Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz. XXI - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XXII części naszego wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna 1 2,17%
Wrześnióweczki już rozpakowane, pora na październikową zmianę 32 69,57%
Wrześnióweczki już za nami, na październik więc czekamy 4 8,70%
Wrześnióweczki wszystkie mamy, na październik więc czekamy 4 8,70%
Jesień-plecień nam przeplata, raz dziewczynkę, raz chłopaka 5 10,87%
Wrześnióweczki dzieci mają, październikowe się rozkręcają 0 0%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-23, 17:45   #2641
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
moje Mikusiostwo dzisiaj spało kilka razy i to długo mam nadzieję, że nie znudzi mu się suszarka/odkurzacz teraz zjadł i leży sobie

Papuga może się boi?

a Ty jak się czujesz?

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Hej Misiunia No całkiem dobrze, przedwczoraj była u nas pediatra, zgodziłą się przyjść do domu, żeby wcześniaczki mojej tak nie pchać do przychodni jeszcze, ogólnie spoko, Lila ma jeszcze anemię, ale pod kontrolą sytuacja, ładnie rośnie, na wadze kuchennej (dzięki za pomysł kroplo deszczu) wczoraj wskazało 3200g, także przyprała kilogram w trzy tygodnie Jest w dalszym ciągu na moim mleku, ale z piersi karmię ją tak 1-2xdziennie tylko, reszta ściągnięta. Cholernie brakuje mi już dobrego jedzonka, marzę o śledziach, czekoladzie i winogronach No, ale...dla dobra niuńki wytrzymuję JESZCZE Poza tym wczoraj byłyśmy na pierwszym spacerku we trójkę, dziś juz tylko ja z małą i mam zamiar wychodzić póki nie pada za bardzo i hartować córcię

A ty kochana jak się czujesz?który to juz tydzień? jakoś najdłużej chyba ty musisz czekać z nas tutaj
zazdroszczę spaceru
mu wyjdziemy w czwartek, do okulisty

a jak wizyty kontrolne u specjalistów Ali, wszystko gra?

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
I tak samo kochaja te same cycki

mąż był w aptece, znów, już panie poznają i kazał na kolkę skierować suszarkę na brzuszek pomogło na razie
Stary 2013-09-23, 17:46   #2642
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
moje Mikusiostwo dzisiaj spało kilka razy i to długo mam nadzieję, że nie znudzi mu się suszarka/odkurzacz teraz zjadł i leży sobie

Papuga może się boi?
tez to rozważałam ale skoro nie boi sie go kapac, ubierac, nosic to dlaczego miałby bac sie zmieniac pampersa sądzę ze sie brzydzi

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 17:46   #2643
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Misiunia No całkiem dobrze, przedwczoraj była u nas pediatra, zgodziłą się przyjść do domu, żeby wcześniaczki mojej tak nie pchać do przychodni jeszcze, ogólnie spoko, Lila ma jeszcze anemię, ale pod kontrolą sytuacja, ładnie rośnie, na wadze kuchennej (dzięki za pomysł kroplo deszczu) wczoraj wskazało 3200g, także przyprała kilogram w trzy tygodnie Jest w dalszym ciągu na moim mleku, ale z piersi karmię ją tak 1-2xdziennie tylko, reszta ściągnięta. Cholernie brakuje mi już dobrego jedzonka, marzę o śledziach, czekoladzie i winogronach No, ale...dla dobra niuńki wytrzymuję JESZCZE Poza tym wczoraj byłyśmy na pierwszym spacerku we trójkę, dziś juz tylko ja z małą i mam zamiar wychodzić póki nie pada za bardzo i hartować córcię

A ty kochana jak się czujesz?który to juz tydzień? jakoś najdłużej chyba ty musisz czekać z nas tutaj
jeszcze miesiąc do TP, chociaż matal uważa, że nie dotrwam. a czuje sie coraz gorzej, naprawdę chodzenie w ciąży chyba nie jest dla mnie.

super, że malutka się rozwija i przybiera, a z anemia się uporacie.
Teraz przeciez już spacerki nawet wskazane prawda.
Malutka jest cudowna

Szczerze to powiem Wam, że ja sie boję, że porodu nie rozpoznam, Ja położna !!

Kaśka

passion zmień podpis

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 17:46   #2644
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
urodziła się w 33tc, małowodzie(chociaż Maja ma na wypisie bezwodzie) i hipotrofia się przyplątała.
Ważyła 1790g
ale hipotrofia w rozpoznaniu jako JUGR? u nas też tak było, a dzień później jakbym miała cc też byłby 33tcMam nadzieję, że ogólnie wszystko dobrze u was
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 17:47   #2645
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
czemu nie? To tylko mniejsza frakcja kropelek... Oczywiscie nie mowimy o takiej inhalacji na goraco jak parowka a takiej inhalatorem z nebulizatorem. Ja kindze robilam jak byla mikrusem. Pozwolenie pediatry bylo. Katar szybko schodzil.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

bardziej myslalam o torbie do pracy czy keszeni w kurtce jestem

ide robic przysiady
hahaha to by sie dopiero zdziwił

Stary 2013-09-23, 17:48   #2646
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
tez to rozważałam ale skoro nie boi sie go kapac, ubierac, nosic to dlaczego miałby bac sie zmieniac pampersa sądzę ze sie brzydzi
tez tak myślę.

Kupa śmierdzi, nie ukrywajmy.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 17:49   #2647
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
jeszcze miesiąc do TP, chociaż matal uważa, że nie dotrwam. a czuje sie coraz gorzej, naprawdę chodzenie w ciąży chyba nie jest dla mnie.

super, że malutka się rozwija i przybiera, a z anemia się uporacie.
Teraz przeciez już spacerki nawet wskazane prawda.
Malutka jest cudowna

Kaśka

passion zmień podpis
rozpoznasz, nie ma bata, jak nie prędzej ,to późnie, nie da się nie zauważyć
Stary 2013-09-23, 17:52   #2648
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
ile powinna wypic wody przy mm?
robia ze mnie wyrodna matke, ze nie chce podac wody z glukoza, Maja sie krzywi, ale pije coraz wiecej tylko nie wiem ile powinna,nie chce zrobic krzywdy
Passion ja bym podała do picia samą wodę bez glukozy
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 17:53   #2649
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
E, takiego małego dziecka jeszcze nie śmierdzi. Poważnie
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 17:53   #2650
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
ale hipotrofia w rozpoznaniu jako JUGR? u nas też tak było, a dzień później jakbym miała cc też byłby 33tcMam nadzieję, że ogólnie wszystko dobrze u was
tak
łożysko było już w rozpadzie
u nas z kolei dzień później byłby 34
jak na razie chyba wszystko ok

miałą podane leki ototoksyczne i trochę obawiam się uszkodzenia słuchu następne badanie u audiologa mamy w grudniu
Stary 2013-09-23, 17:55   #2651
ladanseuse14
Zakorzenienie

a ja zawijam i zawijam szkło w gazety
tak, w tym tygodniu się przeprowadzamy!
Stary 2013-09-23, 17:56   #2652
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Passion ja bym podała do picia samą wodę bez glukozy
tak robię
tylko krzywi się okurtnie, słodko swoją drogą ale coś tam wypija

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
roboty współczuję ale nowego mieszkanka zazdroszczę
Stary 2013-09-23, 17:57   #2653
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
tez tak myślę.

śmierdzi jak to kupa.. ale przecież to kupa jego dziecka

Stary 2013-09-23, 17:57   #2654
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
dzieki a ile kropel dajesz? ja juz nie pamietam ile Blance dawalam.
2 razy dziennie po 3 kropelki

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Ze mną dzisiaj lepiej, mam nadzieje że wieczorem wymioty nie powrócą
super
no i świetnie że bilirubina spadła

Cytat:
Faceci to tez takie dzieciaczki, które potrzebują utulenia. - najprawdziwsza prawda
Nie sądze by mój tż mógł z jakiegoś powodu czuć się mniej ważny, co dzień robię dla niego wiele rzeczy, okazuję czułość, staram się być taka jak byłam zawsze.. Może robię coś źle
wiesz co, niektórzy faceci potrzebują czasu żeby złapać więź z dzieckiem. mamom (z reguły) przychodzi to jakoś instynktownie, faceci czasami nie czują tej bliskości z dzieckiem. z reguły wiele się zmienia gdy dzieć zaczyna być bardziej kontaktowy, uśmiecha się,zaczepia. a do tego czasu (a to raptem kilka tygodni) może warto podkreślać role tż jako ojca? na zasadzie -zobacz jak mu się podoba kąpiel z Tobą, ale się fajnie uspakaja u Ciebie na rękach itp, itd...

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:00   #2655
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:

a Ty jak się czujesz?

zazdroszczę spaceru
mu wyjdziemy w czwartek, do okulisty

a jak wizyty kontrolne u specjalistów Ali, wszystko gra?

mąż był w aptece, znów, już panie poznają i kazał na kolkę skierować suszarkę na brzuszek pomogło na razie
kochana Alę ma kropla deszczu Jeśli chodzi o wizyty, to tak: okulista co 2 tygodnie wychodzi na razie, wyszliśmy ze szpitala z retinopatią pierwszego stopnia, ale sie cofa, jest juz tylko niedojrzałość siatkówki, także super; kardiologicznie norma, do kontroli po nowym roku dopiero; ortopeda - bioderka bez dysplazji, ruchowo wszystko dobrze, z reszta znajoma fizjoterapeutka od dzieciakow tez badała Lilkę i nie mia zastrzezeń póki co, kontrola następna za 2 mce; do por. neonatologicznej tez juz jeździć nie musimy, no i został nam neurolog w przyszłym tygodniu. Trochę tego jest, ale najwazniejsze, ze Lila zdrowa.

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
tak
łożysko było już w rozpadzie
u nas z kolei dzień później byłby 34
jak na razie chyba wszystko ok

miałą podane leki ototoksyczne i trochę obawiam się uszkodzenia słuchu następne badanie u audiologa mamy w grudniu
a jakie to leki??my mamy audiologa załatwić do 3mca zycia, to się jeszcze za tym nie kreciłam, w przyszłym tyg ogarnę temat chyba
Stary 2013-09-23, 18:01   #2656
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
maz przyniosl lozeczko z piwnicy. Powiedzal ze moze jaj bede na nie patrzec to urodze Jak sie wkurze to pomyje okna... Witam sie w 40tp
hehe ja mam łóżeczko złożóne od tygodnia i codziennie na nie patrzę i wątpię aby miało jakieś magiczne moce odnośnie wywołania porodu
Stary 2013-09-23, 18:02   #2657
LaLoca
Zakorzenienie

Dzięki za odpowiedź dot. wody do mm. Im bliżej porodu tym coraz więcej mam takich dziwnych pytań

Cierpliwość
gratuluję córuni. Śliczne imię

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
mam już 50 dzieciaczków
No coś Ty Nie sądziłam, że aż tyle nas i maluszków

Cytat:
Laloca a kiedy Ty masz termin cc ? Bo chyba miałaś ustaloną datę ??
26 września czyli już w czwartek W środę mam się zameldować w szpitalu. Od rana latam z motorkiem w d... Przygotowania pełną parą. Piorę, sprzątam, pakuję, szykuję i załatwiam wszystkie zaległe sprawy.

Cytat:
maz przyniosl lozeczko z piwnicy. Powiedzal ze moze jaj bede na nie patrzec to urodze Jak sie wkurze to pomyje okna... Witam sie w 40tp
Witam i gratuluję
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:03   #2658
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
kochana Alę ma kropla deszczu Jeśli chodzi o wizyty, to tak: okulista co 2 tygodnie wychodzi na razie, wyszliśmy ze szpitala z retinopatią pierwszego stopnia, ale sie cofa, jest juz tylko niedojrzałość siatkówki, także super; kardiologicznie norma, do kontroli po nowym roku dopiero; ortopeda - bioderka bez dysplazji, ruchowo wszystko dobrze, z reszta znajoma fizjoterapeutka od dzieciakow tez badała Lilkę i nie mia zastrzezeń póki co, kontrola następna za 2 mce; do por. neonatologicznej tez juz jeździć nie musimy, no i został nam neurolog w przyszłym tygodniu. Trochę tego jest, ale najwazniejsze, ze Lila zdrowa.

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

a jakie to leki??my mamy audiologa załatwić do 3mca zycia, to się jeszcze za tym nie kreciłam, w przyszłym tyg ogarnę temat chyba
to widzę, że do przodu
przepraszam za pomyłkę

mogące uszkadzać słuch
jaakąś bakterię miała

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Misia, TEGO ponoć nei da się przegapić, nie martw się
Stary 2013-09-23, 18:04   #2659
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
czemu nie? To tylko mniejsza frakcja kropelek... Oczywiscie nie mowimy o takiej inhalacji na goraco jak parowka a takiej inhalatorem z nebulizatorem. Ja kindze robilam jak byla mikrusem. Pozwolenie pediatry bylo. Katar szybko schodzil.
a uzywalas maseczki czy tej koncowki do nosa? bo chyba w takim razie zrobie jej ta inhalacje
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:08   #2660
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
no fiolkami tez nie pachnie... Ale potem jrdt tylko gorzej wiec lepiej niech teraz sie przyzwyczaja bo potem tylko w masce p.gazowej

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
śmierdzi jak to kupa.. ale przecież to kupa jego dziecka
wiesz ja kocha meza ale jego kupy juz nie

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:08   #2661
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:

nic mi nie mów, ja nie dotrwam tak mówi gin i w to wierzę bo już jest ciężko, czuję się jak słoń ... dzisiaj mam jakiegoś schiza i jak idę do łazienki to się boję aby mi wody nie odeszły, jakoś mnie tak wszystko u dołu ciągnie i jeszcze młody nogami przebiera...

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
super
Stary 2013-09-23, 18:09   #2662
czaszka_
Zakorzenienie

widze ze nie tylko ja dzis jestem zla na TŻ jak bylam w szpitalu to chodzil do pracy i byl u mnie 2 razy dziennie, robil zakupy pakowal torbe i sprzatal w domu tak po kolei kazdy pokoj generalnie, a od kad wrocilam ze szpitala czyli od pt nie zrobil nic obiady gotuje ja, ze sprzataniem tez widze ze przestal choc jeszcze duzo zostalo i oczywiscie sprzatam dzis ja....

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:10   #2663
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
widze ze nie tylko ja dzis jestem zla na TŻ jak bylam w szpitalu to chodzil do pracy i byl u mnie 2 razy dziennie, robil zakupy pakowal torbe i sprzatal w domu tak po kolei kazdy pokoj generalnie, a od kad wrocilam ze szpitala czyli od pt nie zrobil nic obiady gotuje ja, ze sprzataniem tez widze ze przestal choc jeszcze duzo zostalo i oczywiscie sprzatam dzis ja....
Stary 2013-09-23, 18:10   #2664
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a uzywalas maseczki czy tej koncowki do nosa? bo chyba w takim razie zrobie jej ta inhalacje
maseczke

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:10   #2665
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Lola do olawy? a co z borowska? tam zamkbiete czy co?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
sorki ze dopiero teraz ale poszlam spac,,,
borowska chyba otwarta, nie wiem czemu do oławy ale moge sie domyslac, poniewaz w trakcie godzinnego poytu tam ja i moja mama nasluchalysmy sie pochwal ze ejst to bardzo dobry szpital a mianowicie porodowka

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:12   #2666
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Faceci to tez takie dzieciaczki, które potrzebują utulenia. - najprawdziwsza prawda
Nie sądze by mój tż mógł z jakiegoś powodu czuć się mniej ważny, co dzień robię dla niego wiele rzeczy, okazuję czułość, staram się być taka jak byłam zawsze.. Może robię coś źle
Z tego co podczytywalam kiedys o Was to nie sadze zebys cos zle robila..

Swoja droga znam pewnego pana, ktory jest juz dziadkiem i ani swoim dzieciom (dwojce) ani wnukowi pieluchy po kupie nie zmienial bo sie po prostu brzydzil i zawsze sie jakos wykrecal. Ja sobie tego nie wyobrazam i jesli Tz bedzie mial jakies zachamowania to najzwyczajniej w swiecie zostanie do tego zmuszony i nie bedzie zmiluj sie

Torba wstepnie spakowana

Czy koszula do porodu bedzie sie nadawala do uzycia czy juz raczej do wyrzucenia?

Ile bralyscie pampersow do szpitala?

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:14   #2667
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Czy koszula do porodu bedzie sie nadawala do uzycia czy juz raczej do wyrzucenia?

Ile bralyscie pampersow do szpitala?
moja poszła do kosza

ja brałam całą paczkę pampersów 43 szt. ale zużyłam niedużo
Stary 2013-09-23, 18:16   #2668
tassia
Zakorzenienie

Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz. X

hejho my dzis leniuchujemy caly dzien
jest tesciowa wiecnerwowa atmosfera
byla dzis drugi raz polozna i niestety mlody traci na wadze chocpieknie je
wlasnie chyba z powodu tego ze karmie na zadanie, a zadan jest zbyt malo wiecmusimy zaczac mlodego wybudzac i jak do.jutra sie nie poprawi to dorzucamy mm
zamowilam.laktator.elektr yczny bo.inaczej byloby kiepsko

musimy sobiw dac rade
jestem totalnie zakrecona matka i kocham swoje dziecko nad zycie i jestem.totalnie szczesliwa
zawsze mialam depresyjna osobowosc a dziecko daje mi tyle.radosci ze baby blues to ostatnia rzecz z jaka sie spotkam
mam nadzieje

pies lezy mi w stopach, dzidzius karmi sie na brzuchu
jest cudownie

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:20   #2669
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Witam nadal nierozpakowana
Na początku gratuluje wszystkim nowym mamusiom
U nas chyba zaczyna się coś dziać ale pewności nie mam żadnej. Od rana strasznie boli mnie krzyż i miałam wrażenie że popuszczam mocz więc założyłam wkładkę.Trzy już kompletnie przemoczyłam a jakiś czas temu zauważyłam też brunatne upławy Brzuch mnie raptem bolał kilka razy z tym że ten ostatni ból był już dość mocny. Czyżby Wiktor chciał dawał znaki że wychodzi ? Zaczynam być przerażona bo TŻ jest w pracy i nie wiem czy dzwonić żeby wrócił czy czekać
no to faktycznie brzmi jak początek porodu

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
larysa ja wczoraj jak rozmawiałam z TŻ to powiedział, że boi się tego, że nagle Kornel stanie się jednym facetem w moim życiu.
a on pójdzie w odstawkę.
mój dokładnie o to samo się obawia;p nie chce się czasami przyznac do tego ale w trakcie szczerej rozmowy przyznał to
głuptasy

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:

tekst z 2packiem niezły. Muszę wykorzytsać....
haha ja też
powiem Wam, że to bardzo mocny argument

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:22   #2670
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013,

Cytat:
no mojego malego dziecka wali kupa syrasznie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Cały czas zapominam Wam napisać:
Jak się któraś waha, czy kupować te koszulki z h&m, to chcę się podzielić wrażeniami: SĄ ŚWIETNE, NORMALNIE JAK DRUGA SKÓRA! Super trzymają i cycki i wkładki i naprawdę muszę POLECIĆ

ja tez polecam
mam dwie i chyba dokupie bo moglabym.w tym caly czas popylac w domj

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Mąż mi właśnie kupił herbatke Medela Bocianek na laktację od dzisiaj zaczynam ją pić. Zobaczymy co to za cudo. No i pas poporodowy zacznę go nosić.

polecam obie te rzeczy
pas mi pieknie pomaga
a herbatka jest ddobra i dziala

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

AH I WITAMY SIE Z MACKIEM W DRUGIM TYGODNIU ZYCIA
DZIS STUKNAL NAM PIERWSZY TYDZIEN WIEC

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości