Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 17:12   #3211
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Ladne zaproszenia http://www.skleporganza.pl/sklep/pro...oducts_id/1170
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:14   #3212
KasiaK_080290
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mój kolor przewodni to czerwień Będzie na stołach pasowała czerwona organtyna? Czy lepiej jakiś kolorek ecru, a najwyżej czerwone róże?
ja bym poszła w kremowy, ecru a czerwone zrobiła róże

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:19   #3213
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Mamy do dyspozycji taki kącik:
Załącznik 5420528
Dziwne połączenie wiejski stół + kawa i herbata

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
u mnie Tż uparł się na stół wiejski- to niech będzie
U nas to samo i nawet nie chce słyszeć że miało by go nie być. Zresztą robimy poprawiny, a znając życie tych wędlin mnóstwo zostanie wieć akurat będzie na zagrychę

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:30   #3214
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Cześć! Dosyć dawno mnie nie było, ale nie mam za dużo czasu. Staram się jednak podczytywać o ile mogę

Na tej stronie nie ma naszego kościoła, więc nie wiem, czy jest jakaś ustalona kwota za ślub. W każdym razie my mamy zamiar dać 2000 a jak będziemy mieli kasę, to i może 10% całego wesela

Zaproszenia zaczniemy od Świąt Bożego Narodzenia rozdawać. W lutym chcielibyśmy już wstępnie wiedzieć ile osób będzie
2 tys za slub ? ;o ja pitole, sorry ale dla mnie to chore i straszna przesada :|
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:31   #3215
Atomoowka
Wtajemniczenie

Hej kobietki.

U mnie nudy tzn temat ślubu przycichł jakoś zapał mi opadł.
Sporo rzeczy już mamy i jakoś z resztą chyba poczekam na nowy rok.

No i witam nowe PMki

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:46   #3216
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mój kolor przewodni to czerwień Będzie na stołach pasowała czerwona organtyna? Czy lepiej jakiś kolorek ecru, a najwyżej czerwone róże?
Ja ogólnie tej org. nie lubię, widziałam, ze u mnie na sali zawsze jej i poprosze, zeby nie dawali
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:50   #3217
velika
Winter is coming

Króliczku, ja bym była za ecru + róże. Ślicznie będzie

velika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 17:56   #3218
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
ja bym poszła w kremowy, ecru a czerwone zrobiła róże
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja ogólnie tej org. nie lubię, widziałam, ze u mnie na sali zawsze jej i poprosze, zeby nie dawali
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Króliczku, ja bym była za ecru + róże. Ślicznie będzie
Też tak mi się wydaje
Jednym razem jak oglądaliśmy salę to byla właśnie bez tej organtyny i tak smutno wyglądała. Za to z drugiej strony boje się że jakby dać czerwień to będzie tego za dużo, jednak to mocny kolor

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:03   #3219
Opiumalfa
Zakorzenienie

Mi sie organza nigdy nie podobala, wiec mysle, ze jak Kroliczku zostaniesz przy kwiatach bedzie super.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:34   #3220
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
2 tys za slub ? ;o ja pitole, sorry ale dla mnie to chore i straszna przesada :|
Fotografowi daję prawie 4000, DJ dostaje 3500, za salę płacimy koło 25000 + alkohol i tort, dlaczego księdzu nie mogę dać 2000? Przy kosztach wesela to wcale nie jest tak dużo A w końcu właśnie ślub jest dla nas najważniejszym punktem tego całego dnia i świętowania Dla nas to chore nie jest.

