|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
![]() za kolację bez pieczywka ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- no nie mów, że godzina biegu w deszczu to nie szaleństwo a Alice to swoją drogą
|
||
|
|
|
#1952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanej nocki ![]() najgorsze było to obieranie Cytat:
wcinaj polskie smakołyki, daj sobie trochę luzu Haha
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1953 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Nie bijcie, ze się odzywam raz na pare dni Po prostu mam dużo na głowie- mój tata wyjechał służbowo, w domu remont pełną gębą, moja mama zachorowała na zapalenie oskrzeli, które zaczęło zjeżdzać na płuca, musiałam gonić do łóżka mamę-pracoholiczkę, która nie wyleży w wyrku 30 sekund, zajmować się szczeniakiem, gotować( nauczyłam się gotować rosól dla chorowitka, aż brat pochwalił ), ogarniać pranie, na bieżąco sprzątać, bo moja mama jest pedantką i jakby zobaczyła syf to by jej chyba żyłka pękła, pilnować robotników, teraz moja kotka przywlokła do domu koci katar ( dość groźne u kotów) więc od paru dni codziennie jeżdzę z nią do weta - generalnie takie niby proste zajmowanie się gospodarką, coś co moja mama oprócz pracy na pełen etat robi codziennie- naprawdę, dziewczyny, czapki z głów dla obecnych tutaj mamuś i żon- ja wprawdzie nie jestem nierobem, ale oprócz posprzątania swojego pokoju, wynoszenia śmieci i pomagania w myciu podłóg raz na tydzień, no i oczywiście przynoszenia do domu "samych piątek" nie mam za bardzo innych obowiązków- dopiero przez te ostatnie kilka dni się przekonałam, że bycie kobietą to ciężka sprawaAle podczytywałam Was z komórki na bieżąco ![]() Jedzeniowo raczej ok, jadłam po ok 1600 kcal, ale to tak raczej na oko. Generalnie zmagam się z mega jesiennym dołem, ale o tym nie będę Wam smęcić i psuć humorów. Jutro jedzeniowo może nie być idealnie- moja mama czuje się lepiej i postanowiła wyprawić małe przyjęcie urodzinowe, które oczywiście na Śląsku nie obyłoby się bez rolad i klusek ale wymyśliłam sobie limit- jedna rolada, cztery kluski (jak przegnę, to bijcie, więc przygotujcie baty, bo ta ilość to śmieszna jak dla mnie jeśli o kluski chodzi ) oraz nielimitowana ilość modrej kapusty i kapusty z grzybami No i mam zamiar podziękować za tort, ale akurat u mnie w domu nikt mnie specjalnie na słodkie nie namawia, ze względu na moje problemy z glukozą.Jutro się ważę. ![]() A w niedzielę jadę do Krk- odkurzę, pomyję okna, podłogi, pozawożę troche rzeczy- taki całodniowy fitness. Udało mi się wydębić od mamy parowar, także będzie to dla mnie motywacja do gotowania ciepłych obiadów - obiadek sam się gotuje, a ja robię co chcę No i kupuję karnet na fitness, nic mnie tak nie motywuje jak fakt, że jestem lżejsza o stówę i mialabym jej nie wykorzystać w pełni- jestem w kwestii pieniędzy trochę sknerą, także conajmniej 4 razy w tygodniu będę śmigać na bieżni i może jak będzie jakaś fajna babka wśród instruktorów, to poproszę o wskazówki apropos siłowego- póki co nie wiem jak go ugryźć. Chciałam ćwiczyć w domu, ale widzę, jakiego mam ostatnio lenia- poza tym, plan na uczelni mam tak wyładowany, że podejrzewam, że jak już dotrę do domu, to prawdopodobnie jedyne o czym będę myśleć, to serial, herbata i wyrko. I ciepły koc, bo mam okna w mieszkaniu nieszczelne ![]() Uff, wypisałam się, to tak w ramach zadośćuczynienia za brak odzewu ![]() Aha, jeszcze brawa dla wszystkich ćwiczących- serio, jak czytam ile Wy ćwiczycie, jak często i regularnie, to mnie wprawiacie w zakłopotanie Buziaki, odezwę się jutro (dziś ) po imprezce rodzinnej- obiecuje
|
|
#1954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właśnie, miałam Wam napisać o moim zeszycie On jest podzielony na różne części, więc w 1 mam efekty i zapisuję wagę i pomiary . Kolejny dział to dieta i tam już sobie dokładnie posiłki będę zapisywać. Następny dział to sport i tam zrobię tabelki sobie z codziennymi treningami i będę zaznaczać czy to zrealizowałam. A na koniec dział z celami jakie chce osiągnąć i różnymi zasadami, o których nie mogę zapomnieć na diecie. Tak to wygląda (jeśli zrozumiałyście o co mi chodzi)
|
|
|
#1955 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Heroinko kochanie
|
|
#1956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na fitness się zapisz, to motywuje dobranoc
|
|
|
#1957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszalałaś ostro, mimo tylu przeciwności w ogóle dla wszystkich ćwiczących dziewuszek wielkie brawa ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pomysł z karnetem bardzo dobry Cytat:
|
||
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
To suuuper
![]() mi ostatnio z dietą nie po drodze... na dodatek jestem przed @, czyt. wszystko bym jadła, jestem zła i wQrfffiająca Madziu, super fryzurka Anns, nieźle rozkminiłaś z tym zeszytem Tymczasem chyba idę do wyra do jutra laski!
|
|
|
|
#1960 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tu ludzie w ulewach biegają no i tekst "co powiem dziewczynom z wizażu"- mistrz! ![]() a zeszycik bardzo fajny, sama wczoraj opracowałam coś w ten deseń ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
![]() dobranoc ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Ano, uzbierałam kasę, to stwierdziłam, ze kupię- chciałam zaoszczędzić jeszcze więcej na jakąś inną przyjemność, wmawiając sobie, ze będę ćwiczyć w domu, ale bez szans, widzę, że prawie cały miesiac nie ćwiczyłam ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już wstaje i zabieram się za sprzątanie. Potem zakupy i do babci. No i zamówiłam się z jedną z mam od syna i jedziemy po prezenty na dzień chłopca. Dziś planuje taki ładny dzień jak wczoraj. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1962 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Nie, szukanie kurtki między szmatami to jak szukanie igły w stogu siana. Wystarczy, że ktoś w koszu przywalił czymś (a niech mu się rzucą pluskwy )anns_ miałam zawalony wieczór bo ściągnęłam sobie gierkę na tel Dzięki, zabija mi czas ![]() Tż przyniósł grzyby i zrobiłam sos, zjadłam odrobinę i dopadła mnie mega niestrawność. Jednak muszę jeść lżejsze rzeczy ![]() Przynajmniej o czekoladach nie myślę i leżą spokojnie ![]() Dobrze, że już sobota. Jeszcze tylko przetrwać tydzień, a później już z górki |
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miesiąc, dwa i czasy bedą o niebo lepsze teraz organizm musi się znowu przestawić, więc początki bywają trudne![]() ja się tylko obawiam o kontuzje, bo w marcu łapała mnie stopa, potem piszczel i wykluczało mnie na dłużej... a co to za stronka ? ![]() hej na dworze zayyyebiście zimno, wczoraj wieczorem odczułam ![]() na szczęście wtedy się nie pochorowałam, został mi tylko kaszelek, więc luz
|
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o matko, bo to w poniedziałek dzień chłopaka już jest. ah podziwiam Was za ćwiczenia mnie dziś gardło boli to nie jadę z rana na fitness a zrobię coś w domu jak mi się ułoży po śniadaniu w brzuchu.też mam taki zeszyt (no podobny). z przodu zapisuję sobie co jadłam każdego dnia, a z tyłu odliczam dni mojej diety i zaznaczam czy był to dobry dzień na żółto, a jeśli zły to na pomarańczowo. i z dołu wypisuję czemu ten dzień był akurat zły w niedzielę minie 5 tygodni diety - czyli 35 dni a w tym 9 dni było złych czasem mniej lub więcej grzecznych, ale aż 26 idealnych Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-09-28 o 08:52 |
|
|
|
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ja wlasnie na spacerze z moim pieskiem i dwoma pieskami sąsiadki śmiesznie jest bo sąsiadka ma ratlerka, który jest gruby strasznie i wyglada jak mała kulka i ciagle próbuje dogonić mojego psa i wiecznie mu sie to nie udaje i dyszy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Agula, kobietkibiegaja.pl jakos tak ![]() Edyta, no to musi mega motywować lepiej 9dni niż rzucić wszystko bo zgrzeszyłam![]() Trax, szybko juz zleci )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson hej
ojojoj to się porobiło w domu, nie dziwię się, że nie mialaś czasu dużo zdrówka dla rodzinki! i ja w niedzielę wyjeżdżam już, wakacje nieubłagalnie się kończą powiedzcie mi kiedy to zleciało? ostatnie 2,5 roku mojego studiowania.. i się zacznie.. szukanie pracy, właściwie to za niecałe 2 będę się rozglądać, najperw może jakiś staż..jak dojdzie fitness u Ciebie to łatwiej będzie i z pilnowaniem się trzeba spinać dupkę i brać się za siebie![]() do sylwestra coraz mniej czasu ! niedługo będzie tylko 90 dni! zegar tyka ! ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Edyta wow! ogromne gratulacje tyle dobrych dni, nic tylko brać przykład aż człowiek się cieszy na samą myśl w tym wątku nie da się siedzieć i nie ćwiczyć, czy się obżerać, bo aż głupio potem tu się przyznawać, ajk wszystkie tak pięknie śmigają
Edytowane przez agulaaaa Czas edycji: 2013-09-28 o 09:12 |
|
|
|
#1967 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mnie nie będzie....nie spamujcie duuużo ![]() Cytat:
![]() włosy rozpuszczone,a część zebrana w koczka...choć do końca jeszcze nie wiem....wyjdzie w praniu ![]() Pipson fajnie,że się odezwałaś. Jasne,rozumiemy-tyle roboty masz w domu ...trzymaj się
|
||
|
|
|
#1968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Żyję po wczoraj Ale ja kulturalnie wypiłam może 4 drinki, zjadłam bagietkę z czosnkiem i tyle Nie było z kim pić bo przyniosłam jeszcze wino i ja sama piłam wódke Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1969 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przynajmniej czujesz że ćwiczyłaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja idę dzisiaj pobiegać, a co tam. |
|||||
|
|
|
#1970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolejna biegaczka w wątku Dziewczynki, ja się żegnam, bo zaraz wyjeżdżam. Z chęcią bym Wam odpisywała na telefonie, ale nie wiem czy baterii mi starczy, a nie będzie gdzie podładować. Także ładnie ćwiczcie i dietkujcie, a ja się odezwę jutro
|
|
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Niedawno wstałam ale już posprzątałam kuchnię, nastawiłam pranie i piję sobie kawkę zaczęli u mnie grzać! dzisiaj mam w planach gotowanie rosołu dostałam wczoraj wiejskiego kuroka od babci oczywiście wszystko co tłuste poodkrawam Muszę jeszcze salon ogarnąć, bo porozstawiałam przeszkód, że nie ma jak przejść [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43029510] Nie, szukanie kurtki między szmatami to jak szukanie igły w stogu siana. Wystarczy, że ktoś w koszu przywalił czymś (a niech mu się rzucą pluskwy )Tż przyniósł grzyby i zrobiłam sos, zjadłam odrobinę i dopadła mnie mega niestrawność. Jednak muszę jeść lżejsze rzeczy ![]() Przynajmniej o czekoladach nie myślę i leżą spokojnie ![]() Dobrze, że już sobota. Jeszcze tylko przetrwać tydzień, a później już z górki Ja wczoraj robiłam paszteciki z grzybami to TŻ-ta męczyła zgaga strasznie wieczorem... a zjadł tylko jednego... ja nie jadłam, więc nie wiem czy to faktycznie po tym. No ale grzyby są ciężkie ![]() Szybko Ci zleci ten czas Cytat:
Cytat:
sasasa ![]() Aha sama się czeszesz? ![]() A ja słucham w kółko "Ciszę" Bednarka
|
||
|
|
|
#1972 | |||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Jeszcze troche i będziesz śmigać w 55 minut
|
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niech mi ktoś zrobi ![]() Nie lubię go
|
||
|
|
|
#1974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem zmuszona, bo nic innego nie mam póki co ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1975 |
|
Czekoladoholik
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Chodź do mnie, zrobię Ci z ekspresu
rozpuszczalna mi się skończyła, muszę zakupić dzisiaj ![]() No jak to tak?!
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche wódki poszło ale nawet nie poczułam także kulturka była ![]() I tego się boję Trzeba na zakupy pojechać Dobry pretekst
|
|
|
|
|
#1978 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Postrach wątku Pipson
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Ja biorę tabletki na wypadanie, bo masakra z tym wypadaniem u mnie jest
Idę sprzątać Heroinka, spokojnie tutaj ma być jak wrócę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

a MŚ to już koniecznie, jeszcze Pl organizuje 
za kolację bez pieczywka 
to będzie kolorowo
mam nadzieję, że będzie z kim popisać 

wcinaj polskie smakołyki, daj sobie trochę luzu
Po prostu mam dużo na głowie- mój tata wyjechał służbowo, w domu remont pełną gębą, moja mama zachorowała na zapalenie oskrzeli, które zaczęło zjeżdzać na płuca, musiałam gonić do łóżka mamę-pracoholiczkę, która nie wyleży w wyrku 30 sekund, zajmować się szczeniakiem, gotować( nauczyłam się gotować rosól dla chorowitka, aż brat pochwalił 

.

mi ostatnio z dietą nie po drodze... na dodatek jestem przed @, czyt. wszystko bym jadła, jestem zła i wQrfffiająca
do jutra laski! 

(a niech mu się rzucą pluskwy 
ale potem przechodzi. To się jutro na weselichu bawisz

zaczęli u mnie grzać!
dostałam wczoraj wiejskiego kuroka od babci 
rozpuszczalna mi się skończyła, muszę zakupić dzisiaj