Początkujące włosomaniaczki :) - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-21, 12:19   #4651
Blondyna66
Zadomowienie

Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Przy stosowaniu ampułek też nakładałam je zgodnie z zaleceniami przed myciem, ale później wcierałam też po myciu. Śmierdzi, oj śmierdzi, ale dla włosów jestem w stanie to wytrzymać Da się przyzwyczaić do zapachu. Ja na szczęście przyklapu nie mam.
Stary 2013-09-21, 12:21   #4652
barylka666
Zadomowienie

Jestem ciekawa jak się sprawdzi teraz radical, kiedyś miałam i pojawiło się kilka babyhair ale szału nie było... Później chyba kupię rzepę bo dużo się naczytałam że ma fajne opakowanie jak na wcierki,ja także mam wrażliwy nos ale się poświęcam dla moich kudełków

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 12:45   #4653
Blondyna66
Zadomowienie

Tak, Rzepa ma fajne opakowanie Najważniejsze co jest plastikowe, więc nic się nie stłucze i nie jest ciężkie, a z tego dzyndzelka powinno się dobrze aplikowac, chociaż ja i tak mam swoje metody :P Zobaczymy, może ta okaże się lepsza
Stary 2013-09-21, 13:04   #4654
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wykończyłam CHI i teraz jedwab GP wkracza do akcji Zaczynam od dzisiaj wcieranie Radicala w skalp przed myciem, a vitapil z biotyną przyszedł co zamawiałam drugi raz, od tamtego oszusta nie przyszło i raczej nie przyjdzie...
ja bym tego oszusta gdzies zgłosiła później jeszcze oszuka inne osoby

Cytat:
Napisane przez Blondyna66 Pokaż wiadomość
Tak, Rzepa ma fajne opakowanie Najważniejsze co jest plastikowe, więc nic się nie stłucze i nie jest ciężkie, a z tego dzyndzelka powinno się dobrze aplikowac, chociaż ja i tak mam swoje metody :P Zobaczymy, może ta okaże się lepsza
to zdradź swoje metody nakładania może się przydadzą

ja chyba zakupię jednak Kozieradkę na początek, mam ten GP i nic nie robi z moimi włosami
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 13:07   #4655
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość

Właśnie się zastaniawiam, konto ma juz zawieszone i multum negatywnych komentarzy... Nie rozumiem takich ludzi

Stary 2013-09-21, 13:08   #4656
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie się zastaniawiam, konto ma juz zawieszone i multum negatywnych komentarzy... Nie rozumiem takich ludzi
oszust chciał zarobić
Stary 2013-09-21, 13:11   #4657
barylka666
Zadomowienie

Ehh masz racje, dobrze że dużo nie straciłam bo już chciałam dwa opakowania vitapilu kupić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-21, 13:13   #4658
kropelkaa
Zakorzenienie

ja wcześniej nie mogłam brać Vitapilu brzuch mnie bolał, ale leżał w szafce szkoda mi było wyrzucić (moja mama bierze Belisse) więc znów zaczęłam go brać i co ciekawe teraz brzuch mnie nie boli jak biore więc pewnie go jednak skończę
Stary 2013-09-21, 13:14   #4659
barylka666
Zadomowienie

Czytam recenzje na KWC i zaciekawił mnie balsam GP z olejkiem arganowym, jak go gdzieś dorwę to się skuszę

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Mnie raz rozbolał po nim jak wzięłam go na pusty żołądek, nigdy więcej. A tak to zawsze podczas jedzenia albo od razu po i nic się już nie dzieje

Stary 2013-09-21, 13:46   #4660
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość

to zdradź swoje metody nakładania może się przydadzą

ja chyba zakupię jednak Kozieradkę na początek, mam ten GP i nic nie robi z moimi włosami
Własnie, oszust założy sobie nowe konto i na nowo będzie oszukiwał ludzi.
Moje metody hmm nic odkrywczego, na pewno znane, ale dla mnie najodpowiedniejsze czyli pipeta, atomizer lub na spodeczek i nakładanie palcami
Ja planuję kozieradkę po Rzepie a ten olejek też kupiłam, ale jeszcze nie używałam.

Cytat:
Czytam recenzje na KWC i zaciekawił mnie balsam GP z olejkiem arganowym, jak go gdzieś dorwę to się skuszę
Potestuję ten balsam łopianowy, tylko jak on ma działac na wypadanie jak się daje go po myciu na samą długość Chyba spróbuję i będę używać przed myciem na sam skalp, a po myciu może i na długość.
Stary 2013-09-21, 14:42   #4661
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Znowu mnie dopadł jakiś mentalny kryzys włosowy. Mam wrażenie że wszystkie moje starania idą na nic, że mimo, że wydaję kupę kasy na kosmetyki to nic się nie zmieniło a włosy wyglądają nawet gorzej, o wiele gorzej. Mam nadzieję że to tylko chwilowy dół, ale nie mogę na siebie patrzeć.

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-21, 15:20   #4662
prince_polo
Zakorzenienie

wlasnie farbuje włosy

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 16:54   #4663
Jace
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Ech. Masakra dzisiaj. Dopadło mnie jakieś głupie choróbsko i nic mi się nie chce. Dźwignęłam się na chwilę z łóżka, żeby nałożyć olejek z GP, bo moje włosy to ostatnio jakiś koszmar. Totalna susza i puch. Wyglądam, jakbym w ogóle o nie nie dbała, ale to chyba przez pogodę

Jedyny plus jest taki, że dostałam wczoraj wielki słoik miodu lipowego od prawdziwego pszczelarza, więc mogę pić herbatki, mleko z miodem, a i na maskę do włosów pewnie się w poniedziałek skuszę

A za dwa tygodnie mam pierwsze zajęcia na uczelni. Ciekawe ja to będzie...
Stary 2013-09-21, 17:53   #4664
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jace Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ech. Masakra dzisiaj. Dopadło mnie jakieś głupie choróbsko i nic mi się nie chce. Dźwignęłam się na chwilę z łóżka, żeby nałożyć olejek z GP, bo moje włosy to ostatnio jakiś koszmar. Totalna susza i puch. Wyglądam, jakbym w ogóle o nie nie dbała, ale to chyba przez pogodę

Jedyny plus jest taki, że dostałam wczoraj wielki słoik miodu lipowego od prawdziwego pszczelarza, więc mogę pić herbatki, mleko z miodem, a i na maskę do włosów pewnie się w poniedziałek skuszę

zdrowka zycze
ja taki miod uwielbiam. Mam wujka pszczelarza wiec mam zawsze w domu taki

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 19:41   #4665
Smerfetka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
do przetłuszczonych włosów może najlepiej stosować naftę kosmetyczną (wysusza) i ograniczyć nakładanie oleju na skórę głowy. Jak często myjecie głowę?
Mi niestety nafta nie pomogła. Użyłam jej raz i w trakcie mycia wyciągałam włosy garściami-a trzymałam tylko 10min. Od tamtej pory boję się jej używac.
Głowę myję co dwa dni. Najczęściej robię koczka i jest ok

Cytat:
Napisane przez Lana Del Rey Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, wrzucam moje włosy
Piękne, takie gęste

Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
Hejo. Witam sie z Gornego Slaska. ( stad pochodze)
Jestem posiadaczka 4 nowych olejow. Z wiesiolka, ogorecznika, pestek wisni i czerwonej palmy. Jutro dokupie lniany i jeszcze jakis. Moze argan?
Kupilam jeszcze ziele ogorecznika herbatke ( podobno dobra na wlosy i paznokcie) i hetbarke na dobranoc. Pewnue jeszcze jakas wezme.
No to sie pochwalilam
Wstawiam wlosiwe zdjecie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wow, różnorodnośc olejów. Zainteresował mnie ten z ogórecznika i czerwonej palmy. Czekam na Twoją relację.

Cytat:
Oby się sprawdziła Ja wszystkie wcierki nakładam przed myciem na kilka godzin, po myciu był zawsze przyklap i przetłuszczały mi szybciej włosy... Bardzo z niego śmierdziuch??
Jedyną wcierkę, którą nakładam po myciu to serum Radical, po wszystkich innych, a zwłaszcza po Jantarze mam przyklap. Fakt, że lepiej wcierac, gdy włosy są jeszcze wilgotne/mokre.

Cytat:
Napisane przez Jace Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Studia....wspaniały czas. Chętnie bym wróciła do tamtych czasów.

Jeśli chodzi o pielęgnację:u mnie totalna prowizorka. Mycie Sleekiem I Kallos Latte na 40min. Dopadł mnie leń.

30.09.2013-tran
01.10.2013-Radical
Smerfetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 22:20   #4666
201604200942
Konto usunięte

hej, a ja dzisiaj pierwszy raz zmuszona bylam do użycia suchego szamponu. Masakra :/
Nie wiedziałam, jak to wygląda i zostały mi trudne do wyczesania, białe plamy. Niestety spieszyłam się do pracy i tak musiałam wyjść :/
już wolałam wstać wcześniej i umyć sobie te kłaki :/
a teraz sobie obciążyłam włosy odżywką ziołową :/
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 06:44   #4667
CrystalNatasha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
hej, a ja dzisiaj pierwszy raz zmuszona bylam do użycia suchego szamponu. Masakra :/
Nie wiedziałam, jak to wygląda i zostały mi trudne do wyczesania, białe plamy. Niestety spieszyłam się do pracy i tak musiałam wyjść :/
już wolałam wstać wcześniej i umyć sobie te kłaki :/
a teraz sobie obciążyłam włosy odżywką ziołową :/
Też nie lubię. Kupiłam sobie ten z Radical i opinie były fajne,a jak użyłam to lipa straszna. Myślę,że na suchy szampon mogą pozwolić sobie osoby,które myją włosy co 2-3 dni i chcą je odrobinkę odświeżyć. Ja na drugi dzień po umyciu już mam olej na głowie () i suchy szampon nic tu nie pomoże bo mam wrażenie,że przykleja mi się do włosów i dlatego nie mogę go wyczesać... :c
Stary 2013-09-22, 08:34   #4668
annakarenina123
Raczkowanie

hej dziewczyny moge sie przylaczyc? Jakos w pierwszej albo drugiej liceum zaczela sie u mnie mania wlosomaniactwa, wlosy z krotkich i bardzo mizernych staly sie dlugie (do talii) blyszczace, troche gestsze (moze to bylo tylko zludzenie, w kazdym razie wygladaly na gestsze) i zaczely mi sie skrecac na koncach (efekt jak konce podkrecone lokowka). Pozniej wyjechalam na studia, brak czasu i porzucilam wlosomaniactwo. Czas na powrot bo wlosy nie wygladaja juz tak dobrze jak kiedys!

Rodzaj wlosow: Cienkie ale geste, dlugie ok.3-4 cm za biustem, niestety praktycznie przestaly sie krecic. Stan jest znosny, nie farbuje, prostownicy czy lokowki nawet nie mam, jedyne co to susze i myje prawie codziennie.
Pielegnacja: Szampon L'oreal Elseve bialy/czasami rozowy, spray l'oreal elsleve czarny z arganina i proteinami, seboradin czarna rzodkiew jako wcierka, maska Wax l'biotica do wlosow blond/maslo do wlosow z avocado i maslem shea alverde raz w tygodniu, odzywka alterra z granatem i aloesem po kazdym myciu, 2 razy w tygodniu olejuje nazmiennie oliwka hipp i olejkiem alverde (argan i migdal) i po myciu najczesciej nakladam serum na koncowki alverde z winogron i avocado.

Na sniadanie lyzeczka siemienia lnianego niestety na razie tylko to, do picia pokrzywy czy drozdzy (chociaz kiedys bylam 'pijaczka' ) niestety brakuje mi regularnosci!

Dziewczyny i tu mam do Was ogromno prosbe, moglybyscie ocenic mniej wiecej moja pielegnacje? Od kilku dni wertuje ten watek i blog Anwen, ale nadal czuje sie jak dziecko we mgle. Mysle ze moje wlosy sa srednioporowate, skrzypia ale nie czuje zadnych nierownosci.. Nie wiem czy moja pielegnacja ma jakis sens czy powinnam cos dodac/usunac? Chce w tym tygodniu sprobowac tez peelingu cukrowego
annakarenina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 09:40   #4669
CrystalNatasha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez annakarenina123 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny moge sie przylaczyc? Jakos w pierwszej albo drugiej liceum zaczela sie u mnie mania wlosomaniactwa, wlosy z krotkich i bardzo mizernych staly sie dlugie (do talii) blyszczace, troche gestsze (moze to bylo tylko zludzenie, w kazdym razie wygladaly na gestsze) i zaczely mi sie skrecac na koncach (efekt jak konce podkrecone lokowka). Pozniej wyjechalam na studia, brak czasu i porzucilam wlosomaniactwo. Czas na powrot bo wlosy nie wygladaja juz tak dobrze jak kiedys!

Rodzaj wlosow: Cienkie ale geste, dlugie ok.3-4 cm za biustem, niestety praktycznie przestaly sie krecic. Stan jest znosny, nie farbuje, prostownicy czy lokowki nawet nie mam, jedyne co to susze i myje prawie codziennie.
Pielegnacja: Szampon L'oreal Elseve bialy/czasami rozowy, spray l'oreal elsleve czarny z arganina i proteinami, seboradin czarna rzodkiew jako wcierka, maska Wax l'biotica do wlosow blond/maslo do wlosow z avocado i maslem shea alverde raz w tygodniu, odzywka alterra z granatem i aloesem po kazdym myciu, 2 razy w tygodniu olejuje nazmiennie oliwka hipp i olejkiem alverde (argan i migdal) i po myciu najczesciej nakladam serum na koncowki alverde z winogron i avocado.

Na sniadanie lyzeczka siemienia lnianego niestety na razie tylko to, do picia pokrzywy czy drozdzy (chociaz kiedys bylam 'pijaczka' ) niestety brakuje mi regularnosci!

Dziewczyny i tu mam do Was ogromno prosbe, moglybyscie ocenic mniej wiecej moja pielegnacje? Od kilku dni wertuje ten watek i blog Anwen, ale nadal czuje sie jak dziecko we mgle. Mysle ze moje wlosy sa srednioporowate, skrzypia ale nie czuje zadnych nierownosci.. Nie wiem czy moja pielegnacja ma jakis sens czy powinnam cos dodac/usunac? Chce w tym tygodniu sprobowac tez peelingu cukrowego
Hej
Suszysz włosy chłodnym nawiewem czy gorącym?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-22, 10:20   #4670
annakarenina123
Raczkowanie

Zazwyczaj goracym...

I wlasnie sama nie wiem czy powinnam czesac mokre czy suche?
Tak jak mowilam krecily sie troche, mam duza szczotke z sephory i grzebien z szeroko rozstawionymi zabkami, tylko nie wiem nigdy czego i kiedy uzywac?
annakarenina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 12:40   #4671
fridiige
Przyczajenie

Cześć wszystkim! Jestem początkującą włosomaniaczką. Moge do Was dołączyć? Moja przygoda rozpoczęła sie od bloga Anwen, stosunkowo niedawno. Jak na razie odstawiłam wszystkie produkty z silikonem, używam tylko naturalnych szamponów, maskę wax i oczywiscie olejowanie. Zapuszczam włosy . Już planuje następne zakupy ;D.

Rodzaj włosów: długie (zdecydowanie za łopatki), blond, gęste. Nigdy ich nie farbowałam. Nie używam prostownicy ani lokówki. Czasami susze. Myje, co 2-3 dni. Strasznie się puszą na końcach, chociaż podcinam je regularnie ;c.

Na początku nie znosiłam moich włosów, ale teraz powoli zaczynam się do nich przekonywać, chociaż denerwuje mnie to ich puszenie się

Dołączam zdjecie.
Pozdrawiam wszystkie włosomaniaczki!

fridiige jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 13:11   #4672
Roslina xD
Raczkowanie

Witamy

Baaardzo podobne do moich na początku włosomaniactwa, około 2 lat temu

Edytowane przez Roslina xD
Czas edycji: 2013-09-22 o 13:13
Roslina xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 13:19   #4673
cobrad
Raczkowanie

GG do cobrad

Dzień dobry
A u nas dzisiaj dzień olejowania i stawiania na nogi nieletniej, która raczyła coś złapać brrr.
Generalnie nie ma słońca, deszczu też nie, jest jakoś tak nijako. I szkoda, że to już niedziela, a nie jeszcze sobota.
cobrad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 16:05   #4674
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez fridiige Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim! Jestem początkującą włosomaniaczką. Moge do Was dołączyć? Moja przygoda rozpoczęła sie od bloga Anwen, stosunkowo niedawno. Jak na razie odstawiłam wszystkie produkty z silikonem, używam tylko naturalnych szamponów, maskę wax i oczywiscie olejowanie. Zapuszczam włosy . Już planuje następne zakupy ;D.

Rodzaj włosów: długie (zdecydowanie za łopatki), blond, gęste. Nigdy ich nie farbowałam. Nie używam prostownicy ani lokówki. Czasami susze. Myje, co 2-3 dni. Strasznie się puszą na końcach, chociaż podcinam je regularnie ;c.

Na początku nie znosiłam moich włosów, ale teraz powoli zaczynam się do nich przekonywać, chociaż denerwuje mnie to ich puszenie się

Dołączam zdjecie.
Pozdrawiam wszystkie włosomaniaczki!

Wow o.O Piękne

Cytat:
Napisane przez Roslina xD Pokaż wiadomość
Witamy

Baaardzo podobne do moich na początku włosomaniactwa, około 2 lat temu
A jak teraz wyglądają?

Edytowane przez 201708160922
Czas edycji: 2013-09-22 o 17:29
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 16:52   #4675
Roslina xD
Raczkowanie

sierpniowe
taaaak, wiem muszę podciąć bo zwisają i już zniszczone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3 01.09.13.jpg (96,1 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez Roslina xD
Czas edycji: 2013-09-22 o 16:55
Roslina xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 10:08   #4676
Ephee
Raczkowanie

Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

A ja ostatnio nie mam czasu do Was pisać moja pielęgnacja to mycie gp łopianowym?, na przemian z BD, potem albo Dove Nutrium Moisture + GlissKur maska, albo AiK i al latte. No i standardowo marion na mokre włosy, na suche gp jedwab (który mi się wylał)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-23, 10:59   #4677
mandarynka882
Rozeznanie

Dot.: Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

hejka
coś ostatnio mało piszecie, wcześniej to miałam nawet po 5 stron do nadrobienia a teraz tylko parę postów;/
witam nowe dziewczyny

wczoraj wybrałam się z mężem na miasto na butowe zakupy no i kupiłam sobie szampon GP z granatem i arganem i olejek łopianowy GP z papryczką, wmówiłam mężowi, że może pomóc na jego łysienie i wczoraj mu wmasowałam w łysinkę ciekawe czy będą jakies rezultaty??'/
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 11:55   #4678
Lana Del Rey
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mandarynka882 Pokaż wiadomość
hejka
coś ostatnio mało piszecie, wcześniej to miałam nawet po 5 stron do nadrobienia a teraz tylko parę postów;/
witam nowe dziewczyny

wczoraj wybrałam się z mężem na miasto na butowe zakupy no i kupiłam sobie szampon GP z granatem i arganem i olejek łopianowy GP z papryczką, wmówiłam mężowi, że może pomóc na jego łysienie i wczoraj mu wmasowałam w łysinkę ciekawe czy będą jakies rezultaty??'/
Mnie zupełnie nie pomógł ten olejek, w dodatku jakoś ciężko było go zmyć. Ja robię listę zakupów, bo dużo kosmetyków już zużyłam, na miejscu pierwszym Seboradin Lotion z czarną rzepą
Lana Del Rey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 13:43   #4679
Martii=*
Zadomowienie

Muszę się komuś wyżalić. Nie mieszkam w pl, nie bardzo się orientuję gdzie niedrogeryjne rzeczy kupić, i w związku z moim nadchodzącym przyjazdem do pl postanowiłam zrobić zamówienie i kupić:
- olejek Khadi
- jantar
- jedwab chi
- marokańską maskę do włosów
- maskę drożdżową babci Agafii
i jak policzyłam sobie, ile kasy muszę na to wydać, to mi się źle zrobiło
Ale chyba sobie podaruję Agafię, bo mogę tutaj sobie przez ebaya kupić jak coś, a resztę niespecjalnie...

I jeszcze jedno: jak używacie odżywek d/s? W sensie jak często i czy potem dajecie maskę? Myślałam, że daje się np. 2x w tygodniu maskę, a w dni, w które się maski nie nakłada, to daje się odżywkę. A co byście zrobiły, gdybyście tylko 2 razy w tygodniu myły włosy? Najpierw odżywka d/s na kilka minut, a potem maska? Tak właśnie robię i nie wiem, czy to dobry pomysł.
Stary 2013-09-23, 14:36   #4680
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martii=* Pokaż wiadomość
Muszę się komuś wyżalić. Nie mieszkam w pl, nie bardzo się orientuję gdzie niedrogeryjne rzeczy kupić, i w związku z moim nadchodzącym przyjazdem do pl postanowiłam zrobić zamówienie i kupić:
- olejek Khadi
- jantar
- jedwab chi
- marokańską maskę do włosów
- maskę drożdżową babci Agafii
i jak policzyłam sobie, ile kasy muszę na to wydać, to mi się źle zrobiło
Ale chyba sobie podaruję Agafię, bo mogę tutaj sobie przez ebaya kupić jak coś, a resztę niespecjalnie...
U mnie w ziółku można kupić Khadi, maskę drożdzową i marokańską, Jantar w aptece/SuperPharm, CHI może w jakiejś drogerii, polecam Ci też jedwab Green Pharmarcy jest dostępny w rossmanach

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Dziś przed myciem w skalp Radical,

O: Mrs Potters balsam aloesowy
M: Joanna fioletowy szampon z czarną porzeczką
O: 1,5 łyżeczki Garniera AiK + 1 łyżeczka olejeku arganowego + 0,5 łyżeczki miodu
Oh: Jedwab GP

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości