|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Dzisiejszy plan lekcji:
WINIETKI NA STÓŁ znalazłyście już jakieś ciekawe wzorki? mnie dzisiaj wzięło na oglądanie zaroszeń i winietek znalazłam kilka ale nie mam efektu wow
|
|
|
|
#4832 |
|
Wtajemniczenie
|
Ixii po raz kolejny się pomądrzę, ale radzę sukni szukać raczej wrzesień-grudzień z tego co wiem wtedy są największe przeceny.
Ex no to rozumiem o co chodzi, ale wcale się nie zdziwię jak jednak znajdziesz coś dla siebie w salonie. I uwaga znowu się mądrze czasami co na wieszaku jest nie w naszym guście na Nas leży idealnie. Wiem wiem to głupie ale serio tak jest, jakoś w tymi sukniami to zupełnie inna sprawa niż z normalnymi ciuchami. No i ja też tak miałam, że się mierzenia sukni nie mogłam już doczekać teraz mam i jestem spokojna, i o dziwo szał mi przeszedł i wcale mnie nie ekscytuje jakoś bardzo wybieranie całej reszty tj drobnicy jak zaproszenia, makijaż, auto itd. Pati nie pomogę bo winietki mam w nosie i u Nas nie będzie.
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heh :P Ty już w te wakacje chciałaś!!
Cytat:
bo ja myślałam że już jako zawzięta fanka Unii Tarnów nie zauważyłam że zrobili coś złego! :PCytat:
Cytat:
taką mam wizję chociażTŻ mi ciagle mówi że jeszcze pińcet razy mi się to zmieni :P
|
|||
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja będę przymierzać TYLKO te suknie, które mnie interesują, już od dawna mam swój typ i go nie zmienię dużego wyboru nie mam bo nie chcę długiej sukni, które nie oszukujmy się są popularniejsze od innych długości a jednak nie spotkałam się w całym życiu z tym, żeby coś na mnie nie leżało więc się o to nie martwię no i już pomijając ten fakt moja wymarzona suknia też nie wymaga nawet jakiejś super figury bo mimo, że nie miałam takiej potrzeby wyjściowo, ona jednak sporo zakrywa i tak ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
no ale u mnie w winietkach motyw kropek jak i na większości papeterii---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- wiem! i jestem szalenie dumna, że się powstrzymałam
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-09-25 o 21:25 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4838 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia a ta czekolada na truskawkach nie będzie Wam spływała po tych patyczkach i na obrus?
Marysia kurde z tymi cytrynami super pomysł, mi się podoba Ex rozumiem, z Twoim wypadku faktycznie Twoja strategia jest dobra, faktycznie krótkich kiecek jest mało/mniej ( o czym zupełnie zapomniałam pisząc poprzedniego posta) Wcinam orzechy
|
|
#4839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio w pracy jak zostaje pokrojona cytrynka to podjadam wszyscy się krzywią prócz mnie :PCytat:
co do pierwszego ale skromności! ale fakt.. Na takich chudzielcu jak Ty wszystko dobrze leży :PTo ja też jestem z Ciebie dumna że się powstrzymałaś! A wgl dzwonilam dzisiaj do tego studia i na dzisiaj juz nie mieli miejsc a chcialam sie na wtorek zapisac to kazal mi dzwonic w poniedziałek bo jeszcze nie mają grafiku na październik Cytat:
tak jak np kupuje się gotowe szaszłyki owocowe w czekoladzie w zimie albo hm.. nie wiem.. albo galaretki ;>
|
|||
|
|
|
#4840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i po raz nie wiem już który...taaa grubas się odezwał! pamiętaj jesteś wyższa ode mnie więc więcej ważysz i nic poza tym aa no i masz lepsze cycki one też swoje ważą ![]() ło ale lipa z tym grafikiem i co też zostałaś z niczym?:P a powiedzieli chociaż do kiedy ten bon czy nie pytałaś?
|
||
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej całe cytryny, goście mogliby je później wziąć do domu
Plasterek to tak raczej niepraktycznie, bo nie mam pomysłu jakby go mozna było umieścić, żeby potem nie przeszkadzał.
|
|
|
|
#4842 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasia ok kumam z tą czekoladą choć ja osobiście zostawiałabym chyba same truskawki, fajnie by wyglądały takie czerwone z daleka by było widać.
Marysia a połówki cytryn? Bo ja tak to sobie wyobrażałam wtedy by lepiej leżały, choć w sumie całe też nieźle by się prezentowały.
|
|
#4843 |
|
Rozeznanie
|
omasz, ale tutaj cisza
![]() Zarezerwowany fotograf i zespół jeszcze kamera i spokój ![]()
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam, że zapomniałam jeszcze na coś odpowiedzieć
więc nie zrobiłam jeszcze profilu na gumtree jedynie poszłam z tż na kompromis, że zostawię w mieszkaniu podnóżek do tego fotela bo "gdzie ja teraz będę kładł spodnie jak zdejmę? "
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem w szoku
. Dzisiaj prosto po pracy, pojechaliśmy z TŻ'tem na obiadek do restauracji, a potem udało mi się go naciągnąć na małe zakupy . I tak oto mam RĘKAW DO DEKORACJI CIASTEK , kalendarz z Kubusiem Puchatkiem na 2014 i nowy cycnik! ale w sumie to chciałam poszukać tylko biustonosza, bo mam 3 ulubione....w dwóch w ciągu ostatnich 2-3 tygodni przebiły mi druty :/, a w ostatnim notorycznie wypada mi ramiączko :/. Normalnie zła jestem, bo każdy niby dobrej marki, nigdy nie miałam takich problemów, a tu jak na złość 3 biustonosze na raz mnie wkurzają A potem ostro postanowiłam, że dzisiaj będę nadrabiać tą moją listę zadań z wczoraj ... i trochę się udało . A teraz zwijam się powoli, poćwiczyć, pod prysznic i do łóżeczka, bo TŻ mi masaż obiecał .
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A cycki fakt ważą haha Cytat:
![]() Cytat:
wtedy sezon na truskawki a TŻ ma plantacje ![]() Gratuluje!! to mozna zaktualizowac dane do wizytowki w kalendarzu ![]() Cytat:
![]() Cycnik i ja potrzebuje bo cyce mi zmalały ost ;p |
||||
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam wrapa z kurczakiem, sałatka cesarską i frytkami, a TŻ cajun burgera Pychotka była ![]() A ja zła jestem, bo z tymi cycnikami- ten z Dalii, co w Trn kupiłam cały czas mi odpada ramiączko :/. Wkurza mnie jak nie wiem :/. I te druty... kurde da się to jakoś zaszyć czy coś? czy już są do wyrzucenia? bo w sumie oba strasznie lubię, oba są wciąż w bardzo dobrym stanie, poza faktem, że się w nich chodzić nie da . A jaką masakrę dzisiaj z szukaniem przeżyłam. W ogóle nie było praktycznie moich miseczek :/...tylko B i C, a i FF oczywiście . Jak dorwałam jeden w moim rozmiarze, to jak na skrzydałach poleciałam do przymierzalni. Nawet już nie zwracałam uwagi na fason do końca, tylko na rozmiar i dopasowanie . Tak mi moje w kość dały .
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że wyrzuciłabym stanik po tym jak by mi się drut przebił to ostatnio mi się tak stało i bym wywaliła po miesiącu w błoto 150zł jeszcze nie oszalałam na tyle
|
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam wrażenie, że zaszyje, a to przebije się pomiędzy nitką
|
|
|
#4851 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
więc w moim przypadku szycie jest najlepszym wyjściem![]() a co do winietek - u mnie ich nie będzie, ewentualnie jedynie przyporządkowanie do stolika
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, bo zapomniałam na ten temat coś napisać
. Mnie też do tej pory jakoś specjalnie do salonów nie ciągnęło za sukniami . Nie wiem, narazie w mojej głowie są dekoracje itp. Suknia dojdzie bliżej terminu ale też pewnie z chęcią się na wyprzedaże wybiorę w przyszłym roku . Teraz nawet jeszcze pod żadną witryną nie wzdychałam ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Miałam napisać, że lecę, ale w sumie mało ma to sensu, skoro jak malczika wyłącze, to wciąż będę Was podczytywać przez tel . Tak, że tego Miłej nocy A kończenie tego wątku coś ciężko nam idzie
|
|
#4854 |
|
na przekór do celu
|
I tak oto, dnia 25 września ok. godziny 23:50 narodził się w mojej głowie nowy pomysł na dekorację sufitu sali - Boże, mam nadzieję, że w końcu się na któryś zdecyduje, bez pojawiania się ciągle nowych
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja też się nie nastawiam na nic konkretnego - wszystko się może zdarzyć a w salonach jest taki wybór, że są duże szanse że nawet Ty byś znalazła co chcesz
|
|
|
#4857 | |
|
na przekór do celu
|
Miałam obawy, czy znajdę kogoś, kto będzie miał na wyposażeniu oba kolory jakie chcę mieć, tym bardziej, że jakieś super popularne nie są. Bałam się tez efektu ciężkiego sufitu, gdyby szafir i zielony zagościł na nim w postaci materiałowych wstęg. Więc wymyśliłam, że wstęgi mogą być jedynie jasnozielone, a rozdzielone będą łańcuchem Twoich tiulowych pomponów w kolorze szafirowym
![]() Cytat:
nawet podobnegotylko w necie w salonach rozrzuconych po całej Polsce, których nie znalazłam we Wro
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pewnie troche bedziesz potrzebowała tych pomponow? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4859 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Ale najpierw muszę pogadać z kierownictwem sali i wypytać, jakie oni oferują dekoracje
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponad 90m kurde tiulu (swoją droga ja wciaz czekam na ta pierwsza rolke, ktora wygrałam ... )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

no mowie ze jestem dziś do du.pki 

a chcialam sie na wtorek zapisac to kazal mi dzwonic w poniedziałek bo jeszcze nie mają grafiku na październik 
jeszcze kamera i spokój
A potem ostro postanowiłam, że dzisiaj będę nadrabiać tą moją listę zadań z wczoraj
. Nie wiem, narazie w mojej głowie są dekoracje itp. Suknia dojdzie bliżej terminu