|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Martyna, to masz dobrze. Ja z natury jestem raczej praktyczna i kupuję to co mi jest potrzebne nie mam więc dużo ubrań. Już się uwinęłam.
Nie ma chyba nic czego nie lubię w świętach i tą cała gonitwą przed. Nawet sprzątanie jakoś inaczej idzie a kolejki w sklepach nie wkurzają...
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3213 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie lubiłam przedświątecznych porządków jak mieszkałam jeszcze z rodzicami przed ślubem, były dla mnie za bardzo szczegółowe
Może dlatego, że mamy podobne podejście do nich. A kolejki w sklepach mają dla mnie swój urok, widok choinek i lampek w galeriach, ludzie śpieszący się, aby załatwić zakupy jak najszybciej, dzieci uradowane zbliżającymi się świętami powodują, że się wzruszam i bardziej czuję te święta. |
|
|
|
#3214 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
A tak btw to siedzę i rysuje choinki
|
|
|
|
|
#3215 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
A koty chyba lepiej radzą sobie z rozłąką niż psy? Cytat:
|
||
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
To nieprawda, że koty lepiej radzą sobie z rozłąką niż psy. Zresztą odkąd mam kota widzę, że wiele utartych opinii nie ma racji bytu
Ech, wolałabym żeby kotka miała w nosie nasz wyjazd i poszła spać. Płacze za nami jak nas nie ma Sąsiadka przychodzi do niej ją pocieszać, pogłaskać. No jakoś to musi być. Wracamy to jest radość na całego Żyć nam wtedy nie daje ![]() Zaczęłam się zastanawiać nad wypiekami świątecznymi, znacie jakiś przepis na pierniczki, ale z powidłami w środku?
|
#3217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz jak czytam o Waszych zwierzątkach serce mi się kraje, bo za nimi od razu tęsknię |
|
|
|
|
#3218 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Pytałam z ciekawości, bo sama nigdy nie miałam kota, moi znajomi również są raczej zapsieni ![]() Z przepisem niestety nie pomogę Cytat:
Może w przyszłym roku zaryzykujemy i wyjedziemy na jakieś 3-4 dni... Ze szczurami nie miałam aż takiego problemu, bo miałam tą świadomość, że mają siebie nawzajem Choć z drugiej strony - te moje baby czasami bardzo lubiły się tłuc, więc tak czy siak dzwoniłam do domu kilka razy dziennie i wypytywałam czy wszystko OK ![]() Mój tata przyjeżdża w weekend z Niemiec na urlop Podobno są już tam świąteczne słodycze, więc powiedziałam, aby kupił mi mikołaja Odpowiedział, że mam sobie nie robić z niego jaj
|
||
|
|
|
#3219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tasak mi się nie chciało iść. Jeszcze dzis lub jutro czeka mnie plener, a pogoda nie nastraja żeby wychodzić z domu. U mnie co prawda 16 stopni, ale wieje straszny wiatr![]() Super!!! Cytat:
Jeśli chodzi o to czego nie lubię w święta, to zawsze najbardziej wkurza mnie pogoda. Niemal zawsze tydzień przed świętami jest biało, cudowna atmosfera, a jak przychodzi Wigilia to wraz z nią odwilż Nirmalnie rutyna, ciekawe jak będzie w tym roku:| Tlumy w sklepach też mi specjalnie nie przeszkadzają, lubię tą przedswiateczna gorączkęEdytowane przez kleo111 Czas edycji: 2013-09-23 o 12:06 |
||
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inaczej sobie z tym radzą, a raczej nie radzą. Jedno i drugie przeżywa nieobecność właścicieli. Ja też zawsze byłam psiarą Aż się zakociłam i teraz jestem i psiarą i kociarą
|
|
#3221 |
|
Zadomowienie
|
Dowcipny tata..
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- A tak swoją drogą, szperałam na all. ależ cuda już tam mają...
|
#3222 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
), ja po prostu jestem kompletnie ciemna jeżeli chodzi o koty, stąd pytanie Cytat:
Tak jakby nie przywykł jeszcze do mojego szaleństwa Co tam ciekawego konkretnie znalazłaś? Może się chociaż ponapalam, bo chwilowo założyłam sobie szlaban na niepotrzebne wydatki
|
||
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zasypiam nie chce mi się iść do praaaacy ;((( |
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Można przyłączyć się do świątecznego oczekiwania?
![]() Świąteczny licznik na komputerze działa u mnie już od stycznia, ale od kiedy wyświetla już dwucyfrową liczbę, zaczynam znów intensywnie myśleć o BN- jako jedyna w moim otoczeniu chyba.
|
#3225 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż się śmiał wczoraj ze mnie, że tak namiętnie słucham świątecznego radia. Zastanawia się czego ja będę słuchać w grudniu, może jakiś wielkanocnych piosenek ::co jest:
Edytowane przez kleo111 Czas edycji: 2013-09-23 o 13:34 |
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i świąteczne porządki uwielbiam, ale te, które robię sobie na spokojnie sama, a nie te, przy których mama czepia się o każdy szczegół ![]() cześć |
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w Kik'u i ujrzałam...
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
O mamo!
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym drapnęła mikołajowe rękawice!
Jak już teraz zacznę planować świąteczne zakupy, to już w listopadzie zostanę bankrutem.
|
#3234 |
|
Bang Bang Bang
|
Dokładnie to samo ujrzałam w sobotę
Widać tam te moje ledowe gwiazdki (pudełeczka od środka po prawej) ![]() Byłam w mojej agencji pocztowej zapytać o poste restante, ale babka w ogóle nie ogarniała o co mi chodzi Wysłałam zapytanie do PP przez FB, jeżeli odpiszą - od razu dam znać ![]() Dziś doszły upragnione, najnowsze świąteczne woski |
|
|
|
#3235 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
nareszcie mam chwilke, zeby do was zajrzec w niedziele znow pilnowalam bratanka a wczoraj małż rano pojechał na grzyby a potem razem leniuszkowalismy caly bozy dzien dzis bylam pierwszy dzien w pracy baaardzo sympatycznie takze czekam na pierwsza wyplate i poszaleje z woskami
|
|
|
|
#3236 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
jutro beda ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Dziewczyny- zadam głupie pytanie może, ale jak "działają" te Yankee Candle?
Zauważyłam, że ostatnio jest na nie szał i zaczęłam się za nimi rozglądać na Allegro, ale z tego co widzę, to ze słoikiem kosztują niemało. Warto inwestować?
|
#3238 | |
|
Bang Bang Bang
|
Dot.: Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
![]() - Snowflake Cookie - przez opakowanie ledwo coś czuć - zapach kruchego ciasteczka z odrobiną lukru, nie za słodki - Merry Marshmallow - kojarzy mi się z delikatniejszą, mniej słodką Vanilla Cupcake z delikatną, piankową nutą w tle - Christmas Memories - bardzo podobny do Vanilla Chai - Season Of Peace - największa zagadka Przez opakowanie pachniał świeżo - perfumeryjnie, po otworzeniu - ostrawo, skojarzył mi się trochę z zapachem baniek mydlanych Od kilkunastu minut kawałeczek grzeje się w kominku -zapach bardzo delikatny, mydlano - kremowy, jednocześnie świeży i otulający. Zapach się nie narzuca, ładnie "wtapia" się w pomieszczenie Ogólne wrażenia pozytywne, aczkolwiek rozczarował mnie odrobinę Christmas Memories - właśnie ze względu na tą wtórność... Sam zapach jest natomiast bardzo fajny i chyba najbardziej świąteczny z całej czwórki Cieszę się jak głupia na myśl o tym, jak będę umilać sobie święta zapachami
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Rozeznanie
|
Najbliższy KIK koło mnie znajduje się w Rudzie Śląskiej....daleko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

A dlaczego musisz zostawić kociaka? Ja nie potrafiłabym chyba zostawić mojego psa... Ale ja to taka ciepła klucha względem zwierząt jestem - kiedy miałam szczury, to podczas wigilii zawsze gnałam do pokoju gdzie stała ich klatka, aby złożyć im życzenia i dać opłatek
A koty chyba lepiej radzą sobie z rozłąką niż psy?

Nirmalnie rutyna, ciekawe jak będzie w tym roku:| Tlumy w sklepach też mi specjalnie nie przeszkadzają, lubię tą przedswiateczna gorączkę

27.03.2016
Maniaczka Yankee Candle