|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42983602]dzo obczaiłam fotki tego dworku u Ciebie w albumie i jest
no ładnie tam jest, to jest taka sala weselna tak naprawdę, tylko w nazwie ma dworek ( ) ale nie powiem, podoba mi się wystrójTeż jestem mega wrażliwa. A jeszcze jak oglądam sport i są porażki to ryczę jak bóbr, ostatnio to na Igrzyskach, a wcześniej na Euro, choć grali padlinę, ale bolała porażka naszych piłkarzy. |
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42985464]Melduję 10 min truchtu i 20 min ćwiczeń na nogi
Mieszkam na wsi, ale od zawsze bałam się krów Poza tym ta w śnie była jakaś szalona Zapomniałam jeszcze o brzuszkach i podnoszeniu bioder dodać ![]() [/QUOTE] za ćwiczenia ![]() haha, szaloooona krówka ![]() Cytat:
![]() ale mi dużo nie potrzeba, żeby zalać się łzami ![]() w Klubie relacja
|
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Tajka
|
Wróciłam z uczelni.
Niby tylko basen i niby krótko, ale padam na twarz. A spałam chyba ok. 9 godzin. Może trochę mniej. Wczoraj nieźle poćwiczyłam. Podoba mi się to. Teraz tak mnie boli brzuch, talia i plecy (przy talii), że nie jestem w stanie się wyprostować ![]() Dzisiaj wybieram się wieczorkiem polatać po klubach, troszkę może poszaleć co nieco także ćwiczenia sobie odpuszczam. Miałam basen, trochę pochodziłam, pospacerowałam...nie ma co na siłę ![]() Pogoda nie jest zła. Bo Słońce rano ładnie grzało. Teraz trochę chmur się nazbierało i zimny wiatr się zerwał. Ale nie jest źle. ![]() Także nie narzekam, na razie wszystko się układa
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za basen i spacerowanie
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Niee, to był salon maturzystów - ale Elsay Ci już odpowiedziała
![]() Cytat:
I masz kręcone rudo-czerwone włosy Ja stałam jak Ty siedziałaś tam na auli (bo miałam przeczucie że to Ty) i stałam przy tej szybie od Twojej strony - w bordowych spodniach, czarnej koszuli z białymi znaczkami ![]() Też byłam na tym o językach które babka prowadziła Może Ja mam fajny ołówek z AGH ![]() Nie nadrobię Was bo jutro pisze mature z matmy
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Hej
nadrabiać ale dużo by cytować![]() Sikorka udanego, spokojnego lotu.;* Ja dziś miałam zapierdziel w pracy. Z jedzeniem się pilnuje ladnie. Byłam dziś też na pierwszym masażu i trochę bolą mnie plecy ale byli całkiem przyjemnie ![]() Zacznę dziś znowu jeździć na rowerze a w weekendy chce biegać Wczoraj byłam 3h na zebraniu u Młodego i kolejny rok jestem przewodnicząca klasy jednogłośnie niemal wybrana więc poczułam się ważna i potrzebna.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1747 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
za plany. Cytat:
![]() No mogłam powiedzieć. Jakbyś była znowu w Krk to pisz. Bo ja chodzę do liceum do Krk więc jestem tam prawie codziennie. ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42985464]Melduję 10 min truchtu i 20 min ćwiczeń na nogi Zapomniałam jeszcze o brzuszkach i podnoszeniu bioder dodać [/QUOTE]![]() ![]() Cytat:
Niby patrzyłam w kierunku tej szyby ale nawet jak cię widziałam, to nie skojarzyłam, że to ty. Z tych osób co tam stały to pamiętam jakąś dziewczynę co machała (chyba że to byłaś ty ) i jakichś chłopaków co machali do każdej dziewczyny która sie obróciła w tamtym kierunku. Cytat:
Polowałam na długopisy ale nic nie dawali jak ja tam byłam. Te ołówki widziałam, ale tak głupio mi było podejść zabrać ołówek i sobie pójść.
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieee, to nie ja To mnie już wtedy tam musiało nie być bo czekałam na koleżanki które były w łazience NIE WIEM To ja mam długopisy, ołówki - wszystko |
|
|
|
|
#1749 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
Dziś wyjàtkowo zimno i wietrznie, ok 20C (oczywiście jak na SH ).Cytat:
Cytat:
ale wiecie co? W Sh prawie nie jem słodyczy, dużo produktòw nie będę mieć przez kolejny rok więc nie będę się bardzo ograniczać, nawet jak przytyje to wiem, że z Wami zrzucę po powrocie![]() Cytat:
choć niestety zwykle nie mogę i trochę męczarnia jest...wszyscy śpià a ja się rozglàdam![]() wzięłam tablet i laptop. Najpierw obejrzę PLL a pòźniej jak nie zasnę to poczytam ksiàżkę![]() Dziękuje
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Sikorka
Szczęśliwego lotu Aaale mam zakwasy na tyłku po wczoraj ![]() Wybrałam już dla Was zdjęcia, zmniejszę je tylko i wrzucę do Klubu ![]() IIś: kawałeczek chałwy o: leczo z drobną fasolką i piersią z kury
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1751 | ||||
|
Zakorzenienie
|
powodzenia!
![]() Cytat:
za ładne jedzenie i wybór na przewodniczącą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
tylko jedna strona, jak mnie nie było ? :P
nie zjdałam tortu idę na kolację, dziś dzień regenracji, trochę lepiej z gardłem (to pewnie po lubelskiej ), a jak jutro będzie dobrze to startuję z biegami![]() Anns byłaś dzisiaj ?
|
|
|
|
#1753 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
nadrobiłam Was,ale jestem tak dziś zmęczona,że nie odpiszę...dopiero po 19 miałam czas odpalić laptop... dla każdej z Was za ćwiczeniaSikorka-Ty już pewnie lecisz -szczęśliwego lotu! i pewnie,nie ograniczaj się w domu jak przez rok czy dłużej później tego nie będziesz miała jak zjeść![]() Dżo-a gdzie ten dworek? |
|
|
|
#1754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to można uznać, ze się spotkałyśmy Specjalnie latałam za długopisami, ale jak byłam pierwszy raz na dole to ich jeszcze nie było a jak poszłam drugi raz to już rozdali. Koleżanka miała takie fajne zakreślacze a ja ![]() Cytat:
Ja mam zakwasy na udach niby ćwiczyłam dwa dni temu wiec powinno być lepiej, ale z dnia na dzień są jakby jeszcze większe. Cytat:
za nie zjedzenie tortu. za biegi
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
kolbuszowa
http://www.hoteldworek.pl/spacer/index.html na górze nachodzisz myszką na ''galeria'' i wybrać trzeba ''sala balowa'' i można oglądać. |
|
|
|
#1756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za tort. no właśnie od rana mówię sobie "nogi mnie bolą chyba odpuszczę", a potem mówię "a idę". no i wróciłam od TŻ (on jechał na trening, a ja do domu i miałam iść biegać) i ulewa . Więc chyba a moje mięśnie niech się dziś regenerują
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-09-25 o 20:41 |
|||
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro zobaczę, jak będę się czuła, ale mam zamiar iść
|
|
|
|
|
#1758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś spotkamy się na zawodach, obiecuję Ci to
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za nie zjedzenie tortu
|
|
|
|
|
#1761 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma się co licytować, obie zrealizujemy swoje cele no właśnie też się dziwie Ja teraz mam w końcu pakiet internetu non stop, więc cały czas mam Was pod ręką
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdrówka dziewczyny! |
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Rozeznanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42982848]I ja muszę dzisiaj coś poćwiczyć tak żeby się lało ze mnie, czuję że to pomoże
![]() [/QUOTE] Uwielbiam to uczucie kiedy wychodzę z treningu i jestem z siebie tak paskudnie okropnie zadowolona ![]() A jeszcze bardziej lubię jak widzę siebie taką spoconą, zmęczoną w lustrze i myślę sobie, że właśnie taka w stroju sportowym tu i teraz wyglądam całkiem nieźle ![]() Dzisiaj 20 min biegu + 55 min fitnessu na stepie. Sniadanie: Dwi kanapki z pastą krewetkowa, pomidorki koktajlowe. kawa. Obiad: zupa ogórkowa Obiadokolacja: Spaghetti bolognese. Kolacja: Ciastek francuski z warzywami (pieczarkami, cukinią etc.) Umieeeeeram, nogi mi odpadają. __________________
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam się pożegnać na dłużej... szczegóły w klubie
do zobaczenia
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz lecę do Klubu ![]() byłam już u lekarza, ale tylko się zapisać... na 13 mam wizytę tzn. mam przyjechać na 13 i dopiero dostanę numerek do kolejki... ciekawe ile siedzenia mnie czeka? ale wezmę ze sobą książkę i tonę chusteczek, to może wytrwam ![]() tak w ogóle to dzień dobry |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

) ale nie powiem, podoba mi się wystrój
za bardzo wrażliwa jestem... 
Poza tym ta w śnie była jakaś szalona

w Krakowie tak ?

). A w cukiernii jakbyś dopadła ciacho to mogło być o wiele gorzej
za plany. 

choć niestety zwykle nie mogę i trochę męczarnia jest...wszyscy śpià a ja się rozglàdam

. Więc chyba 
do zobaczenia