W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 09:32   #4351
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez fifi88osw Pokaż wiadomość
Witam się i ja

zrobiłam dziś testa ale negatyw no chyba, że to jeszcze za wcześnie sama nie wiem 13 dni po owu. Bóle miesiączkowe jak na razie ustały już sama nie wiem jak traktować to plamienie.
Cytat:
Napisane przez krusia83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

u mnie też dziś negatywny test - ani śladu drugiej kreseczki. A brzuch dalej boli jak na @ więc pewnie w końcu przyjdzie.
może za wcześnie jeszcze zrobiłyście
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 09:36   #4352
eMG
Raczkowanie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

wik_and_ola - jesień, dni są coraz krótsze, brakuje nam czasu na ogarnięcie wszystkich zadań domowych, coraz częściej odczuwamy zmęczenie z powodu przesilenia...

tak jak mówiłam, im bardziej się chce bejbi, tym większe urojenia
eMG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 09:37   #4353
vioris
Zakorzenienie

Witajcie
Usiadłam z kawką, przygotowałam się na nadrabianie z rana, a tu kilka postów od wczoraj W takim tempie to my dziewczyny ten wątek będziemy prowadzić do przyszłego roku! Chyba za dużo babeczek zafasolkowało i teraz niewiele nas już pisze

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Cześć dziś wreszcie mam czas i będę na bieżąco
No jak masz czas to nie ma co czytać, też tak mam

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Właśnie widziałam eksperyment na DDTvn o tym czy dziecko pójdzie z obcym to jest straszne jak dzieci są ufne. Aż dziw, że facet w mordę nie dostał od jakiegoś tatusia już nie długo i mnie czeka ten strach o Igora bo teraz wiadomo, wszędzie ze mną i z oczu nie spuszczam.
Chciałabym żeby był tak nieufny do obcych jak ja za dziecka
Ja to już ze 2 tygodnie temu widziałam w necie i straszne to jest Ja córce od jakiegoś czasu już mówię o takich sprawach. Uczulam ją, tłumaczę, przypominam. Jak poszła teraz do szkoły to tym bardziej, bo jednak nie mam nad nią pełnej kontroli. A dziecko trzeba właśnie uczulać na takie różne sztuczki, typu poszukaj ze mną pieska, pomóż mi znaleźć coś tam, zaprowadzę Cię do mamy, bo kazała po Ciebie przyjść itd. Ja właśnie córce staram się takie różne warianty opowiadać no i przede wszystkim tłumaczyć, że choćby nie wiem co i kto jej dawał lub mówił, to ma powiedzieć, że z obcym nie pójdzie i koniec. (ja kiedyś zrobiłam ten błąd jako dziecko 8-letnie i nie skończyło się za dobrze, ale na szczęście nie tragicznie)
Do tego uczulałam ją również na sytuacje gdyby ta osoba jednak starała się ją na siłę zabrać ze sobą. Również na sytuację gdyby zaatakował ją pies. Tego jest naprawdę dużo, ale warto dziecko nauczyć takich zachowań, aby miało je tak głęboko w głowie, że w razie gdyby się wydarzyły to zachowa się tak jak trzeba.
Ale stres i tak pozostaje, jak to przy dziecku
Stary 2013-09-24, 09:38   #4354
zubi89
Zakorzenienie

Ale dzisiaj cisza chyba gorzej niż w weekend

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 09:43   #4355
eMG
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj cisza chyba gorzej niż w weekend
Jak to cisza?? Przecież cały czas tutaj jesteśmy

chociaż może niektóre z nas 'ładna' pogoda wyrwała z domu
Stary 2013-09-24, 09:46   #4356
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eMG Pokaż wiadomość

Jak to cisza?? Przecież cały czas tutaj jesteśmy

chociaż może niektóre z nas 'ładna' pogoda wyrwała z domu
Zawsze o tej porze było już 5-7 stron do nadrabiania ;p

Stary 2013-09-24, 09:51   #4357
eMG
Raczkowanie

Kochana no faktycznie,dziś jest inaczej... za to ja się rozpisałam i wielu odpowiedzi nie widzę
Szukam teraz innego forum aby poczytać na temat tego jak szybko test wykazał kobietkom ciążę... okres powinnam dostać na początku następnego tyg. a nie ukrywam, że chciałabym zrobić test przed weekendem
Stary 2013-09-24, 09:52   #4358
kindziulindzia
Zakorzenienie

A ja się cieszę, że się trochę uspokoiło przynajmniej teraz posty nie giną w gąszczu i jest czytelniej i wiadomo co i jak u której jest i na jakiem etapie się znajduję
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 09:53   #4359
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana no faktycznie,dziś jest inaczej... za to ja się rozpisałam i wielu odpowiedzi nie widzę
Szukam teraz innego forum aby poczytać na temat tego jak szybko test wykazał kobietkom ciążę... okres powinnam dostać na początku następnego tyg. a nie ukrywam, że chciałabym zrobić test przed weekendem
każdej kobiecie inaczej wyjdzie. Jedna zobaczy już II 10 dpo, inna w dniu @, a jeszcze inna 2 dni po @ . Chyba się za bardzo nakręcasz .
Skoro tak bardzo Ci zależy to czemu nie zrobisz bety? - ona da jasną odpowiedz
Stary 2013-09-24, 09:54   #4360
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
każdej kobiecie inaczej wyjdzie. Jedna zobaczy już II 10 dpo, inna w dniu @, a jeszcze inna 2 dni po @ . Chyba się za bardzo nakręcasz .

Pragnę przypomnieć, że mi w ciąży wyszedł cień cienia tydzień po spodziewanej @
Stary 2013-09-24, 09:56   #4361
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz zależy kiedy miałaś owulkę bo od 3 dnia po owulacji do 12 dpo ma czas na zagnieżdźenie więc najlepiej robić test 15 dpo bo 3 dni od zagnieżdżenia może wyjść już II kreska więc zakładając, że najpóźniej zagnieździ się 12dpo + 3dni = 15dpo

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-09-24 o 10:13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 09:57   #4362
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Pragnę przypomnieć, że mi w ciąży wyszedł cień cienia tydzień po spodziewanej @
no proszę . Ważne że w ogóle raczył się pojawić

A ja od 3 dni ciągle mam taka samą temp. co u mnie jest niezmiernie dziwne, bo zawsze góry i doliny . Nawet przez myśl mi przeszło że termometr popsułam
Stary 2013-09-24, 10:00   #4363
eMG
Raczkowanie

Cytat:
a uwierz mi, że czas chyba się pofatygować... zdziałam w piątek z tą sprawą.
Chyba masz rację - nakręcam się. Ale wiem, że w każdym momencie mogę dostać papierek z wypowiedzeniem o pracę dlatego chciałabym aby się udało, by móc szybko iść na zwolnienie i załatwić tą cholerną firmę! Mam b. duże zarobki jak na kobietę, umowę na czas nieokreślony i stracić to przed ciążą to będzie naprawdę powód do smutku...
Stary 2013-09-24, 10:01   #4364
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
wik_and_ola - jesień, dni są coraz krótsze, brakuje nam czasu na ogarnięcie wszystkich zadań domowych, coraz częściej odczuwamy zmęczenie z powodu przesilenia...

tak jak mówiłam, im bardziej się chce bejbi, tym większe urojenia
no coś w tym jest, i w jednej i w drugiej teorii

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Witajcie
Usiadłam z kawką, przygotowałam się na nadrabianie z rana, a tu kilka postów od wczoraj W takim tempie to my dziewczyny ten wątek będziemy prowadzić do przyszłego roku! Chyba za dużo babeczek zafasolkowało i teraz niewiele nas już pisze

No jak masz czas to nie ma co czytać, też tak mam

Ja to już ze 2 tygodnie temu widziałam w necie i straszne to jest Ja córce od jakiegoś czasu już mówię o takich sprawach. Uczulam ją, tłumaczę, przypominam. Jak poszła teraz do szkoły to tym bardziej, bo jednak nie mam nad nią pełnej kontroli. A dziecko trzeba właśnie uczulać na takie różne sztuczki, typu poszukaj ze mną pieska, pomóż mi znaleźć coś tam, zaprowadzę Cię do mamy, bo kazała po Ciebie przyjść itd. Ja właśnie córce staram się takie różne warianty opowiadać no i przede wszystkim tłumaczyć, że choćby nie wiem co i kto jej dawał lub mówił, to ma powiedzieć, że z obcym nie pójdzie i koniec. (ja kiedyś zrobiłam ten błąd jako dziecko 8-letnie i nie skończyło się za dobrze, ale na szczęście nie tragicznie)
Do tego uczulałam ją również na sytuacje gdyby ta osoba jednak starała się ją na siłę zabrać ze sobą. Również na sytuację gdyby zaatakował ją pies. Tego jest naprawdę dużo, ale warto dziecko nauczyć takich zachowań, aby miało je tak głęboko w głowie, że w razie gdyby się wydarzyły to zachowa się tak jak trzeba.
Ale stres i tak pozostaje, jak to przy dziecku
Mam to samo. Myślę sobie, dziś siedzę w pracy, więc popiszę sobie, bo czasu więcej niż w domu, a tu nie ma co pisać . A co do naiwności dzieci, to ja tak jak Ty zaczynam już swojej tłumaczyć i mam nadzieję, że ona to wszystko naprawdę koduje sobie w głowie. Póki chodzi do przedszkola to wiem, że sama nie chodzi nigdzie, ale w wieku szkolnym to już tej kontroli nad dzieciaczkiem nie ma niestety
Stary 2013-09-24, 10:02   #4365
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:

a uwierz mi, że czas chyba się pofatygować... zdziałam w piątek z tą sprawą.
Chyba masz rację - nakręcam się. Ale wiem, że w każdym momencie mogę dostać papierek z wypowiedzeniem o pracę dlatego chciałabym aby się udało, by móc szybko iść na zwolnienie i załatwić tą cholerną firmę! Mam b. duże zarobki jak na kobietę, umowę na czas nieokreślony i stracić to przed ciążą to będzie naprawdę powód do smutku...
no to tym bardziej nie baw się w sikane testy , bo one wychodzą kiedy chcą
Stary 2013-09-24, 10:22   #4366
manieczka1
Zakorzenienie

Hej dziewczęta! ja wczoraj po pracy byłam u koleżanki i wróciłam koło 21, więc na wizaż już nie wchodziłam. A dziś od rana zawalili mnie robotą, więc dopiero teraz Was nadrobiłam na szczęście postów nie przybyło mega dużo to dałam radę

Cytat:
tak samo jest, gdy się zatrudnisz. Żeby cię nie zwolnili, o ciąży trzeba powiedzieć po 12tygodniu od rozpoczęcia umowy o pracę, do 12tygodnia, pracodawca ma prawo cię zwolnić. Ja tak miałam i musiałam się ukrywać
ja znalazłam coś takiego:
Kp
Art. 177. § 1. Pracodawca nie może wypowiedzieć ani rozwiązać umowy o pracę w okresie ciąży, a także w okresie urlopu macierzyńskiego pracownicy, chyba że zachodzą przyczyny uzasadniające rozwiązanie umowy bez wypowiedzenia z jej winy i reprezentująca pracownicę zakładowa organizacja związkowa wyraziła zgodę na rozwiązanie umowy.

§ 2. Przepisu § 1 nie stosuje się do pracownicy w okresie próbnym, nie przekraczającym jednego miesiąca.

§ 3. Umowa o pracę zawarta na czas określony lub na czas wykonania określonej pracy albo na okres próbny przekraczający jeden miesiąc, która uległaby rozwiązaniu po upływie trzeciego miesiąca ciąży, ulega przedłużeniu do dnia porodu.

czyli wydaje mi się, że prawo chroni od pierwszego dnia ciąży - pod warunkiem, że umowa uległaby rozwiązaniu po upływie 3 miesiąca ciąży...wychodzi na to, że musiałabym zafasolkować już teraz, żeby do końca roku były te 3 miesiące (październik, listopad, grudzień), a wczoraj niestety dowiedziałam się, że mąż najprawdopodobniej dostanie delegację i będzie musiał wyjechać w dniach okołoowulacyjnych! no cóż, pozostaje mi nic innego jak tylko wrócić do planu A - starania od listopada i modlić się o przedłużenie umowy!!! wczoraj byłam tym wszystkim załamana, ale dziś jestem już lepszej myśli - będzie dobrze! musi być
Cytat:
a tak w ogóle znalazłam perełkę

wizaz.pl/forum/showthread.php?t=718366 "Chodzi o to, że ja nie bardzo wiem, gdzie jestem"
raaaany skąd się biorą takie laski?
Cytat:
Napisane przez Eimee Pokaż wiadomość
Jestem juz po wizycie u gin'a i mega szczęśliwa
Fasoleczka ma juz 5.5 mm zapodzial sie jeszcze mały krwiaczek ale nie groźny... Mam brać witaminki, kwas foliowy i duphaston. Lekarz mówi, ze jest wszystko ładnie zamknięte, Fasolka na swoim miejscu i planowane rozwiazanie na 27.05.2014
Mój Tż zapyał sie Mnie co bedzie powiedziałam ze Gabrycha Hehehe Wariat...
super, że fasolinka się dobrze rozwija
Cytat:
badania musze na własną rękę zrobić. W szpitalu tylko hsg. Gin chce wpierw zbadać żołnierzyki TŻ i drożność żeby bez sensu mnie nie faszerować lekami (i tak łykam już Duphaston i lek na tarczycę). Po tym mam się zjawić z TŻ u niej i bedziemy się zastanawiać co robimy i wybierać taktykę leczenia
ojej, przykro mi strasznie, że musisz iść do tego szpitala...ale pomyśl - zrobią Ci wszystkie badania w jednym miejscu i wyleczą!!! później będzie już tylko z górki!!!
Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Zobacz to ->
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600226

tego nic nie pobije

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
"Mam suczkę(...)
Robi kupę w kolorze dywanu centralnie na dywanie jak to możliwe? Dosłownie kupa-kameleon. po prostu mam dywan beżowo brązowy a ona w miejscu beżu robi jasną kupę a w miejscu brązu brązową? Jak to jest możliwe? bo ja nic z tego nie rozumiem.."
O takim cudzie jak kupa kameleon to ja nie słyszałam
toć to chyba dla jaj sobie ktoś to pisał!! nie wierzę, że można być tak wielką idiotką!
Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Ufff to dobrze ulzylo mi hihi tak dowiedzial sie od razu jak test zrobilam,byl przeszczesliwy,przytulil mnie i powiedzial '' tal bardzo Cie kocham i nawet teraz kocham Cie jeszcze bardziej ''
piękne i wzruszające
Cytat:
Kobietki,
jestem w 20 dniu cyklu. Nie wiedzieć czemu czuję, że się chyba udało. Temperatura od około tygodnia to 37,00 i 36,9 gdzie normalnie mam 36,5. Moja szyjka od kilku dni jest wysoko, twarda i zamknięta. Śluz wygląda na płodny. Od kilku dni czuję 'motylki' w okolicach macicy (znacznie niżej niż w jelitach czy żołądku spowodowane niestrawnościami). Od tyg. mam kłucia i skurcze w podbrzuszu, chociaż na początku myślałam że to owulacja, ale stanowczo za długo trwa. Jakieś 1,5 tyg. temu miałam ból jak przed nadchodzącym okresem-przeszło. Dziś pierwszy raz bolą mnie suteczki, zwłaszcza prawy. Dosłownie tak, jakbym się w niego uderzyła. Ogólnie mam w sobie takie niewytłumaczalne bezpodstawne przekonanie, że UDAŁO SIĘ. Czekam na koniec tyg. bo może już spróbuję zrobić test... okres wypada mi na pierwsze dni października. Jak dla mnie to za wcześnie na jakiekolwiek objawy - chyba że te urojone:/

Chciałabym aby się udało, w zasadzie musi bo z nieoficjalnych źródeł wiem, że szykuje sie dla mnie zwolnienie z pracy i chciałabym z niej wyciągnąć $ ile tylko się da!! Obyśmy zdążyli
kochana! życzę Ci jak najlepiej! naprawdę chciałabym, aby Twoje przeczucia się sprawdziły, ale taka tempka po owulce to całkiem normalna rzecz...a jeśli chodzi o objawy to duża część z nas już takie miała, a @ i tak przychodziła...musisz uzbroić się w cierpliwość
Cytat:
Dzień dobry

u mnie też dziś negatywny test - ani śladu drugiej kreseczki. A brzuch dalej boli jak na @ więc pewnie w końcu przyjdzie.
Cytat:
Napisane przez fifi88osw Pokaż wiadomość
Witam się i ja

zrobiłam dziś testa ale negatyw no chyba, że to jeszcze za wcześnie sama nie wiem 13 dni po owu. Bóle miesiączkowe jak na razie ustały już sama nie wiem jak traktować to plamienie.
widziałam, ale Wasze wykresy są nadal piękne!!! i oby się zazieleniły
23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2013-09-24 o 10:23
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 10:34   #4367
Luzia
Zakorzenienie

Helou

I d... z moimi przepuszczeniami a'propos owulki, dzisiaj spadek, więc jeżeli patrzeć na cykl ostatni, to owulacja.. teoretycznie. Jakie to wkurzające, że o owulacji dowiadujemy się 3 dni po niej

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 10:38   #4368
krusia83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Helou

I d... z moimi przepuszczeniami a'propos owulki, dzisiaj spadek, więc jeżeli patrzeć na cykl ostatni, to owulacja.. teoretycznie. Jakie to wkurzające, że o owulacji dowiadujemy się 3 dni po niej
No właśnie to jest najgorsze My chyba od następnego cyklu będziemy działać po prostu od któregoś tam dnia i nie będę zwracać uwagi na temperaturę bo jak widać dowiedzieć o owulce możemy się dopiero po fakcie.
Stary 2013-09-24, 10:40   #4369
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Helou

Dokładnie a ja brałam jeszcze przez 2 dni wiesiołek aj :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 10:47   #4370
eMG
Raczkowanie

manieczka1 widzę, że nie tylko ja mam obawy o swoją pracę. Ile bym dała aby zdążyć przed zwolnieniem... że też chcą akurat mnie odpalić ;/ ale cóż... najmłodsza z zespołu, młoda mężatka, charakter mam nie taki jak jest wymagany... Doszło kilka donosów i jestem spalona... Daj Boże, abym zdążyła ich przechytrzyć !

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Helou

Luzia i dlatego właśnie trzeba działać nie wtedy, kiedy ona jest ale wtedy kiedy NAS nachodzi ochota skupianie się tylko i wyłącznie na niej może być złudne jak widać.... rozpalcie w sobie płomień pożądania i namiętności... i jazda!
Stary 2013-09-24, 11:03   #4371
Eimee
Raczkowanie

Cytat:
Łapię teraz bardzo mi się przydadzą

Jestem w szoku nie dość, że miałam szybką owulkę to jest już 3 dni po niej a przytulanki były 1 dzień przed owu i w owu
Ja tez przytulałam Tż dzien przed owu i w dzień owu... także trzymam kciuki
Stary 2013-09-24, 11:16   #4372
Seleniti
Zadomowienie

Dzień dobry Kobitki

Ja dziś o 17 wizytę mam u gin i nieśmiało Was proszę o trzymanie kciuków

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 11:16   #4373
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez przytulałam Tż dzien przed owu i w dzień owu... także trzymam kciuki
Nie dziękuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 11:21   #4374
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość

No ta dziewczyna wymiata . Już sama zaczęłam się zastanawiać, czy to z nią coś nie teges, czy może ktoś jaj sobie robi, bo to dziwne jest..
Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
toć to chyba dla jaj sobie ktoś to pisał!! nie wierzę, że można być tak wielką idiotką!
Tak z ciekawości przeleciałam, przez niektóre jej posty i część jest normalna, a druga część jest taka, że idzie boki zrywać, także nie wiem o co kaman

Stary 2013-09-24, 11:25   #4375
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry Kobitki

są kciuki będzie dobrze! daj znać i po wizycie mówisz mamie?
Cytat:
manieczka1 widzę, że nie tylko ja mam obawy o swoją pracę. Ile bym dała aby zdążyć przed zwolnieniem... że też chcą akurat mnie odpalić ;/ ale cóż... najmłodsza z zespołu, młoda mężatka, charakter mam nie taki jak jest wymagany... Doszło kilka donosów i jestem spalona... Daj Boże, abym zdążyła ich przechytrzyć !
no to oby Ci się udało!!! ja mam 3 miesiące niepewności...do tej pory byłam pewna, że mi przedłużą...ale teraz mam coraz większe wątpliwości gdyby to zależało tylko od mojej szefowej to byłabym na 100% pewna, że będzie dobrze, ale niestety są jeszcze siły wyższe, których motto brzmi "cięcia, cięcia, cięcia"
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 11:26   #4376
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry Kobitki

wracaj do nas z fotką fasolki

Stary 2013-09-24, 11:35   #4377
Eimee
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry Kobitki

zaczynam juz trzymać
Stary 2013-09-24, 11:37   #4378
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry Kobitki

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 11:41   #4379
fifi88osw
Raczkowanie

Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
No właśnie to jest najgorsze My chyba od następnego cyklu będziemy działać po prostu od któregoś tam dnia i nie będę zwracać uwagi na temperaturę bo jak widać dowiedzieć o owulce możemy się dopiero po fakcie.
I tez mam takie postanowienie jak Ty
Ps. @ nadeszla a tak sie skradala, brzuch mnie napitala a tu w pracy trzeba siedziec :/
czyli zaczynanym nowy cykl w moim przypadku 2

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

1cs
fifi88osw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 11:52   #4380
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
są kciuki będzie dobrze! daj znać i po wizycie mówisz mamie?
Dziękuję
Nie zdążę jej dziś powiedzieć, bo wizyta na 17, później z TŻ-tem jedziemy załatwić jedną sprawę, a jak wrócimy to nawet nie będzie kiedy Jutro z rana jadę do endo, więc myślę, że jak wrócę to na spokojnie z nią porozmawiam.

Cytat:
wracaj do nas z fotką fasolki
Dziękuję o ile będzie już widać to pewnie, że pokażę

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
zaczynam juz trzymać
Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Dziękuję

Edytowane przez Seleniti
Czas edycji: 2013-09-24 o 11:56
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości