|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |||
|
Tajka
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Dzień dobry
![]() Ale ziąąąb wstałam, piję kawusię i czekam na TŻ-ta w a nocy o 4 obudził mnie taki deszcz, że w biegu zapitalałam na balkon by ściągnąć pranie wczoraj wszystkiego nie zdjęłam, bo kurde było wilgotne... to teraz mam, jeszcze bardziej mokre
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4773 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
zimno i ponuro brrr
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Super pierwszy dzień jesieni
deszcz, wiatrzysko i ciemno jak nie powiem gdzie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4775 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Bo przecież tak dawno nie padało
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Gotowa na uczelnię? O której zaczynasz?
|
|
|
|
#4777 | ||
|
Tajka
|
Nie mam pojęcia, na co mam być gotowa
![]() Dopiero o 11:30, ale w domu wszyscy powstawali i nie mogłam spać.
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh, kawę skończyłam i chcę jeszcze
|
|
|
|
|
#4779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ledwo się zwlokłam z łóżka Chyba jest niskie ciśnienie, bo mnie boli łeb i jestem nieprzytomna Już po owsiance dzisiaj dodałam pestki słonecznika, dyni i orzechy laskowe ![]() Cytat:
Wczoraj z dietką bardzo dobrze trzymałam się tego, co sobie zaplanowałam jedynie wpadło ciasteczko z Biedry 'owsiane' a tam masa cukrów i kalorii To musisz walczyć z gastro ! Mnie zawsze przed @ ciągnie do czekolady mogłabym ją jeść na śniadanie, obiad i kolacje ![]() Cytat:
mnie to czeka za tydzień
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Szybko zaczynasz. Ja nawet planu nie mam
![]() Cytat:
Teraz i mnie kusi ![]() A ja właśnie pije kawke i wpierdzielam bułe Potem musze sie ogarnąć i na miasto, później chate posprzątać A za tydzień zaczynam aerobik w końcu
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-09-23 o 10:09 |
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu takie pustki ?
Nie ma nawet z kim pogadać. A ja byłam na mieście i kupiłam sobie spodnie, sweterek i dwie czapusie Jeszcze musze tylko kurtke upolować mam już na oku dwie tylko wybrać trzeba
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeść
Rano nie pisałam bo musiałam skoczyć do spółdzielni i na pocztę. Później szykowałam materiały na korki - nie znoszę pierwszych zajęć. Nigdy nie wiadomo co przygotować Teraz pojadłam trochę grochowej TŻ i się lenię. Miałam na rowerek wsiadać ale mi cały dzień niedobrze :/ Także odpuszczam do odwołania. Aaa polazłam dziś do Pepco po 2 zeszyty do szkoły i wyszłam wprawdzie z zeszytami (tyle dobrego) i z kolejną mgiełką Ale nie mogłam się oprzeć - 24zł! Nawet na targu takich tanich nie ma ![]() A jeszcze co do filmów - wczoraj widziałam "Grupę Wschód" i w sumie jest ciekawy, inny pod kątem tematycznym, więc polecam Ewelcia, z tym obuwiem z sieciówek mam tak samo. Nigdy tam butów nie kupowałam (no nie licząc CCC ale to obuwnicza sieciówka to co innego) i nie mam zaufania. Jeszcze jakieś sandały, szpilki to pół biedy - to się aż tak nie rozwala może. Ale butów na jesień/zimę bym tam nie kupiła Świetny ten sweterek który pokazałaś Hero Wczoraj oglądałam tą "Piosenkę" gdzieś od połowy do końca i też się poryczałam Pipson, nie dam rady dziś ćwiczyć przynajmniej na razie ![]() Hero, fajne to 2XL? Widziałam tylko migawki ![]() Też nie lubię oglądać filmów w ciemno. Zawsze lubię polecone. Chociaż teraz mam ochotę obejrzeć "W imię". Cikawe kiedy na Gryzoniu będzie Moje pranie schnie masakrycznie wolno dlatego już opie...am TŻ za każde jego łajzostwo i każdą plamkę Po prostu to już nie to samo pranie to latem Kisiej, TiR? Super wybór! Niektórzy się śmieją że to kierunek dla idiotów którzy nie dostali się gdzie indziej, ale ja naprawdę super wspominam ostatnie 3 lata. Jak ktoś chce się czegoś nauczyć, to może sobie tak poszerzyć horyzonty, poznać tyle ciekawostek, tyle się o kulturze dowiedzieć - naprawdę wielowymiarowy kierunek - dla mnie super! Życzę Ci tylko żeby program był zróżnicowany tak samo jak u mnie. Bo np. na sąsiedniej uczelni (UMCS) podobno jest nacisk jedynie na geografię, a pozostałe przedmioty są tak po łebkach prowadzone. Natomiast u mnie były naprawdę różnorodne przedmioty, super projekty, koło ![]() Cocktail, ja już przeglądałam też czapki A ja chciałam jakąś czarną albo cuś Pokażesz zdobycze tu albo w albumie?
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No teraz prać to porażka u mnie jeszcze nie grzeją to zaraz pranie się będzie kisić ![]() Ja tak zmarzłam w Karpaczu ciągle w kapturze chodziłam, bo pierwsze co mi marznie to uszy. Właśnie ja kupiłam taką czape szarą i czarną, był jeszcze różowy ale Tż nie lubi A moje zakupy to takie : spodnie czarne klik czapka szara i czarna klik sweter pudrowy róż klik poszukuje takich bucików r.37 klik Doradźcie jaką kurtke wybrać klik1 czy klik2 chciałam beżową. Szukałam w h&m takiej klik ale u mnie nie ma
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-09-23 o 18:15 |
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie na niego skusiłam
Też chce taką czape właśnie mam je na liście tylko ciekawe jak będę wyglądać, bo nigdy jeszcze nie mierzyłam i wybrałaś najlepsze z możliwych kolorków Zakupy super A kurtkę wybrałabym tą pierwszą ze skórzanymi wstawkami, jest świetna Cytat:
jeszcze troche i poznacie płeć mogę sobie tylko wyobrazić jakie emocje temu towarzyszą Widziałam na blogu zdjęcia w leginsach śliczni w nich wyglądasz jesteś taka szczuplutka ! też bym takie zakupiła, ale pewnie bym w nich wyglądała okropnie ![]() Ja właśnie kliknęłam i wybrałam szary taki uniwersalny i do wszystkiego w ogóle ostatnio mam jakiś szał na szare ciuchy też uważam, że cena ok ciekawe jak gatunkowo
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail, jakie zakupy
Ooo ja po czapę jutro pewnie pocisną do HM ![]() A ja się modlę właśnie nad klik (bordo) i klik (czarno biała) ![]() A Ty te portaski bordowe wzięłaś? Kurde ale faaajne są! A na targu są w tej samej cenie! To ciekawe ![]() Buty właśnie widziałam na All wczoraj gdy szukałam torebki Mi się bardziej ciemna kurtka podoba Szkoda że nie ma w Lbn Bershki ![]() A mgiełka taka jak w załączniku - zapina się do końca, tylko laska na foto ją tak rozpięła. Ewelcia, a ja z kolei na czerń i skórę Ale taki ze mnie leń, że jakoś nie chce mi się przemyślać zestawów, a taka mgiełka to zawsze dobrze wygląda ![]() I dziękuję za komplementa Moim zdaniem tak o leżą te portasy, ale zauważyłam że nie marszczą się tak gdy trochę sciągnę je przy kostkach, także oblecą ![]() Aaa i pokaż sweterek jak przyjdzie Ja właśnie dumam nad dwiema rzeczami które zalinkowałam we wpisie do Cocktail. Na leggi chyba się skuszę Bo tanie i dość fajne tylko wiem że te przeszycia się szybko rozwalają
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-09-23 o 18:39 |
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przymierzałam takie materiałowe dzisiaj ale mi sie wydaje że za gruba na takie rzeczy jestem A sukienka nie dla mnie Właśnie ja ostatnio w hm przymirzałam taką kurtałke khaki klik i mi Tż z teściową powiedzieli że taki kolor niee. A gatki wzięłam czarne
|
|
|
|
|
#4787 | ||||
|
Tajka
|
Padam na twarz. Od 11:30 do 18:15 zajęcia.
Między każdymi zajęciami 15 minut przerwy. Raz mieliśmy godzinę, bo nas wcześniej wypuścili, bo mieliśmy tylko test poziomujący. Ogólnie bardzo fajnie. Po zajęciach integracja, także się odnajduję pomału ![]() Ale nie mam siły ćwiczyć. Powinnam zająć się 30DS L3, ale w sumie mi się taaak nie chce Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od gina. Ale zimnooooo! Wszystkie badania mam ok także jestem hepi, bo jakoś specjalnie o siebie nie dbałam, badań regularnych nie robiłam, więc myślałam że jakieś niedobory wyjdą czy cuś. Teraz odprawiłam kuriera - przyszły krzesła barowe
Planuję też przejść się do Plazy bo chcę kupić tą czapę, ale nie wiem czy nie wstrzymać się i nie jechać za jakiś tydzień na targ i kupić już rękawiczki, czapę, buty i może torebkę jak pieniążka starczy. Jakoś może przelatam bez czapki, chociaż dziś rano naprawdę masakra była, a w sobotę i niedzielę mam na rano zajęcia także no...Jeszcze to chyba przemyślę ![]() Cytat:
![]() A te pierwsze dni zawsze są takie niedopracowane pod kątem organizacji. I tak te 15 min to mało. Ja nie znosiłam pierwszych dni bo każdy robił sobie 5 min. zajęć organizacyjnych i nara! I czekaliśmy później godzinę, a czasem więcej na następne zajęcia albo wykład.
|
|
|
#4789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dopiero pojawię się na święta, miałam 3 tyg wolnego to zwiedzaliśmy z TŻ byliśmy w Grecji a teraz już zbieramy odkładamy na wesele nasze ![]() :brzyda l: a Ty jak byłaś w Pl ? ile czasu ?
|
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że wyniki ok Jej pewnie to cudowne uczucie oglądać taką małą dzidzie Ja już sie nie moge doczekać swoich A mi sie okazało, że zajęcia zaczynam 30 a planu ani widu ani słychu, bo nie wybrałyśmy dodatkowych zajęć |
|
|
|
|
#4791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Budze się rano jakoś mi gorąco, patrze a kaloryfery grzeją
Teraz zakręciłam, bo już mi się za cieplo zrobiło Cytat:
jeeeny jak mi się nie chce tam chodzić i spędzać prawie całych dni Ciekawe jak mój plan będzie wyglądał ![]() Cytat:
Super, że badania wszystkie wyszły ok Oo może się uda skręcić krzesła TŻ byłby dumny a na targu pewnie nie znajdę żadnych no i tak samo jak Ty musze rozglądnąć się za jakimiś rękawiczkami i szalem żeby być przygotowaną na zimę
|
|
|
#4792 | ||
|
Tajka
|
Wolę mieć takie, niż jak moja koleżanka, w piątek 4 godziny przed ostatnimi zajęciami wolnego, a mieszka kawałek od uczelni i nie opłaca jej się wracać do domu.
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bywało, że miałam zajęcia od 8-21 ! nieraz 3h przerwy jak nie lepiej i siedź sobie i czekaj :/ Teraz to luksus mieć na zajęcia 10 minut ![]() Byłam na zakupkach dzisiaj na obiad robie cannelloni ![]() W ogóle śniło mi się dzisiaj że Brysiu kotek nasz wrócił nie ma go już miesiąc Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-09-24 o 13:08 |
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł!! Melduję, że żyję i amm się dobrze
Na bieżąco jestem w czytaniu a co do pisania zapuściłam się
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Jestem już u rodziców. Wczoraj nie pisałam bo nie miałam czasu... a dzisiaj rano internet nie chciał z mną współpracować. Od 5 nie śpię piję drugą kawę tak mnie dzisiaj łeb boli, że to coś okropnego (wczoraj już miałam wstęp...) nie wiem czy to wina pogody czy czego. Jest strasznie wietrznie otworzyłam dzisiaj drzwi wyjściowe to myślałam, że mi je wyrwie z zawiasów, a sama łeb stracę paskudna jesień No i muszę się jeszcze laski pozachwycać tą moją prostownicą strasznie się cieszę z tego powodu ![]() Ewelcia, super, że zdecydowałaś się na ten sweterek! Jak przyjdzie koniecznie się obfoć i nam tu się pokaż w sieciówkach to teraz taka drożyzna (w sumie zawsze jest ), że ja już wolę kupić dwa w tej cenie... nie mam teraz kasy na zakupy... ![]() Z gastro walczę walczę, ale nie zawsze mi się udaje... wczoraj znów nie wyszło zbyt dietetycznie, no ale cóż dzisiaj się pilnuję mnie do czekolady nie ciągnie, wolę inne słodkości ![]() Grzeją u Ciebie? Kurcze, myślałam, że wszędzie sezon grzewczy od połowy października się zaczyna a tu jednak nie... Coctail, miałam już wczoraj Ci pisać, ale w końcu nie zdążyłam przed wyjazdem... Twoje wyniki są w porząsiu nie masz się co martwić, zdrowa jesteś ![]() No i jakie superowe zakupy ale ta cena... O kurde... kotka nie ma dalej? ![]() Cannelloni jak ja dawno tego nie jadłam! Ja mam dzisiaj zupkę krem z dyni
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, cieszę się, że u gina dobrze. No i, że dzidzia super się rozwija
Kochana, ale Ty pięknie wyglądasz Co do 2XL- mi się podoba ![]() To pranie tak mnie wQrrrfiło, że myślałam, że wyjdę z siebie Krzesełka mówisz przyszły? majstersztyku, jak Ci się uda je skręcić to wiesz, że chcemy zdjęcie ![]() Kisiej, mówisz, że jesteś zadowolona z pierwszego dnia? Super a plan to pewnie jeszcze jest do ogarnięcia, wszak to początek dopiero ![]() Basia! pisz co u Ciebie zdrowaś? Dzidzia okej?
|
|
|
|
#4798 |
|
Wtajemniczenie
|
Wypad do Lublina towarzysko udany
obkupiłam się tylko w kosmetyki Delia i Marion bo nie mam do nich u siebie dostępu a jak widzę coś za mniej niż 10zł to nie mam hamulcówDieta nadal leży i kwiczy
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja jutro sobie wyprostuje, bo koleżanki do mnie przyjeżdżają Dziękuje za sprawdzenie wyników Kurteczke mama mi obiecała już w zeszłym roku co mi wykupili dlatego teraz chciałam szybciej sie zdecydować. Musze Tż wyciągnąć na porady Szczerze już straciłam wiare, że kicia wróci Tak mi go szkoda Zapraszam na obiadek właśnie sie robi W ogóle kupiłam końcu kokilki do zapiekania i teraz nie wiem co zrobić I teraz nie wiem co zrobić a chciałam coś dla nich przygotować.
|
|
|
|
|
#4800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie jadłam cannelloni a wygląda smakowicie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
marzy mi się, a to marzenie akurat się nie spełni ![]() Obfocie się na pewno Pilnuj się pilnuj ![]() Ja już mam koniec @ więc troche lepiej z zachciankami Ale pomierzyłam się rano i ![]() No ja też tak myślałam, ale u mnie już się zaczął ja tak nagrzałam mieszkanie, że chodzę w koszulce i mi gorąco
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

trzymam
wcześnie się rok akademicki zaczyna u Ciebie 

wstałam, piję kawusię i czekam na TŻ-ta
w a nocy o 4 obudził mnie taki deszcz, że w biegu zapitalałam na balkon by ściągnąć pranie
wczoraj wszystkiego nie zdjęłam, bo kurde było wilgotne... to teraz mam, jeszcze bardziej mokre
deszcz, wiatrzysko i ciemno jak nie powiem gdzie

Chyba jest niskie ciśnienie, bo mnie boli łeb i jestem nieprzytomna
Już po owsiance dzisiaj dodałam pestki słonecznika, dyni i orzechy laskowe 

Wczoraj z dietką bardzo dobrze trzymałam się tego, co sobie zaplanowałam jedynie wpadło ciasteczko z Biedry 'owsiane'
Teraz i mnie kusi 

Ale nie mogłam się oprzeć - 24zł! Nawet na targu takich tanich nie ma
Po prostu to już nie to samo pranie to latem
Pokażesz zdobycze tu albo w albumie?
Ooo ja po czapę jutro pewnie pocisną do HM 
tak mnie dzisiaj łeb boli, że to coś okropnego
mnie do czekolady nie ciągnie, wolę inne słodkości