|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
#2642 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42973674]A jutro mamy pobranie krwi i tak strasznie się boję, zarówno samego pobrania, jak i wyniku ;([/QUOTE] trzymam kciuki za badania. biedny Artuś, my niestety przerabialiśmy pobranie krwi już 2 razy.. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42974860]Dziewczyny po cc i kp, kiedy dostałyście pierwszy raz @? Bo ja na razie nie (i bardzo mi ten stan odpowiada...).[/QUOTE] ja po cc, kp 3 m-ce, potem 2 m-ce kp + mm, od miesiąca nie karmię definitywnie, jeszcze niedawno miałam jakieś resztki pokarmu (jakoś długo ![]() aj, jak sobie przypomnę ciche dni Jakuba.. umierałam ze strachu. a masz coś co możesz zjeść i wiesz, że jest duże prawdopodobieństwo że się uaktywni wtedy? na moje dziecko tak działały soki z cytrusów np., a niekoniecznie słodycze. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() W środę mamy wizytę u neuro- na tą czekamy już od lipca, a Stasio się rozchorował, kaszle, katar. Jak go nie wykuruję do środy to trzeba będzie przekładać, znając życie pewnie kolejna będzie po nowym roku ![]() Jak się sypie to wszystko od razu. Nie wiadomo czy TŻtowi przedłużą umowę w pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() filusiek w takich chwilach myślę jak wiele mam, jakie mam szczęście, że mam tż, rodziców. wy też macie siebie i Stasia, wszystko się nie zawaliło, najważniejsze jest - rodzina.
#2645 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
W nocy zaczął szaleć,od razu kamień z serca. Cytat:
Co się dzieje u tżta? ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
Staram się nie narzekać, bo właśnie mamy siebie i to jest najważniejsze.
Ale wiem jak znowu strata pracy podłamie TŻta. U niego w firmie zmienił się właściciel i zarządza młody chłopak, któremu władza i kasa uderzyły do głowy. Chce rządzić po swojemu, ale jakoś mu to kiepsko idzie. Ale jakoś musimy dać radę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zadomowienie
|
Cześć
Barbi jak dzisiaj? lepiej się czujesz? Perse ![]() ![]() Fiol kuruj Stasia - tydzień czasu to dużo, więc jest szansa, że przeziębienie wyleczycie ![]() Cytat:
Kucyk jak wasze starania? Dwa lata temu.. pamiętaj to jak by było wczoraj.. też świeciło takie piękne słońce jak dzisiaj.. a ja byłam pełna wiary, nadziei i tej cudnej naiwności, że przecież wszystko będzie dobrze. Nie było. Dwa lata temu mój świat runął.. ziemia się zapadła, grunt osunął, moje serce rozpadło się na tysiące części.. moje dziecko odeszło a moje życie już na zawsze zmieniło się o 180st.. i już nic nigdy nie było i będzie jak wcześniej.. Tęsknię za Wami moje Skarby i nigdy o Was nie zapomnę.. gdziekolwiek jesteście. Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2013-09-25 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Witam...
PANIKA gdzie jesteś?!?! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2649 | |||
Wtajemniczenie
|
nie siwiej Iza
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hope jak się ruszam to siedzi cicho.Odzywa się raczej jak odpoczywam albo leże.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Konto usunięte
|
Nie było pobierania...
Poszłam do labu i mówię, że mam 3 miesięczne dziecko (ja jeszcze robiłam sama badania swoje) i że zaraz je przyniosę. A babka mi mówi, że ona mu nie pobierze i mam iść do pielęgniarki przyjmującej w poradni dziecięcej (na szczęście to ten sam budynek), a jak nie to do szpitala dziecięcego ![]() No i idę do tej poradni dziecięcej, a pielęgniarki dziś nie ma, bo mają zebranie Sanepidu raz w roku i akurat wypadło na dziś.... Ale rozmawiałam z lekarką i kazała przyjść jutro. Tyle stresu i jutro powtórka z rozrywki. I jeszcze muszę prosić tę pielęgniarkę, żeby pobrała mu krew, bo ona może to zrobić grzecznościowo, to nie jej obowiązek. Nie skomentuję, co to za bajzel. A najgorsze jest to, że pewnie będzie miał pobierane z główki :/ Ja wiem, że tak jest najlepiej dla dziecka, ale nie wiem, jak zniosę ten widok :/:/:/ |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
MBZ♥
|
Perse może widok gorszy ale szybciej:/na naszym pierwszym pobraniu była pielęgniarka z oddz. noworodków i zaczęła pobierać ze zgięcia, nie dała rady, chciała z drugiej próbować-nie zgodziłam się. I udało się z główki. A mogła odrazu stamtąd i mniej stresu Małej, mojego:/ Teraz jeżdżę do innego labu i tam pobierają z paluszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | ||
Zakorzenienie
|
ajjj nie dość, że męczący dzień, bo najwięcej lekcji, to jeszcze uczennica na koniec wyprowadziła mnie z równowagi
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2654 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
MBZ♥
|
Anita
![]() Perse, morfo robimy kontrolnie co 3 msc-tak chce pediatra, oprócz tego sprawdzaliśmy tsh bo ja mam niedoczynność i moja endo chciała zobaczyć jak sobie Roszpunka radzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Konto usunięte
|
I jak z jej tarczycą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42986694] A najgorsze jest to, że pewnie będzie miał pobierane z główki :/ Ja wiem, że tak jest najlepiej dla dziecka, ale nie wiem, jak zniosę ten widok :/:/:/[/QUOTE] czemu z główki ![]() morfologię robię im w Diagnostyce płacę 8 zł. Co kilka miesięcy powtarzamy. Tak dla siebie, chcę, wiedzieć, czy nie mają anemii. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
MBZ♥
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42987845]I jak z jej tarczycą?[/QUOTE]
wszystko w porządku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
lepiej, ale @ mi jeszcze daje się we znaki
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
Maksi Póki co to daję mu dużo pić, herbata z miodem i cytryną, smaruję Pulmexem, co chwila odciągamy katar. Dziś nawet była w południę ładna pogoda i poszliśmy na chwilę na spacerek. Mam nadzieję, że mu tym nie zaszkodziłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Wtajemniczenie
|
ja tez przegldam i mam brak weny. do tego Mala chodzi spac kolo 22 i nie mam juz sily na nic
zaczelam szkolke plus stwierdzilam, ze zrobie kurs angielskiego przy klubie dziecka i tu sie (malo powiedzine) wpakowalam bo to kurs dla anglikow jest ![]() ![]() w sobote bylysmy na wycieczce z klubu dziecka nad morzem. przefajnie bylo. na piewsym zdjeciu Marysia wpatrywala sie w ryby i nie dalo sie odejsc ![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2013-09-25 o 20:31 Powód: zjadanie liter,zaczelam diete |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zadomowienie
|
Witam wieczorową porą, ale tu dzisiaj cicho.
Measia to się wpakowałaś z tym kursem ![]() Marysia piękna ![]() Fiolusiek mam nadzieje, że mały się wykuruje. Zdrówka. Anitka ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------
#2663 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć!!!
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42986694]nie było pobierania... A najgorsze jest to, że pewnie będzie miał pobierane z główki :/ ja wiem, że tak jest najlepiej dla dziecka, ale nie wiem, jak zniosę ten widok :/:/:/[/quote]PERSE! a to miałas przejścia. Kurcze ze tez akurat na dziś trafiło. A Zosia miała z paluszka pobieraną krew i ja się stresowałam strasznie (bo przy szczepieniach jest koncert) a ona nawet się nie zorientowała. Cytat:
MEASIA! widać ze fajnie było! dołączam do tych z @- wczoraj przylazła. jaj se robi ze mnie ostatnio 43 dni cykl teraz 23 i bądź tu mądry! Edytowane przez eseska Czas edycji: 2013-09-25 o 21:00 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo się cieszę, że zaczął szaleć. Cytat:
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42986694]Nie było pobierania... Poszłam do labu i mówię, że mam 3 miesięczne dziecko (ja jeszcze robiłam sama badania swoje) i że zaraz je przyniosę. A babka mi mówi, że ona mu nie pobierze i mam iść do pielęgniarki przyjmującej w poradni dziecięcej (na szczęście to ten sam budynek), a jak nie to do szpitala dziecięcego ![]() No i idę do tej poradni dziecięcej, a pielęgniarki dziś nie ma, bo mają zebranie Sanepidu raz w roku i akurat wypadło na dziś.... Ale rozmawiałam z lekarką i kazała przyjść jutro. Tyle stresu i jutro powtórka z rozrywki. I jeszcze muszę prosić tę pielęgniarkę, żeby pobrała mu krew, bo ona może to zrobić grzecznościowo, to nie jej obowiązek. Nie skomentuję, co to za bajzel. A najgorsze jest to, że pewnie będzie miał pobierane z główki :/ Ja wiem, że tak jest najlepiej dla dziecka, ale nie wiem, jak zniosę ten widok :/:/:/[/QUOTE] dziwne ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42987776]A na co pobieracie krew tak ogólnie? Bo my na te płytki teraz, ale się zastanawiam, czy poza tym trzeba dzieciom często robić morfologię...[/QUOTE] my pierwszym razem na krzepliwość przed zabiegiem, drugi raz morfologia, próby wątrobowe, tsh (ja miałam niedoczynność w ciąży), następne pobieranie będzie na próby wątrobowe znowu. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Jeszcze się pochwalę: Jakub skończył dziś 6 miesięcy. Waży 8670.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zadomowienie
|
Ja siedzę i wyję, weszłam na stary watek a tam dwie już urodziły. Przeczytałam opis porodu i łzy same poleciały. Jakoś dzisiaj wszystko wróciło. Już niedługo byłabym mamą
![]()
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Wtajemniczenie
|
powiedzcie mi po co kupowalam Marysi duze wygodne lozeczko jak ona tak spi w nim?
![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
? Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Dziś była pierwsza noc bez smoczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.