Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-25, 23:03   #1741
belseno
Zadomowienie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Belseno, Twoje zyczenia sie spelniy, do konca stresu nie mialam ale jak sie wybudzilam to mialam takie jak. by dreszcze tylko nie z zimna bo bylo mi cieplo, czasem mam cale cialo mi drzy mocno i nie moge nad tym zapanowac, mialam tez tak po cesarce a zewnatrzoponowo mialam znieczulenie. W kazdym razie nieprzyjemne to. bylo i bol miesni powodowalo.

Ja juz po operacji sama sobie danio wzielam otworzylam, po sucharki siegalam bolalo ale tragedii nie bylo. Na drugi dzien gdy usiadlam z pomokca to sama sobie kanapeczki porobilam, rozsmarowalam serek, maselko, jogurcik otworzylam i zjadlam, cherbatke bez slomki wypilam

A ta noc przespalam. cala, staralam sie troszke ruszac, leciutko przesowac plecy zeby te miesnie nie. byly do konca zastane ale teraz i tak bola nie tragicznie ale dosyc mocno, nawet przy mowieniu. Wzielam solpadeine, leze i czekam az bol przejdzie
No każda inaczej dochodzi do siebie aaaa najwazniejsze, że to już za nami...teraz jeszcze przed toba tydzień obijania, następny to już leciutkie przyzwyczajanie się do rzeczywistości a w 3-cim już będzie Ci się wydawało, że wszystko siama możesz
Stary 2013-09-25, 23:04   #1742
Sandy24
Raczkowanie

Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Dobranoc dziewczyny !
Wypoczywam ile moge, Bo jeszcze 13 dni i Powrot do rzeczywistosci )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-25, 23:12   #1743
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Sandy moja corcia 12kg wazy i za 1,5tyg maz do pracy wraca wiec juz sama bede musiala sobie radzic. Auto mam wysokie i ona sama sie nie wdrapie. nawet gdyby to caly brud by wycierala kurteczka i jeszczcze do fotelika wlozyc to bedzie gimnastyka
no z tym dźwiganiem to chyba za wcześnie, zresztą na zdjęciu szwów wypytaj doktorka. A może jakiś sposób, hmmm a taki podnóżek z ikei jak byś jej postawiła koło samochodu, coś na zasadzie schodków? żeby sama wchodziłą, Ty ją tylko przytrzymasz i usadzisz w foteliku?

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Sandy24 Pokaż wiadomość
Ile waży twój maly? Ja chyba będę zmuszona po 3 tyg podnosić mojego 7 kg malucha ... Ale tylko na chwilke . Mam nadzieje, ze nic sie nie przydazy... Ogólnie czuje sie już dobrze. Sama robię bardzo dużo. Dziś zaliczylam spacer 1,5 km :-D
Tylko biorę jeszcze tabletki, bo cycuszki bolą :-(
Sandy, Ty też wypytaj doktorka ile możesz dźwigać, wiem, że niektóre dziewczynki mogą troche więcej, ja miałam zakaz i cholernie się bałam, żeby w środku czegoś nie naderwać.

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość
........... jak wiec to u Was bylo z tymi masazami?
ja miałam zakaz może dlatego one nadal takie jakieś drętwowate są
Stary 2013-09-25, 23:13   #1744
Sandy24
Raczkowanie

Zapytam oczywiscie.
Mam nadzieje , ze powoli... Wiadomo, nie Caly czas na rekach, Ale 2-3 raty dziennie przez ok 5 sekund moge byc zmuszona

Stary 2013-09-25, 23:19   #1745
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Jutro od 9 ruszają z salonem już czyściutki tylko robić
A dziś moje panienki obchodzą 3 miesiączki
no to sto lat z okazji 3 miesięcznicy: roza: To od teraz możesz już wszystko

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Dziewczynki podgladnelam z mezem moje cycunie ale fajnie wygladaja. Maz sie zdziwil i ja bo wtym staniorku zupelnie inaczej i nie spodziewal sie, ze takie piersiatka ujrzy
a ktoś tu się odgrażał, że stanika nie ruszy

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość

Ooo to patrze nie wiedziałam nawet, że takie cuda robią i to da radę tak usunąć by całkiem nie było śladu? chyba nie?
Jest coś takiego jak laserowe usuwanie blizn, obiecują cuda ale co z tego wyjdzie to nie wiem, narazie wygląda to bardzo źle. Lekarz w jednym miejscu chyba przesadził z mocą i mnie poparzył
Stary 2013-09-25, 23:55   #1746
Amorcio
Wtajemniczenie

Belseno, Sandy, ja juz rozmawialam z lekarzem, ze mam corcie 2 latke (zreszta Dr poznal przy wypisie cala rodzinke bo bez dzieciow sie nie dalo, ale sie nakombinowalam zeby starszej corci historie z badaniem kregoslupa wcisnac, ona nie wie, ze w nocy mnie nie bylo, tylko, ze bylam na imprezce i pozno wrocilam a rano na badania pojechalam)
Dr powiedzial, zebym byla bardzo ostrozna, mowilam mu wczesniej jak chce to robic i powiedzial, ze jezeli mi sie bedzie udawalo to nic nie powinno sie stac, a ze trenowalam to mam nadzieje, ze dam rade. Ja i tak mam powazne schorzenie kregoslupa szyjnego i rekoma z ciezarami wywijac nie moge a nawet wieksze porzadki powoduja, ze rece mi dretwieja.

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
No to tez jestes zmuszona Radzic sobie sama. Nie boisz sie?

Sandy, w roznych trudnych sytuacjach bylam zmuszona radzic sobie sama, maz taka mial prace, ze go nie bylo po kilka mcy. Teraz to mam i bede miala luksus.
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 23:55   #1747
Yattamanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Jest coś takiego jak laserowe usuwanie blizn, obiecują cuda ale co z tego wyjdzie to nie wiem, narazie wygląda to bardzo źle. Lekarz w jednym miejscu chyba przesadził z mocą i mnie poparzył
No patrz
Może to tak wygląda na pierwszy rzut oka? a z czasem się poprawi?

Główka do góry
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 23:59   #1748
Amorcio
Wtajemniczenie

[/COLOR] Jest coś takiego jak laserowe usuwanie blizn, obiecują cuda ale co z tego wyjdzie to nie wiem, narazie wygląda to bardzo źle. Lekarz w jednym miejscu chyba przesadził z mocą i mnie poparzył [/QUOTE]

No to ewidentnie zle parametry dobral a dal Ci jakis lek na wygojenie?

Dziewczyny wiecie, ze na youtoube sa filmiki instruktazowe z masazem piersi z implantami?

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-09-26 o 00:01
Stary 2013-09-26, 00:00   #1749
Sandy24
Raczkowanie

Dziewczyny mialyscie po op piersi zdretwiale? U mnie tak Jest z Lewa piersia.prawie jej nie czuje :-/ Wiem, ze to dopiero 2 dni po op, Ale chcialabym sie poczuc pewniej

Stary 2013-09-26, 00:33   #1750
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dzis dostalam propozycje zostania moderatorem
I jak widac dziewczynki zostałam moderatorem forum działu chirurgi plastycznej
Gratulacje Kochana

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Obrodziło nam w MOD-ach
Saba dla Ciebie również gratulacje

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Bedziemy razem cierpiec i jeszcze selenka ona ma 5 dni po mnie
O nie Kochana, co jak co, ale ja cierpieć nie zamierzam ! Będziemy w te dni razem stawały się najszczęśliwszymi kobietami

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Wybywam do Mohito i na solarium opalić się troszkę
Mohito jak przechodzę obok z Małżem, to on już wie że nie ma mowy, żebym nie weszła do środka i nie wyszła z czymś nowiutkim zakupionym Ostatnio tak tysiak pękł :P Gdyby nie kredyt musiałabym zacisnąć pasa od Mohito... a tego bym nie wytrzymała psychicznie
Stary 2013-09-26, 00:35   #1751
selena06
Raczkowanie

Wyliczanka na dziś:
Magdalenka2611 02.10 - 6
Star90 10.10 - 14
Selena06 15.10 - 19
Paula32 17.10 - 21
_Justynaaa_25.10 - 29
Sonyo 29.10 - 33
Gosiek78 05.11 - 40
Elminio 05.11 - 40
Kachuula 28.11 - 63
Madlen666 17.02 - 144

Sandy i Amorcio Wam oczywiście gratuluje cycuchów już za 19 dni dołącze do Waszego grona szczęśliwych cycolinek
Stary 2013-09-26, 07:37   #1752
kejterin
Raczkowanie

Odp: Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
[/COLOR] Jest coś takiego jak laserowe usuwanie blizn, obiecują cuda ale co z tego wyjdzie to nie wiem, narazie wygląda to bardzo źle. Lekarz w jednym miejscu chyba przesadził z mocą i mnie poparzył

Dziewczyny wiecie, ze na youtoube sa filmiki instruktazowe z masazem piersi z implantami?[/QUOTE]

Amorcio wrzucilabys linka ?
kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 07:51   #1753
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Wyliczanka na dziś:
Magdalenka2611 02.10 - 6
Star90 10.10 - 14
Selena06 15.10 - 19
Paula32 17.10 - 21
_Justynaaa_25.10 - 29
Sonyo 29.10 - 33
Gosiek78 05.11 - 40
Elminio 05.11 - 40
Kachuula 28.11 - 63
Madlen666 17.02 - 144

Sandy i Amorcio Wam oczywiście gratuluje cycuchów już za 19 dni dołącze do Waszego grona szczęśliwych cycolinek
Lubię tą wyliczankę

Stary 2013-09-26, 08:01   #1754
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość

Dziewczyny wiecie, ze na youtoube sa filmiki instruktazowe z masazem piersi z implantami?
Amorcio wrzucilabys linka ?[/QUOTE]

Kejterin, nie wiem jak to znalazlam, szukalam tyle informacji o implantach, piersiach i masaze przypadkiem mi wyskoczyly wiec musisz poszukac, pokombinowac

Kolejna noc dobrze przespna i gdyby moj piesio bakow nie puszczal to nic by mnie nie obudzilo. Cwaniak sam spal w najlepsze, teraz tylko na suchej karmie jest, glodzi sie bo nie lubi suchego a pozniej obzera szybko i sensacje ma. Dzis juz dostanie swoje gotowane jedzonko.

Star a jak Twoj piesek sie czuje?

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-09-26 o 08:06
Stary 2013-09-26, 08:41   #1755
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Amorcio wrzucilabys linka ?
Kejterin, nie wiem jak to znalazlam, szukalam tyle informacji o implantach, piersiach i masaze przypadkiem mi wyskoczyly wiec musisz poszukac, pokombinowac

Kolejna noc dobrze przespna i gdyby moj piesio bakow nie puszczal to nic by mnie nie obudzilo. Cwaniak sam spal w najlepsze, teraz tylko na suchej karmie jest, glodzi sie bo nie lubi suchego a pozniej obzera szybko i sensacje ma. Dzis juz dostanie swoje gotowane jedzonko.

Star a jak Twoj piesek sie czuje?[/QUOTE]

Ahaha moj piesio tez lubi posmrodzic! ja w nocy co godzine sie budze ( jak spie z psem to jakos tak mam.. Jak z dzieckiem sprawdxam czy oddycha :p ) straszne to jest ale coz.. Ja sie budze a on spi i nawet okiem nie ruszy..
Dziekuje czuje sie dobrze, on w ogole na chorego nie wyglada.. Ma tylko te ataki skurczów brzucha to jest straszne.
Od 2 dni dieta.. Wczoraj zjadl tylko 1,5 skrzydelka z kuraka i dwie lyczeczki papkowatego ryzu.
Dzisiaj dogotuje mu marchewke do tego,
No i jade do zoologicznego po sucha karme i jakies dietetyczne przekaski ( on musi miec taka np wedzona kurza łapke czy jakiegos suchego kabanosa, chodzi z tym spac, nosi to, podgryza, zabki sobie czysci)

Takze moj pies ma focha bo nie fodtal wczoraj od nikogo nic z talerza.no ale to dla jego dobra.
Niedlugo dzwonie po wyniki jego.

A sama zaraz jade na solarium i na pobranie krwi bleee :/

Stary 2013-09-26, 08:57   #1756
Amorcio
Wtajemniczenie

Jezeli moge Ci podpowiedziec co do zywienia psa to kup mu udko lub cwiartke z kurczaka ugotuj i daj samo miesko bez skory, pies jest miesozerca nie ma enzymow trawiennych potrzbnych do trawienia roznych pokarmow ktore jedza ludze a niektore pokarmy ludzkie wrecz sa toksyczne dla psow i dzialaja jak bys mu dawala trucizne, calkiem niedawno czytalam jak niektore ludzkie jedzenie szkodzi psom i dlaczego to az sie przerazilam i uciewszylam, ze my naszemu nic nie dajemy ze stolu (nawet pestki jablka sa trujace). Ryz to wypelniacz tylko i jedynie, Twoj piesek jest maly to takie udko powinno starczyc na dwa dni, jezeli bedzie glodny to niech wtedy podje sobie sucha karme. Ja gotuje ryz osobno w czystej wodzie i dodaje na 2porcje miesa 1ryzu, marchewke daje surowa do pochrupania lub starta do goracego ryzu. Mam psa alergika, na wiekszosc suchych karm i az sobie wielkie rany wydrapuje. To nasz drugi psiorek a z pierwszym naprawde duzo przeszlismy
Stary 2013-09-26, 09:01   #1757
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
No patrz
Może to tak wygląda na pierwszy rzut oka? a z czasem się poprawi?

Główka do góry
Zrobił się bąbel z płynem w środku, lekarz kazał to zerwać tyle że pod spodem jest takie jakby "gołe mięsko" i nie chce się to goić, ciągle jest podrażniane no bo musze przecież stanik zakładać, przykładam gazik, ale on się przykleja ja go odrywam i tak w kółko. Za 3 tyg. miałam mieć powtórny zabieg ale nie wiem czy się zdecyduje, jakoś sobie nie wyobrażam, żeby on mi miał teraz po tym jeździć laserem. Tam gdzie mnie nie poparzył skóra wygląda jakby była mocno zrogowaciała, pokryta takimi delikatnymi drobniuśkimi strupkami i to jest ok, ona jest pobudzana do regeneracji, to odpadnie i będzie gładka natomiast tam gdzie mnie poparzył narazie mam rane.
Stary 2013-09-26, 09:02   #1758
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Kurcze moj chce tylko skrzydla z kurczaka ale sprobuje moze udko.. Mowisz surowa starta do ryzu marchew? Moze rzeczywiscie lepiej niz gotowana.. Takiej nie lubi, ogolnie wybredny, ciekawe jak mam go nauczyc jesc tez sucha karme..
To rzeczywiscie troche przeszlas z pieskami

Stary 2013-09-26, 09:03   #1759
belseno
Zadomowienie

Cytat:
..........

Nie, mówiłam mu przez tel. co się dzieje, powiedział, że może się tak zdarzyć, że to tylko powierzchniowy nabłonek, że mam wszystko zerwać i natłuszczać ale nie oliwką. Tyle zaleceń. Nie mam szans na spotkanie z nim bo on na zabiegi przyjeżdża z W-awy raz na miesiąc. Dziś pracuje w domu, wiec trzymam cycka na wierzchu żeby w końcu to zaschło i może zacznie się goić.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-09-26 o 09:05
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 09:04   #1760
kejterin
Raczkowanie

Cytat:
Jezeli moge Ci podpowiedziec co do zywienia psa to kup mu udko lub cwiartke z kurczaka ugotuj i daj samo miesko bez skory, pies jest miesozerca nie ma enzymow trawiennych potrzbnych do trawienia roznych pokarmow ktore jedza ludze a niektore pokarmy ludzkie wrecz sa toksyczne dla psow i dzialaja jak bys mu dawala trucizne, calkiem niedawno czytalam jak niektore ludzkie jedzenie szkodzi psom i dlaczego to az sie przerazilam i uciewszylam, ze my naszemu nic nie dajemy ze stolu (nawet pestki jablka sa trujace). Ryz to wypelniacz tylko i jedynie, Twoj piesek jest maly to takie udko powinno starczyc na dwa dni, jezeli bedzie glodny to niech wtedy podje sobie sucha karme. Ja gotuje ryz osobno w czystej wodzie i dodaje na 2porcje miesa 1ryzu, marchewke daje surowa do pochrupania lub starta do goracego ryzu. Mam psa alergika, na wiekszosc suchych karm i az sobie wielkie rany wydrapuje. To nasz drugi psiorek a z pierwszym naprawde duzo przeszlismy
Star dobrze ze piesio ma sie dobrze ale dieta wydaje mi sie ze jest konieczna dla jego dobra. Wg mnie pies powinien jesc sucha karme bo jest odpowiednio zbilansowana ale nie kazda jest dla kazdego psa dobra no i wiele zalezy czy od szczeniaka zaczal jesc czy jako dorosly. Miesko kilka razy w tyg. Amorcio tez czytalam to o czym mowisz jak wejde na kompa to wrzuce tu link do tej listy rzeczy.
Stary 2013-09-26, 09:08   #1761
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dzis podejscie do suchej karmy.. Mam mu zamoczyc ja lyzeczka rosolku na probe.
Kiedys juz robilam podejscia z sucha ale niestety, moze teraz sie uda.
Ja bym chciala raz dziennie kurczak ryz i marchew i raz dzienie suchą karme

Stary 2013-09-26, 09:08   #1762
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny mialyscie po op piersi zdretwiale? U mnie tak Jest z Lewa piersia.prawie jej nie czuje :-/ Wiem, ze to dopiero 2 dni po op, Ale chcialabym sie poczuc pewniej
.
Tak, to normalne. Jeszcze długo nie będziesz miała czucia, szczególnie pod spodem piersi. Niekiedy tak jak u mnie trwa to miesiącami, ja do tej pory w niektórych obszarach mam braki
Stary 2013-09-26, 09:11   #1763
kejterin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Kurcze moj chce tylko skrzydla z kurczaka ale sprobuje moze udko.. Mowisz surowa starta do ryzu marchew? Moze rzeczywiscie lepiej niz gotowana.. Takiej nie lubi, ogolnie wybredny, ciekawe jak mam go nauczyc jesc tez sucha karme..
To rzeczywiscie troche przeszlas z pieskami

Star moj pies tez woli zarlo mieskowe ale tez uwielbia zolty ser jak mu za przeproszeniem dupa zglodnieje to sucha karme zje, zaglodzic sie nie da Na zachete mozesz mu wymieszac suche z mieskiem tak dokladnie zeby mu bardziej podeszlo
Stary 2013-09-26, 09:15   #1764
Amorcio
Wtajemniczenie

Star nie bede juz pisala co dokladnie przeszlam z pierwszym psiorkiem bo 8mcy walczylismy o niego po wypadku, mamy cudownego weta ktorego znamy ok 12lat i bez dodatkowych kosztow przyjedzie do nas do domu gdyby byla taka potrzeba i wiem, ze jest taki gdy widzi, jak ktos kocha swojego zwierzaczka.

Pies glupi nie jest, zaglodzic sie nie da, skrzydelka sa tluste wiec to niei jest dobre dla psa, pozatym co to za mieso jest, udkami albo cwiartkami ktore sa tansze i wiecej mieska maja bardziej sie naje no i bez skory bo to sam tluszcz ciezkostrawny.
Daj pieskowi miske z porcyjka mieska i postaw druga z sucha karma. Jedna porcja mieska na dzien i reszta karmy, jak bedzie glodny to zje jak nie to bez laski
Stary 2013-09-26, 09:25   #1765
Sandy24
Raczkowanie

Cytat:
Tak, to normalne. Jeszcze długo nie będziesz miała czucia, szczególnie pod spodem piersi. Niekiedy tak jak u mnie trwa to miesiącami, ja do tej pory w niektórych obszarach mam braki
Dziekuje Belsenko za odpowiedz.
Dzwonilam do dr rano :-D powiedzialam mu, ze powstrzymuje sie przed zadzwonieniem od 00 :-D
Tez mowil, zebym sie nie stresowala.
Jestem napuchnieta pod pachami, boli mnie gora piersi i Strasznie Swedza szycia :-((

Stary 2013-09-26, 09:26   #1766
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Amorcio tak zrobie jedna miska potrawki druga karmy dziekuje wam

Moj tez lubi zolty ser..

Dzwonilam do weta, morfologia ok, stanow zapalnych brak, anemii tez, ma lekko podwyzszone proby watrobowe.. Chyba wiemy wszyscy przez co
No ale jade jutro z nim na usg brzuszka niech go obejrzy.

Stary 2013-09-26, 09:26   #1767
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, mówiłam mu przez tel. co się dzieje, powiedział, że może się tak zdarzyć, że to tylko powierzchniowy nabłonek, że mam wszystko zerwać i natłuszczać ale nie oliwką. Tyle zaleceń. Nie mam szans na spotkanie z nim bo on na zabiegi przyjeżdża z W-awy raz na miesiąc. Dziś pracuje w domu, wiec trzymam cycka na wierzchu żeby w końcu to zaschło i może zacznie się goić.

Ja chodzilam na depilacje laserowa i tez mnie pani dr poparzyla bo ciemna karnacje mam i wlosy mialam ciemne a wtedy trzeba bardzo ostroznie parametry ustawiac. Pamietam, ze mnie ochrzanila, ze nie przyszlam po leki na to oparzenie a ja balam sie, ze mi odmowi kolejnych zabiegow bo tak ciezko te parametry mi bylo dobrac coby nie parzylo.
Stary 2013-09-26, 09:33   #1768
agataka1979
Rozeznanie

hej dziewczyny
20 stycznia mam operacje u dr. MMK. zastanawiam się jak wygląda sprawa zwolnienia czy wogole takie zwolnienie się dostaje jeżeli tak to na jaki okres czasu... czy lepiej wziasc urlop i na jak długo?
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 09:34   #1769
Amorcio
Wtajemniczenie

Wiecie, ze zolty ser to trucizna dla psa? i pozniej sie dziwicie, ze pies cierpi, czosnek ktory jest w wedlinach to samo i duzo bardzo duzo innych rzeczy
Stary 2013-09-26, 09:37   #1770
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Niestety wiem dlatego nie dostaje ale jak go widzi to ujada okropnie, ciekawe co te sery w sobie maja ze on tak szaleje
Piko bedzie nieszczesliwy, jutro znowu do weta ale juz tylko usg

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości