|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
0 | 0% |
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
1 | 1,75% |
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
0 | 0% |
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
16 | 28,07% |
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
1 | 1,75% |
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
29 | 50,88% |
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
1 | 1,75% |
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
8 | 14,04% |
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Druga już dzisiaj herbatka z malin czeka zaparzona, tym razem posłodzona miodkiem mam nadzieję że będzie dobra
#2762 | |
Zakorzenienie
|
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2763 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Na polsacie od niedzieli rusza program "Nasz nowy dom"Z opisu widzę że to ma być coś w stylu Domu nie do poznania...ciekawe ciekawe..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka
![]() Byłam u lekarza - mąż po pracy podjechał i zapytał lekarkę, czy mnie przyjmie. Powiedziała, że oczywiście, ale mamy być do 16.40. Także przyjechał po mnie, ogarnęłam się i pojechaliśmy. Siedziałam sobie w kolejce aż nagle lekarka wychodzi "Poproszę teraz tę panią w ciąży". W szoku byłam! ![]() ![]() Osłuchowo na szczęście czysto ![]() Mąż zrobił mi syrop z cebuli, już tam się robi, więc może wieczorem już będę miała do wypicia. W ogóle muszę pochwalić męża - jeździ, dzwoni, załatwia wszystko, wszystko za mnie robi... Kochany jest! Absolutnie w żadnej sytuacji nie mogę na niego narzekać (owszem, ma minusy, ale kto ich nie ma), a w takich sytuacjach doceniam Go podwójnie! ![]() Mam tylko nadzieję, że ten straszny nocny kaszel nie zaszkodził Ninie ![]() ![]() Mówię mężowi, że jutro przygotuję sobie rzeczy, żeby spakować torbę do szpitala. Co prawda nie mam koszul i staników, ale resztę mogę popakować. Muszę też szlafrok uprać, więc jutro to zrobię. A on do mnie "No ja się dziwię, że po tych akcjach koleżanek z forum jeszcze tego nie zrobiłaś!". Chyba się wystraszył, że musiałby mnie pakować i szukać tych wszystkich rzeczy ![]() No ale powtarzam Nince, że do wyklucia jeszcze troszkę. Że spakujemy się w razie W, ale niech jeszcze w brzuszku ze 3 tygodnie posiedzi... Dżizas, widzicie, co ja napisałam?! 3 tygodnie! ![]() ![]()
#2765 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
Zakorzenienie
|
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...
KYTE - jak piszesz posta to nizej powinnas miec taki aparacik ?
Chyba wszystkie wersje mobilne sa takie same? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2767 |
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1380130054.249852.jpg masz takie ikonki?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2768 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jaaa no 3 tygodnie... ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz
Kyte, u mnie to tak wygląda ale ja korzystam z Tapatalk.
#2770 |
Zakorzenienie
|
kyte, aż wlazłam przez kom i zrobiłam foto - mi też szybciej foto wklejać przez telefon
![]()
#2771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
|
![]() ![]() |
![]() |
#2772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 tygodnie minimum ![]() ![]()
![]() |
#2773 |
Zakorzenienie
|
Abby - trzy tygodnie zleci szybko. Ja pamietam jak pisalam 100 dni do porodu a teraz Wy juz macie po 3, 4 tygodnie
![]() Ciekawe ktora pierwsza mnie przescignie ![]() Czy ja wogole zaraz zaczne 10 miesiac kuzwa mac ? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2774 |
Wtajemniczenie
|
ZNALAZŁAM!!!!!
![]() Wiem już jak ![]() ![]() ![]() Myślałam że ogólnie będzie w opcjach "zdjęcie" a to musze kliknąć na jakiś post nacisnąć odpowiedz i dopiero wysłać zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2775 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na jaki kolor pokoik pomalowaliście? ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42989323]Ja ostatnio powiedziałam mężusiowi, że mnie Misiek chyba udziabał w jajnik bo aż podskoczyłam z bólu. chciałam mu zobrazować ten ból, ale ugryzienia w jajnik sobie nie mógł wyobrazić więc mu mówię, że mnie zabolało tak jakby jemu ktoś złapał jajco w obcęgi i zacisnął ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz
Chciałam się pochwalić jak moja córcia wypięła się mamusi
![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2014-03-17 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | |
Zakorzenienie
|
Sorry Trele, ale leję!
![]() Cytat:
![]() To teraz zasyp nas fotami ![]()
![]() |
#2778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
Nie no, generalnie 5
![]() Pupa! ![]()
#2780 |
Wtajemniczenie
|
Zuziak dobrze, że nic złego się nie działo
Aaby fajna lekareczka i kuruj się szybko Kyte ślicznie się wypięła ![]() Trele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie możemy się zdecydować na kolor, a że za jakieś pół roku do roku chcemy malutkiej zrobić pokoik to stwierdziliśmy że jak będziemy mieli wizję na niego, i meble wybrane to wtedy pomalujemy na kolor. Narazie do tego pokoiku musi pójść toaletka z sypialni a na jej miejsce w sypialni stanie łóżeczko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Zadomowienie
|
Kyte, pytanie: komu ona tak pupę wypina? :
Trele, wiesz może jesteś pierwszym ogniwem ewolucji. Ocieplenie klimatu, dziura ozonowa, GMO, hamburger z probówki i ciąża 12miesięczna? To ma sens. ![]() A ja obejrzałam nowy odcinek Castle i mnie wkurzył bo się skończył na zasadzie "cdn". A ja nie lubię czekać!! Teraz zrobiłam ciasto półkruche, siedzi w lodówce i będę robić mini-tarty szarlotki. Mam takie małe foremeczki do tart, niewiele większe od tych na kapkejki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nasturcja nie masz litości z tymi pysznościami.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj znowu u rodziców siedzę, więc czytam Was ale udzielam się mało.
Domi bardzo wzruszający opis porodu, ale to już dziewczyny pisały, ze Twoje wpisy ostatnio bardzo napawają optymizmem ![]() Kabriela, ale zrobiłaś Agatce śliczy pokoik ![]() Jakich przystojniaków tu dzisiaj powrzucałyście ![]() Wyciągnęłam dziś mamę na zakupy dzieciowe ![]() ![]() ![]() z większych rzeczy brakuje nam wanienki i łóżeczka, ale łóżeczko już praktycznie wybrane w Rabce i tam pewnie też kupimy materac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
Urządzają sobie wygibasy te nasze dzieciaczki ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Ciekawa jestem jak to będzie jak już brzucho będzie pusty i nikt tam nie będzie kopał i się wypychał
![]() |
#2787 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2788 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No i powrotu do zdrówka jak najszybciej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę zjeść dziś ostatni posiłek i obejrzeć na wspólnej ![]() Wogóle jak zmarzłam jak wracałam z tej aptaki, normalnie pogoda jak w listopadzie ![]() Dziewczyny które nie są po ślubie przepraszam że może o to zapytam, ale tak się dziś zastanawiałam, czy dajecie dziecku swoje nazwisko czy partnera? Bo ja swojemu powiedziałam że przez to że przełożyliśmy ślub ja daje dziecku swoje nazwisko, dopiero po ślubie zmienimy...ale to w sumie było w złości i teraz tak się zastanawiam ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Zadomowienie
|
Aaby ja we wszystkich pokojach w swoim mieszkaniu mam taki "schodek", do którego chyba mogliśmy przymocować w jakiś sposób karnisz, ale ja się bałam, ( okna są szerokie z dodatkiem po obu stronach ścian) że będzie się wyginał pod ciężarem firan i zasłon i dlatego zdecydowaliśmy się na sufitowe karnisze.
Okno z jaśniejszym kolorem ścian- to kuchnia. ![]() Nie wiem czy o takie zdjęcia Ci chodziło, jeżeli nie to jutro postaram się wrzucić lepsze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.