Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz. XXI - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XXII części naszego wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna 1 2,17%
Wrześnióweczki już rozpakowane, pora na październikową zmianę 32 69,57%
Wrześnióweczki już za nami, na październik więc czekamy 4 8,70%
Wrześnióweczki wszystkie mamy, na październik więc czekamy 4 8,70%
Jesień-plecień nam przeplata, raz dziewczynkę, raz chłopaka 5 10,87%
Wrześnióweczki dzieci mają, październikowe się rozkręcają 0 0%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 17:54   #3061
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

Marysia258 - Gratulacje

Mata na pl Hallera tez na polowe listopada. Zapyraj jutro na Nieklanskiej jak mozesz. Na Mikenijnej na tarchominie sa terminy ale to lekarz chirurg a nie ortopeda i trzeba miec skierowanie do chirurga nie ortopedy ale pediatrze to chyba bez roznicy..
Stary 2013-09-24, 18:06   #3062
kahunia
Zadomowienie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

Na SR zostalysmy pozbawione zludzen co do ZZO, po prostu nie ma, bo nie ma anestezjologa do takich rzeczy. Jest gaz rozweselajacy, ale mowila ze tez sie zdarza ze sie skonczy i nie ma akurat...

Mozna za to sobie zamowic ten zel Natalis... Za 313zl, dostaje sie plyn do masazu krocza, pozniej w czasie porodu i po porodzie zeby sie lepiej odbudowywalo wszystko. Po przeanalizowaniu skladu rzeczywiscie to jest to samo co nawilzajacy durex (oprocz jakiejs tak gumy ksantynowej czy cos) no i w innych proporcjach. Jedna laska stwierdzila ze jej szwagierce bardzo pomogl i ona tez chce. Ciekawa tylko jestem skad wie ze tak pomogl, przeciez nie wie jakby bylo bez tego. To ja wole herbatke z lisci malin i masaz krocza jakims zwyklym olejkiem... skutecznosc pewnie podobna a koszty duuuzo mniejsze.

Kupilam ramki nad lozeczko i potrzebuje jakis 3 fajnych obrazkow Nad swoje lozkotezramki kupilam, takie 60*70cm w planie sa tam zdjecia malej a poki co to nie wiem co tam bedzie :P biala plama, albo mazniemy po 2 kreski kolorowe i bedziemy udawac ze to dziela sztuki :P

AA.. odebralam wynik na GBS'a i mam liczne kolonie

No to sie biore za nadrabianie

Edytowane przez kahunia
Czas edycji: 2013-09-24 o 18:09
kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:10   #3063
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość

Kupilam ramki nad lozeczko i potrzebuje jakis 3 fajnych obrazkow Nad swoje lozkotezramki kupilam, takie 60*70cm w planie sa tam zdjecia malej a poki co to nie wiem co tam bedzie :P biala plama, albo mazniemy po 2 kreski kolorowe i bedziemy udawac ze to dziela sztuki :P

AA.. odebralam wynik na GBS'a i mam liczne kolonie

No to sie biore za nadrabianie
Też własnie szukam obrazeczków nad łóżko małego, ale nawet nie mam pomysłu gdzie szukać takie jak sobie wymarzyłam.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:11   #3064
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Jesteśmy od wczoraj wieczór w domku, ale taki sajgon, że nie wiem w co ręce włożyć. Faktycznie walka o kp to walka, jak na razie. I w ogóle opieka nad noworodkiem dla kogoś kto nie ma wcześniejszych doświadczeń

Ale Mała jest przesłodka i jesteśmy oboje zakochani niesamowicie

Na poczet opisu porodu powiem tylko, że ponoć był ekspresowy jak na pierworódkę i ogólnie stwierdziłam tuż po, że myslałam, że będzie o wiele gorzej Także dziewczyny, które jeszcze nie rodziły, nie bójcie się na zapas, bo może będzie tak jak u mnie.

I zdementuję plotkę, że na poczatku porodu skurcze są tak rzadkie iitp, że ma się mnóstwo czasu, żeby się wykąpać, ogolić, dopakowac, itp Skurcze zaczęły mi się o 3, a o 5 wychodząc z domu miałam już co 2 minuty i zginałam się wpół. Oczywiście wszystkie były krzyżowe i przez cały poród ani jeden nie zapisał się na ktg

Dziewczyny z Wro, które jeszcze nie rodziły - szczerze polecam Kliniki. Nie jest to hotel, wiadomo, ale opieka naprawdę super.

No i gratuluję nowym mamusiom Widzę, że pełnia znowu zadziałała
Nie ma to jak w domku

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Witam sie juz z domku Niestety nie mam kiedy Was nadrobic wiec tylko pytam. Jak dbacie o noski waszych pociech? Trzeba cos z nim robic w czasie codziennych zabiegow pielegnacyjnych czy tylko w przypadku kiedy jest przytkany? W roznych miejscach czytam zupelnie co innego i juz zglupialam...
mamy disne mar i jak małemu świszczy przy oddychaniu to psikam

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:14   #3065
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Witajcie mamsie
Po wielu próbach udało mi się zalogowac na tel. Wpadlam żeby Wam napisać że wczoraj wieczorem poprzez cc przyszedł na świat Bartosz!!! 2450 g 51 cm długości. Poród zaczął się naturalny ale małemu znikło tetno i biegiem wylądowałam na stole W ogóle mój pobyt w szpitalu i przeżycia napisze z.domu. Nie wiem.kiedy wyjdę

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:27   #3066
misia332
Zakorzenienie

Po gruntownym przebadaniu się w wannie. stwierdzam, że szyjka miękka, rozwarcie 1,5 cm (chyba). Główka hmm nie da się odepchnąć.

Nie wiem czy dobrze się wymacałam, ale mam nadzieję, że tak.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:32   #3067
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Nic się nie dzieje, nananana...
podlogi umyte. Okna umyte. Firany wisza. Kuchnia lsni. Lazienka tez. Spacer z wozkiem szybkim tempem -10km zaliczony. Wczoraj juz podwojnie . I NIC!!!!

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:36   #3068
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
podlogi umyte. Okna umyte. Firany wisza. Kuchnia lsni. Lazienka tez. Spacer z wozkiem szybkim tempem -10km zaliczony. Wczoraj juz podwojnie . I NIC!!!!
może w nocy Cię ruszy

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:40   #3069
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Po gruntownym przebadaniu się w wannie. stwierdzam, że szyjka miękka, rozwarcie 1,5 cm (chyba). Główka hmm nie da się odepchnąć.

Czyli za ile sobie prorokujesz poród?

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:57   #3070
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czeszko
meldujemy sie z Bartoszkiem ze szpitala chyba najwczesniej w czwartek nas wypuszcza bo ja po porodzie mam duza anemie i do jutra mam kroplowke z zelaza do jutra, jutro beda badac Bartosza i mnie i jesli wszystko bedzie ok to w czwartek wypuszcza...

Dzis na szczescie lepiej sie czuje bo wczoraj to byla tragedia...prawie gleblam na widok krwi w toalecie...wylecialam jak oparzona niespuszczajac nawet wody i gleblam na fotel a moja wspollokatorka wzywala pomoc zeby mnie cucic haha

boli mnie tylko odbyt od naciecia i kregoslup ale to chyba dlatego ze chodze jak kaczka i wstaje komicznie a tu Bartkiem trzeba sie zajmowac a Bartek to by tylko na cycku wisial ale nic dziwnego jak nic w nich prawie jeszcze nie ma...dzis 2 razy dalam mu butle to sciagnal w sekunde...

Dziekujemy za gratulacje i rowniez gratulujemy nowym mamusiom
Ciesze się ze powoli dochodzisz do siebie
Ucałuj małego od wizazowych ciotek

Stary 2013-09-24, 18:57   #3071
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
napiszesz jakie to krople? Amelka tez dostala takiego kataru ze nie ogarniam. w nocy myslalam ze sie udusi tak charczala, no i zaczely jej schodzic zielone gile :/ dzisiaj bede probowac dostac sie do pedtiatry, tylko nasza jest na urlopie do jutra
a zeby bylo fajniej jak mlodej katar sciagalam to mi sie odkurzacz zepsul wiedzialam ze na dniach ducha wyzionie bo 3 lata minelo a jak wiadomo takie cuda maja swoje terminy przydatnosci
Euphorbium 2-3 razy dziennie-z tym, ze adas nie ma za duzo tych gilow
A ja mam odkurzacz zelmera od 7 lat i nie popsul sie ani razu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-24, 18:57   #3072
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Ja np. sie boję, ze młodego udusze sznurkiem.

Dlatego mam dużo wkładanych.
też do mnie nie przemawiają wiązane czapki, wydaje mi się że są niewygodne :p

Stary 2013-09-24, 18:58   #3073
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Nawet ok plan

O widzisz dobrze, że mi przypomniałaś.
W następny weekend mam zjazd i,
Dziewczyny co robić z cycami jak nie będzie mnie cały dzień w domu. Po iluś tam godzinach to pewnie mi eksplodują, a przecież nie wezmę laktatora na uczelnie i nie odciągnę
Co robić
czemu nie. Ja bym wziela i na przerwie w wc chocby sciagala. Eksplodujesz albo sie zalejesz i bedzie siara...

A propo siary - ja karmiac chodzilam na zumbe i raz m ze stanika wkladka laktacyjna wypadla

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:58   #3074
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz. X

Mogłabym nic nie robić, tylko leżeć i się na nią patrzeć
Taka mała refleksja nadcyckowa

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:59   #3075
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie mamsie
Po wielu próbach udało mi się zalogowac na tel. Wpadlam żeby Wam napisać że wczoraj wieczorem poprzez cc przyszedł na świat Bartosz!!! 2450 g 51 cm długości. Poród zaczął się naturalny ale małemu znikło tetno i biegiem wylądowałam na stole W ogóle mój pobyt w szpitalu i przeżycia napisze z.domu. Nie wiem.kiedy wyjdę
Gratuluję
Wiem jaki to stres... Na szczęście wszystko dobrze się skończyło
Trzymaj się i szybkiego powrotu do domku życzę

Stary 2013-09-24, 19:01   #3076
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013,

Witajcie!
Wizaż pół dnia otwarty, ale zabrakło czasu, żeby napisać

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
jak to?
ja mam 1.
U mnie też 1 Wyciągnięcie go zajęło sekundę. Gin pociągnął z jednej strony i już po chwili trzymał w ręku czarną niteczkę
Dziś położna mówiła mi, że te wewnętrzne "goją się" przez 4-6 tygodni

Cytat:
Witajcie mamsie
Gratulacje!
Bądź dzielna, wszystko będzie ok

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Wiktor Łukasz urodzony o 7:08 czasu Polskiego. 2,9 kg. 53 cm. Porod straszny zakonczony cc. Dochodzimy do sievie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratulacje!

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:01   #3077
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:

Niezła jesteś Jak jeszcze miałam brzuchol to też mi przechodziły myśli żeby sobie wymacać rozwarcie ale nie kombinowałam bo się nie znam

Stary 2013-09-24, 19:02   #3078
rusałka_1
Zakorzenienie

Byłam u teściowej na gołąbkach

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Rusałko, pokażę jak skończę jeśli jesteś zainteresowana

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czeszko
meldujemy sie z Bartoszkiem ze szpitala chyba najwczesniej w czwartek nas wypuszcza bo ja po porodzie mam duza anemie i do jutra mam kroplowke z zelaza do jutra, jutro beda badac Bartosza i mnie i jesli wszystko bedzie ok to w czwartek wypuszcza...

Dzis na szczescie lepiej sie czuje bo wczoraj to byla tragedia...prawie gleblam na widok krwi w toalecie...wylecialam jak oparzona niespuszczajac nawet wody i gleblam na fotel a moja wspollokatorka wzywala pomoc zeby mnie cucic haha

boli mnie tylko odbyt od naciecia i kregoslup ale to chyba dlatego ze chodze jak kaczka i wstaje komicznie a tu Bartkiem trzeba sie zajmowac a Bartek to by tylko na cycku wisial ale nic dziwnego jak nic w nich prawie jeszcze nie ma...dzis 2 razy dalam mu butle to sciagnal w sekunde...

Dziekujemy za gratulacje i rowniez gratulujemy nowym mamusiom
cześć fajnie że się odzywasz i kciuki żebyś szybko doszła do siebie.

Cytat:
Witajcie mamsie
Po wielu próbach udało mi się zalogowac na tel. Wpadlam żeby Wam napisać że wczoraj wieczorem poprzez cc przyszedł na świat Bartosz!!! 2450 g 51 cm długości
. Poród zaczął się naturalny ale małemu znikło tetno i biegiem wylądowałam na stole W ogóle mój pobyt w szpitalu i przeżycia napisze z.domu. Nie wiem.kiedy wyjdę
gratulacje kochana
mam nadzieję że szybko wrócicie do domu!
tak jak teacherka zauważyła coś się tym maluchom z połowy października śpieszy

Cytat:

i co to oznacza? czy coś się już szykuje u Ciebie?

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:06   #3079
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
czemu nie. Ja bym wziela i na przerwie w wc chocby sciagala. Eksplodujesz albo sie zalejesz i bedzie siara...

A propo siary - ja karmiac chodzilam na zumbe i raz m ze stanika wkladka laktacyjna wypadla
jak pojechałam na zdjęcie szwów to myślałam że padne z bólu, cycki prawie eksplodowały i musiałam zmieniać wkładki laktacyjne w szpitalu bo całe mokre a cała wyprawa zajęła mi raptem 3 h :/ więc laktator to najlepsze wyjście.

Stary 2013-09-24, 19:15   #3080
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
vea a ja tu coś czuje, że coś się święci.... ;P
no i mysle, że nena lada dzien urodzi
ooo dziękuję bardzo ty też urodzisz no ta poczekalnia niech rusza...
Cytat:

za☠☠☠.iste, też chcę umić
Cytat:
ja też już chyba z tydzień albo lepiej cuduję i nic. Jak nie będzie chciało to i tak nie wylezie chyba... i jeszcze tż mi się dołuje, że jego 'proktacośtam' nie działają ale sam się pocieszył, że w sumie 9 miesięcy temu wykonał ważniejsze zadanie

wróciłam z lasu, super boli na @... w sumie jak co dzień, czyli dalej lypa
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:20   #3081
__Paulinka__
Zakorzenienie

Młoda musi wyjśc już niedlugo, bo zabukowalam bilety dla jej dziedków na 10.10=22.10 oby sie nie przeterminowala;P TZ chyba zawału dostanie jak ma spędzić 12 dni z teściami Jego rodzice na szczescie przylatują tylko na 6 dni:P

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
No ale co no właśnie? ja jeszcze w ciąży jstem i budyń nadal dotyczy, nie kumam że ten termin jest najwłaściwszy?

tż rozkłada 'ten dywan' bo stwierdził, że młoda może na to czeka
każda liczy termin z OM nie sluchaj tych norweskich "fachowców" ja mam wg Om 1.10, a tutaj z USG w 20tc wyliczyli 5.10, i tak też mam na karcie, ale ja się tym nie sugeruje:P
Cytat:
Witajcie mamsie
Gratki

kurde tyle zacytowalam a z tego wyszła..
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:24   #3082
Figulina987
Zadomowienie

Hej,

jesteśmy z Kubą od piątku w domu, ale nie wyrabiam, bo miałam niesamowite przejścia z kp... przez jedną noc wyłam do księżyca z bólu, a teraz powoli się z Młodym uczymy współpracować.

Trochę mnie ominęło na wątku, ale 100 stron nie nadrobię

Przede wszystkim gratulacje nowym mamom:
katarzyna2811
shure
kindo7
agaabuu
kama1987
ewuszkaaa
matallewar
pszczoua
papalinka83
inwersja
katee86
SAMBAdiJANEIRO
Cierpliwosc
marysia_258
nephelim89

opis porodu pewnie w etapach będę tworzyć jak synek pozwoli i na końcu wkleję na forum

jak na razie powiem tylko, że jestem meeega niewyspana przez to kp, ale się nie poddam, bo już za dużo przeszłam.
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:25   #3083
policzanka
Wtajemniczenie

Hejka!!Gratuluje nowym mamusiom
U Nas pomalutku do przoduChciałam sie pochwalic ze miałam dzis cale popoludnie dla siebie.Pojechałam sobie na zakupki ,a z Lilką został tatusNie bylo mnie cale 4 godziny.Tz poradził sobie wysmieniccie
Co do Liluni to niestety ale musimy odwiedzic chirurga naczyniowegoLilka ma bardzo duzą tendencje do znamion.Na swoim malutkim ciele ma ich az 6 z czego dwa musza byc koniecznie skonsultowane gdyz nabieraja intensywniejszego koloruU Nas nadal kryzysik..Lila jest bardzo marudna..podejrzewam ze to wszystko przez ząbek..Wydaje mi się ze jeszccze z tydzien góra dwa i wyzynie się on do konca..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:30   #3084
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Młoda musi wyjśc już niedlugo, bo zabukowalam bilety dla jej dziedków na 10.10=22.10 oby sie nie przeterminowala;P TZ chyba zawału dostanie jak ma spędzić 12 dni z teściami Jego rodzice na szczescie przylatują tylko na 6 dni:P

każda liczy termin z OM nie sluchaj tych norweskich "fachowców" ja mam wg Om 1.10, a tutaj z USG w 20tc wyliczyli 5.10, i tak też mam na karcie, ale ja się tym nie sugeruje:P

weź nawet nie mów o dziadkach bo mnie teściowa załatwiła z terminem jej urlopu i nie dało się kupić im biletu na później niż 4.10 jak przenoszę dwa tyg to w ogóle nie zdążą wnuczki zobaczyć

No właśnie ja biorę pod uwagę (również ) ten ich termin z usg czyli 1.10, bo jeżeli przenoszę ciążę to wg niego będzie wywołanie dopiero, a dokładnie na papierku z usg mam wpisane, że 12.10 No więc nie mogę tak całkiem ich olać
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:35   #3085
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
Hej,

jesteśmy z Kubą od piątku w domu, ale nie wyrabiam, bo miałam niesamowite przejścia z kp... przez jedną noc wyłam do księżyca z bólu, a teraz powoli się z Młodym uczymy współpracować.

opis porodu pewnie w etapach będę tworzyć jak synek pozwoli i na końcu wkleję na forum

jak na razie powiem tylko, że jestem meeega niewyspana przez to kp, ale się nie poddam, bo już za dużo przeszłam.
Kochana, a co z KP?
Pocieszę Cię, że znajdziesz za jakiś czas czas na wizaż Też byłam zdziwiona, jak np. Bajka czy Karolson mają czas pisać mając już maluchy przy sobie, a teraz sama widzę, że i ja mam czas

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:35   #3086
teacherka
Zakorzenienie

Idę jutro do fryzjera Matko, chyba z rok nie byłam... W czwartek wizyta u położnej, w piątek Z ma szlaban na wychodzenie, bo Tatuś będzie daleko, a Mamusia z Babcią a potem niech się dzieje co chce... No ewentualnie mogę zaliczyć wizytę u kardio, na ginie mogłabym juz zaoszczędzic
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:43   #3087
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Hejka!!Gratuluje nowym mamusiom
U Nas pomalutku do przoduChciałam sie pochwalic ze miałam dzis cale popoludnie dla siebie.Pojechałam sobie na zakupki ,a z Lilką został tatusNie bylo mnie cale 4 godziny.Tz poradził sobie wysmieniccie
Co do Liluni to niestety ale musimy odwiedzic chirurga naczyniowegoLilka ma bardzo duzą tendencje do znamion.Na swoim malutkim ciele ma ich az 6 z czego dwa musza byc koniecznie skonsultowane gdyz nabieraja intensywniejszego koloruU Nas nadal kryzysik..Lila jest bardzo marudna..podejrzewam ze to wszystko przez ząbek..Wydaje mi się ze jeszccze z tydzien góra dwa i wyzynie się on do konca..
Naczyniaki ma czy cos innego to jest?

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:44   #3088
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No ja om 22.12, tp na 28.09, więc zaraz czas na Ciebie
ja om 19.12, ale miałam 30 dniowe cykle. Tp mam na jutro, a z usg na 27.09.
Po dzisiejszym ktg dooopa. Żadnych skurczy, no nic
Jutro wizyta u ginki i pewnie usg dowcipne. Jak mi powie, że dalej jestem pozamykana, to chyba do domu będę pchała samochód
Stary 2013-09-24, 19:48   #3089
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:

Możesz mnie zmacać

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:48   #3090
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Naczyniaki ma czy cos innego to jest?
Ma uszczypniecie bociana,pocałunek anioła(te ponoc sie wchłona)a reszta to naczyniaki(ponoc)
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości