Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 18:10   #1591
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Spokojnie jeszcze dwa tygodnie

Dziewczynki bez przesady cycki jak cycki

Tysiaczku kochanie bardzo Ci wspolczuje psinka pewnie u was raj miala

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
ja głupiego jasia nie dostałam
Ja bede miala
Stary 2013-09-24, 18:17   #1592
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
[/COLOR]Star ja 79 rocznik
To witaj w klubie-ja też '79
To bardzo dobry rocznik!!!

Amorcio,
czas zatem zmienić swój podpis
Stary 2013-09-24, 18:33   #1593
Amorcio
Wtajemniczenie

Wstawilam fotke ale tylko jedna bo na pozostalych widac moj brzuch ktory zrobil sie twardy i zdarzyl juz spuchnac co jest normalne gdy sie grzebie w tej czesci ciala

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
To witaj w klubie-ja też '79
To bardzo dobry rocznik!!!

Amorcio,
czas zatem zmienić swój podpis
a Ty babo jedna rownoczesnie o tym pomyslalysmy
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:33   #1594
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Ooo straszyłaś odejściem a tu nowa funkcja gratulacje...
Też się zdziwiłam Teraz mam motywację, żeby zostać tu z Wami na dłużej
A obowiązki? Pilnowanie porządku

I dziekuję za gratulacje
Stary 2013-09-24, 18:36   #1595
Yattamanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandy24 Pokaż wiadomość
czuje sie lekko zmęczona i słaba, ale wstaje sama. Wszystko robię sama

To super, ze tak dobrze to wszystko znosisz

Ciekawe od czego to zależy, że jedne znoszą tak rewelacyjnie inne strasznie

Cytat:
Napisane przez Sandy24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zdjecia w albumie nowe piersi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Byłam widziałam jest moc

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Znów będę "ta zła" hehe ale tak szczerze pytam...
Czy Wy na prawdę wierzycie w takie "rzeczy"??? Mówię o snach, że wyśniony pająk to pieniądze, czy awansy, czy cokolwiek innego?

Hm nie powiem, że wieżę czy że nie wierzę.. u mnie to jest tak, że nigdy te sny "się nie sprawdzają", natomiast mężowi sprawdza się ZAWSZE.. dlatego jak on mówi, że coś mu się głupiego śniło to ja już jestem cała w stresie :P

Cytat:
Szkoda,że cycki tak na deszczu nie rosną to bym polatała topless
Ahaha ja też.. nawet i cały dzień od rana do nocy bym mogła biegać

Amorcio
Tobie oczywiście też gratuluję

A w ogóle miałam zapytać, bo pisałyście kto się Wami opiekował po operacji, ale ta opieka to tak non stop? cały dzień?
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:38   #1596
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
He he też czekam na moją gwiazdkę najbardziej
Tak piszecie o tych pieskach i chorobach,że pomyślałam o mojej największej miłości,która zmarła mi 4 lata temu i poleciały łezki...to była moja córeczka najukochańsza,przez 5 lat i mimo,że mam teraz dwa takie paździoszki to nie to samo co moja Dżanka...

Wybywam do Mohito i na solarium opalić się troszkę
lubie Mohito TERAZ SA FAJNE RZECZY)

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziekuje i reszcie dzewczynek tez dziękuję

Ilonko nie bede wprowadzala zadnych nowosci watek bedzie taki jaki zawsze byl bede zajmowala sie zakladaniem nowego watku jezeli przekroczy wymagalna iloc postow i bede pilnowala zeby nie bylo rozrabiania ale to dotyczy całego dzialu o chirurgi nie tylko watku o powiekszeniu piersi
ooo gratkiA Sabuś tez na chirurgii???
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:38   #1597
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paula_32 Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście okaz. Ze zwierzątkami tak jest są członkami rodziny. Jak coś się dzieje to jest dramat
To prawda. Mój psiak też ostatnio był chory i od razu smutek w domu.
Trzymam kciuki Star za Twojego malucha.
Stary 2013-09-24, 18:41   #1598
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=Olivkaa200;42968839]Dziekuje kochana slicznie milo mi
To mowisz ze podobnie sobie mnie wyobrazalas? fajnie

ja nie widzilam nie zdazylam

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki

Sandy gratulacje super ze przecodzisz to tak dobrze

Mati przykro miwstawilam na chwilke ale jezeli chcesz wstawie na druga chwilke
a na trzecia??

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
a ja nie widziałam

Kasikk miło Cię widzieć

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
a ja nie widziałam

Kasikk miło Cię widzieć
Stary 2013-09-24, 18:41   #1599
Saba08
Zadomowienie

Kasikk i ja i Olivka w naszym dziale
Stary 2013-09-24, 18:41   #1600
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dziękuję Saba
Stary 2013-09-24, 18:47   #1601
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
kasik ale Ty byłas inną metodą operowana, to nie wiem czy to tak da się porównać Ja tak do końca nie wiem o co chodzi z tym luzowaniem, jak dla mnie to mięśnie nie są takie jak były przed op. i chyba już nie będą Inaczej pracują, inaczej się układają, nie zawsze chcą pracować tak jak tego od nich oczekuje, powoli zaczynam to akceptować - taka uroda po operacji. A na kontrole nie jeżdżę od zdjęcia szwów. Lekarz pow. że jak coś będzie mnie niepokoić to mam dzwonić i się umówimy ale w zasadzie nie było takiej potrzeby Teraz inny przy okazji obejrzał mi cycki i zasugerował USG i tyle wiem.
mi nie chodzi o czucie tu jesttylko o o wyglad piersi to czasem na fotach widac - zalezy od ujecia...jeszcze mya mi pisala ze gora do konca mi nie puscila a w sumie powinna

Witaj Mati rowniez

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

dziewczyny ma ktos z was to??ponoc cudo star moze Ty bedziesz wiedziala??awrto zainwestowac bo jednak troche drogie ale chcialabym kupic mam problemy z zaskornikami,wagrami,wypr yski itp a szczoteczka ponoc fajnie oczyszcza

https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...arisonic-Mia-2 na alegro ok 450 zl
Stary 2013-09-24, 19:03   #1602
Sandy24
Raczkowanie

Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Spokojnie jeszcze dwa tygodnie

Dziewczynki bez przesady cycki jak cycki

Tysiaczku kochanie bardzo Ci wspolczuje psinka pewnie u was raj miala

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Ja bede miala

Ja tez nie mialam glupiego jasia

Stary 2013-09-24, 19:05   #1603
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Oo myslalam ze mialas.
Ja sie ciesze , moze on mnie wyluzuje troche
Stary 2013-09-24, 19:10   #1604
Amorcio
Wtajemniczenie

To teraz ja naskrobnie swoj elaborat

W klinice bylam wczesniej bo musialam sie wpasowac w czas snu mojej corci. Zaplacilam i poszlam sie przyjac na oddzial, dostalam branzoletke na reke i pani stwierdzila, ze do jutra mam ultra all inclusive
Dostalam sexi koszulke z flizeliny, rozgoscilam sie i czytalam gazetke. Przyszla pielegniarka poklula mnie w poszukiwaniu zyl w lewej rece ktorych nie mam, poprosilam o litosc bo mi sie slabo robilo i zeby w dlon wlozyla wenflon (musiala byc lewa bo sprzet po tej stronie mieli), pozniej przyszedl pan anestezjolog, zrobil wywiad (ucieszylam sie, bo ten sam znieczulal moja corcie przy wycinaniu migdalka). Tabletke rozluziajaca podaja pol godz przed operacja ale tez po podpisaniu wszelkiej dokumentacji i nie jest to konieczne. Moj doktor przyszedl i zanim porozmawialismy, popodpisywalismy to juz czasu na tabletke nie bylo. Przyszla pani i zabrala mnie na sale jeszcze przed 15ta.
Weszlam na sale a tam muzyczka, moje ulubione kawalki Pet Shop Boys i tak mi sie milo zrobilo, zaczelysmy sobie zartowac z pielegniarkami, jedna mowi o jakie pani ma cieplutkie skarpetki. Powiedzialam, ze gdybym miala meza kolo siebie to by mi skarpety nie byly potrzebne. Na co anestezjolog spytal czy obcy maz nie mogl by byc w zastepstwie. Posmielismy sie, ze moj juz sprawdzony od 23lat to lepiej nie probowac zamian bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi. Pomyslalam sobie jeszcze ciekawe jaka nastepna piosenka bedzie i cyk spalam
Obudzil mnie glos budzimy sie budzimy i juz nie spalam, calkiem swiadoma bylam tylko jeszcze oczy mi sie nie chcialy otworzyc. Dziwne to dla mnie bylo bo nawet gardlo nie bolalo czyli lekarz super intubuje i o operacji przypominal tylko scisk w klatce piersiowej. Ok 17tej przewieziono mnie na sale i wtedy poczulam to napinanie miesnia, dosyc nieprzyjemne i poprosilam o cos na bol, dostalam pyralgine i przeszlo i nie wrocilo.Lekarz na obchodzie uprzedzil, ze przy zmianie pozycji moga pojawic sie nudnosci i zalecil kolacje. Zjadlam danio i sucharki, poszlam do ubikacji (zdjecxie majtek to byl wyczyn) w asyscie i poprosilam o miske bo bede wymiotowac...bardzo zal mi bylo kolacji
Ok. 23 przyszla pielegniarka z morfinka i lekami, powiedzialam, ze nie trzeba bo nie czuje takiego bolu. Pani powiedziala, ze trzeba bo rano miesnie beda tak zastane, ze nie wstane.Dostalam i pospalam, z przerwami (bo za oknem nocny remont ulicy byl) do rana. Rano poprosilam o pyralgine bo ciezko mi bylo wstac. Zjadlam sniadanko juzna siedzaco (pielegniarka pomogla wstac) na obiadek wstalam sama i juz sie umylam, zmienilam bielizne i ogladalam tv. Przyszedl lekarz, zdjal mi ten bandarz, pokazal w lustrze piersiaczki powiedzial, ze troche klopotu mu sprawilam, dosyc krwawilam ale sobie poradzil i drenow nie musialam miec. Od rana z godziny na godzine czuje sie inaczej, teraz wzielam solpadeine bo zaczynaly mnie miesnie ciagnac i szybko zadzialalo bo to rozpuszczalny lek a takie szybciej dzialaja.
Implant mialam wkladany metoda dual plane 2. Generalnie dual plane to jest to o czym wszystkie piszemy czyli pod miesien tylko to jest nazwa medyczna metody wkladania implantow, Jest dual plane 1,2 i 3. Te trzy metody roznia sie sposobem ciecia miesnia, odseparowania gruczolu od miesnia i np przy 2ce nie ma tego efektu o ktorym pisalysmy w 8i na poczatku 9czesci, ze gdy napina sie miesien to widac, czyli oddziela sie miesien od gruczolu i z czucie w brodawce szybciej wraca. Dopytam jeszcze na kontroli o ta metode bo doktor mi pokazywal na sobie co i jak bedzie robil
Stary 2013-09-24, 19:20   #1605
Saba08
Zadomowienie

Kasikk zerknij do mojego profilu

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Amorcio kochana, ale napisałaś Teraz to każda już wie, czego się spodziewać Ale fajnie, bo z tego opisu radość przemawia
Stary 2013-09-24, 19:25   #1606
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Amorcio, fajnie napisalas. Przyda sie przedoperacyjnym kobitkom
Stary 2013-09-24, 19:26   #1607
Sandy24
Raczkowanie

Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
To teraz ja naskrobnie swoj elaborat

W klinice bylam wczesniej bo musialam sie wpasowac w czas snu mojej corci. Zaplacilam i poszlam sie przyjac na oddzial, dostalam branzoletke na reke i pani stwierdzila, ze do jutra mam ultra all inclusive
Dostalam sexi koszulke z flizeliny, rozgoscilam sie i czytalam gazetke. Przyszla pielegniarka poklula mnie w poszukiwaniu zyl w lewej rece ktorych nie mam, poprosilam o litosc bo mi sie slabo robilo i zeby w dlon wlozyla wenflon (musiala byc lewa bo sprzet po tej stronie mieli), pozniej przyszedl pan anestezjolog, zrobil wywiad (ucieszylam sie, bo ten sam znieczulal moja corcie przy wycinaniu migdalka). Tabletke rozluziajaca podaja pol godz przed operacja ale tez po podpisaniu wszelkiej dokumentacji i nie jest to konieczne. Moj doktor przyszedl i zanim porozmawialismy, popodpisywalismy to juz czasu na tabletke nie bylo. Przyszla pani i zabrala mnie na sale jeszcze przed 15ta.
Weszlam na sale a tam muzyczka, moje ulubione kawalki Pet Shop Boys i tak mi sie milo zrobilo, zaczelysmy sobie zartowac z pielegniarkami, jedna mowi o jakie pani ma cieplutkie skarpetki. Powiedzialam, ze gdybym miala meza kolo siebie to by mi skarpety nie byly potrzebne. Na co anestezjolog spytal czy obcy maz nie mogl by byc w zastepstwie. Posmielismy sie, ze moj juz sprawdzony od 23lat to lepiej nie probowac zamian bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi. Pomyslalam sobie jeszcze ciekawe jaka nastepna piosenka bedzie i cyk spalam
Obudzil mnie glos budzimy sie budzimy i juz nie spalam, calkiem swiadoma bylam tylko jeszcze oczy mi sie nie chcialy otworzyc. Dziwne to dla mnie bylo bo nawet gardlo nie bolalo czyli lekarz super intubuje i o operacji przypominal tylko scisk w klatce piersiowej. Ok 17tej przewieziono mnie na sale i wtedy poczulam to napinanie miesnia, dosyc nieprzyjemne i poprosilam o cos na bol, dostalam pyralgine i przeszlo i nie wrocilo.Lekarz na obchodzie uprzedzil, ze przy zmianie pozycji moga pojawic sie nudnosci i zalecil kolacje. Zjadlam danio i sucharki, poszlam do ubikacji (zdjecxie majtek to byl wyczyn) w asyscie i poprosilam o miske bo bede wymiotowac...bardzo zal mi bylo kolacji
Ok. 23 przyszla pielegniarka z morfinka i lekami, powiedzialam, ze nie trzeba bo nie czuje takiego bolu. Pani powiedziala, ze trzeba bo rano miesnie beda tak zastane, ze nie wstane.Dostalam i pospalam, z przerwami (bo za oknem nocny remont ulicy byl) do rana. Rano poprosilam o pyralgine bo ciezko mi bylo wstac. Zjadlam sniadanko juzna siedzaco (pielegniarka pomogla wstac) na obiadek wstalam sama i juz sie umylam, zmienilam bielizne i ogladalam tv. Przyszedl lekarz, zdjal mi ten bandarz, pokazal w lustrze piersiaczki powiedzial, ze troche klopotu mu sprawilam, dosyc krwawilam ale sobie poradzil i drenow nie musialam miec. Od rana z godziny na godzine czuje sie inaczej, teraz wzielam solpadeine bo zaczynaly mnie miesnie ciagnac i szybko zadzialalo bo to rozpuszczalny lek a takie szybciej dzialaja.
Implant mialam wkladany metoda dual plane 2. Generalnie dual plane to jest to o czym wszystkie piszemy czyli pod miesien tylko to jest nazwa medyczna metody wkladania implantow, Jest dual plane 1,2 i 3. Te trzy metody roznia sie sposobem ciecia miesnia, odseparowania gruczolu od miesnia i np przy 2ce nie ma tego efektu o ktorym pisalysmy w 8i na poczatku 9czesci, ze gdy napina sie miesien to widac, czyli oddziela sie miesien od gruczolu i z czucie w brodawce szybciej wraca. Dopytam jeszcze na kontroli o ta metode bo doktor mi pokazywal na sobie co i jak bedzie robil
Tak kochana ja tez mam Dual plane 2. Bo powiedzialan, ze nie chce za kilka lat obwisnac :-D

Stary 2013-09-24, 20:04   #1608
Amorcio
Wtajemniczenie

Sabciu, Olivko GRATULUJE WAM
Stary 2013-09-24, 20:05   #1609
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje sicznie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:07   #1610
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Dziekuję
Stary 2013-09-24, 20:25   #1611
kapetki
Raczkowanie

a czego gratulujecie? bo nie jestem w temacie..
Stary 2013-09-24, 20:28   #1612
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
a czego gratulujecie? bo nie jestem w temacie..
Dziewczynki zostały moderatorami a raczej moderatorkami wizażu
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:30   #1613
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Ja już jestem
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:36   #1614
anika75
Zadomowienie

Sabciu, Olivko, gratuluję
Stary 2013-09-24, 20:42   #1615
Olivkaa200
Zakorzenienie

aniczko dziekuje

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:05   #1616
Amorcio
Wtajemniczenie

Ale mam brzuch jak bym w ciazy byla

A za rade co do wygodnych majtek bardzo dziekuje, specjalnie zakupilam 2 sztuki, bezszwowe, zakrywajace posladki coby tylkiem nie swiecic jak mnie beda przekladac nieprzytomna po operacji i majty sa super

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-09-24 o 21:09
Stary 2013-09-24, 21:17   #1617
kapetki
Raczkowanie

widzisz Amorcio mówiłam, że majtki wygodne to podstawa ;D
Jak patrzyłam na zdjęcia wizę, że jesteś z kimś w sali i naprawde wygląda to jak szpital.
U mnie w klinice były pokoje jednoosobowe i całe szczęście bo ja po operacji czułam się jakby mnie czołg przejechał
Stary 2013-09-24, 21:21   #1618
Amorcio
Wtajemniczenie

Kapetki, mi ta pania dolozyli duzo pozniej, go nie jest szpital, prywatna klinika ale wielospecjalistyczna, ta pani miala migdalki usuwane i uwierz mi, ze to ona czula sie gorzej niz ja, ja wstawalam, chodzilam a onz nie. A swoja droga byla bardzo sympatyczna, w podobnym wieku i mialysmy tak samo na imie
Stary 2013-09-24, 21:21   #1619
natalka mjegd
Raczkowanie

Czesc dziewczyny mam kolejne pytanko,prosze napiszcie mi jak dlugo czekalyscie od konsultacji do operacji? wiem ze to zalezy od danego chirurga ale chodzi mi konkretnie jak wy mialyscie(czy dlugo z tym schodzi)
natalka mjegd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:25   #1620
kapetki
Raczkowanie

Kochana ty to jesteś "świeżynka" po operacji. Jesteś sprawna jak nie wiem super przechodzisz przez to wszystko!!! '

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości