Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 0 0%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! 1 1,75%
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy 0 0%
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! 16 28,07%
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! 1 1,75%
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? 29 50,88%
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. 1 1,75%
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna 8 14,04%
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-26, 23:53   #3151
babku
Zadomowienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Nemosek ale miałaś dzień aktywny
Na warsztatach nawet smoczka nie dostałaś? Myślałam, że to każdy dostał. A chociaż ciekawie u Ciebie było? Bo u mnie tak jak pisałam, oprócz dwóch części, to raczej słabo

Margot coś tam wybierzesz na pewno. Ja ostatnio wybierałam zdjęcia z sesji ciążowej i też się wkurzałam, bo jak zdjęcie ładne, to moja twarz niewyjściowa. Jak ja fajnie, to mąż jak kołek. Ale udało się w końcu, więc i Ty coś wybierzesz.

A jeszcze pokaże Wam co kupiłam mężowi na dzień chłopaka. Chciałam właśnie jakąś pierdołkę, śmieszną i jak szłam na warsztaty, to akurat wpadłam na faceta, który takie sprzedawał. Także jakieś plusy tego wyjścia są
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0201.jpg (102,8 KB, 66 załadowań)
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 00:35   #3152
Trele_Morele
Zakorzenienie

Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Zobaczcie co znalazłam, trafiłyśmy na plotkowe: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=719175

Glowia sie Kim jest pukacz ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Nemosek . Ladnie poszalalas z zakupami co? Ale widze ze sweterek najbardziej cieszy tak to jest z babami :P

Wylaze z wanny I ide spac !

Zostal 1 dzien do tp

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 00:35   #3153
Margot156
Raczkowanie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
E tam pewnie przesadzasz

Proszę nam tutaj wkleić parę bo chcemy zobaczyć

Wiem że w 80% przypadków jest tak że sami sobie sie nie podobamy a w rzeczywistości jest dużo lepiej... ale tutaj naprawdę mam problem z wyborem zdjęć. Będę musiała popracować z jakimś programem do obróbki zdjęć. Albo mam przymrużone oczy albo uśmiech jak koń,, heh Dobrze że chociaż małżonek prezentuje się jak należy
Kolejna noc na bezsenności... ostatnimi czasy nie mogę spać po nocach natomiast rano nie jestem wstanie zebrać się z wyra...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ll.jpg (92,7 KB, 86 załadowań)
Margot156 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 00:56   #3154
Margot156
Raczkowanie

A dorzucę jeszcze dwie fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1966.jpg (71,5 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2479.jpg (76,0 KB, 64 załadowań)
Stary 2013-09-27, 05:03   #3155
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

a nie wiem, może trzymał tam kogoś w tym kiblu, na szczeście niedaleko było KFC to skorzystałam. Inaczej zlałabym się mu tam na podłogę. Mało tego musiałąm mu zapłacić za to żeby mi powiedział " nie widzę tu nic niepokojącego" a mój kot nadal nie chce jeść ani pić. mąż daje jej wodę przez strzykawkę bo inaczej nie chce nic nawet liznąć. idziemy jutro gdzieś indziej, bo przecież to jakiś debil. ;/
A co mu jest?
Wspolczuje boli. U mnie w pierwszej ciazy bylo podobnie.Teraz od jakiegos czasu jest ok, to tym razem moze wczesniej nie urodze.

Maly tak sie kreci, ze spac nie moge.

Margot-
co ty chcesz od tych fotek?Bardzo ladne sa

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 06:54   #3156
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Rany boskie dziewczyny ja tu widzę że posty są juz pisane tu od 5 rano już co wy nie możecie spać? hehe i się dziwić że trzeba potem zakładać nowy wątek
Ale mnie w brzuchu mała kopie aż cały skacze i faluje i dostałam takiego kopniaczka w żebra że aż z bólu zgiełam się w pół, ale wybaczę jej skopanie matki I to właśnie przez nią kręcilam się włóżku od 5 rano aż w końcu wstałam, zjadłam bułkę z roladą ustrzycką, zrobiłam herbatkę i sobie usiadłam do neta. Wy też tak macie że w środku nocy chce się wam jeść i was to budzi? Ja mam tak często, ale nie wstaje jeść tylko męczę się jakiś czas i zasypaiam z powrotem, kiedyś przecież ten brzusio musi odpocząć heh
Stary 2013-09-27, 07:08   #3157
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
O matko, ale dzień dzisiaj. Dopiero wróciłam, na szybko ogarnęłam. Wet mnie wkur,wił ide jutro do innego.Wziął kase i nic nie poradzić ;/... i nawet mi nie pozwoliła sie załątwic w jej 'prywatnej toalecie' a mnie juz tak bolał pęcherz ze masakra.
co za człowiek
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Najbardziej irytuje mnie to jak chodzi za mną krok w krok i marudzi że ma ogromną ochotę na mnie, ileż razy można tłumaczyć że nie mogę Najchętniej wystrzeliłabym go teraz w kosmos...
W ogóle jest jakiś rozkojarzony, mówię coś do niego kiwa mi głową że rozumie a za chwilę awantura bo mu nie mówiłam...
weź mu jakoś wytłumacz że TY NIE MOŻESZ się teraz seksić i że wcale Ci nie pomaga tych chodzeniem za Tobą i ten czas może poświęcić na to żeby Ci pomóc a nie gadać ciągle
Cytat:
Patrzcie na moje dziecko.
Właśnie wykładam się ze śmiechu
W ogóle to dopiero do mnie dotarło że teściowa znowu założyła Jaśkowi czapeczkę a ja jej nie ściągnęłam Ciężko jej wytłumaczyć że w domu czapeczki nie potrzebuje
Domii mam nadzieję że się nie gniewasz ze zapisałam sobie to zdjęcie żeby pokazać TŻ mojemu
Cytat:
Właśnie po kąpieli czapeczka była założona i zapomniałam mu ściągnąć

Ogólnie muszę się pochwalić że dziś po raz pierwszy sama kąpałam Jaśka, tak to przez 2 dni kąpały go babcie. Cudownie myć takie małe ciałko . Oczywiście po kąpieli też ogarnęłam go ja ale ubrałam tylko do połowy bo teściowa aż się wyrywa żeby mi we wszystkim pomóc więc częściowo wkład w ubiór Jaśka miała ona
fajnie że chce Ci pomóc ale zaczęłoby mnie to wnerwiać

swoją drogą moja mama wymyśliła że jak się remont u nas nie skończy to mam Nelę oddać do niej i u niej będzie siedzieć.. już małżowi zapowiedziałam że nawet nie ma mowy
Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Melduję się po warsztatach, niestety nic nie wygrałam Dużo tych nagród było, ludzi mało, a ja nie zgarnęłam nawet ręcznika. Dostałam jakieś tam próbki i smoczek, ale to dla mnie stanowczo za mało, za tyle godzin siedzenia Tym bardziej, że pierwsza część to powtórka z warsztatów mamo to ja. Ciekawe dla mnie jedynie dwie części. Jedna o rozwoju maluszka z jakimś doktorem, który niedawno książkę wydał, a druga z mega przystojnym ratownikiem, który w bardzo ciekawy i przystępny sposób mówił o pierwszej pomocy, oczywiście prezentując wszystko w praktyce. Po tej części faktycznie czuję się ciut mądrzejsza.
ten ratownik to taki czary wysoki?
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Mieliśmy dzisiaj ciężki dzień biegacza,zamówiliśmy w końcu meble na które się czaiłam i czaiłam i trafiła się promocja przez pół bo wyprzedaż ekspozycji.Dodatkowo materac do łózka wzięliśmy.

Potem do dzieciowego sklepu ,mamy materacyk,stelaż,wanienkę ,pieluchy tetrowe i kilka innych pierdół.W końcu!
I upolowałam cudny sweterek za 24,99 taki gruby,jutro Wam pokażę

Jeszcze zakupy spożywcze i do domu.

Zeszło do 18
Potem drzemka bo mnie zmorzyło na maksa,zrobiłam obiad,posprzątałam komodę,umyłam podłogi,wstawiłam pranie właśnie się kończy.Mam nadzieję że mnie sąsiedzi nie ubiją bo zapomniałam która jest godzina

A teraz jest w Tesco promocja (ja byłam w tym mniejszym) za zakupy za ponad 100 zł mozna sobie wybrać Silan 2 l do płukania,kwiatka albo czteropak coli.Spoko zawsze coś.
dlatego ja się cieszę że mieszkam w domu jednorodzinnym i mogę sobie pralkę włączyć nawet o 3 w nocy
faktycznie się nalatałaś pochwal się meblami
Cytat:
Zobaczcie co znalazłam, trafiłyśmy na plotkowe: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=719175
a co je obchodzi nasz tytuł?!
Cytat:
Napisane przez Margot156 Pokaż wiadomość
Wiem że w 80% przypadków jest tak że sami sobie sie nie podobamy a w rzeczywistości jest dużo lepiej... ale tutaj naprawdę mam problem z wyborem zdjęć. Będę musiała popracować z jakimś programem do obróbki zdjęć. Albo mam przymrużone oczy albo uśmiech jak koń,, heh Dobrze że chociaż małżonek prezentuje się jak należy
Kolejna noc na bezsenności... ostatnimi czasy nie mogę spać po nocach natomiast rano nie jestem wstanie zebrać się z wyra...
ale marudzisz, mi się bardzo podobają te zdjęcia
Cytat:
Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
Rany boskie dziewczyny ja tu widzę że posty są juz pisane tu od 5 rano już co wy nie możecie spać? hehe i się dziwić że trzeba potem zakładać nowy wątek
Ale mnie w brzuchu mała kopie aż cały skacze i faluje i dostałam takiego kopniaczka w żebra że aż z bólu zgiełam się w pół, ale wybaczę jej skopanie matki I to właśnie przez nią kręcilam się włóżku od 5 rano aż w końcu wstałam, zjadłam bułkę z roladą ustrzycką, zrobiłam herbatkę i sobie usiadłam do neta. Wy też tak macie że w środku nocy chce się wam jeść i was to budzi? Ja mam tak często, ale nie wstaje jeść tylko męczę się jakiś czas i zasypaiam z powrotem, kiedyś przecież ten brzusio musi odpocząć heh
nie wstaję w nocy na jedzenie

dzień dobry ja już wstałam głowę umyłam paznokcie maluję i mniej mnie będzie dzisiaj bo jadę na Akademię Mama Pyta, zobaczymy czy coś ciekawego będzie, bo wg planu warsztatów będzie ciekawsze niż Bezpieczny Maluch
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:20   #3158
Kabriela
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny z rana, ja właśnie szykuje się do zrobienia konfitury z cytryn, bo mam ich troszkę a kompletnie nie wiedziałam co mam z nimi zrobić. Już mi się gotowały teraz muszą znowu postać w wodzie 24 godziny...przepis jest na serio zaskakujący ale muszę go sprawdzić...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:24   #3159
maomami
Wtajemniczenie

Dzień dobry, ja dzisiaj średnio wyspana coś nie mogłam spać.
Dzisiaj mnie będzie mniej, odezwę się popołudniu jak wrócę do domku zapewne

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:42   #3160
lineczka1989
Zakorzenienie

NOWA GAZETKA W ROSSMANNIE:
  • -Bielenda Sexy Mama kuracja na opuchnięte nogi- 8,99

- mleczko do ciała Babydream Fur Mama- 9,99

- Silan koncentrat do płukania 2l- 11,89

- Nivea krem na każdą pogodę- 9,99

- Nivea szampon i płyn do kąpania- 12,89

- książeczka zabawka- 12,99

Z KARTĄ ROSSNĘ: - Pamper Sensitive chusteczki 4 opakowania- 19,99

-Dzidziuś Kindii chusteczki 5 opakowań- 19,99

- wkładki laktacyjne J&J 50 szt- 14,99

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 07:56   #3161
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
łe tam, widzę, że oczywiście najwięcej tam komentują największe "obskaczarki" wszystkich wątków. One zawsze się z czegoś śmieją a czasami mam wrażenie, że na siłę
Cytat:
Nemosek ale miałaś dzień aktywny
Na warsztatach nawet smoczka nie dostałaś? Myślałam, że to każdy dostał. A chociaż ciekawie u Ciebie było? Bo u mnie tak jak pisałam, oprócz dwóch części, to raczej słabo

Margot coś tam wybierzesz na pewno. Ja ostatnio wybierałam zdjęcia z sesji ciążowej i też się wkurzałam, bo jak zdjęcie ładne, to moja twarz niewyjściowa. Jak ja fajnie, to mąż jak kołek. Ale udało się w końcu, więc i Ty coś wybierzesz.

A jeszcze pokaże Wam co kupiłam mężowi na dzień chłopaka. Chciałam właśnie jakąś pierdołkę, śmieszną i jak szłam na warsztaty, to akurat wpadłam na faceta, który takie sprzedawał. Także jakieś plusy tego wyjścia są
Ale super, ja szukam takich ale nigdzie nie ma mogłam w sezonie kupić bo było pełno budek z rożnymi koszulkami
Cytat:
Bardzo ładne zdjęcia, nie marudzić mi tu

Domi, Jaśko jest przeuroczy A co do Damiana to wybacz, ale chyba jest niepoważny. Wiecznie mu się seksu chce, no chyba najwyższy czas sprowadzić go do poziomu. Ja rozumiem, że to czas kiedy więcej czasu poświęca się Jaśkowi i wgl, no i że tż trzeba też poświecić czułości troszkę. Ale jakby tak za mną łaził mój tż i mi mówił , że ma na mnie ochotę to chyba byśmy sobie tak pogadali, że byśmy się nie odzywali do siebie miesiąc. Bo ani to podniecające, ani budujące.

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 08:24   #3162
domii29
Zakorzenienie

Witam z rana
Synuś ładnie zjadł śniadanie, teraz leży z okropną czkawką i bawi się z mężem cudowny widok
Ja się zaraz biorę za ogarnianie siebie i jadę na "błyskawiczne" zakupy w czasie kiedy młody będzie spał Potrzebuję się wyrwać i chociaż sama sobie kupić to co mi potrzebne a nie prosić ciągle innych
Ogólnie to tak się martwiłam że Jaśko je za mało i zaczęłam spoglądać na zegarek, je równo co 2 godziny w nocy i co 3 w dzień Więc nie mam się co stresować
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 08:32   #3163
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Witam z rana
Synuś ładnie zjadł śniadanie, teraz leży z okropną czkawką i bawi się z mężem cudowny widok
Ja się zaraz biorę za ogarnianie siebie i jadę na "błyskawiczne" zakupy w czasie kiedy młody będzie spał Potrzebuję się wyrwać i chociaż sama sobie kupić to co mi potrzebne a nie prosić ciągle innych
Ogólnie to tak się martwiłam że Jaśko je za mało i zaczęłam spoglądać na zegarek, je równo co 2 godziny w nocy i co 3 w dzień Więc nie mam się co stresować
Jeny, ależ CI zazdroszczę tego małego misia

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 08:38   #3164
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Jeny, ależ CI zazdroszczę tego małego misia
Niedługo będziesz mieć swoją Lulkę

Co do Damiana... brak mi już słów. Typowy facet - chce zwrócić na siebie uwagę więc chodzi za mną jak cień i doprowadza mnie tym do wściekłości

Miałam Wam pisać co wymyślił 6-cio letni siostrzeniec mojego Damiana
Dostał gumy mamby i pierwsze co poleciał do siostry Damiana i mówi "mamo a czy ten mały Jaś może gumy ? Bo jak będziemy do nich jechać to bym mu wziął"
Albo rozmawia z babcią:
B: Marcinku wiesz że Dominika urodziła Jasia
M: Wiem babciu ale mówiłaś że on wyjdzie dopiero w zimie
B: No tak Marcinku ale jednak jest wcześniej, cieszysz się ?
M: Cieszę się, a czy Ty też jesteś tego zdania ?
Stary 2013-09-27, 08:43   #3165
iloneczka91
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczyny!

Witam się w 33 tygodniu

za tygodnie i udane wizyty

Od kilku dni boli mnie spojenie, ale wczoraj to mnie, aż momentami zginało wpół i tak się zastanawiam czy któraś z was też tak ma?

A wiem, że jak pojadę z tym do szpitala do tego dołączając skok ciśnienia to już mnie zostawi do rozwiązania a tego chcę bardzo uniknąć.
W środę byłam na wizycie ale wszystko tak szybko szybko i przyjął tylko ciężarne bo miał pilne cięcie i z tego wszystkiego zapomniałam zapytać

Spróbuję was chociaż trochę nadrobić, bo tempo macie niesamowite, gaduły jedne
iloneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 08:51   #3166
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII

Dzień dobry
Ciśnienie na szczęście spadło także obejdzie się bez leków no i wreszcie pospałam

za dzisiejsze wizyty

Domi - super mamusia z Ciebie jak się rozpakujemy to będziemy prosić o rady

Nemosku - szaleństwo zakupowe dużo Wam jeszcze brakuje z wyprawki?? Co z wózkiem?? Zdecydowaliście się na jakiś? Dziadek dalej chce fundnąć??

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
spoko, spoko, jak tam takie obiadki serwują, to może przy wypisie dają po jednej pielęgniarce do domu, żeby sprzątała, gotowała i dzidziolka przewijała
No ba wybiorę sobie najfajniejszą a sama pojadę do SPA na pare dni się po tym wszystkim zrelaksować

Lecę się ogarnąć bo zaraz śniadanko. Później tradycyjnie ktg i dziś znów doppler
Miłego dnia

Stary 2013-09-27, 08:56   #3167
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dzień Dobry wszystkim

Domi, nie przejmuj się gadaniem położnej... jesteś dobrą mamą i dbasz o Jasia najlepiej jak potrafisz
Wgl to słodziak na tym zdjęciu z paluszkami

Wstałam i nic mi się nie chce.........

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 09:11   #3168
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
co za człowiek

weź mu jakoś wytłumacz że TY NIE MOŻESZ się teraz seksić i że wcale Ci nie pomaga tych chodzeniem za Tobą i ten czas może poświęcić na to żeby Ci pomóc a nie gadać ciągle

Domii mam nadzieję że się nie gniewasz ze zapisałam sobie to zdjęcie żeby pokazać TŻ mojemu

fajnie że chce Ci pomóc ale zaczęłoby mnie to wnerwiać

swoją drogą moja mama wymyśliła że jak się remont u nas nie skończy to mam Nelę oddać do niej i u niej będzie siedzieć.. już małżowi zapowiedziałam że nawet nie ma mowy

ten ratownik to taki czary wysoki?

dlatego ja się cieszę że mieszkam w domu jednorodzinnym i mogę sobie pralkę włączyć nawet o 3 w nocy
faktycznie się nalatałaś pochwal się meblami

nie wstaję w nocy na jedzenie

dzień dobry ja już wstałam głowę umyłam paznokcie maluję i mniej mnie będzie dzisiaj bo jadę na Akademię Mama Pyta, zobaczymy czy coś ciekawego będzie, bo wg planu warsztatów będzie ciekawsze niż Bezpieczny Maluch
Nie gniewam się

Cytat:
Ludziom się w tyłkach przewraca i z nudów takie wątki zakładają

Cytat:
Cytat:
Przecież wyglądasz pięknie co Ty od siebie chcesz ?
Stary 2013-09-27, 09:13   #3169
niunia32
Zakorzenienie

dobry

buhaha wczoraj zamówiliśmy pizze i mąż w komentarzu dla pizzerii, żeby szybko przywieźli, bo mu żona w ciąży buczy, że jest głodna...
i wiecie, że szybko przywieźli jeszcze mi dostawca mówi, że coś mu na paragonie napisali. jak to zobaczyłam to myślałam, że parsknę śmiechem

dzisiaj się chyba do fryzjera wybiorę, bo mnie włosy już wkurzają....

za to córa w ciągu godz odparzyła sobie tyłek. nie zauważyłam kiedy zrobiła kupkę... normalnie nawet się umyć nie dała, ani wziąć na kolana... nocne wietrzenie tyłka było.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 09:15   #3170
nasturcja7667
Zadomowienie

Heloł!!

O matko jak mnie plecy bolą całą noc wyłam z bólu. Żadna pozycja nie była dobra. Myślałam, że sobie kręgi w desperacji powyrywam.
Ledwo dziś chodzę. Każdy krok sprawia mi ból.

Domi- no cóż, ostrzegałyśmy Cię, że jeśli przed porodem będziesz tak Damiana do seksu przyzwyczajać, to po porodzie będzie ciężko
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 09:28   #3171
malinka123108
Wtajemniczenie

heloł laski...a ja 8 miesiac zaczelam z objawami bezsennosci,swedzenia skory i ogolnie juz takich dolegliwosci koncowych... a tu jeszcze rowne 2 miesiace..
Stary 2013-09-27, 09:29   #3172
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Heloł!!

O matko jak mnie plecy bolą całą noc wyłam z bólu. Żadna pozycja nie była dobra. Myślałam, że sobie kręgi w desperacji powyrywam.
Ledwo dziś chodzę. Każdy krok sprawia mi ból.

Domi- no cóż, ostrzegałyśmy Cię, że jeśli przed porodem będziesz tak Damiana do seksu przyzwyczajać, to po porodzie będzie ciężko
Niby przez całą ciążę liczył się z tym że to ostatni dzwonek żeby coś zadziałać bo później długa przerwa się szykuje a tu teraz takie cyrki z nim wychodzą
Stary 2013-09-27, 09:29   #3173
malinka123108
Wtajemniczenie

iloneczka ja mam tak od miesiaca...makabra ciezko cos podniesc ,cokolwiek schylic sie,norma
Stary 2013-09-27, 09:39   #3174
ktosiula
Wtajemniczenie

Hej!
Dzisiaj będę dopiero popołudniu bo jadę do rodziców, ale dzisiaj piątek więc pewnie większości z Was nie będzie bo czas rozpocząć weekend ;P
Wczoraj byłam na ostatnich zajęciach z SR i dostałam nawet certyfikat wpiszę sobie do CV
Będę chciała sie jeszcze raz wybrać bo ominęły mnie zajęcia z kąpieli i przewijania, tylko jeszcze nie wiem kiedy to będzie.
Nocka za mną udana ale pogoda nie nastraja do życia :P

Domii postaraj się wyciszyć i nie rób tż awantur bo to tylko pogorszy sprawę. Twoje odczucia są całkiem naturalne wg mnie, ale spróbuj pogadać na spokojnie i okazuj mu też swoją miłość i zainteresowanie.

Margot super zdjęcia! Ładnie wyszliście i bardzo gustownie wyglądaliście oboje Fajną miałaś kieckę!

Cytat:

Suuuuper! Też mogłam coś takiego kupić. Ale i tak kupię jeszcze przy jakiejś innej okazji

Cytat:
Daj znać jak tam było!

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ciśnienie na szczęście spadło także obejdzie się bez leków no i wreszcie pospałam

za dzisiejsze wizyty

Domi - super mamusia z Ciebie jak się rozpakujemy to będziemy prosić o rady

Nemosku - szaleństwo zakupowe dużo Wam jeszcze brakuje z wyprawki?? Co z wózkiem?? Zdecydowaliście się na jakiś? Dziadek dalej chce fundnąć??

No ba wybiorę sobie najfajniejszą a sama pojadę do SPA na pare dni się po tym wszystkim zrelaksować

Lecę się ogarnąć bo zaraz śniadanko. Później tradycyjnie ktg i dziś znów doppler
Miłego dnia

Tak sobie myślę, że nie jest Ci łatwo kisić się w tym szpitalu ale przynajmniej możesz być spokojna o siebie i dzidzię. Ciągle jesteś pod kontrolą i jakby się coś działo to ma kto zareagować. Że już nie wspomnę o tym menu z pięciogwiazdkowego hotelu

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
dobry

buhaha wczoraj zamówiliśmy pizze i mąż w komentarzu dla pizzerii, żeby szybko przywieźli, bo mu żona w ciąży buczy, że jest głodna...
i wiecie, że szybko przywieźli jeszcze mi dostawca mówi, że coś mu na paragonie napisali. jak to zobaczyłam to myślałam, że parsknę śmiechem

za to córa w ciągu godz odparzyła sobie tyłek. nie zauważyłam kiedy zrobiła kupkę... normalnie nawet się umyć nie dała, ani wziąć na kolana... nocne wietrzenie tyłka było.

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 09:58   #3175
iloneczka91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
iloneczka ja mam tak od miesiaca...makabra ciezko cos podniesc ,cokolwiek schylic sie,norma
Trochę mnie uspokoiłaś
Współczuję ja po tygodniu mam dosyć a Ty po miesiącu łoo matk0
iloneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 09:59   #3176
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość

Glowia sie Kim jest pukacz ?
tak czułam, że poza nami nikt nie będzie wiedział, a ta późniejsza rozkmina, że to może Puchacz

Cytat:
moim zdaniem obydwoje ładnie wyglądacie

Cytat:
tam często mają dziwne rozkminy i to z reguły ta sama ekipa

Cytat:
łe tam, widzę, że oczywiście najwięcej tam komentują największe "obskaczarki" wszystkich wątków. One zawsze się z czegoś śmieją a czasami mam wrażenie, że na siłę
dokładnie

Cytat:
Dostał gumy mamby i pierwsze co poleciał do siostry Damiana i mówi "mamo a czy ten mały Jaś może gumy ? Bo jak będziemy do nich jechać to bym mu wziął"
Albo rozmawia z babcią:
kochany ale trzeba uważac żeby Jaśkowi czegoś nie dał, z dobrych chęci, ale mógłby mu krzywdę zrobić

Cytat:
Niby przez całą ciążę liczył się z tym że to ostatni dzwonek żeby coś zadziałać bo później długa przerwa się szykuje a tu teraz takie cyrki z nim wychodzą
no masz teraz z Daminem ciężki orzech do zgryzienia. Czy on nie potrafi zrozumieć że okres połogu jest okresem bez sexu?

Dzień dobry mamusie

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
dobry

genialne, pozazdrościć takiej pizzerii
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 10:00   #3177
ola_k11
Zadomowienie

Witam w 8 miesiący tj. 32 tc Miesiąc zaczął się bólami bioder i kręgoslupa w nocy

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Sprawdza czy mu mleko na podniebieniu nie zostało
A czapeczkę po kąpieli na chwile zakładacie czy też nie??
ja zakładałam na chwilę aż włoski wyschły
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 10:06   #3178
kyte
Wtajemniczenie

Witam się,
u mnie dzisiaj kijowo. Całą noc nie spałam , mój mąż całą noc zwracał, jak mi go było szkoda...Pojechał rano do pracy bo przecież bez niego ani rusz, a ledwo się trzymał Mam tylko nadzieję że jakaś skurka od pomidora go męczy anie żaden wirus, bo nie wyobrażam sobie w ciąży takiego wirusa..

Cytat:
Właśnie oglądam zdjęcia z mojego ślubu i się załamuję.... jestem tak strasznie niefotogeniczna że aż szok... próbuję wybrać chociaż kilka fotek któe wywołamy dla rodziny ale nigdzie się sobie nie podobam
Widziałam zdjęcia, nie wiem dlaczego jesteś taka krytyczna wobec siebie, bardzo łądnie wyglądasz
Cytat:
Uśmiałam się przy waszych wpadkach seksowych
Nas co prawda nikt nigdy nie nakrył, ale mój mądry mąż, wtedy jeszcze chłopak, zrobił sobie ze mnie niezły żarcik, dawno temu. Byliśmy u mnie, było rano więc rodzice w pracy. Ubrałam się dla niego w jakieś seksowne wdzianko i tak paradowałam, kiedy to okazało się, że nie ma gumek i musiał do sklepu iść. Po dwóch minutach odkąd wyszedł dzwoni wystraszony i mówi "ubieraj się szybko, twój tata idzie do domu". No myślałam, że się zapalę. Z nerwów nie mogłam trafić w nogawkę od spodni. No ogólnie popłoch straszny, a ten idiot pisze smsa "żartowałem, przebieraj się spowrotem". Odpisałam już tylko "wracaj, gumki nie będą już potrzebne", ale miałam ochotę go zabić.
To tyle w tym temacie u mnie
Ale żartowniś
Cytat:

Albo rozmawia z babcią:

Cytat:
Napisane przez iloneczka91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny!

Witam się w 33 tygodniu
Za kolejny tydzień
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 10:07   #3179
Margot156
Raczkowanie

Witam się w końcówce tygodnia
Wpadłam na chwilę i już się zbieram bo lecę na krewke... bleeeee

Życzę wam wszystkim spokojnego dzionka!!!!

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość

Margot-
co ty chcesz od tych fotek?Bardzo ladne sa
Cytat:

Cytat:

Bardzo ładne zdjęcia, nie marudzić mi tu
Cytat:

Przecież wyglądasz pięknie co Ty od siebie chcesz ?
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość

Margot super zdjęcia! Ładnie wyszliście i bardzo gustownie wyglądaliście oboje Fajną miałaś kieckę!

Dziękuję wam bardzo dziewczynki!!! To są akurat te zdjęcia które jakoś w moich oczach przechodzą wiem wiem... nigdy się sobie nie podobamy. na szczęście zdjęć jest tak dużo że nawet ja coś wybiorę :P

Cytat:
NOWA GAZETKA W ROSSMANNIE:
  • -Bielenda Sexy Mama kuracja na opuchnięte nogi- 8,99

- mleczko do ciała Babydream Fur Mama- 9,99

- Silan koncentrat do płukania 2l- 11,89

- Nivea krem na każdą pogodę- 9,99

- Nivea szampon i płyn do kąpania- 12,89

- książeczka zabawka- 12,99

Z KARTĄ ROSSNĘ: - Pamper Sensitive chusteczki 4 opakowania- 19,99

-Dzidziuś Kindii chusteczki 5 opakowań- 19,99

- wkładki laktacyjne J&J 50 szt- 14,99

Dzięki dizęki dzięki

Cytat:
dobry

Pomysł rewelacyjny!!! Ciekawe czy u nas to zadziała?
Stary 2013-09-27, 10:10   #3180
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Witam w 8 miesiący tj. 32 tc Miesiąc zaczął się bólami bioder i kręgoslupa w nocy
za 8 miesiąc!
Nie martw się już bliżej do końca jak dalej

Ej...ja uważam że tytuł nasz wymiatał, jak można się nie domyślić o co chodzi z tym pukaczem?Mi tam szkoda mojego cennego czasu na naśmiewanie się z innych.
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości