|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |
Zadomowienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
ja też body z długim musze kupić bo ma tylko 2 szt.reszta juz za małe.u nas w lidlu będą 2 szt.za 3,99e. aaale nudny dzień dzisiaj ![]() chyba wezmiemy rowery i pojedziemy gdzieś ![]()
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wczoraj i dzisiaj od 4 rano było tyle tych kup że pojechaliśmy na IP na konsultacje. No i jak się okazuje wszystko przez zmasowany atak zębowy. Czwórki się pchają, a ja myślalam że tylko dolne dwójki w natarciu. Witamina C prawdopodobnie nie była bezpośrednią przyczyną ale nasiliła biegunkę. Na szczęście jest ok, Ala nie jest odwodniona, mamy podawać Lacidofil, Smectę no i żadnych owoców, soków i witamin do ustapienia objawów. Do żłobka może chodzić o ile będzie normalnie jadła, dużo piła, a z tym na szczęście nie ma większych problemów. Uspokoiłam się trochę... |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A fryzurkę widziałam na fb,bardzo ładna. Cytat:
![]() Wafelka też bym zjadła ![]() Póki co skończyłam pryncypałki kokosowe ![]() W ogóle mam dla Was świetną dietę!Na płaski brzuch polecam mieć bliźnięta ![]() Cytat:
W tesco jest jakaś obniżka na dziecięce też ale co i jak to nie wiem bo nie byłam. Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć o tej witaminie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do bluzeczek, to różnie z tym bywa, ja na razie odłożę w karton a nie wydaję. Może choć nie które będą dobre. ' Cytat:
![]() U nas też bodziaki za małe się okazały. Kupiłam dwa w lumpie, jeden w Pepco. Poza tym Pauli dwie pary spodni, jedne Matiemu, a sobie spodnie i marynarkę ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dzień dobry
![]() Cytat:
Ale Ci fajnie że mąż gotuje. A nocka o dziwo lepiej. Wstawal bardzo często ale tylko raz tak dłużej poplakal, a tak to tylko chlipal i szybko dawał się uspic. Ale pić nic nie chciał. Dzięki za zainteresowanie ![]() Cytat:
ślicznie wyglądałas i bardzo ładne foto. Cytat:
No i dobrze że sprawdziłas i jesteś spokojna. Dobrze że to nic poważnego. Cytat:
![]() U mnie też dwa otwarte i dziś właśnie byłam. Kupiłam sobie spodnie ciążowe, bluzę polarowa i bluzke i jegginsy, dla Tzta spodnie bluzę i koszule i dla Michala cos ale właśnie bodziakow na długi rękaw nie było wcale a też potrzebujemy. wysłane z fona ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() właśnie robię sos grzybowy a jutro przymierzam się do kremu porowo- ziemniaczanego, który polecała kiedyś Katiem ![]() przed chwilą skończyłam oglądać Film pt Skóra, w której żyję. interesujący, zaskakujący, warto zerknąć choć nie wszystkim przypadnie do gustu. poza tym się lenię i szukam co by tu jeszcze obejrzeć ![]() ![]() Cytat:
![]() ale i tak jestem z nią non stop, przez cały dzień nie da mi odejść nawet na metr więc mam oczy wokół głowy i pilnuję bo różnie może z tym być. ostatnio poszłyśmy na spacer i zerwałam małą gałązkę akacji, Lena grzecznie nią machała przez całą drogę ale wystarczyło bym odwróciła się by zamknąć za nami bramę a większość liści była już w buzi ![]() Cytat:
![]() skórzany podnóżek, którym latem tak się nagrzewał, że aż parzył Lenę w nóżki. szelki też nie najlepsze, a ich regulacja to porażka... oj, mogłabym wymieniać i wymieniać, co mi się w nim nie podoba. teraz jeśli bym kupowała spacerówkę, to tylko z przekładaną rączką, bo przekładane siedzisko nie zdaje egzaminu. ma któraś z Was taki model wózka? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moja mama tak robi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co Wy dziewczyny z tym optymizmem ![]() Body z długim też musze kupić ![]() i spodenki by się jakieś przydały. Takie do latania po domku body mam ale z takich,żeby gdzieś wyjść to mniej jakoś ![]() Wafelka zrobiłam,później przyjechał Teść na kawke i teraz Fabiś poszedł spać więc chwila wolnego ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nisia ślicznie wyglądasz ![]() My wróciłyśmy do domu,byłyśmy u babci,teraz Zuzia zasypia a ja chyba pyknę skalpel ![]()
![]() |
#2829 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Dla Giuliii, spóźnione ale bardzo bardzo szczere, życzenia zdrowia, miłości, uśmiechu i słonka na co dzień a rodzicom radości i morza cierpliwości ![]() ![]() ![]() Kasium ![]() ![]()
#2831 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tamlin111, Lewek ale się obkupiłyście ![]() ![]() ![]() co się stało ![]() Mała spałą z rana 2,5 h i teraz też już prawie 2 śpi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-09-22 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Zadomowienie
|
Giulio, spóźnione, ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe dla Ciebie, słoneczko
![]() ![]() ![]() ![]() Nisia, ![]() ![]() Weronika, przeczytałam o Jasiu ![]() ![]()
#2833 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny w Tesco są body i pajece w 3 lub 5 pakach przecenione -30%
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nisia, pięknie wyglądałaś, a fryzura bardzo naturalna, lubię takie ![]() Iwa dobrze że się wyjaśniło skąd te rozwolnienia ![]() Tamlin zazdroszczę lumpków otwartych w niedzielę ![]() Zosia dziś chyba przestawiła się na jedną drzemkę w ciągu dnia, ale była tak zmęczona że zasnęła podczas obiadu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny promocja na kozaczki Nike:
http://butydlamalucha.pl/?keyword=WI...ch&md=products Ja zamówiłam Matisiowi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Zakorzenienie
|
My już po imprezce urodzinowej uff ale się narobiłam
![]() Jaś dostał pieniążki , jeździk, konika na biegunach , kolejkę WADER, micha ,miseczkę taką z przegródkami campola i obrazek haftowany z imieniem , datą, godz urodzenia, wagą i długością ![]() ![]() Spóźnione życzenia dla Giulii dużo zdrówka dla Ciebie skarbie ![]() ![]() Wczoraj jak tż dowiedział się co stało się małemu to momentalnie wywiercił dodatkowe dziurki w łóżeczku jeszcze niżej ![]() ![]() Cytat:
![]()
Jaśko ![]() Edytowane przez weronika_91 Czas edycji: 2013-09-22 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękujemy ![]() zdrowotne problemy niestety ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mają fajne wzory ![]() ![]() ![]() Ojej biedna Giulia ![]() ![]() Dziewczyny jak kupuję buty zimowe dla Oti to ile tak mniej więcej powinne być większe? Mała nosi teraz 19 ma mniej więcej stopy długości 12 cm i nie wiem czy kupić jej 20 na zimę czy już 21 a poza tym 20 też mają różne długości są i 13 cm i 13,5 cm i nie wiem ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-09-22 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę że dobrze by było Jaśkowi pokazać jak wychodzić z łóżeczka i na dzień wyciągać szczebelki. ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Powinnaś swobodnie włożyć palec między piętę dziecka a but. Czyli około centymetra miejsca musi być. Ale dodaj grubą rajstopę. Ja brałabym z wkładką 13,5 cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zadomowienie
|
Witam już na wpółprzytomna
![]() Dziś była impreza urodzinowa Kuby i w miarę się udała ![]() ![]() Dla Giuli dużo,dużo zdrówka i samych radosnych chwil ![]() Dzięki za info o promocji w tesco.Jakiś czas temu kupiłam mu 3-pak z F&F(takie ze strażą pożarną) i są bardzo fajne ![]() ![]()
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-09-22 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zakorzenienie
|
Horror
![]() ![]()
#2843 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę ze możecie wybrać szczebelki i mu pokazać jak schodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Małż mi naznosił grzybów i muszę iść czyścić ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2844 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Mój ostatnio też przyniósł, ale sam czyścił i nawet sam suszył ![]() Dziewczynki, chyba najgorsze za nami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U Nas deszczyk ciapie ![]() noc miniela spokojnie,chłopcy ładnie spali ![]() zaraz się biore za sosik grzybowy i kopytka bo mąż chce ![]() Tamlin te kozaczki fajne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też przeziębiona.bolą mnie kości,głowa i gardło. Cytat:
![]() ![]() ![]() ja chciałam Polę oduczyc picia mleka w nocy i podałam jej wode ale taki ryk i histeria była,ze odpuściłam.mleko musi byc i okniec ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Matiemu zamówiłam 22,5, stopę ma 13cm, a tam wkładka około 14,5cm. Ale gruba rajstopa będzie więc powinno być dobrze. Mam nadzieję że nie będą za duże. Teraz nosi 21, ale jedne są już przymałe mu. Przyszły te kozaczki Pauli, świetne są. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kinga wczoraj próbowała się wspinać po siatce od kojca, chyba przeczytała co Jaś zrobił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki!
znowu nas długo nie było, ale wylądowaliśmy w szpitalu ![]() że mój telefon należy do starej generacji, to nie miała dostępu do neta, żeby dać wam znać ![]() do tej pory nie wiemy właściwie dlaczego - zaczęło się od mega wysokiej gorączki w domu - co tylko udało nam się zbić, to po kilku godzinach wracała... i tak prawie całą noc i cały dzień, a późnym wieczorem wylądowaliśmy na ip, bo już nawet leki przeciwgorączkowe nie pomagały... w szpitalu kilka dni była gorączka - nic więcej! - a później spokój i na końcu wysypka.... lekarka powiedziała, że wszystko wygląda jak trzydniówka, ale nie znaleźli żadnego wirusa ![]() od czwartku popołudniu jesteśmy w domu i jest wszystko ok. póki co, ale mamy w domu dwie inne zarazy - szwagierkę i jej dziecko ![]() zajrzę później, ale pewnie przez dobry tydzień jeszcze nie będę się udzielać, bo muszę się pochwalić zdałam ten egzamin warunkowy ![]() trzymajcie się i zdrówka dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Śpi teraz ale aż poszłam zmierzyć mu stope i ma jedyne 11 cm ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.