|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
u mnie wśród znajomych kolejna laska w ciąży, już chyba szóste dziecko o otoczeniu??
plaga, plaaaaga |
|
|
|
#2763 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
takze, nic tylko sie cieszyc i mozna jeszcze dodac, ze to sami chlopcy ( babcia powtarza, ze jak same chlopy to na wojne ) i ja bardzo ciesze - na emerytury pracowac trzeba
|
|
|
|
|
#2765 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon
Cytat:
![]() Dam znać Trochę baliśmy się rezerwować termin w nowym miejscu, ale przekonało nas podejście właścicieli (dobra obsługa, zatrudnienie świetnego szefa kuchni - przepyszne jedzenie Elrosa Pięknie wyszły zaproszenia (jak macie czas możecie pokombinować z czcionką - fajne połączenia możesz znaleźć tu , tu, tu oraz tutaj Nawet ten papier w prążki bardzo nie przeszkadza.Cytat:
Anesthesia Świetny pomysł z lampionami - może to mała rzecz, ale doda uroku ![]() Cytat:
![]() Kasia1201 i Velika - jest problem z tymi bucikami. Paprika to marka tej firmy. A Waszego modelu nigdzie nie widać w katalogu. Wiele ładnych, eleganckich modeli ma marka RSVP, ale ciężko znaleźć sklep, który wysyła te buciki z USA do PL ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dużo się u Was dzieje - powodzenia zwłaszcza z płytą i mieszkaniem ![]() Cytat:
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
minus to to ze gaz niszczy silnik nasze auto to diesel i tezsobie chwale, pali 6l/100 km wiec nie ma tragedii , no ale i tak bardziej sie oplaca tym na gaz jezdzic, tyle ze w naszym przypadku komfort jazdy w starym a nowym to niebo a ziemia
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'...
Cytat:
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free |
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie Wy mieszkacie, że za 3-4 pokojowe mieszkanie płacicie po 180 tysięcy
U nas 3 pokoje NOWE to koszt 350 tysięcy, 3 pokoje do remontu można znaleźć powiedzmy za 250tys (w nowszym budownictwie), ale to i tak ceny ogromne, bo wiadomo, że 250 tys, a remont pewnie kolejne 50 tysi, masakra. |
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'...
So zaginania papieru polecam bigownice! Można kupić an Allegro! Ja mam jest rewelacyjna, razem z gilotyna i perforacja.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free |
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
velika, aloffkowa - przeprowadzam się do Was
Serio podłamałam się trochę czytając o cenach mieszkań w Waszych miastach. Muszę sobie jeszcze raz wszystko przeliczyć. Co do zgięć zaproszeń - czy są gilotyny które mają funkcje zaginania? Teraz sobie myślę, że nauka składania sześcianów w podstawówce jest przydatna w życiu Przynajmniej wiem jak ładnie zgiąć kartki ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
dzięki
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A jakiego programu używałaś do zrobienia projektu?
|
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się niedzielnie
![]() Cytat:
![]() Zamówiłam próbki zaproszeń ![]() 1. http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...518299541.html 2. http://allegro.pl/piekne-zaproszenia...501645236.html 3. http://allegro.pl/zaproszenia-zawiad...549110490.html 4. http://allegro.pl/show_item.php?item=3560326220 5. http://allegro.pl/show_item.php?item=3551196233 6. http://allegro.pl/show_item.php?item=3564700338 Na dzisiaj wystarczy, zobaczymy co przyjdzie
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2774 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My za salę płaciliśmy 2000zł zaliczki.dziękuję ![]() Cytat:
W natłoku zajęć zawsze człowiek lepiej potrafi zorganizować sobie czas. A co do pogrubionego to wow! ![]() Cytat:
Poza tym może warto się jeszcze wstrzymać z zakupem ślubnego stanika, bo wiadomo że można przytyć lub co bardziej prawdopodobne to schudnąć A wtedy nasz rozmiar stanika może ulec zmianie.Cytat:
No właśnie już kolejna osoba mi to mówi Dziewczyny wybaczcie że ja znowu o tym samym, ale ciągle myślę o tej sukience! Mogę oglądać ją na zdjęciach bez przerwy Teraz żałuję że nie zapytałam czy mogę zrobić w niej zdjęcie, by Wam pokazać żebyście powiedziały jak wyglądam. Byłam z TZ i on mówi że ślicznie, ale wiecie jak to się robi zakupy z facetami Muszę chyba iść ją jeszcze raz pomierzyć, ale tym razem z jakąś koleżanką
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj proszę znać jak się prezentują jak przyjdą! Sama chciałam zabawne, ale te drugie mnie urzekły
|
|
#2778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo podekscytowana dzisiejszym oglądaniem mieszkanka, czuje że to może być to
![]() tylko boje się, bo się nastawiłam i mogę się zawieść. ![]() cornflower_girl- dziękuję za przepis na zaginanie
|
|
|
|
#2780 |
|
Erudycja
|
mogla, u mojego Tżta w pracy ostatnio wesele skonczylo się wczesniej bo goście sie pobili
![]() wlasnie zdałam sobie sprawe z tego ze gdybysmy mieli oboje z Tżtem ojców, nasze wesele liczyloby chyba 200-250 osób ;/ powiedzcie mi jaki ja mam sobie kupic stanik do sukienki bez ramiączek? I gdzie? Myslalam o takim "lateksowym" tylko na cycki...
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-09-22 o 13:04 |
|
|
|
#2781 |
|
Zadomowienie
|
Do ślubnej czy wizytowej? Jeśli do wizytowej to szczerze mówiąc nie ryzykowałabym silikonowego. Kupiłam kiedyś taki z sylikonowym tyłem i normalnymi miseczkami, ale jak dla mnie to była porażka, nawet założyć go dobrze nie mogłam bo mi się te paski przekręcały. Moja koleżanka kupiła taki biustonosz zapinany na brzuchu do sukienki bez pleców i była bardzo zadowolona.
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2784 |
|
Erudycja
|
biust mam mały, z reguły kupuję push up B70. Chodzi mi o suknię ślubną. Moj gorset jest sztywny i tworzy imitację biustu, teoretycznie moglabym isc bez ale dziwnie bym sie czuła...
edit: widze ze ten strapless wygląda na taki co by odpowiadał moim potrzebom...
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-09-22 o 13:31 |
|
|
|
#2785 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie się podobają nr 2, choć sama wybrałabym inne, ale fajnie byłoby takie dostać 3 są ładne, takie eleganckie. 4 mi się raczej nie podobają, 5 i 6 oryginalne i ciekawe Cytat:
Jak w niej czujesz się cudownie i się sobie podobasz, to bierz!
|
||
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, a na co zwracacie uwagę przy wyborze fotografa / kamerzysty? We Wrocławiu jest ich naprawdę od groma i nie wiem czym się kierować
|
#2788 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
Cytat:
Za 300 tysięcy to bym miała dom... Życie w małym mieście ma jak widać swoje plusy Tylko wiadomo, że trzeba robotę znaleźć jakąś sensowną, w dużym mieście o to łatwiej. Uciekam na nauki
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pooglądać trzeba albumy jak są wykonane i zdjęcia ze ślubów jednej pary całościowo - wiadomo że na stronie są najlepsze więc warto zobaczyć czy cały materiał jaki dostają młodzi trzyma ten sam poziom. u mnie odpadło kilka osób od razu na spotkaniu ponieważ: - jeden pan niby subtelnie ale co kilka zdań namawiał nas na najdroższy pakiet za 4.5tysiąca... pomimo że nie chcieliśmy takiego pakietu to co chwile że warto wziąć bo to i tamto... strasznie nam wciskał co szybko nas zirytowało - pani umówiła się na spotkanie i zupełnie nie przygotowała. nie była w stanie nic nam opowiedzieć o swojej pracy, gdyby nie to że po nas mieli przyjść klienci odebrać albumy to nie miałaby nawet nam nic do pokazania, miała tylko laptop i puściła pokaz zdjęć.. bez sensu nic się nie dowiedzieliśmy od niej nic ani specjalnie zdjęć nie zobaczyliśmy.. - jeden fotograf strasznie namolnie wypisywał do mnie maile. zapytałam go o ofertę i potem troszkę się nie odzywaliśmy bo mieliśmy problem żeby się umówić a on pytał czy jesteśmy bardziej zdecydowani czy nie, sam przestawił kilka razy spotkanie bo coś mu wypadało... w końcu napisałam mu że jak ma parę zdecydowaną to rozumiem i niech weźmie ich bo nie jestem w stanie teraz mu zagwarantować czy będzie naszym fotografem czy nie a okazało się że wcale nie miał nikogo na ten termin tylko "tak chciał wiedzieć"
|
|
|
|
|
#2790 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

Któraś z Wizażanek chyba się nad nią zastanawiała, to byłaś Ty? 

Serio podłamałam się trochę czytając o cenach mieszkań w Waszych miastach. Muszę sobie jeszcze raz wszystko przeliczyć.

Sama chciałam zabawne, ale te drugie mnie urzekły