Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-25, 20:43   #4831
pati0090
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Dzisiejszy plan lekcji:
WINIETKI NA STÓŁ
znalazłyście już jakieś ciekawe wzorki?
mnie dzisiaj wzięło na oglądanie zaroszeń i winietek
znalazłam kilka ale nie mam efektu wow

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 20:45   #4832
Atomoowka
Wtajemniczenie

Ixii po raz kolejny się pomądrzę, ale radzę sukni szukać raczej wrzesień-grudzień z tego co wiem wtedy są największe przeceny.

Ex no to rozumiem o co chodzi, ale wcale się nie zdziwię jak jednak znajdziesz coś dla siebie w salonie. I uwaga znowu się mądrze czasami co na wieszaku jest nie w naszym guście na Nas leży idealnie. Wiem wiem to głupie ale serio tak jest, jakoś w tymi sukniami to zupełnie inna sprawa niż z normalnymi ciuchami.

No i ja też tak miałam, że się mierzenia sukni nie mogłam już doczekać teraz mam i jestem spokojna, i o dziwo szał mi przeszedł i wcale mnie nie ekscytuje jakoś bardzo wybieranie całej reszty tj drobnicy jak zaproszenia, makijaż, auto itd.

Pati nie pomogę bo winietki mam w nosie i u Nas nie będzie.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 20:48   #4833
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ixii po raz kolejny się pomądrzę, ale radzę sukni szukać raczej wrzesień-grudzień z tego co wiem wtedy są największe przeceny.
Mi tam akurat jedno ile suknia będzie kosztować jeśli tylko będzie tą idealną. Byle mi się nie znudziła do mojego ślubu- a że to jest bardzo prawdopodobne to muszę jej szukać jak najpóźniej.

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 20:48   #4834
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja przymierzać to bym już poszła nawet na wiosnę!
Heh :P Ty już w te wakacje chciałaś!!
Cytat:
Napisane przez Dont Know Pokaż wiadomość
joas kochana o ten Torun no mowie ze jestem dziś do du.pki Dobrej nocy
No właśnie!! bo ja myślałam że już jako zawzięta fanka Unii Tarnów nie zauważyłam że zrobili coś złego! :P
Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
A mi się nie spieszy. Pewnie dopiero na początku 2015 się tym zainteresuje
No ale masz 2,5 miesiąca ślub praktycznie więc spoko :P
Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
Dzisiejszy plan lekcji:
WINIETKI NA STÓŁ
Ja będę napijać truskawę na patyczek taki drewniany, truskawka do czekolady i chop.. mam już małe dobre coś, a do tego albo jak mi sięuda to na patyczkach drewnianych będą imiona i nazwiska osób a jak nie to będę przewieszać wstążeczkę czy czoś w tym stylu z imieniem i nazwiskiem i to mi będzie za winietki funkcjonować taką mam wizję chociażTŻ mi ciagle mówi że jeszcze pińcet razy mi się to zmieni :P
Stary 2013-09-25, 20:54   #4835
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość

Ja będę napijać truskawę na patyczek taki drewniany, truskawka do czekolady i chop.. mam już małe dobre coś, a do tego albo jak mi sięuda to na patyczkach drewnianych będą imiona i nazwiska osób a jak nie to będę przewieszać wstążeczkę czy czoś w tym stylu z imieniem i nazwiskiem i to mi będzie za winietki funkcjonować taką mam wizję chociażTŻ mi ciagle mówi że jeszcze pińcet razy mi się to zmieni :P
OOO interesujący pomysł

Stary 2013-09-25, 21:18   #4836
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiejszy plan lekcji:
WINIETKI NA STÓŁ
My zrobimy albo z cytryn albo zwykłe białe karteczki z nazwiskami

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:56   #4837
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ex no to rozumiem o co chodzi, ale wcale się nie zdziwię jak jednak znajdziesz coś dla siebie w salonie. I uwaga znowu się mądrze czasami co na wieszaku jest nie w naszym guście na Nas leży idealnie. Wiem wiem to głupie ale serio tak jest, jakoś w tymi sukniami to zupełnie inna sprawa niż z normalnymi ciuchami.
mocno w to wierzę ale ja będę przymierzać TYLKO te suknie, które mnie interesują, już od dawna mam swój typ i go nie zmienię dużego wyboru nie mam bo nie chcę długiej sukni, które nie oszukujmy się są popularniejsze od innych długości i na pewno nie przymierzę żadnej długiej bo to dla mnie strata czasu skoro i tak nie zamierzam takiej kupić a jednak nie spotkałam się w całym życiu z tym, żeby coś na mnie nie leżało więc się o to nie martwię no i już pomijając ten fakt moja wymarzona suknia też nie wymaga nawet jakiejś super figury bo mimo, że nie miałam takiej potrzeby wyjściowo, ona jednak sporo zakrywa i tak ale doceniam rady

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Dzisiejszy plan lekcji:
WINIETKI NA STÓŁ
ja początkowo planowałam wbijać w muffiny/cupcakes ale uznałam, że to wyjdzie dość drogo i chyba winietki będą tylko przy naszym stole, żeby każdy tam miał swoje miejsce a resztę gości będę przyporządkowywać do stołu nie do krzesła no ale u mnie w winietkach motyw kropek jak i na większości papeterii

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Heh :P Ty już w te wakacje chciałaś!!
wiem! i jestem szalenie dumna, że się powstrzymałam

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2013-09-25 o 21:25
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 22:02   #4838
Atomoowka
Wtajemniczenie

Asia a ta czekolada na truskawkach nie będzie Wam spływała po tych patyczkach i na obrus?

Marysia kurde z tymi cytrynami super pomysł, mi się podoba

Ex rozumiem, z Twoim wypadku faktycznie Twoja strategia jest dobra, faktycznie krótkich kiecek jest mało/mniej ( o czym zupełnie zapomniałam pisząc poprzedniego posta)

Wcinam orzechy

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Stary 2013-09-25, 22:07   #4839
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
My zrobimy albo z cytryn albo zwykłe białe karteczki z nazwiskami
cytryny są superowe ale chcecie tak plasterek czy całą cytrynę?
Ostatnio w pracy jak zostaje pokrojona cytrynka to podjadam wszyscy się krzywią prócz mnie :P
Cytat:
a jednak nie spotkałam się w całym życiu z tym, żeby coś na mnie nie leżało więc się o to nie martwię wiem! i jestem szalenie dumna, że się powstrzymałam
Hahaha co do pierwszego ale skromności! ale fakt.. Na takich chudzielcu jak Ty wszystko dobrze leży :P

To ja też jestem z Ciebie dumna że się powstrzymałaś!
A wgl dzwonilam dzisiaj do tego studia i na dzisiaj juz nie mieli miejsc a chcialam sie na wtorek zapisac to kazal mi dzwonic w poniedziałek bo jeszcze nie mają grafiku na październik :P
Cytat:
Asia a ta czekolada na truskawkach nie będzie Wam spływała po tych patyczkach i na obrus?
Nie, bo to nie będzie w płynnej czekoladzie ale w takiej moczone która później zastyga tak jak np kupuje się gotowe szaszłyki owocowe w czekoladzie w zimie albo hm.. nie wiem.. albo galaretki ;>
Stary 2013-09-25, 22:15   #4840
existence
Zakorzenienie

Cytat:

Marysia kurde z tymi cytrynami super pomysł, mi się podoba

Ex rozumiem, z Twoim wypadku faktycznie Twoja strategia jest dobra, faktycznie krótkich kiecek jest mało/mniej ( o czym zupełnie zapomniałam pisząc poprzedniego posta)

Wcinam orzechy
mój tż kupił ostatnio trochę orzechów na próbę, dobre byłyyy
Cytat:
cytryny są superowe ale chcecie tak plasterek czy całą cytrynę?
Ostatnio w pracy jak zostaje pokrojona cytrynka to podjadam wszyscy się krzywią prócz mnie :P

Hahaha co do pierwszego ale skromności! ale fakt.. Na takich chudzielcu jak Ty wszystko dobrze leży :P

To ja też jestem z Ciebie dumna że się powstrzymałaś!
A wgl dzwonilam dzisiaj do tego studia i na dzisiaj juz nie mieli miejsc a chcialam sie na wtorek zapisac to kazal mi dzwonic w poniedziałek bo jeszcze nie mają grafiku na październik :P

Nie, bo to nie będzie w płynnej czekoladzie ale w takiej moczone która później zastyga tak jak np kupuje się gotowe szaszłyki owocowe w czekoladzie w zimie albo hm.. nie wiem.. albo galaretki ;>
no a co mam na siłę demonizować "o rany nic na mnie nie leży, nic mi nie pasuje i w ogóle w życiu nie znajdę sukienki?" no po prostu mówię jak jest nie mam z tym problemu, nigdy nie miałam więc o mój fason się nie obawiam raczej, nie wiem co by się musiało stać, chyba nawet gdybym zaszła w ciążę spokojnie bym założyła taką sukienkę

i po raz nie wiem już który...taaa grubas się odezwał! pamiętaj jesteś wyższa ode mnie więc więcej ważysz i nic poza tym aa no i masz lepsze cycki one też swoje ważą tak samo chudzielec jesteś pogódź się z tym

ło ale lipa z tym grafikiem i co też zostałaś z niczym?:P a powiedzieli chociaż do kiedy ten bon czy nie pytałaś?
Stary 2013-09-25, 22:19   #4841
mariamarysienka
Zakorzenienie

Raczej całe cytryny, goście mogliby je później wziąć do domu Plasterek to tak raczej niepraktycznie, bo nie mam pomysłu jakby go mozna było umieścić, żeby potem nie przeszkadzał.

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 22:32   #4842
Atomoowka
Wtajemniczenie

Joasia ok kumam z tą czekoladą choć ja osobiście zostawiałabym chyba same truskawki, fajnie by wyglądały takie czerwone z daleka by było widać.

Marysia a połówki cytryn? Bo ja tak to sobie wyobrażałam wtedy by lepiej leżały, choć w sumie całe też nieźle by się prezentowały.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Stary 2013-09-25, 22:37   #4843
Edebedowa
Rozeznanie

omasz, ale tutaj cisza

Zarezerwowany fotograf i zespół jeszcze kamera i spokój

Stary 2013-09-25, 22:39   #4844
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dont Know Pokaż wiadomość
Ex czy masz jeszcze na zbyciu ten fotel?
wiedziałam, że zapomniałam jeszcze na coś odpowiedzieć tak mam go, zmolestowałam tż żeby mu zrobił zdjęcia ale zapomniał mi je zgrać a ma tak zamulony internet teraz w domu, że nie ma szans żeby mi je wysłał więc nie zrobiłam jeszcze profilu na gumtree ten fotel nie jest już za piękny ale na studenckie mieszkanie czy siedzenie do ogródka jest całkiem spoks a czemu pytasz? jedynie poszłam z tż na kompromis, że zostawię w mieszkaniu podnóżek do tego fotela bo "gdzie ja teraz będę kładł spodnie jak zdejmę?"
Stary 2013-09-25, 22:48   #4845
magda_mjt
Zakorzenienie

Też jestem w szoku . Dzisiaj prosto po pracy, pojechaliśmy z TŻ'tem na obiadek do restauracji, a potem udało mi się go naciągnąć na małe zakupy . I tak oto mam RĘKAW DO DEKORACJI CIASTEK , kalendarz z Kubusiem Puchatkiem na 2014 i nowy cycnik! ale w sumie to chciałam poszukać tylko biustonosza, bo mam 3 ulubione....w dwóch w ciągu ostatnich 2-3 tygodni przebiły mi druty :/, a w ostatnim notorycznie wypada mi ramiączko :/. Normalnie zła jestem, bo każdy niby dobrej marki, nigdy nie miałam takich problemów, a tu jak na złość 3 biustonosze na raz mnie wkurzają A potem ostro postanowiłam, że dzisiaj będę nadrabiać tą moją listę zadań z wczoraj ... i trochę się udało . A teraz zwijam się powoli, poćwiczyć, pod prysznic i do łóżeczka, bo TŻ mi masaż obiecał .
Stary 2013-09-25, 22:51   #4846
pati0090
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
A mi się nie spieszy. Pewnie dopiero na początku 2015 się tym zainteresuje
To tak jak ja

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2013-09-25, 22:53   #4847
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
no a co mam na siłę demonizować "o rany nic na mnie nie leży, nic mi nie pasuje i w ogóle w życiu nie znajdę sukienki?" no po prostu mówię jak jest nie mam z tym problemu, nigdy nie miałam więc o mój fason się nie obawiam raczej, nie wiem co by się musiało stać, chyba nawet gdybym zaszła w ciążę spokojnie bym założyła taką sukienkę

i po raz nie wiem już który...taaa grubas się odezwał! pamiętaj jesteś wyższa ode mnie więc więcej ważysz i nic poza tym aa no i masz lepsze cycki one też swoje ważą tak samo chudzielec jesteś pogódź się z tym

ło ale lipa z tym grafikiem i co też zostałaś z niczym?:P a powiedzieli chociaż do kiedy ten bon czy nie pytałaś?
nie no śmieje się:P ja to ciągle narzekam że coś źle leży:P
A cycki fakt ważą haha
Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Raczej całe cytryny, goście mogliby je później wziąć do domu Plasterek to tak raczej niepraktycznie, bo nie mam pomysłu jakby go mozna było umieścić, żeby potem nie przeszkadzał.
a no w sumie
Cytat:
Joasia ok kumam z tą czekoladą choć ja osobiście zostawiałabym chyba same truskawki, fajnie by wyglądały takie czerwone z daleka by było widać.

Marysia a połówki cytryn? Bo ja tak to sobie wyobrażałam wtedy by lepiej leżały, choć w sumie całe też nieźle by się prezentowały.
takie zwykłe truskawki prawdopodobnie będą w dużych misach przezroczstych na stołach wtedy sezon na truskawki a TŻ ma plantacje
Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Zarezerwowany fotograf i zespół jeszcze kamera i spokój

Gratuluje!! to mozna zaktualizowac dane do wizytowki w kalendarzu
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Też jestem w szoku . Dzisiaj prosto po pracy, pojechaliśmy z TŻ'tem na obiadek do restauracji, a potem udało mi się go naciągnąć na małe zakupy . I tak oto mam RĘKAW DO DEKORACJI CIASTEK , kalendarz z Kubusiem Puchatkiem na 2014 i nowy cycnik! ale w sumie to chciałam poszukać tylko biustonosza, bo mam 3 ulubione....w dwóch w ciągu ostatnich 2-3 tygodni przebiły mi druty :/, a w ostatnim notorycznie wypada mi ramiączko :/. Normalnie zła jestem, bo każdy niby dobrej marki, nigdy nie miałam takich problemów, a tu jak na złość 3 biustonosze na raz mnie wkurzają A potem ostro postanowiłam, że dzisiaj będę nadrabiać tą moją listę zadań z wczoraj ... i trochę się udało . A teraz zwijam się powoli, poćwiczyć, pod prysznic i do łóżeczka, bo TŻ mi masaż obiecał .
a co dobrego na ten obiadek?
Cycnik i ja potrzebuje bo cyce mi zmalały ost ;p
Stary 2013-09-25, 23:02   #4848
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
a co dobrego na ten obiadek?
Cycnik i ja potrzebuje bo cyce mi zmalały ost ;p
Same dobrocie ja miałam wrapa z kurczakiem, sałatka cesarską i frytkami, a TŻ cajun burgera Pychotka była
A ja zła jestem, bo z tymi cycnikami- ten z Dalii, co w Trn kupiłam cały czas mi odpada ramiączko :/. Wkurza mnie jak nie wiem :/. I te druty... kurde da się to jakoś zaszyć czy coś? czy już są do wyrzucenia? bo w sumie oba strasznie lubię, oba są wciąż w bardzo dobrym stanie, poza faktem, że się w nich chodzić nie da . A jaką masakrę dzisiaj z szukaniem przeżyłam. W ogóle nie było praktycznie moich miseczek :/...tylko B i C, a i FF oczywiście . Jak dorwałam jeden w moim rozmiarze, to jak na skrzydałach poleciałam do przymierzalni. Nawet już nie zwracałam uwagi na fason do końca, tylko na rozmiar i dopasowanie . Tak mi moje w kość dały .
Stary 2013-09-25, 23:23   #4849
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Same dobrocie ja miałam wrapa z kurczakiem, sałatka cesarską i frytkami, a TŻ cajun burgera Pychotka była
A ja zła jestem, bo z tymi cycnikami- ten z Dalii, co w Trn kupiłam cały czas mi odpada ramiączko :/. Wkurza mnie jak nie wiem :/. I te druty... kurde da się to jakoś zaszyć czy coś? czy już są do wyrzucenia? bo w sumie oba strasznie lubię, oba są wciąż w bardzo dobrym stanie, poza faktem, że się w nich chodzić nie da . A jaką masakrę dzisiaj z szukaniem przeżyłam. W ogóle nie było praktycznie moich miseczek :/...tylko B i C, a i FF oczywiście . Jak dorwałam jeden w moim rozmiarze, to jak na skrzydałach poleciałam do przymierzalni. Nawet już nie zwracałam uwagi na fason do końca, tylko na rozmiar i dopasowanie . Tak mi moje w kość dały .
no pewnie, że da się zaszyć fajnie, że wyrzuciłabym stanik po tym jak by mi się drut przebił to ostatnio mi się tak stało i bym wywaliła po miesiącu w błoto 150zł jeszcze nie oszalałam na tyle a tu kilka ruchów igłą i nówka nieśmigany
Stary 2013-09-25, 23:29   #4850
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
no pewnie, że da się zaszyć fajnie, że wyrzuciłabym stanik po tym jak by mi się drut przebił to ostatnio mi się tak stało i bym wywaliła po miesiącu w błoto 150zł jeszcze nie oszalałam na tyle a tu kilka ruchów igłą i nówka nieśmigany
Ale to się tak chamsko, mocno przebiło, że ciężko to widzę . Mam wrażenie, że zaszyje, a to przebije się pomiędzy nitką
Stary 2013-09-25, 23:32   #4851
viva91
na przekór do celu

Cytat:
a ja kupię gotową + jakieś ewentualne przeróbki i już. przynajmniej będę wiedziała, że mam dokładnie to co chce i niczym się więcej martwić nie będę musiała
małe szanse, że znajdę to co chcę w salonie więc w moim przypadku szycie jest najlepszym wyjściem

a co do winietek - u mnie ich nie będzie, ewentualnie jedynie przyporządkowanie do stolika
Stary 2013-09-25, 23:34   #4852
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to się tak chamsko, mocno przebiło, że ciężko to widzę . Mam wrażenie, że zaszyje, a to przebije się pomiędzy nitką
zaszyj tak, żeby nie miało prawa przebić się między nitką ^^ You can do it!
Stary 2013-09-25, 23:48   #4853
magda_mjt
Zakorzenienie

Właśnie, bo zapomniałam na ten temat coś napisać . Mnie też do tej pory jakoś specjalnie do salonów nie ciągnęło za sukniami . Nie wiem, narazie w mojej głowie są dekoracje itp. Suknia dojdzie bliżej terminu ale też pewnie z chęcią się na wyprzedaże wybiorę w przyszłym roku . Teraz nawet jeszcze pod żadną witryną nie wzdychałam

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Miałam napisać, że lecę, ale w sumie mało ma to sensu, skoro jak malczika wyłącze, to wciąż będę Was podczytywać przez tel . Tak, że tego Miłej nocy A kończenie tego wątku coś ciężko nam idzie
Stary 2013-09-25, 23:59   #4854
viva91
na przekór do celu

I tak oto, dnia 25 września ok. godziny 23:50 narodził się w mojej głowie nowy pomysł na dekorację sufitu sali - Boże, mam nadzieję, że w końcu się na któryś zdecyduje, bez pojawiania się ciągle nowych
Stary 2013-09-26, 00:00   #4855
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
I tak oto, dnia 25 września ok. godziny 23:50 narodził się w mojej głowie nowy pomysł na dekorację sufitu sali - Boże, mam nadzieję, że w końcu się na któryś zdecyduje, bez pojawiania się ciągle nowych
Jaki, jaki, jaki????

Stary 2013-09-26, 00:02   #4856
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
małe szanse, że znajdę to co chcę w salonie więc w moim przypadku szycie jest najlepszym wyjściem
a ja myślę, że znajdę co będę chciała. ale ja też się nie nastawiam na nic konkretnego - wszystko się może zdarzyć a w salonach jest taki wybór, że są duże szanse że nawet Ty byś znalazła co chcesz

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 00:11   #4857
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Jaki, jaki, jaki????
Miałam obawy, czy znajdę kogoś, kto będzie miał na wyposażeniu oba kolory jakie chcę mieć, tym bardziej, że jakieś super popularne nie są. Bałam się tez efektu ciężkiego sufitu, gdyby szafir i zielony zagościł na nim w postaci materiałowych wstęg. Więc wymyśliłam, że wstęgi mogą być jedynie jasnozielone, a rozdzielone będą łańcuchem Twoich tiulowych pomponów w kolorze szafirowym
Cytat:
a ja myślę, że znajdę co będę chciała. ale ja też się nie nastawiam na nic konkretnego - wszystko się może zdarzyć a w salonach jest taki wybór, że są duże szanse że nawet Ty byś znalazła co chcesz
no jak na razie w żadnym nie widziałam tego co chcę nawet podobnego
tylko w necie w salonach rozrzuconych po całej Polsce, których nie znalazłam we Wro
Stary 2013-09-26, 00:18   #4858
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam obawy, czy znajdę kogoś, kto będzie miał na wyposażeniu oba kolory jakie chcę mieć, tym bardziej, że jakieś super popularne nie są. Bałam się tez efektu ciężkiego sufitu, gdyby szafir i zielony zagościł na nim w postaci materiałowych wstęg. Więc wymyśliłam, że wstęgi mogą być jedynie jasnozielone, a rozdzielone będą łańcuchem Twoich tiulowych pomponów w kolorze szafirowym

no jak na razie w żadnym nie widziałam tego co chcę nawet podobnego
tylko w necie w salonach rozrzuconych po całej Polsce, których nie znalazłam we Wro
Brzmi interesująco to pewnie troche bedziesz potrzebowała tych pomponow?

Stary 2013-09-26, 00:28   #4859
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Brzmi interesująco to pewnie troche bedziesz potrzebowała tych pomponow?
Pewnie tak, ale od czego są zimowe wieczory
Ale najpierw muszę pogadać z kierownictwem sali i wypytać, jakie oni oferują dekoracje
Stary 2013-09-26, 01:00   #4860
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie tak, ale od czego są zimowe wieczory
Ale najpierw muszę pogadać z kierownictwem sali i wypytać, jakie oni oferują dekoracje
Jak cos to polecam ebay w kwestii tiulowych rolek ponad 90m kurde tiulu (swoją droga ja wciaz czekam na ta pierwsza rolke, ktora wygrałam ... )

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości