Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-26, 15:19   #3151
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

Przecież teraz w wielu galeriach jest obok toalet pomieszczenie do przewijania dzieci więc nawet tam można wejść i nakarmić . Też raczej będę wolała w samotności karmić niż mam cyca przy wszystkich wystawiać wyproszę osoby albo sama wyjdę z pokoju z małym i już . Jak ktoś poczuję się urażony to on ma problem nie ja .
Stary 2013-09-26, 15:19   #3152
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

Mnie akurat karmienie publiczne nie razi zupełnie, o ile matka jest czymkolwiek nakryta. Natomiast zupełnie nie wyobrażam sobie jak można siedzieć z gola piersią w miejscu publicznym.
Stary 2013-09-26, 15:29   #3153
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Jestem nowa termin porodu mam na 8 stycznia. Jeśli nie macie nic przeciwko chętnie sie przylacze do rozmowy. To moja pierwsza ciaza i mimo ze minęło już sporo czasu nadal jestem w lekkim szoku. Wydaje mi sie ze nie będę w stanie tego wszystkiego ogarnąć. Mam nadzieje ze natura zrobi swoje i będę wiedziała co robic. Na ten moment moje ciało zachowuje sie niestety jakby tez było w lekkim szoku i nie wysyła mi żadnych sygnałów ze wie co robi. Odnośnie karmienia piersią to tez mam mieszane uczucia. I o ile przed ciaza byłam pewna ze karmić nie chce o tyle w tej chwili mam nieco odmienne zdanie. Do porodu jeszcze trochę czasu wiec zobaczymy jak to sie ułoży .
witamy
Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
Dziewczyny wrocilam z szybkich zakupow i nie moglam sie powstrzymac, musze Wam pokazac co upolowalam za 5zl.
Jak dla mnie cudo
Dobra uciekam, bo jeszcze chwila i sie z niczym nie wyrobie
cudenko
Cytat:
Napisane przez majka8686 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,
Jeśli pozwolicie dołączę do Was . Termin mam na 17.02. To moja trzecia ciąża, z pierwszej mam córke 4 letnia, z drugiej Aniołka- ciąża obumarła w 9 tyg i teraz trzecia-płci jeszcze nie znam, poznam za 2 tyg na połówkowym.
Są tu jakieś kobietki z Kielc?
witamy
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Witam nowe mamuśki
Ja właśnie wróciłam odebrałam pościel.
Zamówiłam na przyszły miesiąc wanienkę,stojak drewniany i fotelik do wanienki
Na jednym zdjęciu pościel a na drugim już wcześniej odebrany kocyk i wkład do pościeli.
Ten kocyk jest akurat najgrubszy mam jeszcze polarowy i z mikrofibry....chyba 3 wystarczą co ?????
fajny kolor tej poscieli taki neutralny
Cytat:
Napisane przez kayla84 Pokaż wiadomość
Przyszła pora i na mnie żeby się ujawnić...Podczytuję Was od samego początku ale jakoś do tej pory się nie odzywałam, zawsze powtarzałam że po kolejnym badaniu jeśli wszystko będzie ok zacznę się udzielać.
To moja druga ciąża, pierwsza zakończyła się poronieniem (mogłam być mamusią październikową 2013), termin porodu wg OM na 17.02.2014, wg ostatniego usg na 21.02.2014. No i na 99% chłopiec
Jako że mieszkam w Norwegii doświadczam trochę innej opieki medycznej, ale zawsze jak jestem w Polsce idę na badania.
Tutaj od początku ciąży nie byłam badana ginekologicznie, miałam tylko jedno usg standardowo wykonywane między 18 a 20 tygodniem, mogę szczerze powiedzieć że zazdroszczę tych częstych wizyt u lekarza, na pewno czułabym się spokojniejsza...
Witam się jeszcze raz, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona
witamy
Stary 2013-09-26, 15:30   #3154
souris5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem czy się mam martwić czy nie ale ostatnio mam straszne pragnienie i piję naprawdę dużo wody . Sikam normalnie więc ta woda nie zostaje mi w organizmie ale nie wiem czy to normalne czy może jednak coś mnie łapie . Mój brat jest chory na cukrzycę więc ja też mogę mieć jakieś skłonności do tego dochodzi nadwaga ale zazwyczaj cukier miałam ok .
Przy cukrzycy powinnam raczej mieć pragnienie na słodsze i odczuwać skoki cukru chociaż tak mi się wydaję . A czuję się dobrze i po za wzmożonym pragnieniem nie zauważyłam innych zmian
Też tak mam i strasznie się boję, że to albo jakieś odwodnienie albo właśnie cukrzyca. A jaki masz poziom hemoglobiny?

