Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-27, 21:17   #4321
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Marsi, mam niezłą radochę z tego. Te kiełki są takie urocze... A jakie ostre - mała mnie dzisiaj ugryzła w palca, to myślałam, że do krwi mi się wbiła, oszszsz.

A co do karmienia, no to mam nadzieję, że się u Ciebie poprawi szybciutko, chyba że... mały odrzuci pierś sam z siebie i nie będziesz musiała kombinować potem z przestawieniem go całkowicie na mm i stałe posiłki.

Hope, blond? Hmmm, może, może. Byle nie pasemka albo "balejaż".
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:18   #4322
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
czemu głupio????
Bo mimo wykładziny dywanowej próbuję się ślizgać
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:18   #4323
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
154

Marsi mój swego czasu też paluszki przykurczał, przeszło.. jak zakładam buty to automatycznie przykrucz w obu stopach, paluchy chowa

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

kurde myślę czy by się na blond nie zmienić ...

no to wygrałaś

no u nas nie da się założyć butów, jedynie krótkie trameczki przed kostkę
a dziś jak mu założyłam butki to myślałam,że padne, poproszę jutro TZ żeby nagrał jak u nas wygląda cyrk kiedy źrebakowi podbijają kopyta

p.s co do blondu to dobry pomysł ale w tym też Ci ładnie

Hope- 158 :P

dobra mam rekord 166- wale kijem metodą

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-09-27 o 21:22
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:22   #4324
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:

No i Haniek kończy dziś 8msc masakra ale to leci

Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app

klask i: za skończone miesiące

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ja tez musze wywołać. Nie wiem ile tych zdjęc, ale wiem ze jest 15gb ;p

To ja mam samych zdjęć i filmików Zuzki jakieś 40 gb. Musieliśmy kupić dysk zewnętrzny bo miejsca brakło

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
WYCHODZIMY DO DOMU!!

ale się cieszę, że wracacie do domku

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Uwaga, hit - mamy 2 zęby. Obie dolne jedynki.
hehe szybko idzie klask i:
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:23   #4325
Debrah
Zakorzenienie

Nancy: to może niedziela, godzinę strzelcie jak Wam pasuje?
Tylko powiedzmy, że ja mam czas od rana do 16:00 łokej?

A, zapomniałam : małą chyba zmęczyło buszowanie po fryzjerze itepe, bo o 18:40 po przebudzeniu się z drzemki już marudek i histeryja, a cały dzień piękny był - to my siup, do kąpieli, przecież tak się fajnie w wodzie bawi, a ona? Ryk niesamowity jakiego dawno nie słyszałam i łez potok. Taka zmęczona była. Umyłam raz dwa, do karmienia hop i przy piersi odleciała, a było po 19 O_o.
Już jedną pobudkę mialyśmy ale ogólnie to śpi.

Co do foty fryzurki : hm, ale ja mam na głowie to co zawsze, chyba wam się już nie chce tego samego oglądać:P
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:23   #4326
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
no to wygrałaś

no u nas nie da się założyć butów, jedynie krótkie trameczki przed kostkę
a dziś jak mu założyłam butki to myślałam,że padne, poproszę jutro TZ żeby nagrał jak u nas wygląda cyrk kiedy źrebakowi podbijają kopyta

p.s co do blondu to dobry pomysł ale w tym też Ci ładnie

Hope- 158 :P
165 sasasa alem się wciągła

nagraj koniecznie u mnie da se założyć ale muszę go postukac w paluchy nie raz żeby wyprostował

ws. koloru tak myślicie? Bo kurcze korci mnie i korci żeby spróbować, tylko boję się że źle będę wyglądać

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:23   #4327
marsi11
Zakorzenienie

zmykam dziewczyny, do jutra
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:27   #4328
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Przeleciałam tak na szybko :brzyda l:

Kupiliśmy dziś Zuzi buciki ocieplane, bo to taki zmarzluch Ja sobie spodnie w końcu bo w jednych non stop łaziłam

Zimno u nas strasznie, wieje, leje i w ogóle byle jak.

Pisałam wczoraj, że Zuzka z płaczem się obudziła i daliśmy nurofen ( swoją drogą nikt nie zauważył ale to nic ) no i to chyba zeby, bo czuć górną jedynkę. Na noc posmarowaliśmy dentinoxem, może dziś będzie ok.

W dzień nie dałam rady podczytywać, bo ani aplikacja wizaż , ani tapatalk mi nie działają na tel. Nie wiem o co kaman
Stary 2013-09-27, 21:30   #4329
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Nancy: to może niedziela, godzinę strzelcie jak Wam pasuje?
Tylko powiedzmy, że ja mam czas od rana do 16:00 łokej?

A, zapomniałam : małą chyba zmęczyło buszowanie po fryzjerze itepe, bo o 18:40 po przebudzeniu się z drzemki już marudek i histeryja, a cały dzień piękny był - to my siup, do kąpieli, przecież tak się fajnie w wodzie bawi, a ona? Ryk niesamowity jakiego dawno nie słyszałam i łez potok. Taka zmęczona była. Umyłam raz dwa, do karmienia hop i przy piersi odleciała, a było po 19 O_o.
Już jedną pobudkę mialyśmy ale ogólnie to śpi.

Co do foty fryzurki : hm, ale ja mam na głowie to co zawsze, chyba wam się już nie chce tego samego oglądać:P
oky, pogadam z tż jak wstanie i się obudzi, bo przed chwilą budzi się nagle i tekst "śniło mi się, że idziemy do Magdy"
może Amelcia się zdenerwowała, że i ona nie usiadła na fotelu fryzjerskim
Cytat:
165 sasasa alem się wciągła

nagraj koniecznie u mnie da se założyć ale muszę go postukac w paluchy nie raz żeby wyprostował

ws. koloru tak myślicie? Bo kurcze korci mnie i korci żeby spróbować, tylko boję się że źle będę wyglądać
wiem wiem wciągające to to, tż mi pokazał, podobno dzisiaj w niego w pracy wszyscy w to grali tylko, że u nas strona strasznie zamula i mam max 129
Cytat:
zmykam dziewczyny, do jutra
papa
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:34   #4330
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Dobrze Black prawi-zęby tak czy siak kiedyś wyjdą-bo muszą

Na samą noc mój durny mąż z.je.ba.ł mi humor i podniósł ciśnienie. Palant!

Nie dość że choroba mnie rozkłada (domyślacie się jak wtedy czuje się człowiek) to jeszcze Oskar jest dzieckiem ciężko dostępnym. Chciałam mu wyjąć te gluty z nosa -a ten standardowo uciekał więc dałam się na sposób (dziś raz mi się tak udało) i dałam mu pilot do zabawy a ten z mordą na mnie że to przecież sekundę wyjąć gile i że czemu ten pilot mu daje! I czemu chociaż baterii nie wyciągnę (tak k.urwa bo mam czas się z tym je.ba.ć). Rozpłakałam się bo nerwy mi już puściły. No nie ogarniam swojego dziecka,siedzę z nim całe dnie i próbuje sobie ułatwić jak potrafię-ten patafian zajmie się nim po pracy albo i nie i myśli że wie wszystko. Jakby został chociaż jeden cały dzień z nim to błagał by żebym go już od niego zabrała-w dupie był i gówno k.rwa wie!!!

Nie mam ochoty rozmawiać z tym panem... Zrobił łóżko do spania(a zawsze się ociąga jak go proszę) i myśli że już jest w porządku. Nie jest i nie będzie. Dupek jeden!

To se ulżyłam-dziękuje

No właśnie Nomen już długo się nie odzywała. Może coś się dzieje? Ma któraś z nią kontakt?
A temu o co chodzi?? Nie można się bawić pilotem??
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
kciuki za mamę wizażowe kciuki mają moc także na pewno niedługo wyjdzie ze szpitala całuski dla Darii, super, że już dzisiaj będzie spała w swoim łóżeczku

a ja mam takie pytanie do Ciebie... jeśli juz kiedyś o tym mówiłaś a przegapiłam to przepraszam... czemu Ty się zawodowo nie zajmujesz fotografią? Typu np fotografia ślubna, dziecięca?

dziękuję, że pytasz moja mama ma troszkę dziwny charakter i ogólnie już od kilku dni coś wisiało w powietrzu, ja też jestem taka, że wystarczy mi czasem jedno słowo, żeby się zdenerwować ale ogólnie to dzisiaj poszło o to, że do niej nie zadzwoniłam, ja jej powiedziałam, że jeśli nie wie, to mam małe dziecko i nie zawsze mam czas, żeby zadzwonić więc rzuciła słuchawką i tyle. Ona teraz siedzi sama, brat w szpitalu a tata do późna w pracy więc szuka zajęcia...
ja zdałam za 4 razem ale wyszłam z założenia, że będę zdawać do skutku
a co do siły umysłu to
Wiesz co ja czasem jak gadam z siostrą albo mamą przez tel i mówię, że muszę kończyć (teraz w tym momencie bo Mała tego wymaga akurat) a one ok i gadają jeszcze 10 min;/ Ludziom czasem ciężko wyobrazić sobie ile jest roboty przy dziecku.
Cytat:
ojej, zdrówka życzę dla Ciebie i dla Antonia

ale fajnie

ojejku, czemu smutny?
mój też podkurcza paluszki u stópek...od czego to może być... :/

dziękujemy za wszystkie życzenia... tak tak mój Bąk kończy dziś 7 m-cy, jejku jak to zleciało,dopiero co leżałam na tej porodówce i nic się nie działo a tu nagle 7 miechów zleciało
co do pełzu (nie mogę tego jeszcze nazwać pełzaniem właściwym) to chyba za bardzo się podnieciłam, ruszył tylko kawałek przy okazji okręcanie się wokół siebie i to był pełz do tyłu, więc chyba się nie liczy
dzisiejszy dzień minął pod znakiem jęczenia, dopiero koło 16 mu się humor poprawił jutro wybywam na zakupy, muszę sobie kurtkę kupić i chyba jakieś buty na jesień jak ja zostawię mojego szkraba na tyle czasu i jak sobie tż poradzi, w ogóle jak będzie z jedzeniem, dobrze, że chociaż cokolwiek łyżeczką zje, jak coś to tż będzie mu moje mleko łyżeczką podawać, bo butli nie chce, niekapka też

Black nomen dawno nie było i onaelli (co prawda onaella pisała w k., że jej nie będzie ale myślałam, że szybciej wróci)...
Liczy się liczy Moja tylko do tyłu umie pełzać...
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Ja po fryzjerze, panie się Amelcią zajmowały, zachwycone wszystkie (noo baaa), grzeczna była strasznie, śmiała się i patrzyła wielkimi oczami, na koniec zanęła jednej pani na rękach. Ale widać było, że sprawdza czy jestem. Kocham
Ale super Ja kiedyś podcinałam grzywkę to Mała też furorę zrobiła
Cytat:
Bąk śpi, powiem Wam, że od jakiegoś czasu sam zasypia w naszym łóżku, tzn po kąpieli je, potem kładę go u nas na łóżku a ten się odbraca tyłkiem do mnie najpierw sobie patrzy przed siebie, ja go głaskam po rączce, główce czasem daję smoczek i on w pewnym momencie usypia

aaaaa grałyście w grę na guglach?
75:P
Cytat:
taaa 57 cukierków

poprawiam 68

hehehe 106

jupi 149

Cytat:
Następna, ogień pod dup.ą....
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:35   #4331
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Meduzka ja przed chwilą łaziłam boso po balkonie I w ogóle ubolewam, że idzie zima bo nie cierpię chodzić w laciach, ewentualnie skarpetki, a zaś w samych skarpetach to głupio.
Jak to? Ja nie akceptuje kapci

Co za okreslenie swoja droga...

Mi tez do zebow nie spieszno

Bobas jeszcze nie spi. A mi cos sie humor ulotnil, TZ mnie wnerwia byle czym i ogolnie jakis z d*py wieczor jest.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-09-27 o 21:37
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:37   #4332
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

Nie dość że choroba mnie rozkłada (domyślacie się jak wtedy czuje się człowiek) to jeszcze Oskar jest dzieckiem ciężko dostępnym. Chciałam mu wyjąć te gluty z nosa -a ten standardowo uciekał więc dałam się na sposób (dziś raz mi się tak udało) i dałam mu pilot do zabawy a ten z mordą na mnie że to przecież sekundę wyjąć gile i że czemu ten pilot mu daje! I czemu chociaż baterii nie wyciągnę (tak k.urwa bo mam czas się z tym je.ba.ć). Rozpłakałam się bo nerwy mi już puściły. No nie ogarniam swojego dziecka,siedzę z nim całe dnie i próbuje sobie ułatwić jak potrafię-ten patafian zajmie się nim po pracy albo i nie i myśli że wie wszystko. Jakby został chociaż jeden cały dzień z nim to błagał by żebym go już od niego zabrała-w dupie był i gówno k.rwa wie!!!

Nie mam ochoty rozmawiać z tym panem... Zrobił łóżko do spania(a zawsze się ociąga jak go proszę) i myśli że już jest w porządku. Nie jest i nie będzie. Dupek jeden!

To se ulżyłam-dziękuje

No właśnie Nomen już długo się nie odzywała. Może coś się dzieje? Ma któraś z nią kontakt?
Ja przepraszam..współczuje podejścia tz....ale co to za rzucanie mięchem...HJE polać tej pani!

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:37   #4333
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Następna, ogień pod dup.ą....
że co? why

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2013-09-27 o 21:41
hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:46   #4334
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Zapomnialam wam powiedzieć co mi się przyśniło...swoją drogą dawno nic mi się nie śniło-otóż było łajzażowe spotkanie...ale calych rodzin..tzn.my, tz i dzieciaczki oczywiscie.Nad jakimś jeziorem-domki były letniskowe-strasznie fajnie było, ogniska,grile, wspólne wycieczki, spacery.itd tyle że dzieciaki już pięknie ganialy-na moje oko to dwulatki byly

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
że co? why
Moze...o rudy chodzi?
Też bym chciala zmienić...ale co ki po kolorze....jak duuupa wielka :banghead::banghead:

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 21:56   #4335
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Bobas jeszcze nie spi. A mi cos sie humor ulotnil, TZ mnie wnerwia byle czym i ogolnie jakis z d*py wieczor jest.
no właśnie, już sobie wyobrażam moją bestyjkę z kasownikiem w buzi, mamusiny cycuś będzie chyba najlepszy do gryzienia
dla tż

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Zapomnialam wam powiedzieć co mi się przyśniło...swoją drogą dawno nic mi się nie śniło-otóż było łajzażowe spotkanie...ale calych rodzin..tzn.my, tz i dzieciaczki oczywiscie.Nad jakimś jeziorem-domki były letniskowe-strasznie fajnie było, ogniska,grile, wspólne wycieczki, spacery.itd tyle że dzieciaki już pięknie ganialy-na moje oko to dwulatki byly

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Moze...o rudy chodzi?
Też bym chciala zmienić...ale co ki po kolorze....jak duuupa wielka :banghead::banghead:
to wszystko przed nami takie spotkanie byłoby naprawdę fajne
Stary 2013-09-27, 22:03   #4336
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Ślizgam się Ciebie nie kusi? U Rodziców miałam kiedyś raj bo był taki długi korytarz, istny tor wyścigowy

dla TŻ, kurde coś tym facetom odbija ostatnio zaś.
Stary 2013-09-27, 22:12   #4337
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:

To se ulżyłam-dziękuje

co z tymi chłopami

Cytat:
to się ciesz
u mnie Młody wpieprza jak leci

dzisiaj chyba nie Jej dzień bo odiadku tez ledwo co zjadła a na noc mleka tylko 90:/ ciekawe czy się w nocy obudzi na jedzenie. i czy ja będę potrafiła to ogarnąć bo nie robiłam mleka w nocy chyba od 2 czy 3 miesięcy

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Czytam Was , czytam ale nie umiem się wbić. Daria od razu zasnęła wreszcie w swoim łóżeczku

Ja idę jeść kolację, spędzić wreszcie wieczór z mężem i spaaaaaaaać wreszcie w swoim łóżku
cieszcie się sobą

Cytat:
154

Marsi mój swego czasu też paluszki przykurczał, przeszło.. jak zakładam buty to automatycznie przykrucz w obu stopach, paluchy chowa

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

tez o tym myśle
i żeby się na krótko ściąć bo mam dosyć moich kudłów wszędzie

Cytat:

Moze...o rudy chodzi?
piękny sen

Tż na imprezie, ja miałam mieć wieczór z deską do prasowania ale mi się nie chcę

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:15   #4338
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki kochana za pocieszenie, zobacz mój Leo prawie najstarszy z wątku, no poza Olą ninyg,
rozumiem że u Ciebie radość nie do opisania co? też doczekać się nie mogłaś

kochana, przyjdzie czas to się wbijesz, na razie ciesz się,że jesteście w domku wszyscy razem

hehe a wiesz jak ja pomyślę ile wydałam na żele na ząbkowanie i po co?

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

acha dziewczyny, dopadł mnie kryzys lakracyjny 9 miesiąca
cycki po prostu puściutkie aż małemu ciężko chwycić sutek, mam nadzieję,że za 3 dni minie chyba,że sam odrzuci cycka bo widzę,że mu te puste tak się średnio podobają
Trzymam kciuki żeby minęło, chociaż z drugiej strony wtedy nie będziesz miała dylematu, ale jak jeszcze chcesz to życzę dalszego karmienia bo u nas tak wlasnie było że cycek pusty i przestał ja interesować....

Aga, ja zauważyłam o nurofenie, że mąż nalegał. ale nie zawsze do wszystkiego się odnoszę a pomyślę sobie coś w duchu

Niech się już zębulki przebijają i dzieciaczi się nie męczą

Ja dziś kupiłam Hani ten komplecik http://www.hm.com/pl/product/17647?article=17647-A już dawno chciałam i w końcu zaszalałam.... jeszcze takie legginsy z polarkiem w środku

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
co z tymi chłopami

dzisiaj chyba nie Jej dzień bo odiadku tez ledwo co zjadła a na noc mleka tylko 90:/ ciekawe czy się w nocy obudzi na jedzenie. i czy ja będę potrafiła to ogarnąć bo nie robiłam mleka w nocy chyba od 2 czy 3 miesięcy

cieszcie się sobą

tez o tym myśle

piękny sen

Tż na imprezie, ja miałam mieć wieczór z deską do prasowania ale mi się nie chcę
A czy Ty nam się pokazywałaś ? przepraszam może tak,
Stary 2013-09-27, 22:19   #4339
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam kciuki żeby minęło, chociaż z drugiej strony wtedy nie będziesz miała dylematu, ale jak jeszcze chcesz to życzę dalszego karmienia bo u nas tak wlasnie było że cycek pusty i przestał ja interesować....

Aga, ja zauważyłam o nurofenie, że mąż nalegał. ale nie zawsze do wszystkiego się odnoszę a pomyślę sobie coś w duchu

Ja dziś kupiłam Hani ten komplecik http://www.hm.com/pl/product/17647?article=17647-A już dawno chciałam i w końcu zaszalałam.... jeszcze takie legginsy z polarkiem w środku

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

A czy Ty nam się pokazywałaś ? przepraszam może tak,

też się czaję na ten komplecik, albo te http://www.hm.com/pl/product/15211?article=15211-A
http://www.hm.com/pl/product/16781?article=16781-A i nie wiem który wybrać;p

nie pokazywałam się

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2013-09-27, 22:21   #4340
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
co z tymi chłopami

cieszcie się sobą

tez o tym myśle

piękny sen

Cytat:
też się czaję na ten komplecik, albo te http://www.hm.com/pl/product/15211?article=15211-A

nie pokazywałam się

właśnie ten z misiem jest super, ale nie widziałam go

to na co czekasz :P
Stary 2013-09-27, 22:23   #4341
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Yhym, w tym wątku napisała tylko jednego posta.

Cytat:
a powiedz mi z tą stópką to u Was było tak od początku? ja wcześniej nie zwróciłam na to uwagi a ostatnio widze,że przykurcza non stop
we wtorek będę u lekarza
Marsi, moja kuzynka jak zaczęła chodzić, tak chyba do 2 r.ż. "podwijała" palce tak, że wiesz, ich wierzchem po podłodze jeździła. I samo jej przeszło, chyba po pół roku. Teraz ma 7 lat i absolutnie nic nie widać.

Cytat:
Ja przepraszam..współczuje podejścia tz....ale co to za rzucanie mięchem...HJE polać tej pani!
Lubię rzucanie mięcha -
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:30   #4342
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:

nie pokazywałam się
ja bym się nie mogła zdecydować, wybrałabym oba kompleciki

musisz coś w tej kwestii zrobić...

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Kija widzę Cię, co u Was? Jak Anusia?
Stary 2013-09-27, 22:32   #4343
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym brała z Minnie
Stary 2013-09-27, 22:40   #4344
YellowSheep
Rozeznanie

Bokeh ta herbatka w torebkach, do zaparzania ja kupowałam w Almie przy parku Kościuszki, ale jestem pewna że gdzieś jeszcze ja widziałam tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie.

http ://www.bangla.babyonline.pl/opinie/p6170/hipp-herbatka-owocowa-w-saszetkach

Edytowane przez YellowSheep
Czas edycji: 2013-09-27 o 22:51
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:42   #4345
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Bokeh ta herbatka w torebkach, do zaparzania ja kupowałam w Almie przy parku Kościuszki, ale jestem pewna że gdzieś jeszcze ja widziałam tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie.
wybieram się do tej almy i wybrać nie umiem....
dzięki ! jak sobie przypomnisz gdzie jeszcze to daj znac

Jak CI?
Stary 2013-09-27, 22:42   #4346
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Kurcze a ja byłam dziś u nas w h&m i ten dział dla dziewczynek jakiś taki okrojony. Nic tam nie ma takiego za bardzo................
A dla chłopców to wybór, że ho ho ho

Cytat:

nie pokazywałam się

Ten pierwszy fajny
Ten drugi jakoś mi się bardziej z chłopcem kojarzy

edit: robiłam badania na tarczycę i wyniki wyszły złe a jeszcze 2 miesiące temu były fantastyczne i pewnie będę dalej tabletki brała

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-09-27 o 22:52
Stary 2013-09-27, 22:53   #4347
misiaeel
Wtajemniczenie

No właśnie chyba Minnie wygrywa;p tego drugiego na żywo nie widziałam jeszcze;p może jutro to zmienię, jak Tż wyciągnę

jak któraś chce zobaczyć to jestem już u bokeh na fb i u hope

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2013-09-27 o 23:05
Stary 2013-09-27, 22:54   #4348
hje
Zakorzenienie

Neti, Aśka i która jeszcze chce - polewam i zwijam się.
Jutro jedziemy na megaśne zakupy (galeria RONDO w Bochni, nioch) i zabieramy Polę. Zobaczymy, jak wytrzyma tyle godzin w takim miejscu.

papa

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2013-09-27 o 23:00
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 22:58   #4349
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Ślizgam się Ciebie nie kusi? U Rodziców miałam kiedyś raj bo był taki długi korytarz, istny tor wyścigowy

dla TŻ, kurde coś tym facetom odbija ostatnio zaś.
Hhehe nie, ja nie mam gdzie sie slizgac jakbym zaczela w kuchni to za 2 sekundy jestem przy balkonie

Kurcze, cisne III tom trylogii Millenium od kilku dni i zaraz sie konczy
A bydle ma 783 strony!

Aaaaa.
Bylam dzis w H&m.
Jakbyscie chcialy to sporo damskich ciuchow z letniej kolekcji jest na wyprzedazy.
Ja nic nie znalazlam dla siebie, ale moze u Was bedzie inaczej.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-09-27 o 23:00
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-27, 23:00   #4350
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
wybieram się do tej almy i wybrać nie umiem....
dzięki ! jak sobie przypomnisz gdzie jeszcze to daj znac

Jak CI?
Wydaje mi się że w którymś Rossie, jak będę jutro na zakupach to się rozejrzę i Ci napiszę

U nas średnio, tż się zachowuje jakby kłótni żadnej nie było. Był u mnie kolega i jakoś tak do dup.y się czuję... on pracuje, rozwija się a ja mam wrażenie że glupieje od tego siedzenia w domu. Jakiś życiowy zakręt, nie wiem co będę robić po macierzyńskim bo nie chce wracać do swojej firmy, chyba muszę iść spać bo smece

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości