![]() |
#1531 | |
Kniaginia
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Łojojoj! To nie. Ja muszę jeszcze urządzić mieszkanie
![]() Cytat:
Dobranoc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Rozeznanie
|
Wstawać śpiochy
![]() Jeju, przed ciążą sama z siebie budziłam się 6-7, a teraz wstać o tej porze to dla mnie wielki problem. A nie karmię już tak często w nocy bo albo raz koło 3-4 albo koło 5-6. To chyba starość. Przede wszystkim dziękujemy ślicznie za życzenia i przyłączamy się do życzeń solenizantów też. Cytat:
I dla Agateczki wszystkiego naj naj i dla rocznic ślubnych i związkowych. Choć rzadko tu bywam to ciesze się, że wróciłaś Nestelle ![]() Ok na razie koniec bo Młody chce jeść ![]() cdn ....
![]() |
#1533 |
Wtajemniczenie
|
buuuuuuu co za pogoda
![]() ![]() ale trzeba sie jakoś ogarnąć - kawkę ide robić , małą ubrać ,zawieźć do mojej mamci , zgarnąć siostrę i na siłownię ![]() ![]() także miłego dnia ![]()
#1534 | ||||
Zakorzenienie
|
hej wam ja jak zwykle daleko w tyle z nadrabianiem
![]() dziś idziemy na szczepienie i oczywiście jak zwykle musi padać ![]() wczoraj byliśmy na basenie, fajnie było ![]() Agateczka widziałam świetuje Najlepszego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas tez pogoda pod psem . brrrrrr... Wlasnie wrocilam od lekarza, bylam pobrac krew do badania z dzieckiem na brzuchu ![]() ![]() Agateczka i od nas najlepsze zyczenia (spoznione ![]() ![]() ![]() tort przesliczny, sama pieklas? I dla dzisiejszych solenizantek Anielki i Oliwki NAJ NAJ NAJ ![]() ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-09-26 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() wczoraj Kamilek miał szczepienie na żółtaczke, krzyczał bo już mądrala jest świadomy bólu ![]() ![]() waży 9420g i mierzy 75 cm ![]() nie przytył dużo po w ciągu prawie 2 miesięcy 900g w nocy co chwile popłakiwał jakby mu się coś śniło (z pewnością po szczepieniu, tym bardziej że miał o 17 a zawsze szczepiliśmy się o 8 rano) więc go wzięłam do łóżka o 2 ale cycka nie dałam bo by mi na 5 rano nie starczyło ![]() ![]() zaraz lecimy do sklepu po puzle na podłoge ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a rajstopki mój już nosi, albo półśpiochy pod spodnie, z tym że my siedzimy na dworze często od 12-18:30 więc bywa naprawdę chłodno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Rozeznanie
|
łooo siłownia
![]() ![]() ![]() Miałam chodzić na aqua aerobic z koleżanką ale niestety zajęcia zaczynają się o 19 lub 18:45, a ja wtedy karmię i usypiam Mikołajka. Więc aerobic odroczony został w czasie. A jak wprowadzacie nowe słoiczki to kiedy następne? Co dzień po parę łyżeczek czegoś innego, czy np 3 dni kalafior i po kalafiorze brokuł? Dlaczego to takie skomplikowane ![]() Tasia wprowadzasz już gluten? Napisz dokładnie co i jak to zgapię od Ciebie ![]() ![]()
#1538 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W dzień to samo, 30min max snu. Może wspólnymi siłami uda nam się jakiś fotelik wybrać ![]() Cytat:
![]() Hmm, mam dziadkowe gruszki, może podam. Po wczorajszym jabłku byłą baardzo śmierdząca K ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Demeter podglądam twoje fotki na fb, bardzo ładnie wyglądałaś na weselichu. A Kubuś jaki mały elegant ![]() Cytat:
![]() O tort, mniam ![]() Cytat:
No nic, szukam dalej. Dziewczyny, ma któraś już fotelik dla siedzącego dziecka? czytam dalej ...
![]() |
#1539 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze zrobie w weekend.. bo kusicie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
a i jeszcze wczoraj w poczekalni była kobieta z synkiem, siedzi obok nas i mówi:
-popatrz chłopczyk taki jak Ty, albo może troszke młodszy -no troszkę na pewno, ma 6 miesięcy -a no to mój 16-naście ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2013-09-26 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nadal stoje przed dylematem wyboru kombinezonu na zime: jedno- czy dwuczesciowy, oto jest pytanie?
![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 | |||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() moj tz codziennie cwiczy - jak na razie i za mnie ![]() ![]() znajac Karola - juz sam plywa kraulem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do dziecka na brzuchu - ja wczoraj bylam na rzesach .Roszek spal mi na piersiach przez 2 godzinki i ......rzesy zrobione ![]() Cytat:
![]() ja bede miec po Nince .wszystkie mamy maxi cosi - dla Roszka (po kubie i ninie) ,dla Niny (po kubie) i dla Kuby . A z pogody deszczowej nawet sie ciesze -zaloze kalosze ![]() a i sorki za pisownie - bedzie l zamiast ł ,a zamiast ą itd. bo klawisz od kresek wciagnelam odkurzaczem ![]() ide na pazurki -tzn idziemy z Roszkiem ![]()
![]() |
#1543 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem ogladnelismy sobie film na dvd, Oblivion z Tomem Cruisem (polski tytul Niepamięć) - i musze powiedziec, ze bardzo dobry film
![]()
#1544 |
MBZ♥
|
Malpko
![]() ![]() Bzinko, mam nadzieję, że u lekarza będzie wszytko ok ![]() Luna ![]() ![]() ![]() ![]() Moderna mi się bardzo spodobał ten hm dwuczęściowy ale kupię jedno, odrazu z tymi "bucikami" ![]() ![]() w przyszłym tygodniu jadę na poszukiwania do coccodrillo i wójcika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
colera chcac poprawic nogawke -nachylilam sie i czolem w stol uderzylam -wielkie auc .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 |
MBZ♥
|
Dla naszych Solenizantów
![]() Nestelle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nareszcie pogoda na kalosze ![]() Ja chyba w tym roku tez sie rozgladne.. jak myslicie, mozna kalosze tez nosic w zimiie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() auuccccc ![]()
![]() |
#1548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i tak to ze mną zakręconą jest!
15-07-2006 ![]() od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2013-09-26 o 08:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dopóki nie miałam dziecka ranne wstawanie to była bułka z masłem przed śniadaniem. nawet to lubiłam ![]() ładnie! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1550 |
MBZ♥
|
Moderna do hunterow są takie ocieplacze/skarpety ale czy są na tyle ciepłe to nie wiem bo nie mam kaloszków
![]() Kombinezon wiem, że ma nie być różowy-przynajmniej nie cały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to tez jest dobry pomysl, z braku laku zawsze mozna dziecko w spiworku wsadzic do wozka ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Cytat:
hahah byle nie rozowy ![]() Ja sie chyba przejde do h&m, mam kupon na 25%.. albo moze c&a.. a czy material jest wazny, lepiej jeden zamek czy dwa zamki?
![]() |
#1552 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1553 |
MBZ♥
|
Oldzinx to masz Skowronka
![]() ![]() Moderna miałam i na 2 zamki i na 1-teraz jak Mała taka ruchliwa to chyba będę celować w 1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam kombinezon C&A (z lumpka ![]() podłączam foto ze sklepu (mam taki sam tyle ze z Kubusiem Puchatkiem) Cytat:
za deszcz i kalosze ![]() Cytat:
![]()
Tomuś ![]() Edytowane przez oldzinx Czas edycji: 2013-09-26 o 09:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Długo śpicie?
![]() |
#1556 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawe ile mój wazy dzis się dowiem ![]()
![]() |
#1557 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Ja chyba też mam małe kolana, bo mój mi się też tak nie mieści ![]() Cytat:
![]() ![]() A i powiem Wam ciekawostkę, znajomi znajomej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też miałam podobną sytuację, kiedy poszliśmy na szczepienie z małym jak miał 3 miesiące. Siedzimy w poczekalni, a obok nas kobitka z dziewczynką, która już siedziała, ale była tak drobna, że mój synek był porównywalny wielkością do niej. Tż do mnie: patrz, ta dziewczynka taka jak nasz synek, a już siedzi. A wtedy ta kobitka mówi, że jej córeczka ma 9 miesięcy ![]() Agateczka ![]() Ja też się dołączam do poszukiwań fotelika, jak coś znajdziecie fajnego, to dajcie znać ![]() Malpka ![]() U nas też leje od rana, w domu ciemno i szaro i jak tu nie mieć jesiennej depresji ![]() ![]() A z nowości - Wiktorek zaczyna powoli się czołgać, tzn. leżąc na brzuszku podnosi kuper do góry i próbuje podepchnąć się do przodu nogami, ale nie wpadł jeszcze na to, żeby w tym czasie oderwać głowę od ziemi, więc tylko minimalnie mu się udaje przesuwać, ryjąc policzkiem po kocu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.