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:38   #3221
gornek
Zakorzenienie

Ja rozumiem dac na sale, tyle, fotografa itp rzeczy, bo to normalne, ale ksiedzu 2 tys ? sorry, ale ja nawey gdybym miala nadmiar gotowki i zarabiala 2o tys miesiecznie tyle bym nie dala, wolelabym dac na cos innego niz ksiedzu dac za to, co jest jego obowiazkiem. Zrezta nie wiem moze w Wawie taka moda i tyle daja, ale ja nie mam zamiaru dac wiecej niz 400zl. Zreszta Wasza sprawa, ale dla mnie to naprawde dziwne
Ah i nie chce Cie urazic czy cos, ale to tylko moje zdanie

Edytowane przez gornek
Czas edycji: 2013-09-24 o 18:44

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 18:48   #3222
velika
Winter is coming

No fotograf czy DJ to normalne, a ksiądz to ma udzielić ślubu najlepiej za darmo jak little zosh chce dać 2 tys. to jej sprawa i wg mnie nie ma w tym nic dziwnego.

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
a takie komentarze są strasznie chamskie ;]

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:53   #3223
gornek
Zakorzenienie

Moze i chamskie, bo nie mialam na celu jakos obrazic little, jednak nie mam najlepszego zdania o ksiezach moze dlatego, fakt jestem katoliczka, jak moge to chodze do kosciola, ale naprawde wzabiera mnie jak slysze, ze ktos daje im tyle kasy, a dlatego, ze u nas zbierana byla kase na organy, kazdy dawal tyle ile mial, starsze osoby oczywiscie wiecej a co sie okazalo, ksiadz uciekl z kasa razem z oeganistka i od tej pory nawet na ofiare im nie daje.
Jezeli Cie urazilam liite to przepraszam, byc moze u Ciebie sa normalni ksieza, a nie to co u mnie
Stary 2013-09-24, 19:09   #3224
enzunio
BAN stały

Każdy daje ile chce i ile może i może skończmy temat, nieładnie zaglądać do cudzego portfela a i szkoda żeby znowu jakieś sprzeczki były

Króliczek, mówisz, że łyso? Teraz zaczęłam sama myśleć... Widziałam foty z mojej sali i zawsze org. była... Ale np. fioletowa wygladała okropnie...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:10   #3225
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Moze i chamskie, bo nie mialam na celu jakos obrazic little, jednak nie mam najlepszego zdania o ksiezach moze dlatego, fakt jestem katoliczka, jak moge to chodze do kosciola, ale naprawde wzabiera mnie jak slysze, ze ktos daje im tyle kasy, a dlatego, ze u nas zbierana byla kase na organy, kazdy dawal tyle ile mial, starsze osoby oczywiscie wiecej a co sie okazalo, ksiadz uciekl z kasa razem z oeganistka i od tej pory nawet na ofiare im nie daje.
Jezeli Cie urazilam liite to przepraszam, byc moze u Ciebie sa normalni ksieza, a nie to co u mnie
Ja mam to szczęście, że zawsze trafiałam na dobrych księży, będących porządnymi ludźmi U mnie w parafii proboszcz naprawdę dużo pomaga biednym, a z ofiar zawsze się rozlicza. Nie spotkałam nigdy księdza, który by pieniądze brał tylko dla siebie, na luksusy. Mam świadomość, że pieniądze, które dam księdzu na ofiarę zostaną dobrze spożytkowane, prawdopodobnie z większym pożytkiem, niż ja bym to zrobiła I chociaż ślubu nie biorę w mojej parafii, to wierzę, że ksiądz, któremu damy pieniądze, będzie umiał je dobrze wykorzystać

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014

Edytowane przez little_zosh
Czas edycji: 2013-09-24 o 19:12
Stary 2013-09-24, 19:15   #3226
irracjonalna_
Raczkowanie

też uważam, że najlepszą ozdobą są żywe kwiaty wtedy sala wygląda świeżo i z klasą
irracjonalna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:17   #3227
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
A księża w mojej miejscowości, zakonni mają problem prosić o jakiekolwiek pieniądze, chodząc po kolędzie pytają czy ludzie mają za co żyć, jak jest biednie nie przyjmują koperty, nie zmieniają samochodu co rok, nigdy nie narzekają na finanse.
Wiadomo, ich wspomaga jakaś "góra", ale to działa też w drugą stronę, część pieniędzy muszą oddać "górze".

I dlatego z księżmi zakonnymi jakoś tak lepiej mi się żyje.
dokładnie, mam tak samo. Mam strasznie fajnych księży, i strasznie wpienia mnie wkładanie wszystkich do jednego worka. Kiedyś na kazaniu ksiądz komentował to co się niby dzieje w świecie ( ta cała nagonka na księzy,kościół) i bardzo pięknie to ujął " w lesie też są suche drzewa, ale to nie znaczy że cały laS JEST uschnięty"
Jak u mojej koleżanki babci był ksiądz, bo chciała się wyspowiadać a niestety nie jest w stanie juz chodzić do Kościoła, to dawała mu koperte z pieniędzmi, a on nie wziął i powiedział " wam się bardziej przydadzą niż mnie".

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Z drugiej strony patrząc, na wesele wydajemy kupę forsy, a tak naprawdę najważniejsze jest to, co będzie w kościele - czyli zawarcie związku małżeńskiego. Młodzi bez mrugnięcia okiem wydają grube pieniądze na oprawę wesela, a ślub to najlepiej za darmo Nie wiem, ja się nie oburzam, że trzeba dać tyle i tyle, skoro 30 razy więcej wydam na wesele...
dokładnie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Witam sie z kubkiem ciepłej herbaty!
Troszkę dopada mnie przeziębienie, więc leczę się domowymi sposobami żeby na poniedziałek stawić się w zdrowiu na przymiarki
nie dość że pogoda dupna to jeszcze mam problem z sąsiadem, powoli zaczyna stanowić zagrożenie nie tylko dla siebie ale też dla innych...
w tym tygodniu mieliśmy się spotkać z kamerzystą, ale odpisał że da znać co ze spotkaniem bo narazie łapie ładną pogodę bo ma do zrobienia plener z parą młodą.
dużo zdrówka !
sąsiad faktycznie, nie za fajnie..

Cytat:
yyyyyyyyyyyyyyyy ?? Każdy daje tyle ile uważa za słuszne i na ile go stać, więc ja tu nic chorego nie widze. Ja zamierzam dać 500 ( u nas daja 200 srednio ), i to tez chore ? tak jak wczesniej wspomniała velika, sakrament malzenstwa jest najwazniejszy w tym dniu, wiec pewnie najlepiej za darmo bo księdzu nic sie nie nalezy. Skoro tak wiele ludzi najeżdza na ksiezy, że sie wożą furami etc, to trzeba było iśc na księdza/zakonnice, bo mi tu zazroscia zajezdza

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-24, 19:21   #3228
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Mnie jest za to trochę żal, że tam, gdzie my bierzemy ślub, nie można chyba obsypywać nowożeńców ryżem ani grosikami czy płatkami róż... a mnie się zawsze szalenie podoba po wyjściu z ceremonii takie obsypywanie
U nas też nie pozwalają niczym rzucać, więc będą bańki mydlane
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:24   #3229
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Ja mam to szczęście, że zawsze trafiałam na dobrych księży, będących porządnymi ludźmi U mnie w parafii proboszcz naprawdę dużo pomaga biednym, a z ofiar zawsze się rozlicza. Nie spotkałam nigdy księdza, który by pieniądze brał tylko dla siebie, na luksusy. Mam świadomość, że pieniądze, które dam księdzu na ofiarę zostaną dobrze spożytkowane, prawdopodobnie z większym pożytkiem, niż ja bym to zrobiła I chociaż ślubu nie biorę w mojej parafii, to wierzę, że ksiądz, któremu damy pieniądze, będzie umiał je dobrze wykorzystać
To dobrze, ze u Ciebie tak jest, w wiekszosci parafi tak powinno byc, przepraszam za komentarz, ale sama widzisz jak opisalam, ze ja jakos nie mam do nich zaufania, niby sie u nas ksiadz zmienil bo byli rodzice u niego juz, wiec prawdopodobnie zmienie o nich zdanie po swoich slubie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 19:27   #3230
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Świetny pomysł, muszę zanotować! Z bańkami byłoby pięknie
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:33   #3231
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Świetny pomysł, muszę zanotować! Z bańkami byłoby pięknie
a ja baniek nie chce bo były na ślubie siostry tż i nie zbyt było chętnych do ich puszczania i zostawiały ślady na sukienkach jak siadły na ubranie. nie podobało mi się to.

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:45   #3232
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
a ja baniek nie chce bo były na ślubie siostry tż i nie zbyt było chętnych do ich puszczania i zostawiały ślady na sukienkach jak siadły na ubranie. nie podobało mi się to.
Wszystko to kwestia organizacji. Trzeba wcześniej ustalić kto się tym zajmie i jak ma to robić, wtedy nie ma problemu.
Stary 2013-09-24, 19:45   #3233
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
No wiadomo, decyzje się zmieniają :P ale ja jak się zobaczyłam w takiej sukni to stwierdziłam, że wyglądam jak duże dziecko idące do Pierwszej Komunii nie leży ten fason na mnie (mimo, że na zdjęciach kobietki wyglądają cudnie ).
Doskonale Cię rozumiem, zresztą ostatecznie mamy ten sam model sukienki
Ja od początku mówiłam, że princeski i falbany odpadają, bo wizualnie nie mój typ, ale przełamałam się, żeby przymierzyć i tylko się utwierdziłam, że to faktycznie sukienki nie dla mnie. Dobrze czułam się w skromniejszych przy ciele i tak zostało

Cytat:
Napisane przez inezwiza_90 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM 2014. Ja też biorę ślub w 2014, a konkretnie 5.07.
Witam

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:47   #3234
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko to kwestia organizacji. Trzeba wcześniej ustalić kto się tym zajmie i jak ma to robić, wtedy nie ma problemu.
pewnie tak ale plamy i tak zostaną po takich zwykłych bańkach i nie fajnie to wygląda mimo wszystko

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:14   #3235
poznanianka1990
Zakorzenienie

Witam nową PMkę

Ja księdzu planuję dać max 300. Słyszałam, że proboszcz z tego kościoła, w którym będziemy brać ślub oddał Młodym część kasy, którą mu dali. Tzn. dali mu chyba 500, a on im 200zł wydał. Powiedział, że to w zupełności wystarczy.
Po drugie myślę, że od nas raczej nie będzie dużo chciał, bo mój tata go bardzo dobrze zna (mój tata jest organistą i ma znajomości w tej "branży"). Także na razie się tym nie martwię.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:14   #3236
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
jakie strony z zaproszeniami możecie polecić oprócz Amelii, Projekt Ślub i allegro ?
My będziemy zamawiać z tej strony te: http://decorisus.pl/p/7/230/8648/DOP...30/akwn/z.html
Nie wiem jak z ich jakością, ale może wybierzemy się osobiście do Warszawy i zobaczymy...
A może któraś z Was zamawiała próbki?
Cytat:
Króliczek, mówisz, że łyso? Teraz zaczęłam sama myśleć... Widziałam foty z mojej sali i zawsze org. była... Ale np. fioletowa wygladała okropnie...
Na mojej sali też jest organza zawsze, mi się to tak średnio podoba, ale TŻ się podoba Więc zgodziłam się na kolor piaskowy. Żeby pasowało do motywu
Cytat:
U mnie będą bańki na pierwszy taniec, bo mój DJ ma wytwornice baniek mydlanych

Dziewczyny, jak Wam kiedyś wspominałam chciałam zrezygnować z kwiatów na sali, bo:
1. nie mam ich w cenie
2. z sali dekoracja kwiatami jest bardzo droga
3. szukam oszczędności, a kwiaty to spory wydatek

I chciałam zrobić dekoracje morskie, jakieś muszle... Ale jak ostatnio byliśmy na wesel u tej kuzynki TŻ to właśnie ona miała takie dekoracje i zero kwiatów... I było jak dla mnie trochę łyso.
A moja sala jest elegancka, więc jednak bez kwiatów być nie może.
I wczoraj wpadłam na koncept - storczyki!
Jak się podzieliłam tą myślą z TŻ to mu się początkowo nie podobała, ale jak pokazałam mu inspiracje, to mówił, że super
I pomyślałam, że zapakowałabym je w wyższe, smukłe białe donice i obkleiła delikatnie muszlami, żeby było z motywem, co o tym myślicie?
Wklejam kilka inspiracji
Cenowo liczyłam około 300-350zł (to jest 1/3 ceny jaką chce sala za deko ), więc znośnie, no i plus, że potem storczyki możemy zabrać z powrotem.
Oczywiście storczyki białe
Wklejam Wam też zdjęcie ustrojenia mojej sali, myślicie, że będzie pasować?

No i bukiet marzeń
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg orchidea 1.jpg (103,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg orchidea 2.jpg (110,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (156,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (131,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (53,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (34,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (50,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 6.gif (122,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (20,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (39,1 KB, 21 załadowań)
Stary 2013-09-24, 20:16   #3237
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
no właśnie strasznie łyso i pusto wyglądał stół. Za to u nas z fioletem ślicznie wyglądały stoły. Organze napewno chcę. Tylko właśnie zastanawiam się nad jej kolorem czerwona była by bardzo widoczna... Kremowa o wiele mniej, ale jednocześnie zdobiła by stół. Do tego czerwone rożyczki i chyba było by ok. Ewentualnie jakieś czerwone kokardy na końcach stołów chciałam balony, ale moja mama twierdzi że to kicz i że szkoda w tak ładną salę ładować balony. Ma rację?

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:23   #3238
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak Wam kiedyś wspominałam chciałam zrezygnować z kwiatów na sali, bo:
1. nie mam ich w cenie
2. z sali dekoracja kwiatami jest bardzo droga
3. szukam oszczędności, a kwiaty to spory wydatek

I chciałam zrobić dekoracje morskie, jakieś muszle... Ale jak ostatnio byliśmy na wesel u tej kuzynki TŻ to właśnie ona miała takie dekoracje i zero kwiatów... I było jak dla mnie trochę łyso.
Jak się podzieliłam tą myślą z TŻ to mu się początkowo nie podobała, ale jak pokazałam mu inspiracje, to mówił, że super
I pomyślałam, że zapakowałabym je w wyższe, smukłe białe donice i obkleiła delikatnie muszlami, żeby było z motywem, co o tym myślicie?
Wklejam kilka inspiracji
Cenowo liczyłam około 300-350zł (to jest 1/3 ceny jaką chce sala za deko ), więc znośnie, no i plus, że potem storczyki możemy zabrać z powrotem.
Oczywiście storczyki białe
Wklejam Wam też zdjęcie ustrojenia mojej sali, myślicie, że będzie pasować?
Myślę, że będzie pasować

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
Stary 2013-09-24, 20:29   #3239
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
U mnie będą bańki na pierwszy taniec, bo mój DJ ma wytwornice baniek mydlanych
Moim zdaniem pomysł bomba Tylko trzeba to przed weselem ogarnąć, pomyśl czy dacie radę.

My na pierwszy taniec chcemy przyciemnić oświetlenie, dookoła parkietu poustawiane malutkie świeczki żadnych kółeczek dookoła nas ale to wersja romantyczna bo jak będzie układ np.:z podskokiem to świece wtedy mi nie pasują

U mnie deko chce np.:
- za dekorację z 1szt. hortensji w jakimś wazonie/martinówce itp. maks 40zł./szt
- za świece w szkle maks 20-30zł./szt
Tylko jeszcze nie mierzyłyśmy stołów, nie wiemy ile takich wazonów potrzeba. Średnio chyba jeden wazon co 2 metry.
Stary 2013-09-24, 20:52   #3240
gornek
Zakorzenienie

Mi sie wymarzyly tulipany w roznych kolorach, w duzych okraglych wazonach, a ze w maju slub wiec wydaje mi sie, ze tulipany kupie za grosze, ale najepierw musze ustalic z babka czy w ogole moge, chociaz mi sie wydaje, ze nie beda mialy nic przeciwko.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości