Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-22, 23:26   #4771
kisiej25
Tajka

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No to super trzymam wcześnie się rok akademicki zaczyna u Ciebie a to w W-wie?

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 07:51   #4772
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Dzień dobry

Ale ziąąąb wstałam, piję kawusię i czekam na TŻ-ta w a nocy o 4 obudził mnie taki deszcz, że w biegu zapitalałam na balkon by ściągnąć pranie wczoraj wszystkiego nie zdjęłam, bo kurde było wilgotne... to teraz mam, jeszcze bardziej mokre ehh ;/
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 08:07   #4773
kisiej25
Tajka

Cytat:
Dzień dobry

Ale ziąąąb wstałam, piję kawusię i czekam na TŻ-ta w a nocy o 4 obudził mnie taki deszcz, że w biegu zapitalałam na balkon by ściągnąć pranie wczoraj wszystkiego nie zdjęłam, bo kurde było wilgotne... to teraz mam, jeszcze bardziej mokre ehh ;/

zimno i ponuro brrr

Stary 2013-09-23, 08:09   #4774
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość

zimno i ponuro brrr
Super pierwszy dzień jesieni deszcz, wiatrzysko i ciemno jak nie powiem gdzie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-09-23, 08:15   #4775
kisiej25
Tajka

Cytat:
Super pierwszy dzień jesieni deszcz, wiatrzysko i ciemno jak nie powiem gdzie
tego mi brakowało.
Bo przecież tak dawno nie padało

Stary 2013-09-23, 08:20   #4776
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
tego mi brakowało.
Bo przecież tak dawno nie padało

Gotowa na uczelnię? O której zaczynasz?
Stary 2013-09-23, 08:21   #4777
kisiej25
Tajka

Cytat:

Gotowa na uczelnię? O której zaczynasz?
Nie mam pojęcia, na co mam być gotowa
Dopiero o 11:30, ale w domu wszyscy powstawali i nie mogłam spać.

Stary 2013-09-23, 08:24   #4778
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pojęcia, na co mam być gotowa
Dopiero o 11:30, ale w domu wszyscy powstawali i nie mogłam spać.
W sensie gotowa do wyjścia na uczelnię ale spoko, masz jeszcze trochę czasu

Ehh, kawę skończyłam i chcę jeszcze
Stary 2013-09-23, 10:03   #4779
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cześć Ledwo się zwlokłam z łóżka Chyba jest niskie ciśnienie, bo mnie boli łeb i jestem nieprzytomna Już po owsiance dzisiaj dodałam pestki słonecznika, dyni i orzechy laskowe

Cytat:
Podoba mi się ten sweterek no i chyba nie jest taki strasznie cienki ja na gwałt potrzebuję jakiegoś sweterka, bo kurde zimno już, a ja mam jeden czarny i jeden granatowy... i są już zmechacone... i na targu też mi się kompletnie nie podobają jedynie ten co dorwała moja mama jest śliczny, ale nigdzie już takich nie ma
Hehe, ja też tak mam jak się w coś wciągnę
Jak dzisiaj z dietką poszło? Mi się chyba zaczął stan "przed @" i mam gastrofazę
Chyba się na niego skusze i dzisiaj kliknę, bo nie mam nic, a w sieciówkach swetry po ok 100 zł Wczoraj z dietką bardzo dobrze trzymałam się tego, co sobie zaplanowałam jedynie wpadło ciasteczko z Biedry 'owsiane' a tam masa cukrów i kalorii To musisz walczyć z gastro ! Mnie zawsze przed @ ciągnie do czekolady mogłabym ją jeść na śniadanie, obiad i kolacje

Cytat:
Jutro pierwszy dzień zajęć na STUDIACH !
Nie wiem, czego mam się spodziewać
Daj znać od razu jak wrócisz jak było mnie to czeka za tydzień

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 10:07   #4780
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
jednak jednak
TiR :P
Na luzie
Szybko zaczynasz. Ja nawet planu nie mamTeż śmigam na uczelnie dzisiaj odebrać kuzynce teczke. Szkoda, bo by mieszkała ze mną jednym mieście, ale wybrała Kraków w sumie sie nie dziwie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Cześć Ledwo się zwlokłam z łóżka Chyba jest niskie ciśnienie, bo mnie boli łeb i jestem nieprzytomna Już po owsiance dzisiaj dodałam pestki słonecznika, dyni i orzechy laskowe

Chyba się na niego skusze i dzisiaj kliknę, bo nie mam nic, a w sieciówkach swetry po ok 100 zł Wczoraj z dietką bardzo dobrze trzymałam się tego, co sobie zaplanowałam jedynie wpadło ciasteczko z Biedry 'owsiane' a tam masa cukrów i kalorii To musisz walczyć z gastro ! Mnie zawsze przed @ ciągnie do czekolady mogłabym ją jeść na śniadanie, obiad i kolacje

Ładny ten sweterek Teraz i mnie kusi

A ja właśnie pije kawke i wpierdzielam bułe Potem musze sie ogarnąć i na miasto, później chate posprzątać A za tydzień zaczynam aerobik w końcu

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-09-23 o 10:09
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 16:51   #4781
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Co tu takie pustki ? Nie ma nawet z kim pogadać. A ja byłam na mieście i kupiłam sobie spodnie, sweterek i dwie czapusie Jeszcze musze tylko kurtke upolować mam już na oku dwie tylko wybrać trzeba
Stary 2013-09-23, 17:44   #4782
dzaga1989
Zakorzenienie

Czeeść Rano nie pisałam bo musiałam skoczyć do spółdzielni i na pocztę. Później szykowałam materiały na korki - nie znoszę pierwszych zajęć. Nigdy nie wiadomo co przygotować A później byłam na USG i niedawno wróciłam. Jeeeju jaki dzidziuś już duży! Już wszystko widać - rączki, nóżki, nosek. Szkoda że jeszcze płci nie można było poznać. Ogólnie facetka która robiła mi USG powiedziała że naprawdę ładnie się dzidziuś rozwija.
Teraz pojadłam trochę grochowej TŻ i się lenię. Miałam na rowerek wsiadać ale mi cały dzień niedobrze :/ Także odpuszczam do odwołania.
Aaa polazłam dziś do Pepco po 2 zeszyty do szkoły i wyszłam wprawdzie z zeszytami (tyle dobrego) i z kolejną mgiełką Ale nie mogłam się oprzeć - 24zł! Nawet na targu takich tanich nie ma
A jeszcze co do filmów - wczoraj widziałam "Grupę Wschód" i w sumie jest ciekawy, inny pod kątem tematycznym, więc polecam Nie dłużył mi się, nie nudził

Ewelcia, z tym obuwiem z sieciówek mam tak samo. Nigdy tam butów nie kupowałam (no nie licząc CCC ale to obuwnicza sieciówka to co innego) i nie mam zaufania. Jeszcze jakieś sandały, szpilki to pół biedy - to się aż tak nie rozwala może. Ale butów na jesień/zimę bym tam nie kupiła
Świetny ten sweterek który pokazałaś Hero U mnie na targu podobne są ale nie takie same. Jaki byś brała? Tobie będzie ładnie w obu, a mi pasowałby chyba szary tylko. Cena chyba ok
Wczoraj oglądałam tą "Piosenkę" gdzieś od połowy do końca i też się poryczałam Strasznie smutne są takie historie

Pipson, nie dam rady dziś ćwiczyć przynajmniej na razie Rano to naprawdę już miałam lecieć do WC, później suchą bułką się poratowałam i mi przeszło, teraz po obiedzie pewnie wszystko wróci. Ale jeśli nie to pokręcę na rowerku z pół godzinki

Hero, fajne to 2XL? Widziałam tylko migawki
Też nie lubię oglądać filmów w ciemno. Zawsze lubię polecone. Chociaż teraz mam ochotę obejrzeć "W imię". Cikawe kiedy na Gryzoniu będzie
Moje pranie schnie masakrycznie wolno dlatego już opie...am TŻ za każde jego łajzostwo i każdą plamkę Po prostu to już nie to samo pranie to latem

Kisiej, TiR? Super wybór! Niektórzy się śmieją że to kierunek dla idiotów którzy nie dostali się gdzie indziej, ale ja naprawdę super wspominam ostatnie 3 lata. Jak ktoś chce się czegoś nauczyć, to może sobie tak poszerzyć horyzonty, poznać tyle ciekawostek, tyle się o kulturze dowiedzieć - naprawdę wielowymiarowy kierunek - dla mnie super! Życzę Ci tylko żeby program był zróżnicowany tak samo jak u mnie. Bo np. na sąsiedniej uczelni (UMCS) podobno jest nacisk jedynie na geografię, a pozostałe przedmioty są tak po łebkach prowadzone. Natomiast u mnie były naprawdę różnorodne przedmioty, super projekty, koło

Cocktail, ja już przeglądałam też czapki Jak przed ślubem chodziliśmy pół dnia po zakupy i był ziąb to mi tak w uszy nawiało! Chcę tą beanie ale były tylko fluo A ja chciałam jakąś czarną albo cuś Pokażesz zdobycze tu albo w albumie?
Stary 2013-09-23, 18:04   #4783
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Aaa polazłam dziś do Pepco po 2 zeszyty do szkoły i wyszłam wprawdzie z zeszytami (tyle dobrego) i z kolejną mgiełką Ale nie mogłam się oprzeć - 24zł! Nawet na targu takich tanich nie ma
A jeszcze co do filmów - wczoraj widziałam "Grupę Wschód" i w sumie jest ciekawy, inny pod kątem tematycznym, więc polecam Nie dłużył mi się, nie nudził

Hero, fajne to 2XL? Widziałam tylko migawki
Też nie lubię oglądać filmów w ciemno. Zawsze lubię polecone. Chociaż teraz mam ochotę obejrzeć "W imię". Cikawe kiedy na Gryzoniu będzie
Moje pranie schnie masakrycznie wolno dlatego już opie...am TŻ za każde jego łajzostwo i każdą plamkę Po prostu to już nie to samo pranie to latem

Cocktail, ja już przeglądałam też czapki Jak przed ślubem chodziliśmy pół dnia po zakupy i był ziąb to mi tak w uszy nawiało! Chcę tą beanie ale były tylko fluo A ja chciałam jakąś czarną albo cuś Pokażesz zdobycze tu albo w albumie?
Pokaż mgiełke

No teraz prać to porażka u mnie jeszcze nie grzeją to zaraz pranie się będzie kisić
Ja tak zmarzłam w Karpaczu ciągle w kapturze chodziłam, bo pierwsze co mi marznie to uszy. Właśnie ja kupiłam taką czape szarą i czarną, był jeszcze różowy ale Tż nie lubi

A moje zakupy to takie :
spodnie czarne klik
czapka szara i czarna klik
sweter pudrowy róż klik
poszukuje takich bucików r.37 klik właśnie dorwałam je na all

Doradźcie jaką kurtke wybrać klik1 czy klik2 chciałam beżową. Szukałam w h&m takiej klik ale u mnie nie ma

Czas edycji: 2013-09-23 o 18:15
Stary 2013-09-23, 18:30   #4784
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ładny ten sweterek Teraz i mnie kusi
Ja się właśnie na niego skusiłam
Też chce taką czape właśnie mam je na liście tylko ciekawe jak będę wyglądać, bo nigdy jeszcze nie mierzyłam i wybrałaś najlepsze z możliwych kolorków Zakupy super wszystko mi się podoba!
A kurtkę wybrałabym tą pierwszą ze skórzanymi wstawkami, jest świetna

Cytat:
Świetny ten sweterek który pokazałaś Hero U mnie na targu podobne są ale nie takie same. Jaki byś brała? Tobie będzie ładnie w obu, a mi pasowałby chyba szary tylko. Cena chyba ok
Ojej ale super, że już dzidziuś taki duży niech rośnie zdrowo jeszcze troche i poznacie płeć mogę sobie tylko wyobrazić jakie emocje temu towarzyszą
Widziałam na blogu zdjęcia w leginsach śliczni w nich wyglądasz jesteś taka szczuplutka ! też bym takie zakupiła, ale pewnie bym w nich wyglądała okropnie
Ja właśnie kliknęłam i wybrałam szary taki uniwersalny i do wszystkiego w ogóle ostatnio mam jakiś szał na szare ciuchy też uważam, że cena ok ciekawe jak gatunkowo

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-23, 18:33   #4785
dzaga1989
Zakorzenienie

Cocktail, jakie zakupy Ooo ja po czapę jutro pewnie pocisną do HM Bo na All to właśnie znalazłam u sprzedawcy u którego kupiłabym kilka rzeczy że aż po 29zł ma i to nie za fajny model bo się podwija
A ja się modlę właśnie nad klik (bordo) i klik (czarno biała)
A Ty te portaski bordowe wzięłaś? Kurde ale faaajne są! A na targu są w tej samej cenie! To ciekawe
Buty właśnie widziałam na All wczoraj gdy szukałam torebki Już tu się z Ewelcią rozwodzimy właśnie nad kwestią: buty z sieciówki lub nie. No ja już chyba wolałabym z All
Mi się bardziej ciemna kurtka podoba Może jakby laska przybrała w jasne inną pozę do i do jasnej bym się przekonała ale serce mówi: khaki Szkoda że nie ma w Lbn Bershki
A mgiełka taka jak w załączniku - zapina się do końca, tylko laska na foto ją tak rozpięła.

Ewelcia, a ja z kolei na czerń i skórę No i na mgiełki Ale taki ze mnie leń, że jakoś nie chce mi się przemyślać zestawów, a taka mgiełka to zawsze dobrze wygląda
I dziękuję za komplementa Moim zdaniem tak o leżą te portasy, ale zauważyłam że nie marszczą się tak gdy trochę sciągnę je przy kostkach, także oblecą
Aaa i pokaż sweterek jak przyjdzie Ja właśnie dumam nad dwiema rzeczami które zalinkowałam we wpisie do Cocktail. Na leggi chyba się skuszę Bo tanie i dość fajne tylko wiem że te przeszycia się szybko rozwalają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0117.jpg (70,2 KB, 69 załadowań)

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-09-23 o 18:39
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 18:45   #4786
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail, jakie zakupy Ooo ja po czapę jutro pewnie pocisną do HM Bo na All to właśnie znalazłam u sprzedawcy u którego kupiłabym kilka rzeczy że aż po 29zł ma i to nie za fajny model bo się podwija
A ja się modlę właśnie nad klik (bordo) i klik (czarno biała)
A Ty te portaski bordowe wzięłaś? Kurde ale faaajne są! A na targu są w tej samej cenie! To ciekawe
Buty właśnie widziałam na All wczoraj gdy szukałam torebki Już tu się z Ewelcią rozwodzimy właśnie nad kwestią: buty z sieciówki lub nie. No ja już chyba wolałabym z All
Mi się bardziej ciemna kurtka podoba Może jakby laska przybrała w jasne inną pozę do i do jasnej bym się przekonała ale serce mówi: khaki Szkoda że nie ma w Lbn Bershki
A mgiełka taka jak w załączniku - zapina się do końca, tylko laska na foto ją tak rozpięła.
Legi bordowe spoko, mam takie ale materiał spodniowy i na jesień super Ja przymierzałam takie materiałowe dzisiaj ale mi sie wydaje że za gruba na takie rzeczy jestem A sukienka nie dla mnie
Właśnie ja ostatnio w hm przymirzałam taką kurtałke khaki klik i mi Tż z teściową powiedzieli że taki kolor niee.
A gatki wzięłam czarne
Stary 2013-09-23, 21:57   #4787
kisiej25
Tajka

Cytat:
Padam na twarz. Od 11:30 do 18:15 zajęcia.
Między każdymi zajęciami 15 minut przerwy. Raz mieliśmy godzinę, bo nas wcześniej wypuścili, bo mieliśmy tylko test poziomujący. Ogólnie bardzo fajnie. Po zajęciach integracja, także się odnajduję pomału
Ale nie mam siły ćwiczyć. Powinnam zająć się 30DS L3, ale w sumie mi się taaak nie chce

Cytat:
Szybko zaczynasz. Ja nawet planu nie mamTeż śmigam na uczelnie dzisiaj odebrać kuzynce teczke. Szkoda, bo by mieszkała ze mną jednym mieście, ale wybrała Kraków w sumie sie nie dziwie
No zaczynam wcześnie, a jeszcze nie mają wszystkiego ustalonego, także niektóre zajęcia + plany śmiesznie wychodzą. Ktoś miał np. dwa przedmioty na jedną godzinę zapisane, inni mieli nie swoje grupy wpisane w necie itp

Cytat:
Kisiej, TiR? Super wybór! Niektórzy się śmieją że to kierunek dla idiotów którzy nie dostali się gdzie indziej, ale ja naprawdę super wspominam ostatnie 3 lata. Jak ktoś chce się czegoś nauczyć, to może sobie tak poszerzyć horyzonty, poznać tyle ciekawostek, tyle się o kulturze dowiedzieć - naprawdę wielowymiarowy kierunek - dla mnie super! Życzę Ci tylko żeby program był zróżnicowany tak samo jak u mnie. Bo np. na sąsiedniej uczelni (UMCS) podobno jest nacisk jedynie na geografię, a pozostałe przedmioty są tak po łebkach prowadzone. Natomiast u mnie były naprawdę różnorodne przedmioty, super projekty, koło
Ja kocham podróże itp. i zawsze chciałam w to uderzyć. Mam dużo potrzebnych w tym zawodzie kursów i teraz studia. Także mam nadzieję, że będzie dobrze i spełnię się w tym, co lubię

Stary 2013-09-24, 09:42   #4788
dzaga1989
Zakorzenienie

Wróciłam od gina. Ale zimnooooo! Wszystkie badania mam ok także jestem hepi, bo jakoś specjalnie o siebie nie dbałam, badań regularnych nie robiłam, więc myślałam że jakieś niedobory wyjdą czy cuś. Teraz odprawiłam kuriera - przyszły krzesła barowe Zaraz podejmę się skręcania - może mi się uda
Planuję też przejść się do Plazy bo chcę kupić tą czapę, ale nie wiem czy nie wstrzymać się i nie jechać za jakiś tydzień na targ i kupić już rękawiczki, czapę, buty i może torebkę jak pieniążka starczy. Jakoś może przelatam bez czapki, chociaż dziś rano naprawdę masakra była, a w sobotę i niedzielę mam na rano zajęcia także no...Jeszcze to chyba przemyślę

Cytat:
Między każdymi zajęciami 15 minut przerwy. Raz mieliśmy godzinę, bo nas wcześniej wypuścili, bo mieliśmy tylko test poziomujący. Ogólnie bardzo fajnie. Po zajęciach integracja, także się odnajduję pomału
Ja kocham podróże itp. i zawsze chciałam w to uderzyć. Mam dużo potrzebnych w tym zawodzie kursów i teraz studia. Także mam nadzieję, że będzie dobrze i spełnię się w tym, co lubię
No to super
A te pierwsze dni zawsze są takie niedopracowane pod kątem organizacji. I tak te 15 min to mało. Ja nie znosiłam pierwszych dni bo każdy robił sobie 5 min. zajęć organizacyjnych i nara! I czekaliśmy później godzinę, a czasem więcej na następne zajęcia albo wykład.
Stary 2013-09-24, 09:52   #4789
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Kochana ja się staram jak mogę żeby tu być ale czasami mi to nie wychodzi
Wakacje były to wiesz jak to jest teraz jesień to więcej w domu się siedzi i dlatego będę tu częściej
Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze i że się nie nudzisz W PL byłaś w wakacje? Kiedy się wybierasz teraz do PL?
Monia ja w Pl nie byłam na wakacje dopiero pojawię się na święta, miałam 3 tyg wolnego to zwiedzaliśmy z TŻ byliśmy w Grecji a teraz już zbieramy odkładamy na wesele nasze bo najwyższa pora skończyć z podróżami a zbierać na wesele :brzyda l: a Ty jak byłaś w Pl ? ile czasu ?
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 09:54   #4790
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam od gina. Ale zimnooooo! Wszystkie badania mam ok także jestem hepi, bo jakoś specjalnie o siebie nie dbałam, badań regularnych nie robiłam, więc myślałam że jakieś niedobory wyjdą czy cuś. Teraz odprawiłam kuriera - przyszły krzesła barowe Zaraz podejmę się skręcania - może mi się uda
Planuję też przejść się do Plazy bo chcę kupić tą czapę, ale nie wiem czy nie wstrzymać się i nie jechać za jakiś tydzień na targ i kupić już rękawiczki, czapę, buty i może torebkę jak pieniążka starczy. Jakoś może przelatam bez czapki, chociaż dziś rano naprawdę masakra była, a w sobotę i niedzielę mam na rano zajęcia także no...Jeszcze to chyba przemyślę

Kochana kto jak kto, ale Ty powinnaś sie ciepło ubierać. Dla mnie czapka to podstawa, bo zaraz mnie głowa boli. A te z hm są bardzo fajne i za 19,99zl to warto kupić. Ja na targu nigdy ładnych nie widziałam. Muszę jeszcze komin dokupić, bo wczoraj już nie miałam czasu oglądać.
Super, że wyniki ok Jej pewnie to cudowne uczucie oglądać taką małą dzidzie Ja już sie nie moge doczekać swoich

A mi sie okazało, że zajęcia zaczynam 30 a planu ani widu ani słychu, bo nie wybrałyśmy dodatkowych zajęć dopiero wczoraj zobaczyłam na mailu wiadomość od dr Wakacje trwają wiec nikt poczty nie spradza
Stary 2013-09-24, 10:25   #4791
ewelciaa144
Zakorzenienie

Budze się rano jakoś mi gorąco, patrze a kaloryfery grzeją W całym mieszkaniu były poodkręcane na wypadek gdyby zaczęli już grzać no i mieszkano nagrzane Teraz zakręciłam, bo już mi się za cieplo zrobiło

Cytat:
Krótkie te przerwy między zajęciami mieliście jeeeny jak mi się nie chce tam chodzić i spędzać prawie całych dni Ciekawe jak mój plan będzie wyglądał

Cytat:
U mnie też zimno i pada od rana pochmurno, taka typowo jesienna pogoda Super, że badania wszystkie wyszły ok
Oo może się uda skręcić krzesła TŻ byłby dumny Czape też chętnie bym kupiła, ale jeszcze zaczekam, bo narazie nie wybieram się do H&Mu a na targu pewnie nie znajdę żadnych no i tak samo jak Ty musze rozglądnąć się za jakimiś rękawiczkami i szalem żeby być przygotowaną na zimę

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-24, 10:52   #4792
kisiej25
Tajka

Cytat:
Krótkie te przerwy między zajęciami mieliście jeeeny jak mi się nie chce tam chodzić i spędzać prawie całych dni Ciekawe jak mój plan będzie wyglądał
Wolę mieć takie, niż jak moja koleżanka, w piątek 4 godziny przed ostatnimi zajęciami wolnego, a mieszka kawałek od uczelni i nie opłaca jej się wracać do domu.

Stary 2013-09-24, 11:10   #4793
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Wolę mieć takie, niż jak moja koleżanka, w piątek 4 godziny przed ostatnimi zajęciami wolnego, a mieszka kawałek od uczelni i nie opłaca jej się wracać do domu.
Dokładnie ja będę dojeżdżać 30 km i mam nadzieję, że plan będzie dla mnie łaskawy

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-24, 12:02   #4794
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie ja będę dojeżdżać 30 km i mam nadzieję, że plan będzie dla mnie łaskawy
Ja dojeżdżałam 3 lata Bywało, że miałam zajęcia od 8-21 ! nieraz 3h przerwy jak nie lepiej i siedź sobie i czekaj :/ Teraz to luksus mieć na zajęcia 10 minut

Byłam na zakupkach dzisiaj na obiad robie cannelloni
W ogóle śniło mi się dzisiaj że Brysiu kotek nasz wrócił nie ma go już miesiąc

Czas edycji: 2013-09-24 o 13:08
Stary 2013-09-24, 12:28   #4795
czbasia
Zakorzenienie

Heloł!! Melduję, że żyję i amm się dobrze Na bieżąco jestem w czytaniu a co do pisania zapuściłam się
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 13:56   #4796
heroine86
Zakorzenienie

Cześć laski

Jestem już u rodziców. Wczoraj nie pisałam bo nie miałam czasu... a dzisiaj rano internet nie chciał z mną współpracować. Od 5 nie śpię piję drugą kawę tak mnie dzisiaj łeb boli, że to coś okropnego (wczoraj już miałam wstęp...) nie wiem czy to wina pogody czy czego. Jest strasznie wietrznie otworzyłam dzisiaj drzwi wyjściowe to myślałam, że mi je wyrwie z zawiasów, a sama łeb stracę paskudna jesień
No i muszę się jeszcze laski pozachwycać tą moją prostownicą mówię Wam, wczoraj wyprostowałam swoje kudełki i były idealnie proste i gładkie (mimo paskudnej pogody: deszczu i wiatru) no pieję z zachwytu nad nią! Sama bym jej nie kupiła, bo 500 zł to jednak nie na mój budżet (zresztą szkoda by mi było...), ale że ją dostałam strasznie się cieszę z tego powodu

Ewelcia, super, że zdecydowałaś się na ten sweterek! Jak przyjdzie koniecznie się obfoć i nam tu się pokaż w sieciówkach to teraz taka drożyzna (w sumie zawsze jest ), że ja już wolę kupić dwa w tej cenie... nie mam teraz kasy na zakupy...
Z gastro walczę walczę, ale nie zawsze mi się udaje... wczoraj znów nie wyszło zbyt dietetycznie, no ale cóż dzisiaj się pilnuję mnie do czekolady nie ciągnie, wolę inne słodkości
Grzeją u Ciebie? Kurcze, myślałam, że wszędzie sezon grzewczy od połowy października się zaczyna a tu jednak nie...

Coctail, miałam już wczoraj Ci pisać, ale w końcu nie zdążyłam przed wyjazdem... Twoje wyniki są w porząsiu nie masz się co martwić, zdrowa jesteś
No i jakie superowe zakupy spodnie suuuuper! A kurteczkę też bym wybrała ciemną sama się na nią czaiłam ale ta cena...
O kurde... kotka nie ma dalej?
Cannelloni jak ja dawno tego nie jadłam! Ja mam dzisiaj zupkę krem z dyni
Stary 2013-09-24, 13:58   #4797
heroine86
Zakorzenienie

Paula, cieszę się, że u gina dobrze. No i, że dzidzia super się rozwija pewnie słodko to wyglądało na USG, taka kruszynka
Kochana, ale Ty pięknie wyglądasz no i chudzinka z Ciebie super wyglądasz w tych legginsach! no i mgiełka superowa!
Co do 2XL- mi się podoba wkręciłam się i będę oglądać
To pranie tak mnie wQrrrfiło, że myślałam, że wyjdę z siebie nic nie schnie przy takiej pogodzie i tu jeszcze Ci taki deszcz wyskoczy to w ogóle można czegoś dostać
Krzesełka mówisz przyszły? majstersztyku, jak Ci się uda je skręcić to wiesz, że chcemy zdjęcie

Kisiej, mówisz, że jesteś zadowolona z pierwszego dnia? Super a plan to pewnie jeszcze jest do ogarnięcia, wszak to początek dopiero

Basia! pisz co u Ciebie zdrowaś? Dzidzia okej?
Stary 2013-09-24, 14:00   #4798
Margot85
Wtajemniczenie

Wypad do Lublina towarzysko udany a zakupowo fakt, dwie rzeczy mi się spodobały ale ceny już nie więc będę je odwiedzać w sklepach aż potanieją obkupiłam się tylko w kosmetyki Delia i Marion bo nie mam do nich u siebie dostępu a jak widzę coś za mniej niż 10zł to nie mam hamulców
Dieta nadal leży i kwiczy
Stary 2013-09-24, 14:10   #4799
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć laski

Jestem już u rodziców. Wczoraj nie pisałam bo nie miałam czasu... a dzisiaj rano internet nie chciał z mną współpracować. Od 5 nie śpię piję drugą kawę tak mnie dzisiaj łeb boli, że to coś okropnego (wczoraj już miałam wstęp...) nie wiem czy to wina pogody czy czego. Jest strasznie wietrznie otworzyłam dzisiaj drzwi wyjściowe to myślałam, że mi je wyrwie z zawiasów, a sama łeb stracę paskudna jesień
No i muszę się jeszcze laski pozachwycać tą moją prostownicą mówię Wam, wczoraj wyprostowałam swoje kudełki i były idealnie proste i gładkie (mimo paskudnej pogody: deszczu i wiatru) no pieję z zachwytu nad nią! Sama bym jej nie kupiła, bo 500 zł to jednak nie na mój budżet (zresztą szkoda by mi było...), ale że ją dostałam strasznie się cieszę z tego powodu

Ewelcia, super, że zdecydowałaś się na ten sweterek! Jak przyjdzie koniecznie się obfoć i nam tu się pokaż w sieciówkach to teraz taka drożyzna (w sumie zawsze jest ), że ja już wolę kupić dwa w tej cenie... nie mam teraz kasy na zakupy...
Z gastro walczę walczę, ale nie zawsze mi się udaje... wczoraj znów nie wyszło zbyt dietetycznie, no ale cóż dzisiaj się pilnuję mnie do czekolady nie ciągnie, wolę inne słodkości
Grzeją u Ciebie? Kurcze, myślałam, że wszędzie sezon grzewczy od połowy października się zaczyna a tu jednak nie...

Coctail, miałam już wczoraj Ci pisać, ale w końcu nie zdążyłam przed wyjazdem... Twoje wyniki są w porząsiu nie masz się co martwić, zdrowa jesteś
No i jakie superowe zakupy spodnie suuuuper! A kurteczkę też bym wybrała ciemną sama się na nią czaiłam ale ta cena...
O kurde... kotka nie ma dalej?
Cannelloni jak ja dawno tego nie jadłam! Ja mam dzisiaj zupkę krem z dyni
Nie kuś tą prostownicą Ja jutro sobie wyprostuje, bo koleżanki do mnie przyjeżdżają
Dziękuje za sprawdzenie wyników
Kurteczke mama mi obiecała już w zeszłym roku co mi wykupili dlatego teraz chciałam szybciej sie zdecydować. Musze Tż wyciągnąć na porady
Szczerze już straciłam wiare, że kicia wróci Tak mi go szkoda

Zapraszam na obiadek właśnie sie robi W ogóle kupiłam końcu kokilki do zapiekania i teraz nie wiem co zrobić Chciałam mini szarlotki na jutro ale koleżanka nie jada jabłek I teraz nie wiem co zrobić a chciałam coś dla nich przygotować.
Stary 2013-09-24, 14:23   #4800
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dojeżdżałam 3 lata Bywało, że miałam zajęcia od 8-21 ! nieraz 3h przerwy jak nie lepiej i siedź sobie i czekaj :/ Teraz to luksus mieć na zajęcia 10 minut

Byłam na zakupkach dzisiaj na obiad robie cannelloni
W ogóle śniło mi się dzisiaj że Brysiu kotek nasz wrócił nie ma go już miesiąc
Pewnie też będę musiala tyle czekać i w dodatku z przystanku na uczelnie mam jakieś 20 minut

Ja nigdy nie jadłam cannelloni a wygląda smakowicie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Heloł!! Melduję, że żyję i amm się dobrze Na bieżąco jestem w czytaniu a co do pisania zapuściłam się
Heeej jak tam u Ciebie i dzidziusia ?

Cytat:
super, że zdecydowałaś się na ten sweterek! Jak przyjdzie koniecznie się obfoć i nam tu się pokaż w sieciówkach to teraz taka drożyzna (w sumie zawsze jest ), że ja już wolę kupić dwa w tej cenie... nie mam teraz kasy na zakupy...
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tej prostownicy marzy mi się, a to marzenie akurat się nie spełni

Obfocie się na pewno Pilnuj się pilnuj Ja już mam koniec @ więc troche lepiej z zachciankami Ale pomierzyłam się rano i dalej są te dodatkowe cm zamiast maleć to ja jeszcze większa się robię niby nie ćwicze, ale sama dieta też powinna coś działać, a u mnie na odwrót nie chce się poddawać
No ja też tak myślałam, ale u mnie już się zaczął zimno na dworze to i kaloryfery zaczęły grzać ja tak nagrzałam mieszkanie, że chodzę w koszulce i mi gorąco teraz już pozakręcala i narazie nie będziemy odkręcać, bo jeszcze jest w miarę ciepło

29.09
0/3,3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości