|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Laski, nie chu... nie nadrobię... Muszę dom ogarnąć, potem włosy farbnąć... i jeszcze leje
a w sobotę wesele Dużo zdrowia dla chorowitków ![]() Black doczytałam, ze profesorka wywalili
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
AHA!! Dziewczyny, powiem Wam w tajemnicy, ale ciiii
![]() Moja siostra zrobiła test i wyszły dwie kreseczki. Do lekarza się zapisała więc zobaczymy co i jak. Ale tak bardzo się cieszę!!! Trzymajcie kciuki aby było ok ![]() To dopiero początek chyba 3 tydzień a już ma mdłości.
|
#4053 |
|
Konto usunięte
|
Silver, buziaki urodzinowe i zdrówka dla Malutkiej
no i gratki dla siostry
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, ja czekam na foto czapy u Amelci
) pogoda nie do życia. cyc mi zaraz pęknie, od 9 nie karmiłam lewym aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-26 o 14:46 |
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wogóle....
kobitki UWIELBIAM WAS!!! Dziękuję za WSZYSTKIE miłe słowa i za kciuki
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, ja się cieszę, że nie zostałyśmy na końcu.
Myślałam, że zostaniemy na końcu zarówno z jedzeniem, jak i z zębami, a tu - dieta już unormowana od dawna (choć ostatnio mała grymasi, ale już wiem, dlaczego... - ząb), a zęby idą, dziura w dziąśle i wystający kawałek zęba już są, pewnie jak jeden pójdzie, to za nim cała reszta, bo Oliwa ma od dawna "karbowane" dolne dziąsełko.Dziewczyny, w klubie - w czystkach - jest sprawa. Wejdźcie i wyraźcie swoją opinię, proszę.
|
|
|
|
#4057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za jutro !!!! ![]() Cytat:
jak się siostra na to zapatruje ?:PKUrde pewnie my zostaniemy ostatnie z zębami ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Kurcze, pamiętacie jak mówiłam o mamie? A więc nie mam nic w lodówce i myślę sobie że zadzwonie do niej i zapytam czy po pracy wpadnie zostać mi z Hanią ja sobie skoczę do Lidla na zakupy, bo nie chce jej brać w ten deszcz z tym katarem jeszcze wiatr straszny. A ona no niby się zgodziła ale już było że "no ale tak szybciutko..." kurcze nie wiem aż mi głupio do niej dzwonić i prosić jak ona mi tak odpowaida mam wrażenie że mega wiele wymagam. Tymbardziej, że z pracy do mnie ma jakieś 10 minut ja wyskoczę na 30 minut no to chyba może mi pomóc godzinę? ehh..... A ja tak bardzo chciałabym gdzieś wyskoczyć tak o po prostu bez gonienia się już nie narzekam
|
|
#4058 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny;]
U mnie kiepsko, brak weny jakoś tak ;/ W klubie się usprawiedliwiłam ![]() U nas też zębów brak, i coś czuje że będzie jak z porodem... ;/ Black- gratulacje dla Oliwii, dobrze że w końcu się doczekaliście! Silver-trzymajcie się tam w tym szpitalu, jeszcze trochę i wyjdziecie Kciuki za siostrę !![]() Szaja -Dorka jaka ładna dziewczynka i jaką ma fryzurkę ułożoną. Ścinałaś jej włosy czy naturalnie jej tak równo rosną ? Yellow-kurczę mam nadzieję że przyjdzie taki dzień i Twój tż się ogarnie! ![]() Kurdę słaba pamięć i zapomniałam co to ja chciałam jeszcze
|
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko mąż od siostry jest trochę w szoku A co do Twojej mamy przykre to strasznie. Współczuję. Jakbym czytała o mojej teściowej.
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, moja Amelka też jeszcze nie ma ząbka żadnego ;p
moja t. ma robot planetarny nie kenwood ani KA ale nakręciłam się mega, musze sobie kupic
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
little świętujemy razem??
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO LASKA!!!
|
#4062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam już legginsy i czapeczkę tylko tą co ma fewcia ale inny kolor. I myślę jeszcze o tej z misiem....tylko kolory średnie, na aukcji jest taki fajny wrzosowy na zdjęciu a w dostępnej kolorystyce nie ma....
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
hejka!
nadrobilam, ufff w pracy pracy po pachy, nie wiadomo w co rece wlozyc a po pracy latam za mlodym oldetajm ![]() na szybko co pamietam - black - gratki za zebolka 100 lat dla silver i little zdrowka dla chorowitkow wszystkie zdjecia przepiekne a filmiki obledne! |
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Temperatura nam spada...możliwe, że tak szybko? ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zamówiłam ten kolorek na żywo bardzo ładna
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Debrah..silver o jakich czapeczkach piszecie?
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Nigdy tak nie bylo..kolorki i prawie 38stopni?caly rozpalony...a napil się tylko bo jeść nic nie chce... Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-26 o 15:19 |
|
|
|
#4069 |
|
Wtajemniczenie
|
bokeh ale fajne te legginsy, chyba zamówię tylko nie wiem jaki wzór
![]() współczuję sytuacji z Mamą:/ Black brawa za zęba ![]() Debrah cudne te czapki neti a może po prostu się zgrzał w spaniu? oby ![]() szaja Dorka jest szałowa silver 100 lat! ale cudna niespodziankę Ci Maż zrobił co do ciuszków Hania nosi 74 i 80 już. muszę Ją zważyć bo ciekawa jestem ile klocuszek mój waży już ![]() dzisiaj już 3 kupy zrobiła, nie wiem o co chodzi, może po tym buraku ![]() pogoda do kitu, wieje, pada i zimnica także się z domu nie ruszamy:/
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
http://allegro.pl/spodnie-ocieplane-...574953945.html
![]() moje! tj Pietraszeńki no 0-3 juz krotkie ALE 68 JESZCZE DOBRE SA fewciu ja mam 163cm ![]() sorry za bledy babla mam na rece Ewulka tak bylismy, jeszcze raz przepraszam, strasznie mialam ocote na kawe z toba ale jheszcze odbijemy sobie
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
neti, te czapeczki
http://allegro.pl/czapka-czapeczka-s...509548409.html Lady super spodnie! I ta cena!
|
#4072 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Napiszę, co tam u Nas póki mam wolną minutę Otóż: mam nocny postęp! Ola, co prawda budzi się baaardzo często, ale ostatnie noce wcale nie potrzebuje cycka, żeby usnąć ponownie,(tzn nie przy wszystkich pobudkach ) kręci się wierci, zmienia 1000 razy pozycję, ale usypia Dzisiaj co prawda w poprzek mojej poduszki, przez co mnie został kawałek łóżka i ściana, ale czego się nie robi dla dzieckaZęba dalej nie mamy. Dzięki Oli dostałam 2 drożdżówki gratis ![]() No i rozważam powrót na studia.... tylko, czy po 4 latach braku kontaktu z językiem nie strzelę sobie w stopę (a kula droga, ze 2tyś będzie kosztować ) Dziewczyny ze śląska wiecie coś o WSZMiJO, tzw. Gallusie? Na necie opinie stare i takie se... No to tyle Ale nadrobię Was nadrobię, może nawet wieczorem dziś
|
|
|
|
#4073 |
|
Wtajemniczenie
|
tutaj są te czapeczki za 10 zł http://www.ebay.pl/itm/261244930207?...84.m1423.l2649 tylko trzeba czekać dłużej na wysyłkę
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Misiaeel może i sie zgrzal ale zeby od razu 38?
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
co do bucików, to mojemu jeszcze się nie udało zdjąć tylko tych (zdjęcie)
swoją drogą, wtedy wychodziliśmy, było poniżej 10st a skończyło się jak widać i się dziwić, że dzieci chorują.....
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Lady bardzo podoba mi się Twój kolorek włosów
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Nawi, Pola do skończenia 8 miesiąca nie robiła NIC oprócz leżenia na brzuchu i obracania wokół własnej osi. No i w dniu skończenia pierwszy raz sama siadła, ale kiedy to ja ją posadziłam. I tyle
![]() U nas też się tak mówi Cytat:
Siostra mojego tż już drugi miesiąc ![]() ----------------------- Nocka dziś gorsza, kilka pobudek było, pobudka o 7. Do tej pory jedna drzemka 15 minutowa. Ale dobry ma humorek ![]() A z tą moją szwagierką to nieźle. Tak naprawdę, to wpadli sobie. Ona gdzieś w połowie czerwca miała operację jajników, bo którejś nocy obudziła się z mega bólem i krwawieniem. No i nawet lekarze jej mówili, że o dziecko może być po tym trudno. No to ona z mężem tak niby uważali, ale jak przyszarżowali, to nic A jeszcze gin na pierwszej wizycie ją nastraszył bliźniakami Ale teraz mówi, że raczej będzie jedno
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale się przez Was wkręciłam w serial "Czas honoru". Oglądam od 1-go sezonu a już jestem na 11 odc 4 sezonu. Oglądam w szpitalu jak Daria śpi w dzień albo po kąpaniu wieczorem. Na telefon sobie wygrywam, słuchawki i oglądam. Przynajmniej jakoś czas leci w tym szpitalu. A serial naprawdę super
|
#4079 |
|
Wtajemniczenie
|
mogłaby mi któraś przetłumaczyć co to za kolor RHODO? bo albo ja i translate.pl za mało zna angielski albo nie ma takiego koloru :P
|
|
|
|
#4080 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widzę, że wszystkie ten sam wiersz recytujemy Mi się nie chce szukać, czytać to wymyślam![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43002505]Dorka robi zabawkową demolkę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4g2Ao...ature=youtu.be[/QUOTE] Juliana ma teraz etap walenia wszystkiego wszystkim.Kochana dużo radości z Daruni i TŻta!!! I żeby się już to wszystko skończyło i z Darią i z mamą ![]() Cytat:
![]() A ja dziś na próbę odsprzedałam Julianę kuzynce TŻta (będzie się nią czasem zajmować od października). Przerażona poszłam do domu i siedziałam jak na szpilkach a te sobie spacerowały 2h!! :O Nic sobie ten mój dzieciak nie robił z nowej opieki Oby tak było za każdym razem. Jestem przerażona, że będę musiała zostawić Małą i jechać do szkoły. Przecież ja się na niczym nie skupię![]() Dziś zrobiłam kurczaka z indyjskim sosem-mi smakowało ale dla TŻta muszę chyba zrobić co innego
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

a w sobotę wesele 

i za kciuki

zegarek. Tż mi na all zamówił ten który kiedyś pokazywałam. 

jak się siostra na to zapatruje ?:P

Dzisiaj co prawda w poprzek mojej poduszki, przez co mnie został kawałek łóżka i ściana, ale czego się nie robi dla dziecka![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)