|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Hope, Black jakie macie te buciki dla dzieciaczków?
Meduzka |
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
A tak sobie Was trochę podczytuję. evel, lekarze powiedzieli że jak wyniki z moczu i krwi wyjdą ok to jutro wychodzimy do domu
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-23 o 17:14 |
|
|
|
#3453 | |||
|
Lurker ;)
|
przeslodka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nic nie mow! 4 dni taka sucza nam po mieszkaniu latala, siadala na wszystkich, na malej. Dopiero tz pare dni temu ja zatlukl w koncu ![]() W koncu tydzien spokoju bez nadgodzin Ja pracuje tylko do 14, ale moja zmiana jutro np. od 6-17....
|
|
#3454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pola śpi od 2 godzin ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- KAŻDY by chciał takiego torta
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E_vel: wielki szacun za tort, przepiękny jest, podziwiam! ![]() klas ki:![]() Mina mojego dziecka ze zdjęcia na dole powaliła mnie na łopatki:P |
|
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja wlasnie usnela................
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
właśnie wracamy od lekarza..już drugi raz..jest masakra,, Antoś tak wycieńczony że spi już 4 raz dziś...pierwsza lekarka kazała zrobić nam lewatywe,
![]() ![]() Teraz niestety muszę dać czopeki laktuloze... jak nie pomoże to na ip. na lewatywe-nie mam pojęcia co go nagle tak zatwardzilo.....dzizas..j ak on płacze..aż sie trzęsie tak go boli . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3460 | |
|
Zadomowienie
|
a jak tesciowa ??
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Moja Sis kochana w sobotę zrobiła obiadek, nuggetsy z piersi, przyszykowala stół, talerze, serwetki, zapalona świeczka Później poszłyśmy na spacer i na obiad do Tesciowej był rosól i oszukane gołąbki |
|
|
|
|
#3461 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jestes kolejnym dowodem na to, ze nie ma sie co martwic i kazdy nasz watkowy dziec idzie swoim tempem ... dla Polselawa, bedzie dzis okazja do picia ![]() Brawooo ... kolejny powod do picia a mina Karinki na widok tortu, bezcenna ... warto sie bylo meczyc pol nocy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sylwietta, masz to i nie idziesz do gienia, cholera ja to cala zesrana jestem ze strachu ... a jak wyciskasz to przebijasz czyms ... ja do syfkow uzywalam kiedys igielki do robienia zastrzykow z insuliny, pani w aptece mi dawala :P:Laski bylismy po kurteczke dla malej .., w smyku nic nie bylo, w HM tak samo, ale kupilam jej w 5-10-15 fajna gruba na polarki, dlugosc za biderka ... 99 zl ... kupilam jej tez rajstopki, super grubaski, takie jakby frotkowe, za 9,99 za sztuke wiec cena super ... no i nie wytrzymalam i kupilam jej ta futerkowa kamizelke w HM, porablam ceny i kosztowala 10 mniej, jedyne 49,99 ![]() Juz sie nie moge doczekac jak jej zaloze ta kamizele futrzna jak gdzies pojdziemy
|
|
|
#3462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mi kiedyś koleżanka mówiła, że w Anglii jak dziecko ma taki problem, to wkładają do pupki taką rurkę, albo termometr zwykły tylko jak Wy nie możecie czopka dać to i tak nie pomoże... też w szoku, ale dziś się zreflektowała za sobotę i wszystkie naczynia (stertę) mi pomyła jak pojechałam z Mają do lekarza. |
|
|
|
|
#3463 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze Neti ale biedulek z Antonia ... Buziaczki dla niego, musi w koncu ten kupal wyjsc
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Pola rozlała cały półlitrzok nadmanganianu na łóżko, wszystko wsiąkło w sekundę w materac
![]() Cytat:
![]() Okazja jest ZAWSZE ![]() Piękne łowy, kamizelę futrzastą mamy bardzo podobną i TEŻ nie mogę się doczekać, kiedy młodej założę
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mamusie córeczek - w Pepco jest fajny wybór kurteczek dla dziewczynek, ciepłe, ładnie wykończone, no i bardzo tanie - ja dałam za naszą 29,99zł.
Jest śliczna - różowa, z motywem kokardek na kieszonkach, z kapturkiem, ocieplana. E_vel, takie butki mamy - http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...ieciece-kapcie Tylko ja kupowałam oczywiście stacjonarnie, więc sobie najpierw je obmacałam , przymierzyłam małej, dokładnie obejrzałam itp itd. Wydały się fajne, więc wzięłam, no i używamy ich już, bo u nas ostatnio zimno jest...
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-09-23 o 18:34 |
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś ledwo żyje, niskie ciśnienie... masakra. Tylko bym spała.
|
|
|
#3467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jaka Ona jest śliczna
Cytat:
Mam nadzieję, że pójdzie ta kupa w końcu Biedactwo ![]() Cytat:
Cytat:
Teściowej się głupio zrobiło?
|
|||
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam Wam się pochwalić - http://allegro.pl/show_item.php?item=3550522811 Taki kożuszek sobie wylicytowałam na zimę.
Boski. Idealnie taki, jakiego szukałam. No i za taką kasę, miodzio.
|
|
|
|
#3469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko właśnie skoro Antosiowi nie da się nawet czopka włożyć, to z termometrem też może być problem ![]() Cytat:
![]() (Wygrywa użytkownik B...m ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Pisałam teraz z moją ciotką, ona ma tą moją kuzynkę Igę, i mi napisała, że małą też BD teraz uczuliły. A one od jakiegoś pół roku ich używały
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-23 o 18:44 |
||
|
|
|
#3470 |
|
Zadomowienie
|
Hje a moze jakas wadliwa partia ???
Black u nas w pepco nie ma nic, oprocz badziewnych kurteczek z hallo kitty, ktore wisza od wiosny ... ktoras tu pisala o szarym plaszczyku z kokardka czerwona, tez ich nie bylo ... w moim pepco jakos wszytsko przebrane ... wlasnie moja mala wziela pilota i mnie siekla z calej sily w glowe :brzydal chyba nie lubi jak siedze na wizazu
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie Neti pisała, że im one od początku nie podeszły. Ciekawa sprawa Tak jak i u nas Żeby znaleźć coś fajnego, a przy tym NIE RÓŻOWEGO, to trzeba wziąć ciuchy chłopięce Choć oczywiście zdarzą się fajne partie ![]() Chce, żeby się nią matka zajęła Pola mi za to dzisiaj z liścia dała ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Ale tłumy na pasku ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------
|
|
|
|
|
#3472 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a juz bede u meza to Wam tez pokaże zakupy bo ten komp ledwo trybi i kart juz nie czyta Cytat:
Cytat:
moja dzidzi fajnie glowka potakuje, jak zmieniam Jej pamka o mowie no tak kupka jest i Ona tak glowka potakuje jakby potwierdzala, mysle, ze mnie nasladuje |
|||
|
|
|
#3473 |
|
Zadomowienie
|
Hje ja zawsze chcialam spytac gdzie wy to widzicie kto watek przeglada ... ostatnio deli mi wytlumaczyla jak sprawdZic ile kto postow natrzepal ... 1 raz jestem chyba w 1 dziesiatce
![]() ![]()
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Kto wątek przegląda to widać prawie na samym dole, pod okienkiem szybkiej odpowiedzi
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- I za pierwszą dziesiątkę
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pieluch. Dzisiaj założyłam pierwszy raz Blance dade ta z pszczółkami i widzę że ma na plecach i z przodu,tu gdzie się zapina,takie małe krostki. Myślicie że to od tego? Ja myślę że tak.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3476 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam ponownie
![]() dzięki za pocieszeni aczkowliek jeszcze się nie zapiasałam na to badanie.Jutro zadzwonię.Blanka już w pełni raczkuje Silver trzymam kciuki, żebyście juro wyszły ! ![]() Black no ja właśnie ostatnio się w pepco obkupiłam, tzn Blance. Chciałam właśnie wziąć tę kurteczkę ale przymierzałam Młodej to jej nie pasowała a był tylko jeden rozmiar 74 ;/ wzięłam jej taki płaszczyk na jesień za 19 zł ![]() Aśka w końcu zakupiłaś tę kamizelkę , moja Blanka codzienie w niej w domku śmiga fajna jest I na tą kurtkę z 5 10 15 też się przymierzam, albo na taki kombinezon różowy z serduszkiem.Neti buziaki dla Antonia, to się biedulek wymęczy. Mam nadzieję że niedługo będzie kupka ![]() Hje Brawa dla Poli za siadanie ![]() E_vel brawa dla Majeczki za raczkowanie ![]() No i buziaki dla solenizantów !!! ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- A i jeszcze co Wam powiem Blankę płyn BD do kąpieli uczula ;/ po każdej kąpieli w nim ma krostki na buzi i pleckach. Szkoda
|
|
|
|
#3477 |
|
Zadomowienie
|
Hje no teraz to ja juz stary wyjadacz forumowy jestem, dzieki za oswiecenie
![]() Fewciu moze od tego, a jakis pieluszek uzywalas dotychczas ?? Jako, ze zaczynam diete od jutra, to dzis ostatni raz grzesze cu i liz ac szybe Blanka enterowala ostatnia wypowiedz jak pisalam ... pozdrawia ciotki
|
|
#3478 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jeszcze mam pyt dotyczące kataru.
Bo u Blanki pierwszego dnia gile leciały, potem sucho było ale charczała, potem jak mocno płakała to też gile leciały. Tako to w ciągu dnia jej nic nie leci tylko trochę charczy, np przy jedzeniu butli lub zasypianiu. Jak to traktować skoro nie ma wydzieliny tylko chark? RObimy jej 2 razy dziennie inhalacje ale mamy mucosolvan ale to na kaszel a na katar to nie wiem.
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Aska w dzień dady,na noc pampers. A dzisiaj właśnie otworzyłam nowa paczkę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Przewijałam teraz trollisię, a ona wzięła sobie butelkę z herbatką, bo na łóżku leżała i przez cały ten czas sobie sama piła |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

hahaaa dopiero jak pojechalismy na maslaki;p to sie zaczelo;p ja pitole laski, nie sadzilam ze jestem taka odważna, weszlam w gąszcz choinek w poszukiwaniu grzybów, co rusz to pająk, myslalam ze zejde, co chwile krzyczalam, uzbieralam prawie całą siatę 

klas ki:

Nie wiem jak to zrobiła, bo najpierw ją posadziłam w łóżeczku, potem przeszła na brzuszek. Za chwilę patrzę, a ona znowu siedzi! 

W sumie Neti pisała, że im one od początku nie podeszły. Ciekawa sprawa