|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
pewna piekna wanilia mi sie marzy
Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2013-09-08 o 18:22 |
|
|
|
|
#3692 |
|
Zadomowienie
|
Marzą mi się:
MaxMara Kashmina Touch (f) Angel Aqua Chic 2013 (f)
Czas nie leczy ran, tylko przyzwyczaja do bólu ... Edytowane przez olaola1 Czas edycji: 2015-01-27 o 23:40 |
|
|
|
|
#3693 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie niewiele się zmienia. Wciąż marzę o własnej flaszce Tobacco vanille. Nie pogardziłabym też kilianowym rose oud - może być odlewka, bardzo piękny szafran na mnie z niego wychodzi.
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Lancome La Vie Est Belle
Jimmy Choo DKNY Drop of Rose
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się szczęści, to na maksa! Upolowawszy Potion
Moja lista bardzo skromna: - aniołkowy żel kąpielowy i inne kosmetyki z tej linii - A*men Pure Malt I może jeszcze z chciejstw: - kapka Rose Nacree du Desert Jestem bardzo usatysfakcjonowana, dziękuję wątku
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się oswoić Aliena EA już całkowicie (i pokochać na równi z Waniliową Moną), marzę o flakoniku.
I oczywiście powróciła chętka na oswajanie klasyka Aliena EDP. No i Kenzo Indian Holi też by się przydało.
|
|
#3697 |
|
Raczkowanie
|
Marzę o pełniutkiej buteleczce Black Cdg - tak żeby była tylko moja i nikt by nie mógł jej nawet dotykać
(niestety odlewka już mi się kończy )Kolejnym moim chciejstwem jest Soir de Lune - bardzo elegancko czuję się w tym zapachu (chociaż ja za bardzo elegancka nie jestem )Chciałabym poznać w końcu Like This ELdO - bezowocne poszukiwania (choćby kropelki) doprowadzają mnie powoli do szaleństwa Nie obraziłabym się gdybym przypadkiem trafiła na Let me play the lion Les Nez - fajny, niezobowiązujący zapach
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Addicta Eau Fraiche 2012, La Prairie Gold, Narciso Rodriguez edt, Hot Couture edt, Chance Eau Tendre, Donna Karan Women, Envy Me, Elle edp oraz Diamonds Intense już mam
![]() To teraz bym chciała: Soir de Lune, Aliena, Signorina, Armani Si, Poisona, Chance edt lub edp, MDCh edp sprzed reformulacji, AoD edp, może jeszcze Le Petite Robe Noir, YSL Manifesto, Daisy, Tresora Rose i to by było chyba na razie tyle ![]() Może jeszcze A. Goutal Mon Parfum Cheri par Camille i Addicta Peonies
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
--------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni postapisano o 08:20 --------- Black Cdg, chociaż 10 ml |
|
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
La Petite Robe Noire - ale może mi przejdzie
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Flowerbomb edt znowu i Pradę Irysową
|
|
#3702 |
|
Zadomowienie
|
Marzy mi się:
1. Manifesto L'elixir 2. Crystal Noir EDT 3. D&G Pour Femme Intense 4. HP Eau Sensuelle
|
|
#3703 |
|
spin doctor
|
Im częściej testuję Si Armani tym bardziej bym je chciała...
i jeszcze Roberto Cavalli Acqua
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Black CDG
Jacomo #8 Sandalo Etro Incensed Smell Bent ![]() najlepiej nieduże ilości - tak po 10 ml - bo wejście w posiadanie flaszki sprawia że zapach mi się od razu odpodobywuje dysfunkcja jakaś Edytowane przez dixi Czas edycji: 2013-09-23 o 14:38 |
|
|
|
|
#3705 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
Może czas polubic odlewki ![]() No i chciałabym zapach, którego nie znam, a mógłby przypaśc do gustu, ale nie chce mi się szukac i testowac Niewykonalne raczej...( już sama nie wiem czy , to wpływ aury za oknem, czy inny diabeł)
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Do Bowmakers doszło jeszcze Winter Woods
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
- Eden 100ml bo w mojej 30-tce zostały tylko resztki na dnie.
- Eau Du Soir może być jakaś miniaturka, o ile takie są - Kelly Caleche do testowania - Anais Anais jakaś 30-tka na wiosnę Wątku działaj
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Są, są, bardzo ładne nawet... ale mieszczą 2 ml
|
|
|
|
|
#3710 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam raczej o 15 ml, a nie o próbce
Szkoda. To może zamiast tego, kupię sobie setkę Femme Rochas. Też piękny szypr, a dużo tańszy.
|
|
#3712 |
|
Zadomowienie
|
Kochany wątku, ja skromnie - odlewkę (albo nawet sampelka małego) Beige Chanel i Le Labo Rose 31. Bardzo.
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaryzykuję - jak mi się przewali obecny nawal pracy (i co za tym idzie, spłynie za to kasa), to zamówię flaszkę. Liczę na to, że jakbyodpukaćco - ochrona paypala załatwi sprawę.
|
|
|
|
|
#3714 |
|
Konto usunięte
|
Dwie zachcianki spełnione
![]() Musz mieć: - Amouage Memoir Man - Montale Kabul Aoud - Ramon Molzivar Black Cube (chcę flachę, a co )- Chopard Oud Malaki (flaszkę, a co )- Cashmeran i trochę takich rzeczy ![]() Musz wąch: - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi; Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Amouage: Opus VI - Annick Goutal: Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9 Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones,I Love New York for Him, Little Italy, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: 1872 Men, C Men, No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Aoud Collection - Red Aoud, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Royal Aoud - Nasomatto: Pardon - Olivier Durbano: Jade - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Fiori d'Ambra, Vanitas - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Angel Schlesser: Essential PH - Avon: O2 PH - Bvlgari: Eau Parfumee au The Blanc - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Cartier: Santos de Cartier - Chanel: Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chopard: 1000 Miglia - David & Victoria Beckham: David Beckham Homme - Ermenegildo Zegna: Indonesian Oud - Giorgio Armani: Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - Lanvin: Oxygene PH - Oriflame: Signature Heritage - Paco Rabanne: Invictus - Prada: Amber PH Intense - Shiseido: Zen Sun PH - Vercase: Eros, Oud Noir PH, V/S Homme, Versus Uomo - Yves Rocher: Comme une Evidence Homme - Zadig & Voltaire: Tome 1 La Purete PH, Tome 1 La Purete Collector PH * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
|
|
#3715 |
|
Raczkowanie
|
Chyba chcę nową Miss Dior edt wersja 2013
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3717 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, trzeba będzie przetestować.
|
|
#3718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MayaMarie, mam tak samo jak Ty
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Wąteczku trochę sie uzbierało ale same zieloności więc mogą być na wiosnę, nie pali się:
- Olivier Durbano Jade - Diptyque Eau de Lierre - Profumum Roma Ichnusa Nowa flaszka w miejsce wykończonej: - Eau d'Italie Paestum Rose Do przetestowania: - CdG Amazingreen - Mona di Orio Violette Fumee
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Do powachania:
Black Ananda Micallef Nymphea Brosseau Do ponownych testow: Dune Diora Prawie na pewno flakon do kupienia: Rosa Flamenca Rosine L'eau d'Issey Miyake Perceive Avon |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

(niestety odlewka już mi się kończy
)
)

Niewykonalne raczej...