Też mam takie odczucia co do karmienia i będę zawsze wolała zostać sam na sam z dzieckiem, uważam że to krępujące, tak samo nie lubię jak ktoś przy mnie karmi. Najwyżej będę się chować w toalecie.
souris5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 15:37   #3155
upadly_aniol00
Zakorzenienie

souris 11,2
Stary 2013-09-26, 15:38   #3156
krolowa_nilu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
kurde - dlaczego w HM nie ma opcji zakupów przez neta
Żebyśmy nie zbankrutowały
krolowa_nilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 15:43   #3157
ejani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z pracy z rozmowy z szefową. Zostaję już w domu na L4 do porodu. Jest już osoba, która mnie zastąpi. A szefowa to ideał - sama jest matką, więc jeszcze ochrzan dostałam, że się tak przejmuję pracą i mam nakaz, by teraz myśleć o sobie i dziecku. Powiedziała mi, że jak urodzę, to te wszystkie "pracowe" rzeczy przestaną być aż tak ważne. I pewnie tak będzie.
Będę miała więcej czasu na wizaż . Tylko muszę jeszcze podyplomówkę ogarnąć.
i słusznie!

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
pościel to i ja zamawiam- dogadałam się ze sprzedawcą, że zamiast moskitiery, kokardek i serduszek dostanę jeszcze jedną poszewkę na kołdrę, dodatkowy ręcznik kąpielowy i prześcieradło
i to się nazywa interes

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-26, 15:46   #3158
pilotka86
Rozeznanie

mnie to nawet goła pierś publicznie nie razi ja to ogólnie jestem wyjątkowo tolerancyjna co do stroju
razi mnie tylko roszczeniowe, oscentacyjne zachowanie.
z drugiej strony nieraz czytałam nawet na wizażu wątek "publiczne karmienie piersią ", że jak dziecko płakało, krzyczało, głodne i kobiety wyciągały żeby mieć w końcu święty spokój, nie zwracając uwagi na miejsce czy otoczenie , wcale nie były zadowolone , były skrępowały, ale potrzeba dziecka była ważniejsza.. ja to rozumiem.. zresztą było to tak zobrazowane, że czasami nie da się od razu pieluszką między wyciągnięciem piersi a przystawieniem dziecka bo brakuje rąk
dlatego wtedy przydaje się laktator i odciągnięte mleko.. no nie wiem teraz mogę sobie teoretyzować zobaczymy w praktyce
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 15:51   #3159
ejani
Zadomowienie

Cytat:
mój mąż jest po prostu zakochany już w swoim synku [COLOR="Silver"]
noooo mało nie pęknie i gada mi do bebzola cały czas- synu śpisz? Adaś nie kop matki za bardzo itp
zresztą jak zobaczył na USG siusiaka to aż mu się oczy zaszkliły a jak wyszliśmy to aż mu się głos załamywał jak do rodziców dzwonił.
Wiem, że bardzo czekał na to dziecko
super! pozazdrościć, mój też coraz bardziej angażuje się, ale nie aż tak)

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Kupilabym cos jeszcze, zeby był jeden kocyk tylko do wózka.

Ja z kolei mam same grube na razie: jeden gruby bawelniany, jeden welniany i jeden z la millou, wiec taka kolderka raczej. Zdecydowanie muszę jeszcze dokupić jakieś leciutki.
a te flanelowe pieluchy? one mogą służyć za leciutki kocyk (tak mnie uświadamiałyście przecież ) i ja leciutkiego nie mam zamiaru kupować

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję pomocy! Co można kupić 6-letniej chrześnicy tak do 5 dyszek? Dodam, że poszła teraz do szkoły więc myślałam żeby kupić coś fajnego, ale podejrzewam, że mama wszystko jej już kupiła Ma być to prezent tak bez okazji
a może jakąś fajną zawieszkę do plecaka? albo coś niekoniecznie do szkoły, ale uczniowskie- taki piórnik/organizer na biurko, jakąś szkatułkę czy coś podobnego z dziecięcym wzorem?

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Przyszła pora i na mnie żeby się ujawnić...Podczytuję Was od samego początku ale jakoś do tej pory się nie odzywałam, zawsze powtarzałam że po kolejnym badaniu jeśli wszystko będzie ok zacznę się udzielać.
To moja druga ciąża, pierwsza zakończyła się poronieniem (mogłam być mamusią październikową 2013), termin porodu wg OM na 17.02.2014, wg ostatniego usg na 21.02.2014. No i na 99% chłopiec
Jako że mieszkam w Norwegii doświadczam trochę innej opieki medycznej, ale zawsze jak jestem w Polsce idę na badania.
Tutaj od początku ciąży nie byłam badana ginekologicznie, miałam tylko jedno usg standardowo wykonywane między 18 a 20 tygodniem, mogę szczerze powiedzieć że zazdroszczę tych częstych wizyt u lekarza, na pewno czułabym się spokojniejsza...
Witam się jeszcze raz, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona
witaj!
współczuję przeżyć ale teraz już będzie dobrze)
Stary 2013-09-26, 15:51   #3160
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez vacuity Pokaż wiadomość
Swoją drogą ostatnio zaczęłam się zastanawiać jak to będzie karmić dziecko piersią gdy ktoś będzie patrzył - mąż to mąż, ale ktoś inny? Bracia, rodzice, krewni? Wyganiać z pokoju? A w naszej kawalerce to niby gdzie ich wygonić, do kuchni? Albo samej wyjść z dzieckiem? Tak, wiem, sama sobie wynajduję problemy Ale są kobiety, które nie mają problemu by wyjąć cycka nawet przy obcych, a ja sobie tego nie wyobrażam i zawsze czuję się skrępowana gdy ktoś karmi przy mnie. Tym samym nie wyobrażam sobie karmić przy kimś (pomijając wspólnika całej dzieciowej akcji, czyli męża)
Też sobie tego nie wyobrażam. Przyjedzie ktoś w odwiedziny, będzie siedział z nami w pokoju i co? jak go wyprosić?

Cytat:
Kurczę, Dziewczyny, w mojej rodzinie to wszystkie babki karmią przy kimś i nie robią z tego problemu. Myślałam, że to ja jestem inna, bo mam jakieś opory, ale widzę że są kobiety które myślą tak jak ja - to pocieszające, nie czuję się już dziwna
Może jak już zaczniemy karmić to nikt w pobliżu nie będzie Nam przeszkadzał

Cytat:
Napisane przez souris5 Pokaż wiadomość
Też tak mam i strasznie się boję, że to albo jakieś odwodnienie albo właśnie cukrzyca. A jaki masz poziom hemoglobiny?

Też mam takie odczucia co do karmienia i będę zawsze wolała zostać sam na sam z dzieckiem, uważam że to krępujące, tak samo nie lubię jak ktoś przy mnie karmi. Najwyżej będę się chować w toalecie.
U mnie jeszcze zawsze powtarzali, że jak suszy, chce się pic to mróz będzie

Tżet już przy granicy, zaraz w PL będzie
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 15:51   #3161
ejani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Żeby tylko mama nie uznała, że małej by się tablet przydał...ostatnio niebezpiecznie pytać co niektórych rodziców o takie rzeczy
dokładnie, strach się bać, też mogą uznać to za niezobowiązujący prezent

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-26, 15:52   #3162
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Witaj

Cytat:
ja nie mam zamiaru cycka przy wszystkich wystawiać. Nie jestem jakaś pruderyjna ale uważam, że nie muszę narażać każdego na widok moich sutów i mleczarni.
Rozumie, że karmienie to rzecz naturalna- OK ale na litość boską nie znoszę jak w CH, sklepie, restauracji czy gdzieś indziej kobieta nagle wyciąga bufet i karmi
Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość

Z tym publicznym karmieniem to w ogóle trudna sprawa...do mnie to nie przemawia, bo wydaje mi że dla samego malucha takie karmienie w hałasie przy tylu ludziach to straszny stres. Więc nawet ze względu na niego warto poszukać miejsca w którym jest ciszej. Ja sama nie lubię jeść w hałasie, na mieście czy w biegu, więc co się dziwić maluszkowi-jemu wcale nie jest wszystko jedno w jakich warunkach je. Po drugie znam mamy które faktycznie karmiły np w CH ale potrafiły jakoś tak się zakryć, tak schować, że w sumie nikt tego nie zauważył tak na prawdę.
Też strasznie mnie krępuje nawet myśl o publicznym karmieniu. Mam nadzieję, że nie będzie często takiej konieczności. Choć doświadczone mamy tutaj i położne mówią, że z czasem można się przyzwyczaić i wydaje się to naturalne. Poza tym na pewno można się zakryć/przykryć pierś choćby pieluszką i nie będzie to wtedy tak razić.
Stary 2013-09-26, 15:52   #3163
vacuity
Rozeznanie

Dziewczyny, oświećcie mnie Jeśli dzisiaj mam 19 tydzień i 6 dzień ciąży, to już jestem w trakcie 20 tygodnia? Bo tak mi wychodzi z jakiegoś liczydła na stronce, a ja dotychczas liczyłam, że to 19 tydzień, a 20 zacznie się dopiero jutro. Kurczę, już zgłupiałam... To jakaś wyższa matematyka, hm...
Stary 2013-09-26, 15:56   #3164
upadly_aniol00
Zakorzenienie

ostatnio tak się zastanawiałam jak ja się połapię w tych wszystkich ulubionych sprzedawcach, że i tak po kolei będę musiała sprawdzić co który ma bo notatki nie mogę dodać . Tak patrzę a notatkę można dodać teraz siedzę i sprawdzam co dany sprzedawca ma i zapisuję żeby później wiedzieć który co ma
Stary 2013-09-26, 16:00   #3165
jin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mo_nic Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn które są już zaopatrzone w takie rzeczy
Jakiej firmy kupiłyście wkładki laktacyjne, podkłady higieniczne na łóżko i krem do pupy dla dziecka
Ja do pupy polecam linomag maść, trzeba uważać z sudokremem, bo może wysuszać, wkładki rossmanowskie, a podkłady kupowałam w aptece firma seni.
jin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 16:04   #3166
ejani
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję bardzo Imienia jeszcze nie mamy, dla dziewczynki mieliśmy wybrane, dla chłopca jest dużo trudniej, mi od zawsze podobało się imię Jakub, mąż jest przeciwny, z drugiej strony tylu teraz Kubusiów, czytałam że to najpopularniejsze imię, inne propozycje to Aleksander, Artur, Witold... i pewnie kilka jeszcze przybędzie
Jakub mi się też bardzo podoba (ale my mieliśmy imię przed dzieckiem, więc nie wchodziło w grę), więc kibicuję Kubusiowi
Stary 2013-09-26, 16:05   #3167
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, oświećcie mnie Jeśli dzisiaj mam 19 tydzień i 6 dzień ciąży, to już jestem w trakcie 20 tygodnia? Bo tak mi wychodzi z jakiegoś liczydła na stronce, a ja dotychczas liczyłam, że to 19 tydzień, a 20 zacznie się dopiero jutro. Kurczę, już zgłupiałam... To jakaś wyższa matematyka, hm...
Jesteś w trakcie 20 tygodnia
Stary 2013-09-26, 16:05   #3168
ejani
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny nie wiem czy się mam martwić czy nie ale ostatnio mam straszne pragnienie i piję naprawdę dużo wody . Sikam normalnie więc ta woda nie zostaje mi w organizmie ale nie wiem czy to normalne czy może jednak coś mnie łapie . Mój brat jest chory na cukrzycę więc ja też mogę mieć jakieś skłonności do tego dochodzi nadwaga ale zazwyczaj cukier miałam ok .
Przy cukrzycy powinnam raczej mieć pragnienie na słodsze i odczuwać skoki cukru chociaż tak mi się wydaję . A czuję się dobrze i po za wzmożonym pragnieniem nie zauważyłam innych zmian[COLOR="Silver"]
a kiedy robiłaś badanie cukru? ogólnie w ciąży zdarza się napady chęci i niechęci do napojów, ale jak masz to rodzinne, to ja bym sprawdziła

i podobno niekoniecznie tylko słodkie
Stary 2013-09-26, 16:06   #3169
Magdalennas
Raczkowanie

Talking Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

Cytat:
Witam nowe mamuśki
Ja właśnie wróciłam odebrałam pościel.
Zamówiłam na przyszły miesiąc wanienkę,stojak drewniany i fotelik do wanienki
Na jednym zdjęciu pościel a na drugim już wcześniej odebrany kocyk i wkład do pościeli.
Ten kocyk jest akurat najgrubszy mam jeszcze polarowy i z mikrofibry....chyba 3 wystarczą co ?????
Śliczne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-26, 16:08   #3170
souris5
Raczkowanie

Cytat:
souris 11,2
Czyli raczej nie jesteś odwodniona, bo powyżej normy hemo może o tym świadczyć. Ja mam 15,3 więc dużo więcej i nie wiem czy to możliwe że za mało piję? To co się dzieje z tą wodą? Może faktycznie będzie mróz- w sumie wczoraj w pogodzie widziałam że mają nad ranem być tylko 2 stopnie.
Stary 2013-09-26, 16:11   #3171
upadly_aniol00
Zakorzenienie

ejani no na początku ciąży . Ale mówię poza pragnieniem innych objawów nie mam i to raczej pod wieczór mam . A mniej więcej wiem , że jakbym była chora to by mnie coś brało . Chociaż muszę brata ścigąc i pożyczyć glukometr na czas ciąży
Stary 2013-09-26, 16:11   #3172
ejani
Zadomowienie

Cytat:

Swoją drogą ostatnio zaczęłam się zastanawiać jak to będzie karmić dziecko piersią gdy ktoś będzie patrzył - mąż to mąż, ale ktoś inny? Bracia, rodzice, krewni? Wyganiać z pokoju? A w naszej kawalerce to niby gdzie ich wygonić, do kuchni? Albo samej wyjść z dzieckiem? Tak, wiem, sama sobie wynajduję problemy Ale są kobiety, które nie mają problemu by wyjąć cycka nawet przy obcych, a ja sobie tego nie wyobrażam i zawsze czuję się skrępowana gdy ktoś karmi przy mnie. Tym samym nie wyobrażam sobie karmić przy kimś (pomijając wspólnika całej dzieciowej akcji, czyli męża)
ja mam zamiar wychodzić gdziekolwiek, choć ogólnie uważam, że każdy ma prawo decydować gdzie i przy kim chce karmić (aczkolwiek z drugiej strony miło by było, gdyby się pytał, czy innym nie będzie to przeszkadzać ) bo jestem dzikus i już, a to jest jednak dość intymna i tylko moja i dziecka czynność i chyba nawet będę wypraszała natrętów (poza mężem) jak mi będą chcieli towarzyszyć.

z drugiej strony nie wyobrażam sobie nie nakarmić dziecka tylko dlatego, że ktoś patrzy, ale zawsze można się chociaż odwrócić, jak nie ma inniego wyjścia

ale zobaczymy co tam wyjdzie w praniu.
Stary 2013-09-26, 16:18   #3173
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny kupujecie takie śpiworki do wózka http://allegro.pl/uniwersalny-spiwor...567623040.html ?? Kurcze peg perego nie ma w zestawie i będę musiała kupić
ja mam nadzieję, że upoluję wózek który będzie miał taki śpiworek już w zestawie

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Mnie akurat karmienie publiczne nie razi zupełnie, o ile matka jest czymkolwiek nakryta. Natomiast zupełnie nie wyobrażam sobie jak można siedzieć z gola piersią w miejscu publicznym.

no pół biedy jak się zakryje ale ja właśnie mówię o takich co wywalają całego cyca na widok publiczny.
Można tak się zakryć i usadowić w takim miejscu że nic nie będzie widać ale są takie co eksponują dojarki na forum

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;43005669]
Tżet już przy granicy, zaraz w PL będzie[/QUOTE]

szykujesz jakieś specjalne powitanie?
Stary 2013-09-26, 16:19   #3174
ejani
Zadomowienie

Cytat:
ejani no na początku ciąży . Ale mówię poza pragnieniem innych objawów nie mam i to raczej pod wieczór mam . A mniej więcej wiem , że jakbym była chora to by mnie coś brało . Chociaż muszę brata ścigąc i pożyczyć glukometr na czas ciąży
no to pewnie lada chwila zaczną Cię badać co miesiąc-dwa, więc nie ma co panikować. glukometr można ściągnąć, ale czy ja wiem, czy bym się bardziej tym nie stresowała, gdybym badała się co chwilę? a następną wizytę kiedy masz?

a tak a propo kolejne pytanie ogólne-jeżeli teraz badania robiłam przed wizytą i dostałam następne skierowanie (właśnie że już teraz mam robić co miesiąc) a następna wizyta (pewnie przez te infekcje wszędzie) za 3 tygodnie, to chyba dobrze czuję, że powinnam badania zrobić przed wizytą i pokazać się już z wynikami, a nie czekać aż minie te 30 dni? bo to chodzi, że raz w miesiącu, nie? czy znowu wyjdzie na to, że przesadzam?
Stary 2013-09-26, 16:25   #3175
souris5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość

a tak a propo kolejne pytanie ogólne-jeżeli teraz badania robiłam przed wizytą i dostałam następne skierowanie (właśnie że już teraz mam robić co miesiąc) a następna wizyta (pewnie przez te infekcje wszędzie) za 3 tygodnie, to chyba dobrze czuję, że powinnam badania zrobić przed wizytą i pokazać się już z wynikami, a nie czekać aż minie te 30 dni? bo to chodzi, że raz w miesiącu, nie? czy znowu wyjdzie na to, że przesadzam?
Myślę że jakbyś miała robić po 30 dniach to byś dostała skierowanie na następnej wizycie, więc lepiej rób przed, tak chyba wygląda bardziej logicznie.
Stary 2013-09-26, 16:26   #3176
vacuity
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość
Myślę że dobrze czujesz Ja zawsze chodzę z wynikami na następną wizytę, tak by pokazać aktualne
Stary 2013-09-26, 16:38   #3177
ejani
Zadomowienie

Cytat:
Myślę że dobrze czujesz Ja zawsze chodzę z wynikami na następną wizytę, tak by pokazać aktualne
Cytat:
Napisane przez souris5 Pokaż wiadomość
Myślę że jakbyś miała robić po 30 dniach to byś dostała skierowanie na następnej wizycie, więc lepiej rób przed, tak chyba wygląda bardziej logicznie.
dzięki, to tak zrobię. można się było od razu dopytać, ale po co

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-26, 16:55   #3178
vacuity
Rozeznanie

No Dziewczynki, doczekałam się wreszcie mojej wizyty Wychodzi na to, że dziś będzie nie więcej niż dwie godziny opóźnienia... Tylko Także zmykam do lekarza, papa
Stary 2013-09-26, 16:57   #3179
upadly_aniol00
Zakorzenienie

ejani 7 mam wizytę więc pewnie teraz mi na skierowanie na glukoze w sumie za ponad tydzień wizyta to poczekam takie z krwi będzie najbardziej wiarygodne chyba
Stary 2013-09-26, 17:04   #3180
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
No Dziewczynki, doczekałam się wreszcie mojej wizyty Wychodzi na to, że dziś będzie nie więcej niż dwie godziny opóźnienia... Tylko Także zmykam do lekarza, papa
no to

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości