Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-23, 12:20   #2971
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
U mnie na szczęście jest "co łaska" Tzn. nie u mnie, tylko w kościele, w którym bierzemy ślub

Mój dzielnie znosi nawet lnianego smierdziela na włosach, chociaż przyznaje, że śmierdzi zdechłymi rybami

Mój dziadek kiedyś chciał nakremować sobie ręce, więc poszedł do pokoju swojej najmłodszej córki (tej, która w tym roku wzięła ślub) i posmarował ręce samoopalaczem

A moje kolezanki, jak jeszcze nie byłam z TŻtem, przyjechały do mojego TŻta na noc i tak się spiły, że myjąc zęby wzięły to co było pod ręką, myśląc, że to pasta, a to był ten krem: http://ziolowaapteka.pl/rany-regener...em-tlusty.html

On jest NAPRAWDĘ TŁUSTY Znajomi do tej pory im to wypominają
Ale macie fajnie dziadek posmarował ręce samoopalaczem koleżanki też dobre
Stary 2013-09-23, 12:35   #2972
201605100
Konto usunięte

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

U PM2013 jeszcze tylko 6 ślubów... za 3 miesiące u nas rozkręcać będzie się ślubna gorączka
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:37   #2973
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
U PM2013 jeszcze tylko 6 ślubów... za 3 miesiące u nas rozkręcać będzie się ślubna gorączka
Czekam z niecierpliwością

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:44   #2974
KaEs
Wtajemniczenie

wejdźcie do klubu, na mój wątek zdjęcie sukni z pytaniem

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:49   #2975
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjjj
Stary 2013-09-23, 12:50   #2976
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dobrze, czy moglabym spytac do kogo udac sie o wejscie do tego klubu Pmek?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:51   #2977
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Dobrze, czy moglabym spytac do kogo udac sie o wejscie do tego klubu Pmek?
anka1897

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:53   #2978
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
może jakiś chór parafialny? (z Waszej lub innej parafii w mieście). Nam Ksiądz powiedział o tym zespole jak rezerwowaliśmy datę. Może zapytajcie się w Parafii księdza albo zakonnicy. Przecież Oni wiedzą kto śpiewa na ślubach
Popieram ten pomysł. Albo chóry przy duszpasterstwach, zespoły oazowe - wiele z tych pieśni jest naprawdę wzruszających. My z TŻ-tem chcemy mieć chór, akurat bardzo nam zależy na pięknej oprawie ceremonii.

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość

Tak rozmawialyscie o bizu i zgadzam sie, ze te komplety "swarovskiego" sa wszedzie i sa okropnie oklepane. Bo umowmy sie, ze oryginaly to nie sa. To, ze maja te krysztalki to nie czyni z nich Swarovskim Mam oryginalna bizu i jest super, zupelnie inna od tej podrobionej ( a tez taka mam ).
To chyba rzeczywiście podróbki, bo te kamyki strasznie poszarzałe. Ale wielu dziewczynom się to podoba. Najgorsze, że za ta samą cenę, kupiłyby coś lepszego.

Cytat:
Napisane przez ewelina258852 Pokaż wiadomość
Ślubujemy 27 września. Godzina jeszcze nie ustalona -mamy małą parafie więc nie powinno być z tym problemu. Przyjęcie robimy na ok 180 osob. oboje mamy duuze zgrane rodziny i co najwazniejsze potrafiące i lubiące się bawić. mam nadzieje,że będzie super impreza i uczcimy ten dzień godnie

Sala zespół jest... kamera, foto tak jakby też. Co teraz? rozglądam się za sukienką. Zaproszenia chciałabym zrobić sama. Marzy mi się piękny ale skromny ślub. W życiu jestem raczej postrzelona aaaale ślub... ślub to ślub skromny i piękny
Witaj
To już trochę macie - nie ma się co stresować na zapas
Zresztą, zawsze możesz poszaleć na parkiecie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
W tematach ślubnych wysłałam do mamy TŻ listę życzeń co mi potrzebne i ona ma się na miejscu zorientować w tym. Strasznie słabo "zinternetowane" te rejony, ile można szukać po dziwnych stronach...
Zrobiłam też projekt zaproszeń z motywem moich ulubionyc haftów kaszubskich. Rozrysowywałam wszystko kilkanaście razy, idę do TŻ z efekem końcowych i co słyszę? "A które z nas ma coś wspólnego z Kaszubami? Mają być hafty bieszczackie albo dolnośląskie"... Purysta-tradycjonalista się znalazł Jakby nie mógł tego wcześniej powiedzieć, o tych haftach jako motywie przewodnim opowiadam mu od dawna...
Nie jestem ekspertem - czy te hafty bardzo się różnią od siebie?
Mimo wszystko sytuacja absurdalna - nic tylko zagonić mężczyznę do projektowania

Cytat:
Słyszałyście co papież mówił o braniu kasy za udzielanie sakramentów? ciekawe czy w tej kwestii coś się zmieni
Też mam nadzieję, że się to zmieni... Oby tylko nikt nie wpadł na pomysł - ślub za darmo, ale trzeba zapłacić za wynajem kościoła

Dziewczyny, ile zwyczajowo biorą księża z Waszej parafii? Za samą mszę, bez organisty, kościelnego, dekoracji...

I drugie pytanie - na co warto zwrócić uwagę u Dj-a / wodzireja?

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:57   #2979
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Hej

Witam nową PMkę

Wczoraj mnie nie było, bo jeździlismy po centrach handlowych, poszukując mikrofalówki. Wróciliśmy późno, ogarnęliśmy mieszkanie i poszlismy spać

Co do oprawy muzycznej w kościele to u nas będzie organista, dwaj trębacze, fagocista, skrzypaczka i pani śpiewająca Ave Maria.

Jeśli chodzi o mojego C. to on nie stosuje żadnych kremów, nawet do rąk. Nie da sie go namówić do tego. Ewentualnie zimą jak ma bardzo suche i mu pękają to wtedy się zgadza. Ale nie uważam, że przez to jest mniej męski czy zaniedbany.

Jak wspominalam mu o korekcie Pana Młodego to powiedział, że mam sobie to z glowy wybić

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 12:58   #2980
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Ja obejrzałam najpierw filmiki na yt z fragmentami wesel, na których grał ten DJ, dobrze jest popytać znajomych lub kogoś u kogo byli na weselu.
Zanim podpisaliśmy umowe DJ nam też pokazał jak to wygląda od podszewki - jakich informacji on od nas potrzebuje i co ma w ofercie zabaw weselnych itp.

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-23, 13:00   #2981
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny, ile zwyczajowo biorą księża z Waszej parafii? Za samą mszę, bez organisty, kościelnego, dekoracji...

Jeszcze nie wiem, bo nie byłam a że zmienił się proboszcz we wrześniu to info od znajomych, którzy są po uznaję za nieaktualne (było faktycznie co łaska)

My mamy zespół- zwracaliśmy uwagę na kontaktowość, jak dana osoba jest wygadana to już dobrze wróży. Oni są od zabawiania gości. Jak słyszę" tego nie gram" albo "gramy tylko to i to" to zapala mi się czerwona lampka - to ja tu kupuję usługę i jak chcę mieć disco polo to oni mają mi zagrać bo ja im za to płacę, a jak nie chcą, to pójdę gdzie indziej.
Stary 2013-09-23, 13:22   #2982
Aasikk
Zadomowienie

cornflower_girl z tego co się orientowała (ale bardzo wstępnie) to ksiądz u nas to wydatek około 1000 zł.

Na co warto zwrócić uwagę u Dj? Chodzi ci o wybór odpowiedniego, czy już szczegółowe ustalenia???

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
My mamy zespół- zwracaliśmy uwagę na kontaktowość, jak dana osoba jest wygadana to już dobrze wróży. Oni są od zabawiania gości. Jak słyszę" tego nie gram" albo "gramy tylko to i to" to zapala mi się czerwona lampka - to ja tu kupuję usługę i jak chcę mieć disco polo to oni mają mi zagrać bo ja im za to płacę, a jak nie chcą, to pójdę gdzie indziej.
Tak, tak uważam jeszcze że ważna kwestią jest umówienie się na jakieś wesele, żeby można było wpaść na 15 minut i posłuchać ich na żywo w akcji. Jeżeli sa dobrzy to nie mają czego ukrywać. Tylko tu trzeba się dogadać z organizatorami oraz Państwem Młodym czy jest taka możliwość.
Stary 2013-09-23, 13:27   #2983
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Tak, tak uważam jeszcze że ważna kwestią jest umówienie się na jakieś wesele, żeby można było wpaść na 15 minut i posłuchać ich na żywo w akcji. Jeżeli sa dobrzy to nie mają czego ukrywać. Tylko tu trzeba się dogadać z organizatorami oraz Państwem Młodym czy jest taka możliwość.
a widzisz, ja uważam, że zespół/DJ czy jakikolwiek usługodawca, który proponuje, żeby wpaść na czyjeś wesele nie jest profesjonalistą uważam, że można się dobrze zaprezentować na podstawie nagrań czy zapraszając na próbę zespołu. Tak samo nie rozumiem właścicieli sal, którzy przyszłe PM zapraszają na degustację jedzenia na innym weselu.
Stary 2013-09-23, 13:29   #2984
misia880
Zakorzenienie

alucior popieram !!! mnie by chyba slzag trafił jakby mi zespol sprosił kogos na wesele zeby sobie posluchali
w ogole co to za menager ktory pozwala na takie cos...
dla mnie to jest jakis absurd.

Stary 2013-09-23, 13:30   #2985
myboyismine
Zakorzenienie

my wybraliśmy zespół tylko na podstawie nagrań na ich stronie i tego co o nich słyszelismy/czytaliśmy umowę z zespołem mamy ale na żywo nie widzieliśmy, dopiero w przyszłym roku
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 13:32   #2986
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
alucior popieram !!! mnie by chyba slzag trafił jakby mi zespol sprosił kogos na wesele zeby sobie posluchali
w ogole co to za menager ktory pozwala na takie cos...
dla mnie to jest jakis absurd.
Ale przecież napisałam, że po wcześniejszym akcepcie Państwa młodych. Wiadomo, że nikt z zewnątrz bez zgody nie powinien wejść na salę weselną.
Stary 2013-09-23, 13:33   #2987
madziara889
Zakorzenienie

My zespół mieliśmy wybrany jeszcze przed zaręczynami Nie, tak serio to Tż i znajomi byli na kilku weselach na których grali i byli nimi zachwyceni. Dodatkowo to znajomi Tż. Braliśmy pod uwagę jeszcze moich znajomych ale drogą eliminacji wybraliśmy znajomych Tż.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 13:37   #2988
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Ale przecież napisałam, że po wcześniejszym akcepcie Państwa młodych. Wiadomo, że nikt z zewnątrz bez zgody nie powinien wejść na salę weselną.
ja bym sie nie zgodzila.

Stary 2013-09-23, 13:49   #2989
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak długo czekałyście na próbki od Amelia-wedding? Bo zamówiłam w zeszłą niedzielę, w poniedziałek wpłaciłam kasę na konto, a do tej pory cisza... I nie odpisują na maile...

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 13:50   #2990
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak długo czekałyście na próbki od Amelia-wedding? Bo zamówiłam w zeszłą niedzielę, w poniedziałek wpłaciłam kasę na konto, a do tej pory cisza... I nie odpisują na maile...
ja zamówiłam chyba w czwartek zaplacilam w piatek i dzis dostalam maila ze wysylaja zamowienie

Stary 2013-09-23, 13:57   #2991
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
ja zamówiłam chyba w czwartek zaplacilam w piatek i dzis dostalam maila ze wysylaja zamowienie
To tym bardziej mi się to nie podoba, bo olali już drugiego maila ode mnie... :/

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 13:58   #2992
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
To tym bardziej mi się to nie podoba, bo olali już drugiego maila ode mnie... :/
może zadzwoń

Stary 2013-09-23, 14:06   #2993
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Dotka mój tak samo !!
i też się cieszę, że dba o siebie
Używa peelingu do twarzy, kremem sie posmaruje jak mu sie przypomni akurat
ale używa tez płynu do higieny intymnej i nawet sam stwierdził, że po nim sie dużo lepiej czuje itp.
sam sobie pilnuje brwi sam sobie nawet wyrywa ze środka i mnie to cieszy, bo zawsze jest zadbany

i tez nie uważam, że to metroseksualne mój TZ jest bardzo męski ale elegancki i zadbany
mój też fajne to jest tak samo jak kiedyś go namówiłam na moczenie stóp, wsypałam mu specjalną sól i spodobało mu sie czasem w weekend sobie razem tak siedzimy

Cytat:
najbardziej zadbanym facetem jest mój tata DLACZEGO ??
bo on używa wszystkiego co jest pod reka
myje sie moja odzywką i woła ze do dupy żel bo sie nie pieni
kremem do stóp wysmaruje sobie ręce
kremem do rak buzie bo mial ładne opakowanie

także no :P wszystko trzeba przed nim chować
hahaha padłam
mój tata za to bardzo się pilnuje i kupuje sobie tylko produkty z dopiskiem "men" choć czasem jak mama sobie wycisnęła za dużo kremu do rąk to mu 'oddawała' i nawet sobie twarz potrafił tym wysmarować
a ostatnio jak byłam w domu to widziałam w łazience krem przeciwzmarszczkowy tołpy 40+, spytałam czemu kupił 40 a nie 50, bo już jest po a on, że 40tka lepiej wygląda

Cytat:
ale fajnieee... szybko zleci
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 14:16   #2994
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Ja uważam że próba czy demo nie oddadzą tego jak zespół radzi sobie na weselu. Słuchając zespołu na weselu można zobaczyć jak zespół zabawia gości, jak prowadzi wesele, czy umie dostosować muzykę pod gości itd. My słuchaliśmy naszego zespołu na czyimś weselu i to był strzał w 10. Wcześniej słuchaliśmy płyty i po samym wysłuchaniu płyty nie wiem czy byśmy ten zespół wybrali.
Po drugie mojego taty kuzyn szukając zespołu na swoje wesele, wybrał wraz z wtedy jeszcze narzeczoną - zespół po posłuchaniu demo w necie. Okazało sie, że grali z podkladów, a wokalistka sie tak napiła, że po przerwach musieli ją prowadzać do śpiewania. A "Cudownych rodziców mam" tak spieprzyła... Normalnie fałsz na fałszu. Dlatego ja wolę słychać zespołów na żywo i takiego właśnie szukaliśmy.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 14:18   #2995
misia880
Zakorzenienie

u nas zespół wódki nie dostanie, zreszta zaznaczyli i nawet mamy to w umowie ze zespol podczas pracy nie spozywa alkoholu

no i bylismy u nich na probie wiec tez mielismy okazje zobaczyc jak graja

Stary 2013-09-23, 14:26   #2996
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
u nas zespół wódki nie dostanie, zreszta zaznaczyli i nawet mamy to w umowie ze zespol podczas pracy nie spozywa alkoholu

no i bylismy u nich na probie wiec tez mielismy okazje zobaczyc jak graja
Nasz DJ przyjedzie samochodem więc z automatu wódki pić nie będzie, ale damy mu flachę i ciasta po imprezie

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-23, 15:14   #2997
201605100
Konto usunięte

Cytat:
ja bym sie nie zgodzila.
ja też jakby mnie o coś takiego poprosili to byłabym zniesmaczona

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja uważam że próba czy demo nie oddadzą tego jak zespół radzi sobie na weselu. Słuchając zespołu na weselu można zobaczyć jak zespół zabawia gości, jak prowadzi wesele, czy umie dostosować muzykę pod gości itd. My słuchaliśmy naszego zespołu na czyimś weselu i to był strzał w 10. Wcześniej słuchaliśmy płyty i po samym wysłuchaniu płyty nie wiem czy byśmy ten zespół wybrali.
Po drugie mojego taty kuzyn szukając zespołu na swoje wesele, wybrał wraz z wtedy jeszcze narzeczoną - zespół po posłuchaniu demo w necie. Okazało sie, że grali z podkladów, a wokalistka sie tak napiła, że po przerwach musieli ją prowadzać do śpiewania. A "Cudownych rodziców mam" tak spieprzyła... Normalnie fałsz na fałszu. Dlatego ja wolę słychać zespołów na żywo i takiego właśnie szukaliśmy.

nasz zespół współpracuje z kamerzystą - pokazywali nam filmiki z wesel - świetnie można ocenić jak zespół się sprawdza w akcji

wódki na stół nie postawimy - zresztą sami powiedzieli, że są w pracy, a w pracy się nie pije - nie ukrywam, zaplusowali sobie u mnie

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2013-09-23 o 15:16
Stary 2013-09-23, 15:27   #2998
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a na co zwracacie uwagę przy wyborze fotografa / kamerzysty? We Wrocławiu jest ich naprawdę od groma i nie wiem czym się kierować
ja to obecnie patrzę głównie na cenę poza tym w mojej sytuacji najlepszą opcją byłoby połączenie tych 2 usług od jednego usługodawcy, żeby było taniej ale wcześniej patrzyłam na obróbkę zdjęć, nasycenie kolorów... a odnośnie kamerzysty po prostu oglądam filmy znajomych - w ten sposób wyeliminowałam jednego (trzęsła się kamera podczas jednego z ujęć w kościele- dla mnie to brak profesjonalizmu totalny). Aaa i jeszcze jedno - znajomi mają właśnie foto&video, i wiem, że głównie siedzą i piją/jedzą, a sprzęty poustawiane są na statywie i w rogach sali. Takich też bym wyeliminowała, warto więc się spytać, jak będą nagrywać

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Mój z kremów do twarzy to używa tylko zimą Perfecta Winter Care bo pracuje praktycznie na dworze.
Kiedyś zauważyłam że ma strasznie szorstkie dłonie i kazałam mu używać krem do rąk, poszliśmy do drogerii i wybrał oczywiście najdroższy jaki był z Neutrogeny! Poużywał trochę po czym stwierdził że on nie baba, nie będzie się kremował. Ale kremu mi nie odda bo to przecież jego
Mój też zaczął używać Neutrogeny - małe i drogie, ale pękały mu dłonie. Krem jest z grudnia, a nawet 1/4 nie zużyta, bo TŻ przeszkadza jak ma wysmarowane ręce/twarz/usta ale na pomadkę Nivea Men dał się namówić, jak mu zimą usta pękały, krwawiły i piekły

Cytat:
Popieram ten pomysł. Albo chóry przy duszpasterstwach, zespoły oazowe - wiele z tych pieśni jest naprawdę wzruszających. My z TŻ-tem chcemy mieć chór, akurat bardzo nam zależy na pięknej oprawie ceremonii.

Ja też szukam ładnej oprawy ceremonii, znalazłam świetne dziewczyny z Wrocławia i być może rodzice mi pozwolą je wziąć, ale szukam tańszej alternatywy (one są drogie, bo dojazd sporo wynosi). Jakby któraś z Was coś słyszała o chórze/ śpiewającym kwartecie/ śpiewie ze skrzypcami z Warszawy/Siedlec lub okolic, to bardzo proszę o kontakt!!!

Co do pytań: Na pierwsze nie odpowiem, bo to zależy, od kogo bierze, jakie ma wydatki (czyt. ile długów), poza tym u nas organiście się płaci nawet jak się go nie bierze
A co do dja: zwracam uwagę na filmiki - ile osób się bawi, jaką muzykę puszcza, dla mnie ważna jest też cena, i to , jak się prezentuje na spotkaniu- czy uparcie stawia na swoim czy jest otwarty na propozycje, czy słucha, czy jest uprzejmy, jakie wybiera zabawy...

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

Co do oprawy muzycznej w kościele to u nas będzie organista, dwaj trębacze, fagocista, skrzypaczka i pani śpiewająca Ave Maria.

Jak wspominalam mu o korekcie Pana Młodego to powiedział, że mam sobie to z glowy wybić
O matko, i nie zbankrutujecie ?? Jeśli mogę wiedzieć- ile zapłacicie za ten cały zestaw (bez organisty)?

Cytat:
a widzisz, ja uważam, że zespół/DJ czy jakikolwiek usługodawca, który proponuje, żeby wpaść na czyjeś wesele nie jest profesjonalistą uważam, że można się dobrze zaprezentować na podstawie nagrań czy zapraszając na próbę zespołu. Tak samo nie rozumiem właścicieli sal, którzy przyszłe PM zapraszają na degustację jedzenia na innym weselu.
U mnie babka od sali pozwoliła nam wpaść na jakieś wesele, żebyśmy zobaczyli jak sala jest ubrana (na żywo), ale to raczej zanim młodzi i goście się zjadą

U mnie nic nowego w sprawach weselnych, więc tylko podczytuję...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 15:36   #2999
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
U mnie babka od sali pozwoliła nam wpaść na jakieś wesele, żebyśmy zobaczyli jak sala jest ubrana (na żywo), ale to raczej zanim młodzi i goście się zjadą
My też umówiliśmy się na oglądanie sali przed jakimś weselem, żeby zobaczyć jak jest wszystko podane, ustawione, jak jest udekorowane (dekoracje i wszystkie przybory mamy w cenie).
Stary 2013-09-23, 15:42   #3000
cornflower_girl
Zakorzenienie

Panna Izabela Może najprościej na forum ślubnym z Twoich okolic? Albo jak macie czas, to w niedziele pochodzić na msze akademickie i posłuchać. Często przy większych duszpasterstwach śpiewający mają wysoki poziom.

Pytam, bo temat DJ-a jest u nas na tapecie. Wysyłamy oferty, dziś jedno spotkanie, jutro dwa. Niektorzy DJ-e wprost mówią, że chcą spotkać się na już, bo się zwolniła rezerwacja na nasz termin, że są zapytania o ten termin.

Normalnie jakby cały Kraków z okolicami miał brać ślub w nasz dzień

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości