w rozmiarach końskich derek Noszę więc to, co kupię duże i na człowieka...
|
|
#4016 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- o mam! http://rebellook.blogspot.com/search...&by-date=false
|
|
|
#4017 |
|
Nindżopesz
|
Łoo, dobra jesteś!
Póki pamiętam muszę ją zbloglovingować.EDIT: czadowy ten naszyjnik ale mnie by wkurzało coś 3D na szyi. |
|
|
|
#4018 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom, jak zobaczyłam że ma te kołki to nawet mierzyć nie chciałam ale stwierdziłam że co mi zależy w sumie i nawet nie wyglądają źle na tej konkretnej Cytat:
Cytat:
Cytat:
no właśnie ja poluję konkretnie na tak długość bo płaszcz dłuższy za tyłek mam, nawet dwa, ale to na zimę potrzebuję czegoś na teraz, a poprzednią kurtkę na sezon przejściowy miałam właśnie tej długości (do pasa) i mi pod pasowała bardzo Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4019 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
i nader goopio wyglonda bo nie takie jajowatowyciente u dołu ![]() Cytat:
i mały biust
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4020 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Polly, widziałam to swetrzysko w Kappahlu i faktycznie wielkie i bzdetne a rękawy plastikowe. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

i prać
jest skrub i krem do kadłuba .

powiem szczerze że bałabym się że zacznę świecić po zjedzeniu 
chyba jednak jeszcze raz przebadam tarczycę bo to jest normalnie niemożliwe
Ale było super

, ofkors jesien i jesienne szmaty...kolejny dobry sezon 

O ja pierdzielę
Nawet zrezygnuję z jedzenia kosztem łubrań

Za granatową przemawia fakt ze mniej sie obiera, poza tym nie widzę plusów