Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł?
Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 2 16,67%
Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 1 8,33%
Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. 6 50,00%
Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 3 25,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-25, 20:11   #4231
karolajn1987
Wtajemniczenie

Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Dziewczyny kp: też macie tak, że jak tylko pomyslicie o maluchach wasze cycki atakuje 1000tys igieł i wypływa mleko? No masakra, ciagle mnie ta jadłodajnia boli, a ostatnio doszło to kłucie. W ogóle u idą u mnie wkładki laktacyjne jak świeże bułeczki, zazdroszczę tym z was, które w ogóle nie musza nosic
miałam tak. Teraz mam tak, że jak Hania płacze a tata ja uspokaja to mnie zalewa z igłami
Stary 2013-09-25, 20:15   #4232
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
a to ona dalej tak ma...tak chciała wcisnąc tą grzechotke do buzi, ze nie wycelowała i trafiła się w oko
mój jeszcze nic do dzioba nie wkłada, ale podejrzewam, ze bedzie to samo
Jeszcze troszke karoi beda u hani te ruchy bardziej kontrolowane,a u nas dluga droga
Cytat:
miałam tak. Teraz mam tak, że jak Hania płacze a tata ja uspokaja to mnie zalewa z igłami
A u nas jak tata uspokaja, to mnie krew zalewa co najwyzej hahahah
Przy karmieniu tez tak mam, ze druga piers igly atakuja, czytalam ze to napływ pokarmu tylko czemu taki bolesny
Stary 2013-09-25, 20:24   #4233
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:

A u nas jak tata uspokaja, to mnie krew zalewa co najwyzej hahahah
Przy karmieniu tez tak mam, ze druga piers igly atakuja, czytalam ze to napływ pokarmu tylko czemu taki bolesny
u nas podobnie.
Wygląda to tak:
- Masz wolne, zajmujesz się dzieckiem.
ok.
- Nie tak, źle ją trzymasz. Ona tak nie lubi. Za szybko jej pokazujesz te zabawki, mów do niej inaczej szybciej ją przebieraj, bo zmarznie

No ale już powoli staram sie nad soba panować :p
Stary 2013-09-25, 20:37   #4234
idzia111
Zakorzenienie

mela ja tez dawałam Michasiowi dwa razy po pół czopka, on nie jest szkodliwy jesli daje sie doraznie. Niestety czasami trzeba.

eve ja tez mam przepukline po ciąży
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 20:38   #4235
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
u nas podobnie.
Wygląda to tak:
ok.
- Nie tak, źle ją trzymasz. Ona tak nie lubi. Za szybko jej pokazujesz te zabawki, mów do niej inaczej szybciej ją przebieraj, bo zmarznie

brzmi znajomo też staram sie ogarnac bo facet nabierze wstretu do opieki nad małym;d ale co mam zrobic, skoro mowie mu "masz małego, sporobuj go uspic", ja sie patrze, a ten mu robi samolocik

Ale dzisiaj zalapal o co mi chodzi, kiedy mu powiedzialam ze nadmiar bodzcow szkodzi i ze na probe nie pojedzie, jesli malego nie ulozy do snu, bo ja sie pozniej z dracym alkiem palowac nie bede
Stary 2013-09-25, 20:46   #4236
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Aaa i zapomnialam sie pochwalic dzrntelmen wazy 6060g i ma 61cm. Jest zdrowy. Szmerów nie ma. Ale mamy obserwować sinienie wokół ust.

Dzoan: kciuki

Magdanne: chrzciny przystawka zupa 2danie deser napoje 80zl od osoby. Niecałe chyba nawet wyszło.

Magolinko: kciuki za szczepienie! I za przeprowadzkę bo to zaraz) ja też lubię nadrabiać,tzn nie lubię jak mnie omijają wiadomosci

Melazapisuje przepis na core)

Sammi tak stawiałam ze raczej nie przyjedzie i jak napisałaś ze was rozłożyło..jeszcze będzie okazja

Ktoś wie jak operacja Dominika kallisto? Chyba dzisiaj miała być...

Cynamonku Adaś zaczął przybierać? Jak u was?

Tweed tak o inhalacjach pisałam) to się dogadalysmy) a piersi kluja co jakiś czas i non sto wkładki nosze..spie w staniku

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 20:49   #4237
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
I niestety mamy poszczepienną gorączkę
Daj czopka z paracetamolem
A ile ma temp?
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Mały zasnął w bujaczku po ciężkiej walce- tetra wygrała dzięki czemu udało mi się obrać warzywka i właśnie gotuję zupę jarzynową znaczy ona się już sama gotuje, a ja pałaszuję sałatkę, którą przed chwilą rodzice mi przywieźli i kanapkę z pomidorkiem (też od nich..znaczy pomidory, nie kanapki..aż tak dogadzać mi nie trzeba )
I co zdał mąż?

A ja przegrywam zawsze z tetrą-jak Mały tak z nią walczy to mi go szkoda i zabieram mu ją z główki
Wasze dzieci też się tak szamoczą z tą tetra?
Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Hej

wpadam na szybko.

Neni łączę się w bólu, Tż zaraził mnie i małego mały ma katar, ja ledwo żyję mały nie dość, że z jelitami walczy to teraz to
Cieszę się, że u Was tylko katarek, trzymam kciuki, żeby szybko przeszło
No to mamy identyko

A Wy byliście u lekarza?
Cytat:

a co do rączek..tu widać :P ( z dedykacją dla cioci T., która prosiła o filmik )
http://www.youtube.com/watch?v=v9nPP...m-upload_owner
Haneczka jest przecudna
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
no no no Hania jakie umiejetnosci juz posiada a ponadto jacy oni z Aleksem sa podobni do siebie - nawet noski maja prawie identyczne

Miałam napisać to samo o Hani i Kubusiu
Cytat:
ha ha ha Moj tez nie ma nosa po nas - ja mam zadarty i inny ksztalt troszke. Wiec po kim oni maja nosy moze wspolny listonoasz
Nasz też ma nos całkiem po nikim

A wycierają się Waszym dzieciom włoski?
Bo mojemu nie i każdy jest zdziwiony.

-----
Jestem
Zasnął mój Maluch
A ja umieram dosłownie. Mam tak masakryczny katar, że chyba już pół paczki papieru toaletowego zużyłam
Tragedia.
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 20:51   #4238
d0tkaaa
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

troche mnie nie bylo ..ale podczytywalam Was caly czas poprostu co jkis czas mam taki okres ze nie chce mi sie pisac...albo jak juz chce cos napisac to mloda sie budzi

ostatnio duzo mam na glowie latam zalatwiam wczoraj us zus ....dzis becikowe nareszcie to zalatwilam i minimalnie zmiescilismy sie do krakowskiego i juz nie moge sie doczekac kasiorki

ostatnio duzo uwagi poswoecam na wybranie "glupiej"zawoeszki..wczor ak stalam w entliczkuu 40minut przed zawoeszkami lamaze i nie moglam sie zdecydowac ktora...pozniek 40minut przed innymi i nie zdecydowalam sie na zadna...dzis znowu stalam w tesco 20minut i znowu nie kupilam zadnej...chociaz jwstem prawie zdecydowana ze chce Emanuela ale jego nigdzie niema...no i chyba zamowie na necie:-P

mala moja taka fajna jest smieje sie (jeszcze nie na glos) tak zaciesza a ja mam lzy w oczach kocham ja tak strasznie ..juz nie spi tyle co kiedys wiadomo ..w domu ma drzemki..tylko na polu pospi dlugo..jak nie spi to soobie gadamy smiejemy sie i przytulamy jutro Wam wkleje zdjecia

I zauwazylam ze odkad nie kp to brzuszek troche urosl ale delikatnie dlatego trzeba sie wziasc za niego..za chodakowska sie jeszcze nie wzielam ale od jutra zaczynam chodakowska wlasnie a od pazdziernika fitnes..moze zumba?(En polecasz?)
no i leci do przodu

mala sie slini tak strasznie cale piesci wklada do buzi i niewiem czy ida jej zeby czy wasze dzieci tez tak maja?

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

W zwiazku z tym zd tak sie slini ostatnio myslalm ze zejde na zawal jak niunia lezala sobie a nagle slysze ze sie dusi..szybko odwrocilam ja do gory pleckami i zlapala oddech...nie musze mowic ze cala noc nie spalam bo sie balam eh..

No i korzystamy pogody spacerujemy itp powoli wyrastamy z wanienki i z gondoli lol...

Widzialam ze gadalyscie o chrzcinach my sie wstepnie orietujemy vo tez chcemy w knajpie no i obiad 1+2danie,salatki wedliny napoje kawa herbata torcik 80zl...ale mam dylematy kogo zaprosic i wogole...no ale najpierw bierzmowanie lol...

en to robcie drugie haha cwaniaki z tych facetow

wstapilam wczoraj do maka i odrazu mi sie przypomnialo jak tam siedzialysmy Krakowskie dziolchy )

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 20:53   #4239
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
u nas podobnie.
Wygląda to tak:
ok.

Cytat:
brzmi znajomo też staram sie ogarnac bo facet nabierze wstretu do opieki nad małym;d ale co mam zrobic, skoro mowie mu "masz małego, sporobuj go uspic", ja sie patrze, a ten mu robi samolocik

Ale dzisiaj zalapal o co mi chodzi, kiedy mu powiedzialam ze nadmiar bodzcow szkodzi i ze na probe nie pojedzie, jesli malego nie ulozy do snu, bo ja sie pozniej z dracym alkiem palowac nie bede

Elaine ładna waga i wzrost Dobrze, że wszystko ok

Lachryma doczytałam, że chrzciny bardzo udane -
Stary 2013-09-25, 20:53   #4240
d0tkaaa
Zakorzenienie

Czy ltoras prYklada tetra smoczla maluchowi zeby nie wypadal?w szien niema tego problemu ale po drugim karmieniu w nocy mloda chce miec smoczka a jej wylatuje i duzo osob przyklada tetra smoka a ja sie boje ze sie udusic mozna czy cos chociaz podobno nie bo przepuszcza powietrze...

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 20:58   #4241
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Czy ltoras prYklada tetra smoczla maluchowi zeby nie wypadal?w szien niema tego problemu ale po drugim karmieniu w nocy mloda chce miec smoczka a jej wylatuje i duzo osob przyklada tetra smoka a ja sie boje ze sie udusic mozna czy cos chociaz podobno nie bo przepuszcza powietrze...
Ja podkladam poskladana tetre i ona jest z dala od nosa. Z reszta Hanka i tak go wypluwa jak juz mocniej zasnie. Z tym ze ja tak robie jak zasypia po kapieli, bo potem w nocy juz nie chce smoka

A co do slinienia sie i pakowania rak do buzi to temat byl juz walkowany sto razy p to normalny etap rozwoju i niewiele ma wspólnego z zębami

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-09-25, 21:00   #4242
Neni1984
Zakorzenienie

Dotka z tym ślinieniem i wkładaniem piąstek do buzi to normalne
Zuzia poznaje siebie i świat - tak twierdzi Karolajn przynajmniej

I krztuszenie się śliną jest na porządku dziennym u nas też. Trzeba pilnować Maluchy dopóki nie oswoją się z nową sytuacją w buzi

Pisałyście o chrzcinach- u nas też ten temat jest na tapecie. Będziemy mieli ok 17 osób o ile wszyscy zaproszeni będą mogli przyjść. I mamy straszny dylemat, czy robić w domu, czy w restauracji.
Wolelibyśmy w domu, bo wiadomo-taniej, a dodatkowo można posiedzieć dłużej
Tylko, że nie mamy tylu stołów, krzeseł ani zastawy
Mamy wszystkiego na max 12 osób.
No i będzie tłoczno
Stary 2013-09-25, 21:02   #4243
ita83
Wtajemniczenie

wittam sie z wami w niezbyt dobrym humorze bo mnie obsypalo i wygladam jak swierzy buraczek w kropki i t dziadostwo jeszcze swedzi jak cholera. maly od rana na mm bo boje sie mu dawac moje ze wzgledu na ta wysypke bo mam ja tez na piersiach wiec odciagam i wylewam z
Stary 2013-09-25, 21:02   #4244
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Ja z nabiału wcinam tylko troche mleka do kawy, nieco masła i parę plasterków sera... wcześniej nawet więcej jadłam i był spokój sama nie wiem. Była dzisiaj u nas położna i powiedziała, że to może być taka lekka kolka, albo pół blachy jabłecznika, którego wtrąbiłam okropnie się czuję, jak przez moje obżarstwo cierpi Alik

[/COLOR]
[/COLOR]Mój ostatnio też ma coraz krótsze drzemki, więcej czuwania i generalnie, żeby uśpic go w dzien trzeba sie niezle napracowac... ale tak jak piszesz, w koncu to minie - oby jak najzybciej

w niedziele konczy nawet 4
opcji jest duzo, sama nie wiem, jak temu przeciwdzialac. Kupilam profilaktycznie espumisan i daje 2 kropelki na sutka przed karmieniem - oby małego dzisiaj nie bolało

oj misia, alez zazdroszcze takiego fajnego planu. U nas wszystko dyktowane jest humorem Alka, czyli totalny rozpiździel mamy. Muszę jakoś ten dzień poukładać, bo przecież nawet Alkowi taki chaos nie służy

Roxi ja wiem, ja wiem, ze sie powtarzam, ale uwielbiam cie

Wiem, ze miedzy naszy,i dzieciaczkami roznica spora, ale u Alka widze to samo. te jego szalone raczki ciagle go wybudzaja, 10tys razy w nocy wyrzuca sobie nimi smoczek tak, ze czesto leci przez pol pokoju. A ostatnio czytałam, że dzieci tak intensywniej zauwazaja raczki dopiero w okolicach 4 m

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Elaine ale tobie chyba chodzi o inhalacje, a ja pisałam o wzdęciach małego Chyba ze chodzi ci o inhalacje na wzdęcia?
U nas zaczęły się problemy ze snem właśnie w 3 tyg. Mały musiał spać ze mną bo inaczej ciągle go wybudzał odruch moro i bąki. Przytulałam go do siebie, dostał kropelki i szybko przeszło. Na odruch pomogło kokonowanie.

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Surka biedna malutka, ja bym dałą czopek z paracetamolem...

Tweed może połóż Alika na brzuszku u siebie na brzuchu, nasz Kuba bardzo się odpręża przy kolkach wtedy. Tzn ostatnio i to przestaje działać ale Ty spróbuj

Mela my daliśmy małemu pół czopa Viburcolu dwa razy, doskonale Cię rozumiem, dla mnie to była porażka w momencie gdy zdecydowałam, że mu podaję. Ale w sumie lepsze to, niż płacz do ochrypnięcia i zanoszenie się do bordowej buzi

Taribari z racji zboczenia zawodowego powiedzmy, muszę napisać, że lek homeopatyczny to zawsze jakaś substancja aktywna i lepiej nie przyjmować całkowicie za pewnik tego, że jest całkowicie obojętny i zupełnie bezpieczny dla organizmu a w ogóle to jesteś z Łodzi ja też więc piona

Agrafka chętnie sama poczytam jak taka marchewę przechować

Teso super, że rehabilitacja przynosi efekty

Perse ale macie cyrki z tym pobraniem

Dzoan Ty masz chyba jakąs czarodziejską tetrę, moja tak nie działa

lachryma ale torcik

a kim jesteś z zawodu? ja ponad 2 lata pracowałam w firmie farmaceutycznej i wyrobiłam sobie zdanie na temat homeopatii. To dość kontrowersyjny temat W której części Łodzi mieszkasz?

Cytat:
to ja mysle, ze to ten jablecznik, bo słodkie działa na bóle brzuszka z czasem już nie, bo właśnie pochłonęłam tabliczkę czekolady

a co do rączek..tu widać :P ( z dedykacją dla cioci T., która prosiła o filmik )
http://www.youtube.com/watch?v=v9nPP...m-upload_owner
Jest ślicznota cioci Mój ma podobnie z tymi łapkami tylko narazie chwyta tylko szmaciane grzechotki. Podoba mi się jak sobie pięści w skupieniu ogląda. Dziś już go wpakowałam w Woombie co by sobie znowu plaskacza nie sprzedał o 2 w nocy.

Śmiać mi się chce jak się przez sen chichra głośno. Nic tylko tą mordkę całować

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:04   #4245
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Aha Alicja w tydzień przytyła 200 g i wazy 5200 już
Ściągnęłam sobie też tą aplikację, ale muszę zmienić coś w ustawieniach bo mi przypomina co 2 godziny

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42989158]
Dzisiaj znow bylismy na rehabilitacji .. Coraz mniejsza ta asymetria, byle tak dalej
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Aaa i zapomnialam sie pochwalic dzrntelmen wazy 6060g i ma 61cm. Jest zdrowy. Szmerów nie ma. Ale mamy obserwować sinienie wokół ust.

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Daj czopka z paracetamolem
A ile ma temp?
Właśnie waham się z podaniem, ponieważ raz ma 38,1 potem 37,9 i jeszcze np. 37,7 i w kółko różnie i nie wiem czy ją faszerować
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:06   #4246
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Dotka z tym ślinieniem i wkładaniem piąstek do buzi to normalne
Zuzia poznaje siebie i świat - tak twierdzi Karolajn przynajmniej
poprawka- tak twierdzi moja pediatra ja tylko puszczam w świat

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Śmiać mi się chce jak się przez sen chichra głośno. Nic tylko tą mordkę całować

ja za to ciągle staje nad łóżeczkiem i się gapie
słodko w tym woombioe wygląda
Stary 2013-09-25, 21:08   #4247
Neni1984
Zakorzenienie

Surka to może daj pół dawki?
Ponoć od 38,5 się zbija.
Stary 2013-09-25, 21:09   #4248
karolajn1987
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
:
Właśnie waham się z podaniem, ponieważ raz ma 38,1 potem 37,9 i jeszcze np. 37,7 i w kółko różnie i nie wiem czy ją faszerować
a czym mierzysz? tzn.jakim termometrem i gdzie?
Stary 2013-09-25, 21:13   #4249
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Moją pediatra potwierdza Twoja poznają świat, zeby nie idą.

Art też sie krztusi slina, makabra. Teraz śpi okapany, z kupa.... Ale zasnął przy jedzeniu, to go nie budze już.

Dotka już Ci to miałam pisać 1000 razy... Masz styl pisania jak mój kolega,no identiko tylko on jest z Wrocławia...

A Artur odkrył wczoraj urynoterapie.... Podnioslam mu pupe, zeby podłożyć pieluche, a fontanna zaczęła sikac, prawie sobie do buzi nalal...

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:16   #4250
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42992412]

A Artur odkrył wczoraj urynoterapie.... Podnioslam mu pupe, zeby podłożyć pieluche, a fontanna zaczęła sikac, prawie sobie do buzi nalal...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Mój tak samo się osikał
I jak buczał tak cisza nagle nastała
Stary 2013-09-25, 21:17   #4251
karolajn1987
Wtajemniczenie

nie wiem jak ślina ma się do wody w basenie , ale ostatnio na zajęciach nam babeczka mówiła, że jak dziecko zakrztusi się wodą to żeby absolutnie nie klepac po plecach. Dziecko samo odkasłuje, a jak będziemy klepać to może wpaść do płuc. Jak sobie nie radzi z odkasływaniem to wtedy położyć z głową poniżej tułowia, ale u nich jeszcze się podobno nie zdarzyło.
Hania nie raz też się krztusi i śliną i mlekiem, ale zostawiam to jej. 2 razy kaszlnie i jest ok a matka ma stan przedzawałowy.
Stary 2013-09-25, 21:20   #4252
Neni1984
Zakorzenienie

Karolajn dobrze, że piszesz, bo nie wiedziałam.
Ale już wiem
Stary 2013-09-25, 21:22   #4253
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Karolajn dobrze, że piszesz, bo nie wiedziałam.
Ale już wiem
ja tez nie wiedziałam chciałam sie z wami ta wiedza podzielic po basenie, ale bylam tak podjarana, że zapomnialam

a w sobote znowu basenik jeszcze tylko musze zrobic jutro przelew na 300zl
Stary 2013-09-25, 21:30   #4254
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

eve ja tez mam przepukline po ciąży
ale jak to? po czym tak stwierdzasz? mow szybciutko bom ciekawa. u mnie to co widac na fotce to jest taka kulka, jak wepchniesz palcem to przez chwile sie trzyma tak jak po dawnemu, a za chwile smyk i wypada. Niestety gin mowil, ze nie zoperowane to to moze sie poglebiac i pozniej juz "wisiec" im wczesniej tym lepiej

neni moim dzieciom sie nie wycieraly, wiec nie ma na to reguly. Tesciowa tylko chodzila i gledzila za uszami przy Marysi, ze jej sie wytra, bo jej pierwszemu wnukowi - 4 miechy starszemu od Mani sie wytarly i wyszly i zostala sama grzywka, a tu ZONK Marysia ma do dzis bujna czupryne, tylko jej sie kolor wlosow zmienil. Przy Aleksie juz tak nie gadala i tez mu sie nie wycieraja, ale od skory rosna juz ciut jasniejsze, wiec z apol roku, po forumowych trojaczkach sladu nie bedzie

A ja sie napilam piffka z sokiem i mykam do łózia

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:34   #4255
lachryma
Zakorzenienie

Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Dotka, ja też wybieram od paru dni zawieszke i nie potrafię się zdecydować.

Jutro idę na spinning i jestem ciekawa po ilu minutach wypluje płuca

Stary 2013-09-25, 21:36   #4256
Neni1984
Zakorzenienie

Eveewe mi też jako dziecku nie wytarały się włosy, a pierwsze strzyżenie miałam w wieku 3 miesięcy
ALE moja teściowa wie lepiej i co wizytę dopatruje się śladów wycierania włosów u Małego

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość

Jutro idę na spinning i jestem ciekawa po ilu minutach wypluje płuca

Co to jest?

Śliczny Oliwka miała tort na chrzcinach
Stary 2013-09-25, 21:36   #4257
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
ale jak to? po czym tak stwierdzasz? mow szybciutko bom ciekawa. u mnie to co widac na fotce to jest taka kulka, jak wepchniesz palcem to przez chwile sie trzyma tak jak po dawnemu, a za chwile smyk i wypada. Niestety gin mowil, ze nie zoperowane to to moze sie poglebiac i pozniej juz "wisiec" im wczesniej tym lepiej

neni moim dzieciom sie nie wycieraly, wiec nie ma na to reguly. Tesciowa tylko chodzila i gledzila za uszami przy Marysi, ze jej sie wytra, bo jej pierwszemu wnukowi - 4 miechy starszemu od Mani sie wytarly i wyszly i zostala sama grzywka, a tu ZONK Marysia ma do dzis bujna czupryne, tylko jej sie kolor wlosow zmienil. Przy Aleksie juz tak nie gadala i tez mu sie nie wycieraja, ale od skory rosna juz ciut jasniejsze, wiec z apol roku, po forumowych trojaczkach sladu nie bedzie

A ja sie napilam piffka z sokiem i mykam do łózia
A no właśnie mialam pisac: Hani od skory rosna blond Nie wiem po kim

Stary 2013-09-25, 21:38   #4258
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
A no właśnie mialam pisac: Hani od skory rosna blond Nie wiem po kim

Może po mnie?
Stary 2013-09-25, 21:41   #4259
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe

Cytat:
Może po mnie?
Myslisz?

Stary 2013-09-25, 21:42   #4260
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Galganek zasnal wiec kilka slow i tez ide spac bo nie wiadomo jak nocka

Neni mój walczy z tetra strasznie wiec po jakimś czasie mu ja ściągam bo zamiast zasypiać to się wkurza. Zdrówka!

Dotka: Igi też zajada się piastkami a żeby nie idąze smokiem nie pomogę bo nie dajemy

Dobrej nocki

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości