Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł?
Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 2 16,67%
Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 1 8,33%
Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. 6 50,00%
Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 3 25,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-26, 11:55   #4351
surka
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Właśnie przyszla do mnie paczka z hippa z lyzeczka a w środku kupon uprawniający do odbioru paczki w Rossmanie i kupony znizkowe a wczoraj przyszla zawieszka z FP za rejestrację

Wysłane z mojego GT-I9300
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 11:57   #4352
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Dotka, neni- napisze wam jak wroce. Na razie mnie tz nieźle wkurzyl wiec wytargalam dziecko na spacer i sobie poszlam.

Stary 2013-09-26, 12:07   #4353
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Lila jest dziisaj taka osowiała po tych szczepieniach, że aż mi się płakać chce Leży i się bidna tylko rozglądna. Jak co rano sobie pogadałyśmy, pouśmiechała się do mnie, ale to nie to. Słaba gimnastyka jej dzisiaj wyszła. Mam nadzieję, że szybko jej to minie
Stary 2013-09-26, 12:08   #4354
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Michaś stawia wszystkim soczki. Dzisiaj mój Skarb ma 2 miesiące.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
rośnie ci synek

Neni jak się dziś czujecie?
En grrrrrr wkurzył mnie twój teść. Ja zawsze jestem cała spięta jak teściowa przychodzi i modlę sie żeby Maja nie płakała, bo istnieje możliwość że ktoś zginie (albo ja albo teściowa). Teściowa zawsze wymyśla miliard powodów dlaczego Maja płacze. A nie pojmie że czasem dziecko poprostu płacze i nic mu nie dolega!
Perse tak wam współczuje tego pobierania z główki. Dla mnie to trauma...Jak Artuś to zniósł?
MelaSurka jak córeczki przespały noc po szczepieniu?
Karo współczuje nocek. Jak Hania sie budzi na jedzenie to długo je? Obje się do pełna czy raczej pociumka i zasypia? Jeśli to drugie to może dlatego sie budzi znowu...Wtedy chyba byś musiała ją trochę wybudzić żeby pojadla do syta.

Ale się wyspalam moje dziecko jest cuuuuudowne.
Kąpiel była wczoraj długa i relaksująca. Maja leżała jak w spa i delektowała sie cieplutką wodą. Zero płaczu. po kąpieli owinięta jak bałwanek w ręcznik usnęła gdy niosłam ją do sypialni ubrałam, wybalsamowałam i Przeniosłam do łóżeczka. I córeczka mi spała od 21 do 5 8 godzin zjadła, do łóżeczka i spała do 8. Nakarmilam i zdrzemnełysmy sie jeszcze godzinke. Potem jak zawsze poranna toaleta, strojenie, przytulanie, ćwiczenie główki (Maja woli tyłeczek podnosić). Potem jedliśmy z TZ sniadanie, Maja świrowała w huśtawce i usnęła. Kima do tej pory.
Potem pójdziemy na spacer i do pepco bo potrzebuje dla niej body z długim, rajtuzki. I do Kauflandu bo jest 300 gr milka za 5 zł z groszami

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 12:11   #4355
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42998171]O kurde En nieciekawie z tesciami...

My po pobraniu, z główki, no trauma... A najgorsze, ze pobrała trochę mało i nie wiadomo, czy będą wszystkie wyniki... Nol koment. Już drugi raz na to nie pójdę, ew pojadę do jakiegoś prywatnego lab zeby mu pobrali skads indziej. Po południu sie dowiem i idę od razu do lekarki, o ile będą wyniki..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Wiesz co Antek miał i z główki i z palca pobierane i w sumie z główki najmniej się nacierpiał

En podejdź spokojnie do rozmowy bo jak będziesz w bojowym nastroju to tylko utwierdzisz ich w przekonaniu że to Ty jesteś ta zła. Zapytaj o co konkretnie im chodzi co mają Ci/Wam do zarzucenia? I po kolei odpowiadaj na ich obawy. Z pewnością nie chcą źle ani dla Ciebie ani dla Tomaszka a na spokojnie na pewno lepiej się dogadacie.

A tak w ogóle co do płaczu dzieciaków po Antku mogę powiedzieć, że on zawsze płacze z jakiegoś powodu. Nie zauważyłam żeby płakał dla samego darcia się. Czasem są to powody oczywiste głodny, przestraszony albo go coś boli a czasem mniej oczywiste zły sen znudzenie i z tymi mniej oczywistymi jest najtrudniej. Czy Wasze dzieci mają tak samo?
Jak Antek płacze zawsze się bardzo o niego martwię bo jakoś mnie nie przekonują teksty typu dzieci płaczą i już, ale to pewnie dlatego, że sporo się Antoś już napłakał i wiem, że wtedy bardzo cierpiał a ja nie umiałam mu pomóc Wydaje mi się że dziecko płacze bo czegoś potrzebuje i używa jedynej formy wyrażania swoich żądań czyli płaczu. Jak chce być usypiać na rękach to dlatego, że potrzeba mu bliskości a nie dlatego żeby zrobić na złość matce. Przynajmniej tak mi się wydaje, ale ja żadnym ekspertem nie jestem sama mam wątpliwości co do tego czy w ogóle nadaję się na mamę Antek sporo płacze na pewno dużo przez refluks a przez co jeszcze ? staram się odgadywać za każdym razem i wychodzi mi to mocno średnio. Teraz jeszcze nie chce jeść tak jak kiedyś więc już w ogóle świruję o co kaman Lekarz twierdzi, że przez refluks. Jest już na tyle rozwinięty, że kojarzy jedzenie z refluksem stąd nie zbyt chętnie je Więc siedzę na laktatorze i na zmianę daję butelkę i cycka czasem się uda czasem nie
No to się wygadałam
Stary 2013-09-26, 12:14   #4356
Rockyyy
Zakorzenienie

Hej zabcie Nadrobie porzadniej wieczorem na kompie.
Kto wyslal do nas pana Skoka? Przyznać mi sie proszę bez bicia.Laurka ma dzien płaczu i marudzenia ..

A wogole to witamy sie w 12 tygodniu
Stary 2013-09-26, 12:15   #4357
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A co zrobić z języczkiem, który wszystko co nie jest mleczkiem wypluwa?
związać
Cytat:
Co do prezentów-my też sobie zawsze sami wybieramy, ale widziałam, że szukał czegoś dla mnie, bo nie wyłączył przeglądarki
i co dostaniesz na prezent niespodziankę?
Stary 2013-09-26, 12:15   #4358
edytkaac
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie przyszla do mnie paczka z hippa z lyzeczka a w środku kupon uprawniający do odbioru paczki w Rossmanie i kupony znizkowe a wczoraj przyszla zawieszka z FP za rejestrację

A co zamawiałaś z HIPPa?
Stary 2013-09-26, 12:16   #4359
Rockyyy
Zakorzenienie

Ale dzis zimno i leje.. ....
Stary 2013-09-26, 12:17   #4360
Anulka_p
Zakorzenienie

Ghia- mój Miś zawsze płacze z jakiegoś powodu. Z głodu najkrócej, bo szybko dostawiam do piersi i potrzeba zaspokojona, a najgorzej jest ze zmęczeniem. Często tak ma, że ziewa, oczka ma maleńkie, zamykają mu się, a on jakby walczy ze snem, otwiera je, płacze, marudzi i wtedy ciężko jest mi mu pomóc.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 12:17   #4361
lachryma
Zakorzenienie

Neni, kup mu zawieszkę Lamaze albo coś w ten deseń np Lwa- żeby było męsko
Stary 2013-09-26, 12:20   #4362
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez edytkaac Pokaż wiadomość
A co zamawiałaś z HIPPa?
Nic albo nie pamiętam :p darmo dali

Stary 2013-09-26, 12:21   #4363
edytkaac
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Dziewczyny za godzinę Was nadrobie, alemusE się wygadać i spuścić z siebie cała złość. Młody od 3 nad ranem do 8;30 z małymi przerwami non stop darł paszczę .. Wychodzę z pokoju potem rano i chciałam iść z naszym psem na pole, wychodzę do przedsionka, teść myślał ze wyszłam i słyszę jak idzie do naszego pokoju gdzie był tz i mówi: chcemy z matka z wami porozmawiać dzisiaj wieczorem, on cały czas płacze i nam się to nie podoba jak podchodIcie do rodzicielstwa!!!!!! Na co ja weszłam z powrotem i mowię ze wie pan co, dziecko ani nie jest katowane, ani bite, ani nic tylko darlo paszczę po prostu, na co on ze dziecko non stop siedzi w naszym pokoju i chcą z nami porozmawiać poważnie. W sensie, ze my jesteśmy niedobrymi rodzicami!!!! Na to ku nie wytrzymałam i powiedziałam, ze skoro wychowali własne dzieci to niech pozwolą nam wychować własne, bo takich komentarzy nie Zniosę i wyszłam z psem. Wracam, a on do mnie ze chyba przegielam i oni musza z nami porozmawiać nie tylko o dziecku. To powtorzylam to o wychowaniu dzieci, żeby mój tz to usłyszał i na szczęście powiedZial mu pare słów do słuchu.. Kurde No kocham to dziecko najmocniej na świecie, robię wszystko żeby było szczęśliwe, a zza drzwi słyszę tylko ze biedne dziecko i co oni z nm robia
Nie rozumiem takich ludzi... Współczuję
Stary 2013-09-26, 12:22   #4364
Rockyyy
Zakorzenienie

Perse tak mi szkoda Artka.Biedaczeek.

Surka buzka dla Lilki.Oby wrocila szybko smieszka.

En tez by mnie szlag trafil jakby ktos zarzucal mi takie rzeczy co do zajmowania sie dzieckiem.Moi tescie i brat tza sprobowali ale powiedzieli pare slow tylko do tza bo mnie wtedy nie bylo a ten ich delikatnie lecz dobitnie z☠☠☠al i dodal ze to nasze dziecko i nasza sprawa jak wychowujemy Laure. Dobrze ze twoj tz sie tez odezwal.
Stary 2013-09-26, 12:26   #4365
surka
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1376503_10151626857081931_1633719695_n.jpg (53,6 KB, 27 załadowań)
Stary 2013-09-26, 12:29   #4366
Rockyyy
Zakorzenienie

Anulka moje dziecko tez raczej musi miec powod do placzu.Powod na dzis: chce jej sie spac ale walczy z tym.....

Wogole moj tesc moze chce zawsze zagadac do mnie czy Laury ale zle dobiera teksty i mnie zawsze wku*rzy.Np.mialam Laure na lozku ona grzecznie lezala a teść do niej:biedna mala, tak Cie rodzice rzucili na te lozko i zostawili.A jej sie fajnie lezalo a ja obok układała m jej ciuszki w komodzie.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Ide rosół nastawic na przeziebienie poki donia Lauritta spi chwilowo.
Stary 2013-09-26, 12:35   #4367
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Michaś stawia wszystkim soczki. Dzisiaj mój Skarb ma 2 miesiące.

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Nocka całkiem niezła Ale niezły śpioszek z Mai

Ghia nie wątp w siebie, bo jesteś najwspanialszą mamą pod śłońcem, Antoś nie mógł sobie lepszej wymarzyć Niestety cieżko nam patrzeć, jak nasze dzieci się męczą, ale nie zawsze jesteśmy w stanie im pomóc i to w cale nie oznacza, że nie nadajemy się na matki.

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość

Stary 2013-09-26, 12:38   #4368
edytkaac
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe

Cytat:
Nic albo nie pamiętam :p darmo dali

A jak to się robi? Ja też tak chcę!!

Właśnie skończyłam mrozić brzoskwinki.
Mój dzidziolek zasnął w leżaczku. Poobkładałam go od spodu poduchami żeby cieplej miał
Stary 2013-09-26, 12:39   #4369
taribari
Zadomowienie

Neni- a próbowałaś specjalnego smoczka do podawania leków?

Perse- to go na pewno nie bolało. Kciuki za to żeby się skrzep nie zrobił.

Ghia- mój ma 4 rodzaje płaczu. Z głodu, zmęczenia, bólu i jak się wystraszy. Jak jest znudzony to jęczy.

Ptyś ma czerwone pachy czy to może być od tego że tż go źle wytarł po kąpieli?

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 12:49   #4370
Rockyyy
Zakorzenienie

Dotka kciuki za usg bioderek.

Neni nie pomoge z prezentem bo ja zawsze mam z tym problem :/

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Taribari moze byc...z tymi paszkami.A moze ubranko go obtarlo? Laurka podobnie ma rodzaje placzu.A jak sie jej cos znudzi to czasem tez jeczy ale czesto ostrzegawczo pokasluje i sie smiejemy ze Laura kaszle i cos jej nie pasi
Stary 2013-09-26, 12:49   #4371
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ghia- mój Miś zawsze płacze z jakiegoś powodu. Z głodu najkrócej, bo szybko dostawiam do piersi i potrzeba zaspokojona, a najgorzej jest ze zmęczeniem. Często tak ma, że ziewa, oczka ma maleńkie, zamykają mu się, a on jakby walczy ze snem, otwiera je, płacze, marudzi i wtedy ciężko jest mi mu pomóc.
to tak jak u mnie

Cytat:
Hej zabcie Nadrobie porzadniej wieczorem na kompie.
Kto wyslal do nas pana Skoka? Przyznać mi sie proszę bez bicia.Laurka ma dzien płaczu i marudzenia ..

za tygodnie i dla Pana Skoka

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Wiesz co Antek miał i z główki i z palca pobierane i w sumie z główki najmniej się nacierpiał

En podejdź spokojnie do rozmowy bo jak będziesz w bojowym nastroju to tylko utwierdzisz ich w przekonaniu że to Ty jesteś ta zła. Zapytaj o co konkretnie im chodzi co mają Ci/Wam do zarzucenia? I po kolei odpowiadaj na ich obawy. Z pewnością nie chcą źle ani dla Ciebie ani dla Tomaszka a na spokojnie na pewno lepiej się dogadacie.

A tak w ogóle co do płaczu dzieciaków po Antku mogę powiedzieć, że on zawsze płacze z jakiegoś powodu. Nie zauważyłam żeby płakał dla samego darcia się. Czasem są to powody oczywiste głodny, przestraszony albo go coś boli a czasem mniej oczywiste zły sen znudzenie i z tymi mniej oczywistymi jest najtrudniej. Czy Wasze dzieci mają tak samo?
Jak Antek płacze zawsze się bardzo o niego martwię bo jakoś mnie nie przekonują teksty typu dzieci płaczą i już, ale to pewnie dlatego, że sporo się Antoś już napłakał i wiem, że wtedy bardzo cierpiał a ja nie umiałam mu pomóc Wydaje mi się że dziecko płacze bo czegoś potrzebuje i używa jedynej formy wyrażania swoich żądań czyli płaczu. Jak chce być usypiać na rękach to dlatego, że potrzeba mu bliskości a nie dlatego żeby zrobić na złość matce. Przynajmniej tak mi się wydaje, ale ja żadnym ekspertem nie jestem sama mam wątpliwości co do tego czy w ogóle nadaję się na mamę Antek sporo płacze na pewno dużo przez refluks a przez co jeszcze ? staram się odgadywać za każdym razem i wychodzi mi to mocno średnio. Teraz jeszcze nie chce jeść tak jak kiedyś więc już w ogóle świruję o co kaman Lekarz twierdzi, że przez refluks. Jest już na tyle rozwinięty, że kojarzy jedzenie z refluksem stąd nie zbyt chętnie je Więc siedzę na laktatorze i na zmianę daję butelkę i cycka czasem się uda czasem nie
No to się wygadałam

Cytat:
Karo współczuje nocek. Jak Hania sie budzi na jedzenie to długo je? Obje się do pełna czy raczej pociumka i zasypia? Jeśli to drugie to może dlatego sie budzi znowu...Wtedy chyba byś musiała ją trochę wybudzić żeby pojadla do syta.

