Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-23, 01:05   #4141
jaksy
Zasiedzenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Cytat:
Napisane przez taka_sobie_jedna Pokaż wiadomość
Wiesz, jak czytam tego typu rzeczy to zawsze się łapię za głowę i naprawdę nie rozumiem jak to możliwe, że klienci nie potrafią załatwiać swoich spraw, dają sobie wmawiać głodne kawałki, tłumaczą się z rzeczy oczywistych i nie znają swoich praw.
Ja jestem wybitnie okropnym klientem i dochodzę swojego, mimo, że w handlu nie pracuję i nigdy nie pracowałam. Taka wiedza jest dla mnie oczywista, to są rzeczy codziennie potrzebne i naprawdę nie ogarniam, jak można tego nie wiedzieć. I nie odbierz tego jako uszczypiwość i zarzut wobec Twojej mamy. Ja uważam, że na każdym kroku po prostu trzeba ludzi uświadamiać, bo później sklepy traktują klientów jak idiotów i robią co chcą.

Czy ja dobrze kojarzę, że jesteś moją kurdwanowską sąsiadką? Ciekawa jestem, w której to B było
Wiesz, moja mama ma już swoje lata. Coś tam wie, ale jeśli chodzi o prawa konsumenckie to ja jej pomagam, spisuję reklamacje i takie tam. Tutaj też próbowała się wykłócać ale w końcu odpuściła, bo nie miała już siły i ochoty. I tak to się niestety skończyło.

B. przy pętli tramwajowej

Cytat:
Napisane przez pauleta89 Pokaż wiadomość
Ja osobiście pracowałam w sklepie tez w dużej sieci i u nas paragon zabierano razem ze zwrócona rzeczą i jeszcze musiałam dzwonić do kierownika by przyszedł i on musiał wydać pieniądze i podpisać paragon i ten był odkładany razem z polcardami także nie mam pojęcia jak powinni zrobić bo co sklep km inne reguły

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
U mnie paragon się zabiera, jeśli nie ma więcej rzeczy poza zwracaną, ale taki paragon nam jako tako nie jest do niczego potrzebny. Jak jest więcej to wykreśla się tylko zwracaną rzecz, obie strony dostają też pokwitowania zwrotu. Nie wyobrażam sobie zabierania klientowi paragonu, na którym ma rzeczy które podlegają gwarancji. Taki paragon trzyma się dwa lata na wypadek reklamacji. I co wtedy? Przyjmują zgłoszenie na gębę, bez dowodu zakupu (zwłaszcza przy płatności gotówką)?
Stary 2013-09-23, 07:10   #4142
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
ja nie jestem z Rzeszowa, ale jestem zdziwiona,że w ogóle są jakieś Biedronki, w których nie ma alkoholu, nie wiedziałam, bywałam w różnych miastach w Biedronkach i nigdy się nie spotkałam z tym
są, np w częstochowie biedronka w pobliżu akademików nie miała alkoholu [jest tuż obok kościoła i podobno dlatego] - przynajmniej nie miała w latach do 2006

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Cytat:
Napisane przez sweetboy1989 Pokaż wiadomość
Dziękuję za gazetkę - kupię tylko nowe Top Chipsy i lody o smaku kawy. Czosnek też bym kupił, ale pewnie będzie chiński, a nie polski.... A co do sardynek, to w C. kupiłem wczoraj 3-pak za 0,99zł
<3 pewnie nakupię;

z iberyjskiego pewnie zapas pasaty zrobię [kapary mam jeszcze nie otwarte od poprzedniej promocji ]

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
Zamrożone są dobre? Przed zrobieniem je rozmrażasz jakoś specjalnie czy od razu wrzucasz na patelnię lub do mikrofalówki?
też mrożę, wyjmuję trochę wcześniej przed przygotowaniem, a potem normalnie, na patelnii

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandra112233 Pokaż wiadomość
dziewczyny warto przeczytać http://supermarket.blox.pl/2013/09/K...erze-Siec.html ciekawe czy ktoś się zgłosi z paragonem
pisałam o tym w tamtym tygodniu

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
gdyby koszt przesyłki był tańszy niż 10 zł, to pewnie mogłabym wysłać swoją, bo to chyba najgorzej wydane 7 zł +bateria w moim życiu
jeśli mieszkasz w pl to nawet poleconym powino się zmieściś w liscie za 5,95 :P

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Niestety nie wiem czy kasjerka nabiła świadomie czy nie dodatkowy garnek

Czy u was też kasjerki w Biedronce wstają, wychylają się zza lady i sprawdzają czy klient wszystko wyłożył z wózka na taśmę? I są dni, że tak przy każdym kliencie po kolei, niezła gimnastyka
tak

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Albo się wychylają albo patrzą w lusterka, chociaż to drugie jest bardziej ryzykowne, ponieważ jeżeli mają wózek kontrolny to mogą nie wykryć ukrytego towaru.
co to?

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 08:14   #4143
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
może już pisałyście, a ja nie moge znaleźć info, byłam dziś w Biedronce i widziałam sokowirówki i nie wiem po ile, czy to jest stara oferta czy obecna?
wie któraś z Was?
spieszyłam się i nie miałam czasu szukać czytnika, a kasjerka nie wiedziała jaka cena
U mnie są przecenione ale nie pamiętam ceny.

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Jeżeli jest inna cena na półce, a inna przy kasie to sklep ma obowiązek sprzedać po cenie która widnieje na półce.
Dokładnie

Mi czasem kasjerka zagląda w wózek jak mam np.torbę położoną to prosi żeby podnieść.
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 08:34   #4144
Petit_Papillon
luckygirl

Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Cytat:
Napisane przez hellkamilson Pokaż wiadomość
Ja kiedyś miałam niespodziankę przy przeglądaniu książek w B. Zazwyczaj tego nie robię, ale jednego dnia podeszłam, bo miałam więcej czasu. I co znalazłam? Jeffery Deaver Carte Blanche za 10 zł! To się nazywa szczęście
No widzisz ja w sumie nie poszlam po ksiazke, a po spozywke i przechodzilam obok ksiazek (bo teraz mi je na koniec sklepu wyrzucili) patrze cos grubego za murakamim wystaje, a tu King, wiec wzielam go, zeby tak samotnie nie lezal i teraz czeka grzecznie na swoja kolejke do czytania
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42940790]Ja znalazłam dopiero w drugiej Biedronce, w pierwszej w ogóle nie było świeczek.

Z czymś takim się jeszcze nie spotkałam.[/QUOTE]
Mi sie nie chcialo szukac, najwyzej "przy okazji" gdzies je dorwe
Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
"
5. Z akcji promocyjnej wyłączone są następujące produkty:
WĘDLINA DŁUGODOJRZEWAJĄCA KRESOWE PRZYSMAKI:
kumpiak, kindziuk, boczek, 90G
K
IEŁBASA PIKANTNA CHORIZO, 170G
KIEŁBASA FUET, 160G
KIEŁBASA KRAKOWSKA, 400G + 30%
PARÓWKI Z SZYNKI, 250 G + 50%"

heh czyli nie ma po co iść
Wycwanili sie :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:19   #4145
britnay
Zakorzenienie

czy te ubranka dla piesków są w małych rozmiarach?
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:34   #4146
5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Podłączam się do pytania chce kupić mojemu psu.
5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 10:17   #4147
britnay
Zakorzenienie

znajde coś w Biedronce do mycia kuchenki inox?
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 10:21   #4148
evanaeve
Zadomowienie

GG do evanaeve

Cytat:
Napisane przez aleksandra112233 Pokaż wiadomość
dziewczyny warto przeczytać http://supermarket.blox.pl/2013/09/K...erze-Siec.html ciekawe czy ktoś się zgłosi z paragonem
Wlasnie ja tez w sklepie zauwazylam i mowie do TZ ze ta cena to chyba jakis zart bo przeciez ten ser normalnie kosztowal 6,99.

A co do tych winogron z gazetki iberyjskiej to chyba blad w druku bo innego wytlumaczenia nie widze przy obecnych cedach ok 4 pln.

Życie takie ma klimaty, że co dobre to na raty
Jacek Kaczmarski
evanaeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 10:30   #4149
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka_sobie_jedna Pokaż wiadomość
Wiesz, jak czytam tego typu rzeczy to zawsze się łapię za głowę i naprawdę nie rozumiem jak to możliwe, że klienci nie potrafią załatwiać swoich spraw, dają sobie wmawiać głodne kawałki, tłumaczą się z rzeczy oczywistych i nie znają swoich praw.
Ja jestem wybitnie okropnym klientem i dochodzę swojego, mimo, że w handlu nie pracuję i nigdy nie pracowałam. Taka wiedza jest dla mnie oczywista, to są rzeczy codziennie potrzebne i naprawdę nie ogarniam, jak można tego nie wiedzieć. I nie odbierz tego jako uszczypiwość i zarzut wobec Twojej mamy. Ja uważam, że na każdym kroku po prostu trzeba ludzi uświadamiać, bo później sklepy traktują klientów jak idiotów i robią co chcą.

Czy ja dobrze kojarzę, że jesteś moją kurdwanowską sąsiadką? Ciekawa jestem, w której to B było

a ja nigdy nie zostawiam. To ich obowiązek, żeby mieć dowód i jak to sobie zorganizują mnie nie interesuje a mojego zabrać im nie wolno. Paragon zawsze się przydaje, choćby po to, żeby zareklamować spleśniały serek
A ja jestem świadomym konsumentem młodym i też zazwyczaj nie mam ochoty się wykłócać z babsztylami o swoje. Raz miałam taka sytuacje w Reserved że na bluzce pisało że cena to 30zł a okazało się na kasie że 40zł to ja mówię że pisze że kosztuje 30zł i ja za tyle chce to kupić bo takie jest prawo a ona że nie, nie sprzeda mi bo jej wychodzi za tyle. I przyszedł kierownik i też ta sama gadka. I co mam stać pół godziny przegadywać się z babą? zazwyczaj człowiek nie ma na to sił ani ochoty, cały dzień poza domem z pracy się wraca albo uczelni chce się załatwić sprawy i iść odpocząć a nie "marnować" czas w sklepie... niestety ale taka metoda "zdartej płyty" jest skuteczna..

Ja dziś już obskoczyłam B. niby "środek" dnia i wszyscy ciężko pracują a cały sklep ludzi i to nie takich emerytowanych na szczęście scen dantejskich nie było, kupiłam torebkę tą szarą. Jakoś jak za tę cenę ok. Tylko ta mi się podobała i wyglądała fajnie. Reszta albo mała albo tak trochę tandetnie wyglądała. mam nadzieję że mi posłuży dobrze. zainteresowaniem cieszyły się banany oczywiście

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 10:56   #4150
bleuclair
Zakorzenienie

A ja dziś wzięłam opakowanie parówek z Sokołowa i banany, są naprawdę ładne, a cena taka niska, nic tylko brać
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 11:03   #4151
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A ja dziś wzięłam opakowanie parówek z Sokołowa i banany, są naprawdę ładne, a cena taka niska, nic tylko brać
uważam, że banany z B. są najsmaczniejsze, niby banan to banan i smak powinien być wszędzie ten sam, a jednak mam takie odczucia
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 11:37   #4152
fabregasowa
Zakorzenienie

ktoś sprawdzał pościel z gazetki, jak jakość?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post52630770
fabregasowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 11:51   #4153
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
co to?
Wózek testowy polega na tym, że ktoś (albo ktoś z obsługi, albo ktoś z zewn. zależy od sklepu, sytuacji) robi zakupy podczas których obserwuje pracę kasjerki, jej zachowanie, sprawdza czy wykryje wszystkie ukryte rzeczy, np. batoniki ukryte w kapciach-misiach. Potem zakupy są zwracane na sklep. Tak mniej więcej na tym to polega.
Kontroluje.
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:56   #4154
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fabregasowa Pokaż wiadomość
ktoś sprawdzał pościel z gazetki, jak jakość?
wczoraj któraś z dziewczyn kupiła, ale też czekam na opinię
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 13:29   #4155
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za gazetki

BeeAnn u mnie też się pojawiły (zdjęcie w załączniku), wzięłam na spróbowanie ale jeszcze nie otwierałam.
Podobne do tych batonów Bakalland Up co kiedyś był w Biedrze.. Pewnie ta sama firma produkuje

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 13:53   #4156
eJolanta
Zadomowienie

kupiłam dzisiaj pościel i jak dla mnie super moja mama tez potwierdza ze bardzo dobra jakosc
Stary 2013-09-23, 14:01   #4157
Ewalia
Przyczajenie

Cytat:
Ubranek jest tylko jeden (mały) rozmiar, a było ich tylko 4 sztuki(pani przy mnie rozpakowywała pudełko). Długość ubranka wynosi 24 cm. Były po dwie bluzy dresowe z kapturem i dwie kurteczki ocieplane w kolorze czarnym i szarym.
Ewalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 14:16   #4158
taka_sobie_jedna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaksy Pokaż wiadomość
Wiesz, moja mama ma już swoje lata. Coś tam wie, ale jeśli chodzi o prawa konsumenckie to ja jej pomagam, spisuję reklamacje i takie tam. Tutaj też próbowała się wykłócać ale w końcu odpuściła, bo nie miała już siły i ochoty. I tak to się niestety skończyło.

B. przy pętli tramwajowej

U mnie paragon się zabiera, jeśli nie ma więcej rzeczy poza zwracaną, ale taki paragon nam jako tako nie jest do niczego potrzebny. Jak jest więcej to wykreśla się tylko zwracaną rzecz, obie strony dostają też pokwitowania zwrotu. Nie wyobrażam sobie zabierania klientowi paragonu, na którym ma rzeczy które podlegają gwarancji. Taki paragon trzyma się dwa lata na wypadek reklamacji. I co wtedy? Przyjmują zgłoszenie na gębę, bez dowodu zakupu (zwłaszcza przy płatności gotówką)?
Wiem, rozumiem, dlatego też wkurza mnie to jak ludzie nie walczą o swoje, bo sklepy czują się bezkarnie a później robią z klientami co chcą, tak jak na przykładzie Twojej mamy. Na zasadzie "pogada sobie, my pogadamy, klient odpuszcza". A z paragonami powinno się robić tak jak Ty opisałaś. Ewentualnie ksero.

Też robię zakupy w tej B
Jak na razie to w niej trafiłam dwa razy na spleśniałe Danio i raz miałam niezgodność cenową.

Cytat:
U mnie nie widziałam żadnych ubranek. Natomiast piłki nie nadają się dla większych psów. Dwa razy do pyska i piłka rozwalona.

-------

Kiełbas i parówek u mnie cała masa. Widać było, że mieli świeżą dużą dostawę.
taka_sobie_jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 14:26   #4159
mysz899
Raczkowanie

No i nie ma jednak w mojej B.alkoholu w pobliżu jest maly kosciol i instytut teologiczno pastoralny ale nie zaraz za plotem tylko kawalek czyzby dlatego nie było alko.

Ta sokowirowka kosztuje chyba 89 zl myslalam ze to jakiś robot kuchenny ale to pewnie ta sokowirowka bo się nie przygladalam za bardzo
mysz899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 15:15   #4160
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Wózek testowy polega na tym, że ktoś (albo ktoś z obsługi, albo ktoś z zewn. zależy od sklepu, sytuacji) robi zakupy podczas których obserwuje pracę kasjerki, jej zachowanie, sprawdza czy wykryje wszystkie ukryte rzeczy, np. batoniki ukryte w kapciach-misiach. Potem zakupy są zwracane na sklep. Tak mniej więcej na tym to polega.
Od razu mi się skojarzyło z marketem Motylek z filmu "Dzień Kobiet" i zegarek w pudełku po kremie

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość

jeśli mieszkasz w pl to nawet poleconym powino się zmieściś w liscie za 5,95 :P
no do wagi 350 g bym się zmieściła
powyżej już 7zł albo paczka 12 zł
muszę zważyć ta maszynkę, bateria chyba będzie najcięższa

Edytowane przez Ramona_85
Czas edycji: 2013-09-23 o 15:02
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 15:46   #4161
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysz899 Pokaż wiadomość
No i nie ma jednak w mojej B.alkoholu w pobliżu jest maly kosciol i instytut teologiczno pastoralny ale nie zaraz za plotem tylko kawalek czyzby dlatego nie było alko.

Ta sokowirowka kosztuje chyba 89 zl myslalam ze to jakiś robot kuchenny ale to pewnie ta sokowirowka bo się nie przygladalam za bardzo
Dziękuję
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 17:30   #4162
201803120844
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
dzięki:P)

"
5. Z akcji promocyjnej wyłączone są następujące produkty:
WĘDLINA DŁUGODOJRZEWAJĄCA KRESOWE PRZYSMAKI:
kumpiak, kindziuk, boczek, 90G
K
IEŁBASA PIKANTNA CHORIZO, 170G
KIEŁBASA FUET, 160G
KIEŁBASA KRAKOWSKA, 400G + 30%
PARÓWKI Z SZYNKI, 250 G + 50%"

heh czyli nie ma po co iść
Lipa zatem. W ubiegłym tygodniu kupiłam kiełbasę gospodarza też w promocji, bo po 17 z czymś. Albo mi się smaki zmieniły, albo zdecydowanie popsuła się od roku. Trafiła do lecza. Dawniej niby też kawałek do lecza zużywałam, ale smakowała w domu na surowo. Tak w ogóle to ja nadal B. przebiegam i zatrzymuję się gdzieniegdzie. Są w B. patelnie ceramiczne 24 cm?
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 17:58   #4163
fejs
Wtajemniczenie

A są u was wrapsy? bo ja widziałam u siebie pomidorowe i zwykłe pszenne i jeszcze jakieś pełnoziarniste, ale nie kupiłam, bo nie wiem co z nich robić.

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:07   #4164
201803120844
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
A są u was wrapsy? bo ja widziałam u siebie pomidorowe i zwykłe pszenne i jeszcze jakieś pełnoziarniste, ale nie kupiłam, bo nie wiem co z nich robić.
Nie kupuję, ale to jest taka obca, grubsza wersja naleśników do jedzenia na ciepło lub zimno, z nadzieniem wytrawnym.
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:17   #4165
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam je ja robię wegetariańskie z różnistymi warzywami z dodatkiem odrobiny keczupu, musztardy i majonezu, albo z podsmażanym kurczakiem i jakimiś warzywami

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:19   #4166
monamonisia
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Och, myślisz, że póżniej ktoś ma czas aby przeglądać ten paragon i się radować z tego, że zabrał go klientowi ? Wg procedur paragon bądź oświadczenie jest formą dokumentu, który MUSI być aby zrobić zwrot.
musi byc owszem- ale moze byc skopiowany, wiele razy u nas w pracy sie to zdarzalo, ze robilysmy ksero, bo na paragonie byla takze inna rzecz.... a co do kopii paragonu- my robilysmy na faksie, bo tez nie posiadalysmy ksero, nie ma faksu w B.?

Ktos pisal o poscieli kupilam na otwarciu ktorejs z B. chyba z rok temu- kuszaca cena, o polowe taniej niz w normalnej B. , wzielam wiec 3 komplety, i juz po pierwszym praniu wygladala, jak za przeproszeniem scierka...wyblakly te nadruki i z pieknych kwiatowych ornamentow nic nie zostalo takze ja nigdy juz nie kupie zadnej poscieli w B... poki co w tej kwestii kroluje u mnie jozek

Edytowane przez monamonisia
Czas edycji: 2013-09-23 o 18:28 Powód: szarosc
monamonisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:24   #4167
madzieja1
Raczkowanie

dzisiejsze zakupy:
banaaaany!
świeczka waniliowo-pomarańczowa
pudełko plastikowe - jeszcze nie wiem do czego mi posłuży
madzieja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:34   #4168
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monamonisia Pokaż wiadomość

musi byc owszem- ale moze byc skopiowany, wiele razy u nas w pracy sie to zdarzalo, ze robilysmy ksero, bo na paragonie byla takze inna rzecz.... a co do kopii paragonu- my robilysmy na faksie, bo tez nie posiadalysmy ksero, nie ma faksu w B.?

Ktos pisal o poscieli kupilam na otwarciu ktorejs z B. chyba z rok temu- kuszaca cena, o polowe taniej niz w normalnej B. , wzielam wiec 3 komplety, i juz po pierwszym praniu wygladala, jak za przeproszeniem scierka...wyblakly te nadruki i z pieknych kwiatowych ornamentow nic nie zostalo takze ja nigdy juz nie kupie zadnej poscieli w B... poki co w tej kwestii kroluje u mnie jozek
Kupiłam w biedronce w ubiegłym roku pościel flanelową chyb za zł. 39,99....nie dość że mi się popruła po szwach, to w dodatku po2-3 praniach wygląda jak szmata W dodatku jest cienka, bo przeświecała mi się różowa poszewka poduszki.

W lidlu była dzisiaj super pościel za 69,99 zł....gruba i mięsista, niestety po 16 zostały u mnie tylko rozmiary 140cmx200cm
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 19:04   #4169
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

u mnie od nowa widzialam pomidorki suszone, kapary, a dzis wzielam sardynki w oliwie z oliwek portugalskie jakies, jeszcze cen nie bylo, dopiero wystawiaja

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

a wedliny wi8dzialam maja nizsze ceny, np. parowki z szynki, ale juz kurcze nie pamietam po ile

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 19:10   #4170
kwiatuszek160
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikam Pokaż wiadomość
Lipa zatem. W ubiegłym tygodniu kupiłam kiełbasę gospodarza też w promocji, bo po 17 z czymś. Albo mi się smaki zmieniły, albo zdecydowanie popsuła się od roku. Trafiła do lecza. Dawniej niby też kawałek do lecza zużywałam, ale smakowała w domu na surowo. Tak w ogóle to ja nadal B. przebiegam i zatrzymuję się gdzieniegdzie. Są w B. patelnie ceramiczne 24 cm?
Są ceramiczne 28 cm za 34,99zł, ja jakiś czas temu kupiłam też w B. ceramiczną, dobrze się na niej smaży i jak do tej pory nic się z nią nie dzieje .

Cytat:
Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
uwielbiam je ja robię wegetariańskie z różnistymi warzywami z dodatkiem odrobiny keczupu, musztardy i majonezu, albo z podsmażanym kurczakiem i jakimiś warzywami
U mnie są , ja najczęściej robie je tak: robie surówkę z pekińskiej (pekińska, cebula, marchewka, kukurydza, papryka) i smaże pokrojoną w kostkę pierś kurczaka z cebulką w przyprawie gyros, smaruje placki domowym sosem czosnkowym i ketchupem, wkładam reszte, zwijam i zajadam Pychota .

Dzisiaj do koszyka wpadły: banany (uwielbiam te z B.) parówki Berlinki, kiełbasa gospodarza (będzie na sobotnie śniadanko do podsmażenia z cebulką i jajeczkiem sadzonym ), lakier do włosów, tampony - czy mi się wydaję albo cena zmalała są za 4,99zł a chyba kosztowały 5,99zł? Wzięłam jeszcze mleko, cornflaksy z jabłkiem, chusteczki itp

Pani mgr fizjoterapii

kwiatuszek160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości