|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
a mnie za to wszystkie cholewki są za szerokie i to dupiato wygląda. Ratują mnie dzinsy do środka... Edytowane przez moonie_85 Czas edycji: 2013-09-23 o 22:03 |
|
|
|
|
#3872 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
ale u nas dzis jeczace popoludnie i wieczor
![]() chyba znowu jakies zeby w natarciu Judka, Happy
Edytowane przez villemi Czas edycji: 2013-09-23 o 22:29 |
|
|
|
#3873 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no nieważne, pewno masz rację, w każdym bądź razie podziwiam Cię za wyrozumiałość mnie by cholera trafiła, jakby mąż mi powiedział że w ostatnim wolnym (moim) tygodniu wyjeżdża se odpocząć ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3875 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3877 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co chwila któraś tu pisała ,że robi albo żeby jej przypomnieć przepis,albo że zjadła..... a ja dalej bylam twarda...... ale po tym opisie wymiękam i niestety jutro moja silna wola nie będzie silną wolą o włacha Troszku pocytowałam i ide spać. Miłej nocki! |
|||
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciiiiii bo ja jeszcze walczę
|
|
|
|
|
#3879 | ||
|
Wtajemniczenie
|
e tam na starosc sie doskonale pamieta lata mlodosci
![]() to pewnie brak witaminy s ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie kilka dni temu w radiu w wiadomosciach ze matka z konkubentem zatlukli dzieciaka( doslownie!) , 4 latka To nie glupota czy brak wyobrazni, po prostu brak slow. Kciuki za bioderka
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 20
Takie piekne sloneczko za oknem
![]() Wystsrczyoby mi ogladanie go przez okno, ale nie trzeba wstac :banghead: ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Stoimy sobie w korku super |
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-
też się czasami zdenerwuję na dziecko, szczególnie to starsze, ale to ja jestem rodzicem i muszę umieć się zachować, a nie dziecko, które ma prawo mieć fiu bździu w głowie, ale niestety ludzie często nie potrafią hamować swojej agresji wobec dzieci, nie wiem czym to jest spowodowane, ja zawsze powtarzam niech taki człowiek co krzywdzi dziecko spróbuje skrzywdzić kogoś równego sobie/większego, wracam do tematu, bo wczoraj słyszałam, że jakąś baba pocieła kilumiesięcznego malucha, schowała pod kołderkę do łóżeczka i zniknęła, na szczęście babcia znalazła dziecko w porę i udało się uratować
![]() co chwila się słyszy: noworodek w lesie, w zamrażarce, w beczce, dziecko zatłuczone, pobite, zagłodzone, zabite, ja pi*rdole, ciśnienie mi się podniosło bez kawy
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2013-09-24 o 08:09 |
|
|
|
#3882 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale jego brak odkrył kolejne kable które za nim były schowane Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i trzeba rezygnować z danej pary ![]() 199 lasocki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nie wiem co ![]() mnie to nie rusza ![]() zwłaszcza jak ostatnio na siebie spojrzę ![]() słoneczko świeci i będzie trzeba na spacer iść chyba jesień idzie bo czuję się trupem ostatnio ![]() wstaję rano (pomijam fakt że z łóżka nie mogę wyjść ) i każdy gnat mnie boli
|
|||||||
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
hej' o jej jakie tematy na tapecie straszne
na bierzaco nie jestem wiec sorry ale i tak gratki za wszystkie nowe umiejetnosci i zeby ![]() my z grubsza ogarnieci z tym ze jeszcze musimy rolety zamowic, karnisze powiesic, i meble do kuchni dokupic bo tu zupelnie inna kuchnia jest, ale Adas z nami jest od soboty wieczor i jest ok na poczatku byl zdziwiony gdzie on jest no bo inne kolory scian no i inny uklad mieszkania na poczatku jak go polozylam na podloge to bal sie wyjsc z duzego pokoju ale juz sie przyzwyczail.Plamy na ciele ktore mial zrobily sie takie gladkie i biale, ciekawe czy to zejdzie. Ladnie przesypia noce no i ladnie je w sumie to on ciagle by jadl. Krzeselko do karmienia sprawdza sie i rzeczywiscie czyste i w ogole nie zniszczone. Nie nawidze pisac na tablecie. Dzis planuje wyjsc i isc zapisac Adasia do przychodni o ile dojde przez ten las na przylesie ![]() Adas skonczyl 9 miesiecy w sobote w koncu sam ladnie siada
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zapomniałam się chyba pochwalić że Jan od kilku dni sam siada
|
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko moja jakaś taka nieogarnięta, wszystko od d.upy strony robi
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 9 miesięcy ![]() Jak się mieszka??? ![]() dla Jana ![]() katar trochę mniejszy i u mnie i u Adasia, tylko Mały kaszleć trochę zaczął, taki dziwny suchy kaszel ![]() dzisiaj zakupy mam nadzieję że kupię chociaż buty
|
|
|
|
|
#3888 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
dzis pobudka o 7, za nami juz jedna drzemka ![]() nocka w miare, na szczescie bez pobudek jedynie mleko musialam ze 3 razy robic, bo tak jeczal przez sen, ze myslalam ze mi uszy spuchna woda nie dal sie oszukac, przytulanie tez nie pomoglo, musial chociaz troche mleczka sie napic zeby spac spokojnie ![]() ![]() a Czarus zaczal wczoraj ladnie raczkowac, bo tak to jezdzil tylkiem po podlodze i odpychal sie jedna noga to chyba zasluga dywanu u babci bo teraz u niej jestesmy |
|
|
|
#3889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam tak ch****owy internet ze przeszukiwanie forum czy czegokolwiek innego to masakra jakas, pomijajac 4 łapki na klawiaturze, wyrywanie modemu czy myszki |
|
|
|
|
#3890 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Średnio siem wyspałam, młoda dzięki bogu już drzemie. Oby 2h.
Piękna dziś u nas pogoda więc jak wstanie lecimy do parku i na bazarek po gruszki na przetwory ![]() Cytat:
Może i od rtg się odchodzi ale jak sytuacja jest niejasna to ja myślę, że nie ma się co czaić. A co do CKR w Konstancinie to klient mojego tżta, właśnie dzisiaj u nich siedzi ![]() Cytat:
Cytat:
W mieszkaniu syf, bo czuć smród na maxa jak się drzwi otwierają na klatkę. Ma 2 psy od których też śmierdzi, nie wychodzą z nimi, przez mieszkanie przewija się tabun podejrzanego towarzystwa... No i właśnie taka oto dziewczynka będzie matką. Ręki opadają. Do tego jak ją mama ostatnio spotkała, to akurat usłyszała jak do kogoś mówi, że jest już 20 dni po terminie... Kosmos ![]() Marzę o wpuszczeniu dzinsów w oficerki ![]() Cytat:
To nie ma sensu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3892 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu to nie ludzie Ci rodzice, sa gorsi niz zwierzeta ogladalam takie wczoraj w ccc ale tez nie pasowaly ![]() za to napalilam sie na inne lasockiego za 279 poboli kieszennie bylo rozmiarow do przymierzenia wiec moze nie beda pasowac ![]() nie martw sie, przy najblizszej kupce Ci to odda ![]() Cytat:
![]() super, ze Adasiowi juz tak nie dokuczaja te plamy za siadanie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
po katarze to zazwyczaj mokry jest chybaoby szybko mu przeszlo ![]() powodzeni a zbutami pojedziemy do tesciowej jutro to mala zostawimy jej i pobuszuje tez za butami ![]() Cytat:
![]() ![]() heh u na pomogla wykladzina u Was dywan
|
||||
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wkładam spodnie w kozaki, nie produkują takich wąskich chyba
przynajmniej ja nie spotkałam
|
|
#3894 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też się czasem na coś zdenerwuję, ale to co niektórzy wyprawiają to masakra Nie wiem jak można pociąć czy skatować dziecko. Czy tak jak w wiadomościach mówili o tej parze z Anglii co zabili dziecko, a wcześniej było ono m.in. podtapianie. To już normalnie dla mnie psychopaci A tyle ludzi czeka na adopcję niemowlaka. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To normalne Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#3895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ttrzeba by chyba ja gdzies zglosic, bo znow nastepne dziecko oze byc w zagrozeniu... dlatego lubie z wiazaniem łydki mam umiesnione i tylko tak moge nosic spodnie w oficerkach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo u obudwu najpier bylo siadanie potem raczkowanie
|
|||
|
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jan miał suchy od zębów
![]() Cytat:
Cytat:
pozycję przyjmie ale rozjeżdża mu się wszystko i pełza jak pełzał na klęczkach właśnie teraz staje przy krzesełku do karmienia lub stole na nóżki stanie ale tylko trzymając się mnie |
||
|
|
|
#3897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie moge sobie wyobrazic jak mozna zrobic krzywde niewinnemu, bezbronnemu dziecku |
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole wroiclismy od psycholżki
![]() musimy jeszcze raz do niej jechać, żeby jakąs opinie wydała bo Tomi pokazał sie od tej gorszej strony i za duzo nie mogla go poobserwowac i popracowac , walil głową w podłoge, ścianę, a potem otworzył drzwi i sobie chciał iść ![]() wstepnie babka okręśliła go na jakięs 2 latka, czyli opóźnienie wynosi mniej wiecej poł roku ![]() 2 miesiace temu pewnie by go okreslila na 1,5 roku
|
|
|
|
#3899 |
|
Zadomowienie
|
a moj najpierw sam siadal, a pozniej zaczal raczkowac i wstawac
|
|
|
|
#3900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi o to, że każda opcja jest normalna ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() Niezły buntownik z niego
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

Kciuki nam mocno potrzebne. Oby trzeci ortopeda potwierdził diagnozę drugiego, nie pierwszego 

i niestety jutro moja silna wola nie będzie silną wolą 

Klaudia 16.10.2009