Ale się wyspalam moje dziecko jest cuuuuudowne.
Kąpiel była wczoraj długa i relaksująca. Maja leżała jak w spa i delektowała sie cieplutką wodą. Zero płaczu. po kąpieli owinięta jak bałwanek w ręcznik usnęła gdy niosłam ją do sypialni ubrałam, wybalsamowałam i Przeniosłam do łóżeczka. I córeczka mi spała od 21 do 5 8 godzin zjadła, do łóżeczka i spała do 8. Nakarmilam i zdrzemnełysmy sie jeszcze godzinke. Potem jak zawsze poranna toaleta, strojenie, przytulanie, ćwiczenie główki (Maja woli tyłeczek podnosić). Potem jedliśmy z TZ sniadanie, Maja świrowała w huśtawce i usnęła. Kima do tej pory.
Potem pójdziemy na spacer i do pepco bo potrzebuje dla niej body z długim, rajtuzki. I do Kauflandu bo jest 300 gr milka za 5 zł z groszami
je 5 min tak jak zwykle i zasypia...
dla Majeczki!
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Lila jest dziisaj taka osowiała po tych szczepieniach, że aż mi się płakać chce Leży i się bidna tylko rozglądna. Jak co rano sobie pogadałyśmy, pouśmiechała się do mnie, ale to nie to. Słaba gimnastyka jej dzisiaj wyszła. Mam nadzieję, że szybko jej to minie
Biedna Lila...

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Mamusie, wybaczcie, nie nadrabiam. Wczoraj chyba zamieszkał u nas Pan Skok. Są chwile gugania i uśmiechania, ale tych marudzenia jest znacznie więcej. A chwil snu w tym wszystkim zdecydowanie najmniej. Dużo też cycolenia i trzymania na rączkach, więc to raczej ON. Mam nadzieję, że wyprowadzi się szybciej niż ostatnio. Poprzednio siedział u nas chyba z 10 dni.
a precz Panie Skoku!

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Dziewczyny za godzinę Was nadrobie, alemusE się wygadać i spuścić z siebie cała złość. Młody od 3 nad ranem do 8;30 z małymi przerwami non stop darł paszczę .. Wychodzę z pokoju potem rano i chciałam iść z naszym psem na pole, wychodzę do przedsionka, teść myślał ze wyszłam i słyszę jak idzie do naszego pokoju gdzie był tz i mówi: chcemy z matka z wami porozmawiać dzisiaj wieczorem, on cały czas płacze i nam się to nie podoba jak podchodIcie do rodzicielstwa!!!!!! Na co ja weszłam z powrotem i mowię ze wie pan co, dziecko ani nie jest katowane, ani bite, ani nic tylko darlo paszczę po prostu, na co on ze dziecko non stop siedzi w naszym pokoju i chcą z nami porozmawiać poważnie. W sensie, ze my jesteśmy niedobrymi rodzicami!!!! Na to ku nie wytrzymałam i powiedziałam, ze skoro wychowali własne dzieci to niech pozwolą nam wychować własne, bo takich komentarzy nie Zniosę i wyszłam z psem. Wracam, a on do mnie ze chyba przegielam i oni musza z nami porozmawiać nie tylko o dziecku. To powtorzylam to o wychowaniu dzieci, żeby mój tz to usłyszał i na szczęście powiedZial mu pare słów do słuchu.. Kurde No kocham to dziecko najmocniej na świecie, robię wszystko żeby było szczęśliwe, a zza drzwi słyszę tylko ze biedne dziecko i co oni z nm robia
rany co Ci teściowie maja, że sie wpi.przają w nie swoje dziecko
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42998171]O kurde En nieciekawie z tesciami...

My po pobraniu, z główki, no trauma... A najgorsze, ze pobrała trochę mało i nie wiadomo, czy będą wszystkie wyniki... Nol koment. Już drugi raz na to nie pójdę, ew pojadę do jakiegoś prywatnego lab zeby mu pobrali skads indziej. Po południu sie dowiem i idę od razu do lekarki, o ile będą wyniki..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
ja nigdy nie jestem przy pobieraniu

Cytat:
A co zrobić z języczkiem, który wszystko co nie jest mleczkiem wypluwa?
uciupać
Cytat:
To identyko jak u mnie-teście i rodzice twierdzą, że mamy zimno w domu, a tatuś ostatnio sprezentował mi termowentylator
u mnie moja babcia nie mogła znieść widoku Hani w krótkim rękawku. Mama moja też. do czasu aż zobaczyła, że w długim jest spocona

NO TO UWAGA:!!!!!!

- co do zawieszki z FP to tu www.wspolneodkrywanie.pl
- paczka z HIPPa to chyba na stronie się rejestrowałam
- jeszcze z Bobovity jak sie zarejestruje to przysyłają poradnik i pierwsze słoiczki
Stary 2013-09-26, 12:50   #4372
ona8686
Zakorzenienie

Hej,
miałam po nadrabiać ale nie dam rady, tyle co poczytałam co nieco na telefonie.

Franuś się przeziębił, oczko z tego powodu strasznie ropieje. Oczywiście załapał od ojca, który zbiera wszystko po drodze na co natrafi oby tylko Mały nie przejął jego genów pod tym względem, bo będę mieć przerąbane

I dla innych zdechlaczków ogromne kciuki, aby szybciutko przeszło

I dla tych których odwiedził Pan Skok

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 12:52   #4373
Rockyyy
Zakorzenienie

Misiaczka moja mala tez dzis pięknie spala od 20 do 5 rano a od 5 do 8 nawet Posprzatalam chatke tylko pozniej trudne sprawy miała.
Stary 2013-09-26, 12:53   #4374
Agrafka86
Wtajemniczenie

Rocky jak napisałaś, że witasz się w 12 tyg to od razu mi się przypomniało jak witalysmy się w ciąży a tu już mamy nasze Skarby

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 12:54   #4375
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

uciupać

NO TO UWAGA:!!!!!!

- co do zawieszki z FP to tu www.wspolneodkrywanie.pl
- paczka z HIPPa to chyba na stronie się rejestrowałam
- jeszcze z Bobovity jak sie zarejestruje to przysyłają poradnik i pierwsze słoiczki

Dzięki, Może skorzystam

Franuś
Stary 2013-09-26, 12:58   #4376
Rockyyy
Zakorzenienie

Ghia jestes super mamusia dla Antka.I nawet inaczej o sobie nie mysl.

Ona biedny Franio, kciuki dla niego za oczko i cale te paskudztwa ktore lapie niech sobie ida

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Karolajn dziekijak dopadne kompa to sie tam porejestruje
Stary 2013-09-26, 13:02   #4377
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Ghia jestes super mamusia dla Antka.I nawet inaczej o sobie nie mysl.

Ona biedny Franio, kciuki dla niego za oczko i cale te paskudztwa ktore lapie niech sobie ida

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Karolajn dziekijak dopadne kompa to sie tam porejestruje
Nie dziękuje musimy się wykurować do niedzieli na chrzest..

A odnośnie chrztu, jak pisałam wcześniej, że ma być 10, tak w poniedziałek ksiądz zaszokował mnie informacją, że doszły kolejne i będzie 19 chrztów A w piątek ma być jeszcze spotkanie...

Franuś
Stary 2013-09-26, 13:21   #4378
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
En Kochana rozumiem Cię całkowicie. Życzę dużo siły. Hmm tylko o czym jeszcze chce rozmawiać? Jesteś dobrą mamą i nie pozwól wmówić sobie czegoś innego! !!
Ja również nie mam ciekawie. Cały dzień sama, Tż wraca po 18 wychodzi 6:30. Mały płacze. Nie wiem czy to skok. Czy już mu nudno ze mną
A jak teściowa przyjdzie to vzemu on płacze? I czemu płacze? No kurde to dziecko to płacze. I mówi wezmę go na rece, a ja na to NIE. Poszła obrazona. Niedługo usłyszę żebym się wyniosła. .. niestety nie umiem poczuć się tu jak u siebie, moja szwagierka mi to zagwarantowala (pewnie to czytasz jak wszystko co piszę na forum, ale juz mam to gdzies! Może pomoz cos w domu?) Ehhh
Dałam mu 50ml herbaty bo tyle wypił i później zjadł i tak 170 ml mm moje dziecko chyba pragnie być grube

Głupia szwagierka. Jak ja nie lubię wtrącających się ludzi. A szpiegów to już niecierpię

Cytat:
A dziękuję. Budziłam ją ok 23 jak sama szłam spać, żeby zjadła bo mi cyc prawie eksplodował, a potem o 4 jadła. Bez gorączki. Mam nadzieje, ze dziś nie dostanie.

Ja rano wyprawiłam Małgosię do szkoły, zabrałam Alicję i pojechałyśmy do lab z moimi siuśkami i na pobranie bo mój gin podejrzewa u mnie anemię i dał mi skierowanie. W pon idę z wynikami, zobaczymy.
A potem skoczyłam sobie do Outletu (Sammi ponownie polecam Ptak Outlet) i kupiłam w Smyku Alicji kombinezon za 30 zł!!!! Małgosi kurtkę jesienną za 35 zł!!! Do tego pajac welurowy, 2 bluzki dla Małgosi i jeszcze bluza dla niej i wydałam całe 120 zł! Myślę, że nie przepłaciłam. Kombinezon wyjściową cenę miał 109,90 zł!
Poza tym w moim ukochanym Mojito dwa swetry dla siebie i w Reserved też dwa swetry i spodnie. Też w sumie 150 zł na siebie wydałam. No ale jesienią i zimą nie zmarznę!

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-09-26 o 13:22
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 13:35   #4379
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Głupia szwagierka. Jak ja nie lubię wtrącających się ludzi. A szpiegów to już niecierpię

A dziękuję. Budziłam ją ok 23 jak sama szłam spać, żeby zjadła bo mi cyc prawie eksplodował, a potem o 4 jadła. Bez gorączki. Mam nadzieje, ze dziś nie dostanie.

Ja rano wyprawiłam Małgosię do szkoły, zabrałam Alicję i pojechałyśmy do lab z moimi siuśkami i na pobranie bo mój gin podejrzewa u mnie anemię i dał mi skierowanie. W pon idę z wynikami, zobaczymy.
A potem skoczyłam sobie do Outletu (Sammi ponownie polecam Ptak Outlet) i kupiłam w Smyku Alicji kombinezon za 30 zł!!!! Małgosi kurtkę jesienną za 35 zł!!! Do tego pajac welurowy, 2 bluzki dla Małgosi i jeszcze bluza dla niej i wydałam całe 120 zł! Myślę, że nie przepłaciłam. Kombinezon wyjściową cenę miał 109,90 zł!
Poza tym w moim ukochanym Mojito dwa swetry dla siebie i w Reserved też dwa swetry i spodnie. Też w sumie 150 zł na siebie wydałam. No ale jesienią i zimą nie zmarznę!
piękna obniżka kombinezonu... w takich sklepach to można kupować
To za zakupy

Franuś
Stary 2013-09-26, 13:53   #4380
d0tkaaa
Zakorzenienie

Karolajn a to z fp to co na tej stronie?zarejesrrwoqalas aie bo ja nie widze cp tam trzeba zrobic?

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości